Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Kateřina K. (Kacur) ID 34093
mimibazar.cz/kacur
Oblast: Dačice
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 5.12.2006
Naposledy: 23.3.2024 12:43
Aktualizace: 23.7.2017 12:18
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 199
VŠECHNY FOTOGRAFIE 14
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 20
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky,

nabízím Vám krásné hračky za opravdu krásné ceny.

Hračky prodává můj známý, který má velkoobchod s hračkami. Všechno je tedy 100% originál, nové, odpovídající popisu.

Samozřejmostí je faktura vystavená na Vaše jméno, možnost reklamace apod.!!!!!!

**** AKCE na poštovné: při nákupu nad 2.500,-Kč vč. DPH je poštovné ZDARMA!!!!! ****
******************************************************************************************

Máte na výběr tyto druhy poštovného:
1. platba na dobírku - standardní doručení na dodací adresu do 3 prac.dnů: 119,-Kč
2. platba na dobírku - rychlejší doručení na dodací adresu - PPL do 2 prac.dnů: 129,-Kč
3. platba na dobírku - expresní doručení na dodací adresu - do 1 prac.dne: 149,-Kč.

Z výše uvedené vyplývá, že i když objednáte více zboží (např. 3 kusy za cca 1800,-Kč), bude poštovné vyšší, ale přesto Vám bude účtována pouze Vámi zvolená varianta poštovného. Zbytek nákladů na poštu hradí prodávající!

DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ K OBJEDNÁVÁNÍ:
A taky ještě prosím, abyste si rozmysleli, jestli je objednávka kompletní. Protože další doobjednávky není možné za jedno poštovné dovyexpedovat. Zboží,které objednáte, ihned expedujeme, pokud není napsáno jinak. A v takovém množství není možné balíčky znovu rozbalovat a přidávat další a další objednávky. Děkuji za pochopení.



Níže uvádím obchodní podmínky prodejce:

1. Obecné

Doporučujeme každému kupujícímu, aby si před nákupem hraček pozorně přečetl naše níže uvedené obchodní podmínky. Dále prosíme kupující, aby při výběru/objednávkách zohledňovali zodpovědně věková doporučení výrobce, příp. našeho obchodu. Žádná z našich nabízených hraček není vhodná pro děti do 3 let!

Stav skladu prodávajícího se průběžně mění a může se stát, že objednané zboží nebude skladem. V tomto případě bude kupující neprodleně informován elektronickou poštou nebo telefonicky.

Všechny zaslané objednávky jsou závazné.

Kupující se v případě nepřevzetí zásilky zavazuje prodávajícímu uhradit vzniklé náklady za poštovné/dopravné.


2. Doprava/dodávka/zaslání

Zboží bude kupujícímu doručeno prostřednictvím služby České pošty nebo některé z dopravních či zásilkových společností. Zboží bude doručeno na Dodací adresu, uvedenou v objednávce. Expedice zboží probíhá zpravidla do 24 hodin od přijetí objednávky, následně je zpřesněna na adresu elektronické pošty kupujícího.

Balné neúčtujeme! Cena za dopravu/dodávku/zaslání je uvedena v objednávce. V případě objednávky hraček s vyšší celkovou částkou, poskytujeme slevu nebo od určité výše dokonce náklady za dopravu/dodávku/zaslání neúčtujeme vůbec. Tyto náklady v tom případě hradíme my = prodávající. Tato hranice je vždy uvedena na úvodní stránce v kategorii Akce a slevy

Součástí každé dodávky by měl být i řádný daňový doklad. V případě, že bude chybět, prosím o krátkou zprávu na elektronickou adresu, chybu napravíme a pošle vám ho.

Zboží je zasíláno zatím pouze v rámci ČR. V případě zájmu o zahraniční dodávku nás prosím kontaktujte na E-mail obchod@oblibenehracky.cz, či telefonicky, upřesníme vám náklady na poštovné/dopravné.

3. Platební podmínky

Platba za objednané hračky:

Platba v hotovosti na dobírku. V případě volby platby v hotovosti na dobírku (tuto volbu vyberte v objednávce) – úhrada dobírky bude provedena při převzetí zboží. Standardní výše poštovného činí 109,- Kč.

Uvedené ceny hraček jsou vždy v Kč a zahrnují 19% DPH. Poštovné je osovobozeno od DPH.

4. Záruka

Na dodané zboží poskytujeme záruku po dobu 24 měsíců. Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady. Záruka se nevztahuje na vady způsobené běžným opotřebením, nesprávným použitím výrobku, nesprávnou manipulací a skladováním.

Zboží v původním, nepoškozeném a neporušeném obalu je možné vrátit bez udání důvodu do 14 dnů od jeho obdržení (ne na dobírku!). Kupujícímu bude po zkontrolování zboží do 30 dnů vrácena složenkou celá uhrazená částka za zboží, mimo poštovné.


5. Reklamační řád

Reklamace zboží se řídí příslušnými ustanoveními občanského zákoníku a zákonem na ochranu spotřebitele.

V případě zjištění neodstranitelné vady zboží bude toto zboží vyměněno za stejný kus. Nebude-li v tu dobu k dispozici, bude kupujícímu vrácena již zaplacená částka zpět. Pro kladné vyřízení reklamace je nutné bez odkladu oznámit písemně (nejlépe e-mailem), že daný výrobek vykazuje vadu a jakým způsobem se vada projevuje. Na základě těchto informací bude reklamace posouzena a stanoven další postup. V případě, že bude reklamace shledána jako oprávněná, zašle kupující vadné zboží v originálním obalu prodávajícímu zpět.

Nové zboží bude odesláno v zákonné lhůtě, bezprostředně po obdržení reklamovaného zboží od dodavatele.

Kupující je povinen prohlédnout zboží bezprostředně při jeho převzetí. Pozdější reklamace mechanického poškození výrobku již není možné uznat. Vznikne-li škoda při přepravě zboží, odpovídá za vzniklou škodu dopravce.

Vzhledem k tomu, že naši dodavatelé mohou bez upozornění změnit obal zboží, nemusí z tohoto důvodu být vyobrazení na našich stránkách aktuální. Vyhrazujeme si právo dodat Vám zboží v aktuálním obalu bez změny ceny a kvality zboží. Změna obalu zboží není důvodem k uznání reklamace zboží.

Reklamace jsou vyřizovány dle občanského zákoníku a jsou řešeny v pracovních dnech telefonicky nebo e-mailem. Případné reklamace zasílejte na emailovou adresu reklamace@oblibenehracky.cz.

6. Ochrana osobních dat

Prodávající prohlašuje, že při nakládání s osobními údaji bude postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů v platném znění. Svěřená osobní data kupujícího, nezbytně nutná k vyřízení objednávky se prodávající zavazuje uchovat v tajnosti a prohlašuje, že je nebude poskytovat jakékoliv třetí straně bez předchozího souhlasu kupujícího (výjimkou je zasilatelská či dodavatelská služba, která data potřebuje za účelem doručení zásilky).
Podmínky byly naposledy upraveny: 20.11.2012, 18:06
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu