Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Zuzana Krausová (Zuzana969) ID 340056
Panenkov
mimibazar.cz/zuzana969
Oblast: Karlovy Vary
Ověřená adresa
Telefon: 602213559
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 23.11.2010
Naposledy: 16.2.2018 19:19
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 64
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky a vůbec všichni návštěvníci Mimibazaru!
Jsem ráda, že Vás i touto cestou mohu oslovit s nabídkou zboží, KTERÉ DOVÁŽÍM PŘÍMO OD VÝROBCŮ a tudíž ho mohu nabízet za NIKOLIV PODEZŘELE NÍZKÉ, NÝBRŽ NAPROSTO SOLIDNÍ ceny.

V této branži se pohybuji již od roku 1991, kdy jsem jako jedna z prvních začala tehdy do Československa dovážet zpočátku výhradně zboží firmy Götz z Německa.
Nabídka se rozrostla, ale v každém případě platí, že výrobky, které zde naleznete, mají svůj původ PŘEDEVŠÍM V NĚMECKU nebo ALESPOŇ V EVROPĚ. Pokud je tomu jinak, vždy najdete u výrobku náležité upozornění. Prodej provádím prostřednictvím Živnostenského oprávnění, IČ 12396991.

PŘED TÍM, NEŽ SE ROZHODNETE K NÁKUPU, PŘEČTĚTE SI PROSÍM NÁSLEDUJÍCÍ INFORMACE:

Nejsem toho názoru, že solidní firma se pozná podle toho, že bez řečí vezme do 14 dnů zpět zboží, jehož nákup si zájemce rozmyslel.
Solidní firma je ta, která dokáže zájemci naprosto precizně vysvětlit, co nakupuje, dokáže poradit, co by pro jeho potřebu bylo vhodnější.
Pokud firma bez řečí vrací do čtrnácti dnů peníze, je to spíše znakem toho, že "levně nakoupila, draze prodala", tudíž si nemusí dělat starosti s tím, co se s vráceným zbožím stane. Žádné takové již není na 100% v pořádku. Je to otázka názoru, zda je seriozní prodávat zboží někým již jednou vrácené. Nehledě na to, že tento systém nahrává chytrolínům, kteří objednají, pokud možno s platbou až po převzetí, objednané zboží obratem s výdělkem dále nabídnou a čekají, zda se někdo chytí. Pokud ne, vrací zboží zpět.

- Od 1.1.2014 platí ale nový Občanský zákoník. Podmínkou tohoto zákoníku je, abyste Vy, jako zákazníci odsouhlasili před uskutečněním prodeje/nákupu text tj. podmínky smlouvy. Zde je text naší varianty:
OBCHODNÍ PODMÍNKY K FAKTUŘE Č.: PK.................14

1.Pokud má kupující pocit, že potřebuje k žádanému zboží více informací, MÁ MOŽNOST SI JE VYŽÁDAT mailem na drese: panenkov@seznam.cz, telefonem na čísle 602213559, faxem na čísle 353222258

2.Pokud se kupující i po vyžádání doplňujících informací rozhodne využít možnosti vrátit zboží nakoupené prostřednictvím internetu nebo nabízené prostřednictvím katalogů, musí to učinit nejpozději do ČTRNÁCTI dnů po obdržení zboží.

3.V případě, že vrácené zboží bude poškozeno (zašpiněno nebo jakkoliv narušen povrch) nebo jakkoliv změněno (např. odtržením originální visačky výrobce, narušením originálního obalu atd.) a tím dojde ke snížení jeho hodnoty, BUDE O TUTO HODNOTU SNÍŽENA VRÁCENÁ ČÁSTKA.

4.VEŠKERÉ poštovní výdaje spojené s vrácením zboží NESE KUPUJÍCÍ.

5.Na faktuře je vždy uvedeno, zda je zboží dodáváno v originálním obalu a jaké povahy tento obal je.

6.Při dohodnuté platbě předem bude zboží odesláno do 24 hodin po připsání účtované částky na konto prodávajícího

7.V případě neodebrání zboží zaslaného na dobírku bude zákazníkovi naúčtována zdokladovaná částka za poštovné.

Pokud s obchodními podmínkami souhlasíte, zašlete jako odpověď na zaslanou fakturu:

"POTVRZUJI PŘEVZETÍ FAKTURY Č. PK0060114 A SOUHLASÍM S OBCHODNÍMI PODMÍNKAMI UVEDENÝMI NA STRANĚ 2 TÉTO FAKTURY"

- Případné reklamace vyřizuji dle platného zákona - záruka 24 měsíců. Reklamace se nevztahuje na poškození z používání (následné zabarvení vinylu propisovačkami, tiskařskou černí či jinými barvami, nevhodnými textiliemi atd. nebo nevhodné zacházení s obleky panenek při praní), ale pouze na výrobní vady. Zboží je doprovázeno návodem na vhodné zacházení. Protože systém Mimibazar neumožňuje vložení návodů na zacházení s panenkami do rubriky "Vaše návody" (údajně jde o neoprávněnou reklamu), zašlu Vám texty návodů v souladu s novým Občanským zákonem na vědomí před uzavřením smlouvy.
Reklamace je možná jen s fakturou, která je ke zboží přiložena.
-U zboží od firmy ANTONIO JUAN NENÍ NÍZKÁ KVALITA ZAČIŠTĚNÍ U OBLEKŮ DŮVODEM K REKLAMACI - je to vlastnost těchto výrobků a zároveň jeden z důvodu, proč jsou výrobky této firmy v porovnání s výrobky německými o tolik lacinější.

PANENKY FIRMY ANTONIO JUAN nejsou sběratelské předměty. Nečekejte u nich manufakturní ruční zpracování. Pihy jsou např. nastřikovány rozprašovačem. Výrobky této firmy patří do střední třídy, místo výroby je Španělsko a až na několik málo výjimek se jedná výhradně o hračky.

-Nabízené zboží je ve většině případů přímo v mém skladě (u nabídky najdete upozornění) a jeho zaslání proběhne do 24 hodin poté, kdy mi banka potvrdí došlou platbu. K urychlení tohoto postupu prosím o informaci o Vámi provedené platbě - zboží tak může být předem připraveno k expedici. Pokud tento postup nemohu dodržet (dovolená, služební cesta, nemoc), zákazníka předem upozorním.

-Na objednané zboží vystavuji fakturu, kterou předem zasílám jako přílohu mailu. K VYSTAVENÍ FAKTURY POTŘEBUJI VAŠI ADRESU JIŽ V MOMENTĚ OBJEDNÁVKY. Originál faktury je pak přiložen u zboží.
- Pokud si vyberete zboží z katalogu a nikoliv z mého skladu, musím dodání následně objednávat u výrobce a tudíž předem provádím odsouhlasení s výrobcem a teprve poté podám zprávu o předpokládaném termínu expedice. Teprve v momentě, kdy je zboží již na cestě do ČR, vystavuji fakturu k zaplacení.

-U zákazníků, kteří nakupují opakovaně, je možno dohodnout i jiný způsob placení než platbu předem.

- S ohledem na již získané špatné zkušenosti vyžaduji při objednávce úhradu 150,- Kč jako zálohu na zboží. Tato záloha je pak automaticky odečtena od celkové faktury. V případě, že zákazník zvolí zaslání na dobírku a zboží se bez omluvy vrátí nevyzvednuté, slouží tato záloha na pokrytí nákladů na poštu a balné. Setkala jsem se bohužel s případy, kdy zákazník využil mých nízkých cen k tomu, že si zboží objednal na dobírku, uložení na poště prodloužil na jeden měsíc a během něho pak toto objednané zboží nabízel za vyšší cenu na aukru. Pokud neuspěl, vrátilo se mi zboží po měsíčním povalování na poště zpět. Záloha zabrání takovýmto spekulacím. Pokud má někdo zájem o odběr zboží za účelem dalšího prodeje, může se po předložení živnostenského oprávnění obrátit na můj velkoobchod.

-Zboží zasílám především jako balík do ruky a tudíž ho zákazník obdrží do druhého dne. Číslo balíku předem oznamuji, aby si zákazník jeho cestu mohl kontrolovat na webu České pošty. Je možno dohodnout i jiný způsob zaslání. Ceny se řídí platnými předpisy České pošty, BALNÉ NEÚČTUJI. Výši poštovného Vám oznámím při potvrzení objednávky a informaci najdete i ve vystavené faktuře.

-Nabízené zboží si můžete zarezervovat na 7 dnů. Po jejich uplynutí je automaticky znovu nabídnuto k prodeji.
-Objednávka musí být jasně formulována - DOTAZ NEPOVAŽUJI ZAOBJEDNÁVKU. POKUD SI NÁKUP REZERVOVANÉHO ZBOŽÍ ROZMYSLÍTE, považuji za slušné mě o tom informovat.PŘI OPAKOVANÝCH NEVYZVEDNUTÝCH REZERVACÍCH DÁVÁM PŘI PŘÍŠTÍ POPTÁVCE PŘEDNOST SERIOZNĚJŠÍM ZÁJEMCŮM.

-Veškeré mnou nabízené zboží přichází do ČR prostřednictvím mého velkoobchodu, tj. firmy Euco spol. s r.o.,Hřbitovní 185/5, 36020 Karlovy Vary, IČO 18234011 - informace o dovozci je vyžadována zákonem.

-V případě jakýchkoliv dotazů o nabízeném zboží nebo v případě připomínek k tomu, co zde ještě postrádáte se obracejte prosím na e-mail panenkov@seznam.cz popřípadě na telefonní číslo 602213559.

-Všechny informace o a od nakupujících jsou důvěrné a jejich ochrana je zaručena!

Těším se na Vaše objednávky
Z PANENKOV®a zdraví
Zuzana Krausová
Podmínky byly naposledy upraveny: 21.1.2014, 21:02
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu