Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Natálie H. (natynaty1) ID 358874
NH Agentura s.r.o.
mimibazar.cz/natynaty1
Oblast: Praha
Ověřená adresa
Telefon: +420725607311
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 4.3.2011
Naposledy: 30.4.2024 12:28
Aktualizace: 9.2.2023 17:52
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
25075071
DIČ CZ25075071
HODNOCENÍ 60
VŠECHNY FOTOGRAFIE 4
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
možnost osobního vyzvednutí v Praze
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vážení zákazníci,

vítáme Vás v našem obchůdku.
Nabízíme Vám dětské oblečení od narození do velikosti 170 různých evropských značek (Ginkana, Fixoni, TulecTrend, Coccodrillo, Wojcik, JOHA - termopradlo, Didriksons, Huppa, Reima, Girandola) a rovněž nádherných nadýchaných sukýněk pettiskirts z USA výrobců AdoraBelle a Oopsy Daisy Baby pro holčičky od narození až po dospělé ženy.

Objednávat můžete také přes naše e-shopy www.mykidscube.cz , www.pettiskirts.cz a www.mycube.cz, v tomto případě je Vaše objednávka vyřízena rychleji a je možnost zaslání zboží na dobírku.


Poštovné: 80,- Kč - cenný balík s možností sledování pohybu přes internet anebo 50,- Kč doporučená zásilka (tílko, tričko, čelenka apod., pokud se vejde do obálky a nepřevýší 5 cm, tato zásilka je automaticky pojištěna do 500Kč).
Dobírka možná pouze přes naše e-shopy www.mykidscube.cz a www.pettiskirts.cz


PODMÍNKY PRODEJE ZBOŽÍ:
1. Objednáním kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami, a že s nimi slouhlasí. Objednávka je návrhem kupní smlouvy. Kupní smlouva vzniká v okamžiku potvrzení objednávky.

2. Objednané zboží můžete stornovat do 24 hodin od zaslání objednávky, a to zasláním zprávy na emailovou adresu: shop@mykidscube.cz

3. Vaši objednávku vyřídíme nejpozději do 48 hodin a zašleme Vám podklady pro platbu.

4. Prosíme o úhradu do 5 dnů od potvrzení Vaši objednávky a obdržení potřebných podkladů pro platbu.

5. Po připsání částky na náš bankovní účet, expedujeme Vaši objednávku do 48 hodin Českou poštou.

6. Dobírka je možná pouze přes naše e-shopy.

7. Osobní odběr zboží je možný po předchozí dohodě (mailem na shop@mykidscube.cz nebo telefonicky na 724 250 594) v naši provozovně v Praze na adrese: Na Petynce 174/86, 169 00 Praha 6 (vedle koupaliště Petynka).

8. V souladu s § 53 zákona č. 40/1964 Sb. má kupující právo odstoupit od smlouvy bez udání důvodu do 14 dní od převzetí. Kupující je však POVINEN při využití tohoto práva o této skutečnosti předem (před odesláním zboží zpět prodávajícímu) informovat prodávajícího na e-mail shop@mykidscube.cz.

Rozhodne-li se kupující pro odstoupení v této lhůtě, je nutno splnit níže uvedené podmínky:


- Zboží doručit na své náklady (nejlépe doporučeně) na adresu prodávajícího: NH Agentura s.r.o., Na Petynce 174/86, 169 00 Praha 6.

- Zboží odesílané a doručené zpět na adresu prodávajícího, by mělo být nepoškozené, kompletní, s neodstřiženými cedulkami, včetně příslušenství a všech poskytnutých dokladů a případných dárků obdržených s produktem, včetně dokladu o koupi. Pokud se nám zboží vrátí použité, bez obalu, visaček, poškozené, nekompletní nebo jinak znehodnocené, má prodávající dle zákona právo si z hodnoty zboží odečíst odpovídající část nutnou k uvedení zboží znovu do prodeje.

9) V případě, že věc při převzetí kupujícím není ve shodě s kupní smlouvou, má kupující právo na to, aby prodávající bezplatně a bez zbytečného odkladu věc uvedl do stavu odpovídajícímu kupní smlouvě, a to podle požadavku kupujícího buď výměnou věci, nebo její opravou. Není-li takový postup možný, může kupující požadovat přiměřenou slevu z ceny nebo od smlouvy odstoupit. To neplatí, pokud kupující před převzetím věci o rozporu s kupní smlouvou věděl nebo rozpor s kupní smlouvou sám způsobil.

Rozpor s kupní smlouvou, který se projeví během šesti měsíců ode dne převzetí věci, se považuje za rozpor existující již při jejím převzetí, pokud to neodporuje věci nebo pokud se neprokáže opak.

Vaši reklamaci vyřídíme co nejrychleji, nejpozději do 30 dnů od data následujícího po uplatnění reklamace kupujícím. V případě delších reklamací Vám budeme vždy informovat o stavu reklamace.

Prodávající si vyhrazuje právo ukončit po upozornění obchodní vztah s takovým kupujícím, jehož reklamace jsou neúměrné nebo jeho nákupy jsou vyhodnoceny jako spekulativní.

Po vyřízení reklamace prodávající upozorní o ukončení reklamace kupujícího buď telefonicky, SMS, nebo e-mailem. Pokud bylo zboží zasláno přepravní službou, bude po vyřízení automaticky zasláno na adresu kupujícího. V případě nevyzvednutí reklamovaného zboží do 60ti dnů od data podání reklamace je prodávající, dle § 656 občanského zákoníku, oprávněn účtovat při výdeji reklamace částku za uskladnění. Výše tohoto poplatku je 10,- Kč/den, v případě zboží nad 5 kg 20,- Kč/den.

Peníze za vrácené nebo reklamované zboží (pokud nebude nahrazeno novým) budou vráceny do 14 dnů na účet nebo složenkou na adresu.

9.Prodávající je povinen nakládat s osobními údaji kupujících ve smyslu příslušných ustanovení zákona č. 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů.

Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, budou použity pouze k uskutečnění plnění smlouvy s kupujícím a nebudou jinak zveřejněny, poskytnuty třetí osobě apod. s výjimkou situace související s distribucí či platebním stykem týkajícího se objednaného zboží (sdělení jména a adresy dodání).

Kupující je povinen neprodleně oznámit poskytovateli jakékoli změny svých identifikačních, fakturačních a kontaktních údajů, které by mohly mít vliv na plnění kupní smlouvy.

10. Záruční doba nového zboží je 24 měsíců, pokud v popisu není uvedeno jinak. Nabízíme pouze nové zboží.

11. Pokud zjistíme, že Vámi objednané zboží nejsme schopni dodat nebo Vám ho můžeme dodat jen částečně (například je zboží již u dodavatele vyprodáno), budeme Vás informovat a domluvíme se na dalším postupu. Buď Vám do 2 pracovních dnů zašleme přeplatek zpět na Váš účet nebo se pokusíme zboží znovu objednat.


Kontaktní údaje:
NH Agentura s.r.o.
Sídlo firmy:
Bělice 68, 257 44, Neveklov

Natálie Haruštiaková - jednatelka společnosti
Provozovna v Praze (sklad, vyzvednutí zboží po předchozí dohodě):
Na Petynce 174/86
169 00 Praha 6
IČ: 250 75 071
DIČ: CZ25075071
Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH.

e-mail: shop@mykidscube.cz
tel.: 725 607 311

Přejeme Vám příjemné nakupování :)
Podmínky byly naposledy upraveny: 5.5.2021, 23:19
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu