Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Simona M. (d.simca) ID 333612
Oblast: Ostrava
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 28.10.2010
Naposledy: 25.2.2024 10:41
Aktualizace: 30.12.2023 0:02
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 19
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 55
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Informace-prodávající: (dále jen "provozovatel")
Simona Dombeková
bydlištěm Karla Pokorného 1408/10, Ostrava-Poruba, 708 00
IČ: 87334712, zapsána u živnostenského úřadu Magistrátu města Ostravy, č.j: ZURZP/26583/10/ANA/4

Ceny a zboží
Poskytovatel není plátcem DPH. Uváděné ceny jsou závazné v okamžiku odeslání objednávky.

Způsob platby
Zákazník v ČR má na výběr z následujících typů plateb:
Dobírka – platba při doručení zboží Českou poštou na dodací adresu, kterou zákazník uvede, cena je na mimibazaru stanovena individuálně (podle velikosti a váhy a balného) a je se zákazníkem vždy předem skonzultovaná. Cena je určená v rozmezí od 96Kč a výše.

Převod předem na účet– platba při doručení zboží Českou poštou na dodací adresu, kterou zákazník uvede, cena je na mimibazaru stanovena individuálně (podle velikosti a váhy a balného) a je se zákazníkem vždy předem skonzultovaná. Cena je určena v rozmezí od 50Kč a výše. Po připsání částky na účet bude zboží odesláno zákazníkovi na dodací adresu uvedenou v objednávce. Platba za zboží musí být provedena do 7 pracovních dnů na účet od potvrzení objednávky. Nebude-li takto učiněno, bude od objednávky odstoupeno. Budete-li potřebovat delší dobu pro provedení platby, neprodleně nás kontaktujte.

Hotově – osobní odběr na předem dohodnutém místě, po telefonické dohodě na telefonu 608 611 015 nebo emailu detskestesti@seznam.cz

Dodání zboží
Termín dodání je závislý na druhu objednaného zboží. Obvyklá dodací lhůta je 3 - 15 dnů. Zákazník je vždy předem informován o dostupnosti zboží.

U objednávek v souhrnné výši nad 2.500,- Kč a platbou předem na účet nejsou zákazníkovi účtovány žádné další poplatky jako balné, poštovné, doběrečné atp., doprava je tedy ZDARMA!

Při nevyzvednutí objednaného zboží budou naúčtovány náklady související se zasláním.

Nevyzvednutá dobírka
Pokud jste si při objednávce vybrali způsob platby dobírkou a zásilku si ve stanoveném termínu nevyzvednete, budou vám účtovány k náhradě náklady za přepravu + náklady s balením zboží dle občanského zákoníku. Na tuto náhradu vám bude zaslána faktura s termínem úhrady, pokud k proplacení nákladů nedojde, budou tyto vymáhány soudní cestou. Při opětovném zaslání zboží dle požadavku zákazníka bude poštovné účtováno znovu.

Převzetí zboží
Zákazník nebo příjemce zboží má povinnost překontrolovat neporušenost obalu a zda zásilka nevykazuje zjevné znaky poškození. V případě zjištění poškození či jiné nesrovnalosti po převzetí zásilky je zákazník povinen nás neprodleně do 2 dnů kontaktovat.

Záruky a reklamace
Záruka na zboží se řídí a je v souladu s platnou legislativou. Reklamace je podmíněna průkazností nákupu reklamovaného zboží, čehož důkazem je prodejní doklad. Zaplacením a převzetím věci přechází na kupujícího vlastnictví zakoupené věci. Prodávající poskytuje kupujícímu záruku na dodané zboží a to v délce trvání 24 měsíců od převzetí zboží kupujícím.

Záruční doba začíná běžet vystavením účtenky, nebo faktury k nakupovanému zboží.Kupující je povinen prohlédnout zboží bez zbytečného odkladu po jeho převzetí. Má-li zboží vady v době jeho předání, je kupující oprávněn odmítnout jeho převzetí. O případném poškození zboží během přepravy je kupující povinen neprodleně informovat jak přepravce, tak prodávajícího, nejpozději však do dvou pracovních dnů od převzetí zboží.Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady. Záruka se nevztahuje na vady způsobené běžným opotřebením, nesprávným použitím výrobku, nesprávnou manipulací a skladováním, či v důsledku živelných pohrom ani na vady popsané u konkrétního inzerátu. Reklamace se nevztahuje z hygienických důvodů na nošené spodní prádlo a to konkrétně na kalhotky, ponožky a podprsenky.Reklamace se taktéž nevztahuje na špatně zvolenou velikost. Zvolíte-li si špatnou velikost, kontaktujte nás mailem nebo telefonicky ihned po převzetí zboží. Bude Vám nabídnuta výměna zboží za Vámi požadovanou velikost. V případě, že Vámi požadovaná velikost nebude skladem, bude Vám vrácena částka za zboží, nikoliv za poštovné.
Za neoprávněnou bude považována reklamace v případě, že k vadě či poškození zboží došlo při jeho přepravě od prodávajícího kupujícímu. V tom případě nese odpovědnost za poškození zboží dopravce. Při převzetí zásilky je kupující, případně příjemce zásilky povinen zkontrolovat, zda je obal neporušený a zda zásilka nevykazuje zjevné znaky vnějšího poškození. Pokud kupující nebo příjemce zásilky zjistí zjevné vady (např. poškozený obal), je oprávněn ve svém vlastním zájmu zásilku odmítnout převzít a sepsat s dopravcem zápis o škodě.Pokud kupující či příjemce zásilky zjistí po převzetí zboží vadu vyplývající z poškození při přepravě, je povinen oznámit tuto skutečnost provozovateli bez odkladu elektronickou poštou na detskestesti@seznam.cz nejpozději však do 2 kalendářních dnů ode dne, kdy byla zásilka doručena. Na pozdější reklamace způsobené vinou dopravy nebude brán zřetel a budou zamítnuty.V době reklamace poškozené zásilky nesmí kupující se zásilkou jakkoli manipulovat a je povinen zachovat i obal zásilky, ve které mu byla zásilka doručena.

Je-li potřeba uplatnit reklamační řízení z důvodu poškození zboží, oznamte tuto skutečnost prodávajícímu co nejdříve, nejlépe písemně na e-mailovou adresu detskestesti@seznam.cz, případně písemně na adresu provozovny e-shopu.Ve své žádosti o reklamaci daného zboží nezapomeňte uvést vaše kontaktní údaje, jaké zboží reklamujete, důvod reklamace, termín nákupu zboží a číslo dokladu o koupi zboží a kopii nebo originál účtenky.Pokud k danému výrobku existuje záruční list, pak je vystaven v den prodeje zboží. V případě, že záruční list neexistuje, slouží jako záruční list prodejní doklad. Reklamované zboží je kupující povinen zaslat kompletní, čisté a zabalené v původním balení.Na základě předešlého kontaktu kupující zašle zboží prodávajícímu.Prodávající vydá kupujícímu písemné potvrzení o doručení reklamace. Následně vydá prodávající kupujícímu i písemné potvrzení o datu a způsobu vyřízení reklamace případně odůvodnění zamítnutí reklamace.Protokol o vyřízení reklamace si pečlivě uschovejte pro případ další reklamace nebo manipulace se zbožím.Lhůta pro vyřízení reklamace činí 30 dní.Není-li stanoveno či dohodnuto jinak, řídí se práva a povinnosti kupujícího a prodávajícího z odpovědnosti za vady zboží příslušnými ustanoveními zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, v platném znění a zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, v platném znění. V případě kupujícího – podnikatele se vzájemná práva z odpovědnosti za vady řídí zákonem č. 513/1991 Sb., obchodním zákoníkem, v platném znění, nebude-li dohodnuto jinak.

Možnost vrácení zboží bez udání důvodu
Zakoupené zboží můžete dle Obč. zákoníku §53 vrátit bez udání důvodu do 14 dnů od převzetí. V takovém případě Vám bude vrácena částka, kterou jste za zboží zaplatili. Částka za poštovné a balné se nevrací! Zboží lze vrátit za následujících podmínek:

•Zboží bude nepoužité a nepoškozené
•Zboží bude v originálním obalu
•Zboží bude zasláno zpět spolu s veškerými dokumenty ( doklady o koupi atd.)
Částka bude zaslána zpět bankovním převodem na účet, jehož číslo požadujeme sdělit písemně (mailem).

Zásilky, které budou zaslány zpět na dobírku, nebudou z pochopitelných důvodů přijaty.

Právo dodavatele na odstoupení
Provozovatel si vyhrazuje právo od smlouvy odstoupit. Před odstoupením je ale provozovatel vždy povinen kontaktovat zákazníka za účelem dohody o dalším postupu.

Ochrana osobních dat
Vážíme si Vaší důvěry a zavazujeme se, že budeme chránit Vaše data, která musela být uvedena při realizaci objednávky. Vaše data nebudou v žádném případě poskytnuta třetí osobě.
Podmínky byly naposledy upraveny: 19.11.2010, 7:46
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu