Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Alžběta B. (Bethena88) ID 325769
mimibazar.cz/bethena88
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 28.9.2010
Naposledy: 16.5.2021 10:08
Aktualizace: 22.2.2018 8:28
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 273
VŠECHNY FOTOGRAFIE 36
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Věcičky NEMĚNÍME (pokud tak nejsou označeny), nežádejte mě o to. Vše, co potřebujeme, si koupíme.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dobrý den,
vítám Vás v mém albu.

Na začátek bych chtěla upozornit kupující, a zároveň poprosit o pochopení, ale věci nevyměňuji. Přestěhovala jsem se a věcí se potřebuji spíše zbavit. Do alba v podstatě neustále přidáváme, máme ještě spoustu nevybalených krabic po stěhování, měly jsme se sestrou obrovské sbírky, které postupně rušíme. Bohužel tolik času, abychom to mohly vložit všechno najednou, přeci jen není a vkládáme příležitostně, také podle toho, jak se ke které krabici dostaneme.

Pokud si vyberete více předmětů, prosím, pište si ke každé věci zvlášť. Je pak složité vysvětlovat dalšímu zájemci, že je někdo před ním, i když tam žádná žádost není.

Vaše dotazy týkající se prodávaných předmětů ráda zodpovím. Prosím ale o strpení, některé předměty mám u rodičů, takže když budete chtít vědět např. rozměry předmětu, nebo zaslat ještě jinou fotku, musím to dojet zjistit a odpověď se tedy může protáhnut i o několk dní.

Věci prodávám dohromady s mojí sestrou, na některé dotazy tedy může odpovědět jen ona. Pokud tedy máte dotazy k více předmětům, může se stát, že na některý předmět přijde odpověď dříve než na jiný. Vždy se ale snažíme odpovědět nejpozději do 48 hodin, odpovídáme opravdu na všechny dotazy. Může se stát, že se za den několikrát přihlásíme, ale na Váš dotaz neodpovíme hned. Neznamená to ale, že Váš dotaz ignorujeme, ne vždy při přihlášení máme věcičky po ruce, proto prosím o strpení.

Po zodpovězení dotazů máte 24 hodin na rozmyšlenou. Pokud se do této doby neozvete, anuluji zájemce a dávám možnost jinému. Na pozdější reakce typu "jsem první zájemce" už neberu zřetel!!!

Uvítám i nakupující, kteří nejsou na mimibazaru registrováni. Podmínkou pro závaznou objednávku a pro zaslání podkladů k platbě je, že mi napíšete svou adresu, abych potom měla kam balíček odeslat.

Balíčky odesílám od hodnoty 50 Kč (počítáno bez poštovného) jedenkrát do týdne (jen o víkendu), a to vždy až po připsání částky na účet. Na platbu čekám maximálně 7 dní, déle pouze po domluvě, poté objednávku ruším a uděluji záporné hodnocení za nedodržení podmínek!!! Věcičky je možné si vyzvednout osobně ve večerních hodinách v Drahelčicích nedaleko od metra Zličín (jinde NE!!)


Po obdržení balíčků, prosím, dejte přes hodnocení vědět, zda balíček dorazil, abych věděla, že je vše v pořádku. Pokud by cokoliv nebylo v pořádku, napište mailík nebo vzkaz na MMB, situaci budu samozřejmě řešit.

Peníze za prodané předměty nevracím, stejně jako nepřijímám zpět a nevyměňuji prodané předměty za jiné.

Prosím všechny kupující, aby si koupi předmětů dobře rozmysleli, zda o předmět opravdu stojí a vzali v potaz, že prodávané předměty nejsou nové, jsou hrané a tudíž nemohou být ve 100% stavu (oblečky na panenky apod. jsou vždy potřeba vyprat, občas tu a tam pospravit, panenky mohou mít zacuchané vlasy, místy flíček či čmárnuto) Pokud z fotek není patrný stav, nebo v popisku není, ráda dotazy zodpovím a vady případně nafotím více. Na pozdější reklamace, žádosti o slevu nebo vrácení peněz opravdu nebudu brát zřetel.

Na platbu čekám max. 7 dní. Poté bude předmět vrácen do nabídky.

Všechny věci posílám doporučeně, abych měla doklad o odeslání. S obyčejným poštovným mám špatné zkušenosti, proto takto posílám nerada. Obyčejně proto posílám jen na výslovnou žádost a na zodpovědnost objednávajícího!!!

Na dobírku neposílám, výjimku mohu udělat u déle registrovaných uživatelů s kladnýma hodnoceníma.


Děkuji a přeji příjemné nakupování.

Bětka
Podmínky byly naposledy upraveny: 5.8.2016, 9:08
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu