Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Lucie Ž. (Motherhood) ID 359510
Motherhood
mimibazar.cz/motherhoodcz
Oblast: Havířov
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 8.3.2011
Naposledy: 24.10.2019 23:19
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
74540521
DIČ 7762055136
HODNOCENÍ 67
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé zákaznice,

značka Motherhood nabízí těhotenské a kojenecké zboží, avšak za velmi příznivé ceny. Zpracování veškerých výrobků je prvotřídní kvality, výrobky jsou pečlivě zabaleny v PVC obalech proti poškození. Značka Motherhood Vám přináší nejen kvalitní výrobky s Certifikátem Oeko-Tex Standard, ale také praxí ověřené výrobky, na jejimž vzniku se podíleli i dětští pediatři. Věřím, že tyto výrobky ohodnotíte nejen vy, ale i vaše spokojené ratolesti.
Za Motherhood.cz
Lucie Žylová

Provozovatel: mimibazar.cz/motherhoodcz
Lucie Žylová
El. krásnohorské 1298/4
736 01 Havířov
IČO:74540521, DIČ: 7762055136

Kontakty:
- kontaktovat nás můžete prostřednictvím formulářů na stránkých motherhood.cz nebo mimibazar.cz
- e-mailem: info@motherhood.cz
- mobilem: 608 642 167 (Po-Pá od 8:00 - 16:00)


Informace o produktech:
1. Ceny jsou platné v době zaslání objednávky a jsou konečné. Uvedené ceny jsou v české měně (Kč) včetně DPH, popř. dalších poplatků.

2.Veškeré objednávky uskutečněné prostřednictvím internetového obchodu mimibazar.cz/motherhoodcz a www.motherhood.cz jsou závazné.
Zrušení objednávky může spotřebitel provést do 24 h od objednání, a to písemnou formou e-mailem.

3.Dodací lhůty: dostupné zboží (skladem) odesíláme ve lhůtě 2-7 dnů. Zboží dočasně nedostupné bude doručeno do 15 pracovních dnů.

Jestliže se stane, že objednané zboží nebudeme schopni dodat nebo je budeme schopni dodat pouze částečně, kontaktujeme Vás a domluvíme se na dalším postupu, popř. na vrácení peněz.

4.Způsob platby: pokud si klient zvolí platbu bankovním převodem, bude mu zaslán potvrzující e-mail s pokyny k platbě. Dodavatel odešle objednané zboží po připsání finančních prostředků na účet. Po tuto dobu bude prodávající objednané zboží rezervovat, nejdéle však po dobu 7 dnů. V případě dobírky klient zaplatí zboží při jeho převzetí.

5.Dodání zboží: místem dodání zboží je adresa uvedená kupujícím v registračním formuláři. Zboží je doručováno na uvedenou adresu prostřednictvím České pošty nebo zasílatelské služby PPL. Dovolujeme si upozornit, že veškeré polštáře zasílám výhradně službou PPL. Veškeré náklady na doručení jsou specifikovány v objednávkovém formuláři a připočítávají se k ceně objednávaného zboží.
Dopravné:
Obchodní balík
Zásilkovna: 70,-Kč
Doručení PPL (pouze při platbě převodem): 120 kč


6. Záruční doba všech produktů je 24 měsíců. Dokladem pro uplatnění reklamace je účtenka nebo faktura.
Záruka se nevztahuje na následující případy:
•opotřebení způsobené běžným používáním výrobku
•poškození zboží způsobené nevhodným nebo neodborným používáním
•poškození zboží způsobené přírodními živly

Záruka na použité zboží:
Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje pouze na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.

Odstoupení od kupní smlouvy:
Internetová objednávka je smlouvou uzavřenou na dálku. Kupující má právo podle
občanského zákoníku odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Pokud se tak rozhodne, musí nepoškozené zboží, bez známek užívání nebo opotřebování, v nejlépe v původním obalu poslat zpět v uvedené lhůtě (určující je datum odeslání).
V případě, že již bylo zboží použito (bez originálního balení, odstraněny visačky, popř. použito) lze zboží dle zákona vrátit, ale vracená částka bude ponížena o opotřebení, protože toto zboží nelze už prodat jako "nové". Po obdržení vráceného zboží, prodávající obratem zákazníkovi vrátí zpět odpovídající částku předem dohodnutým způsobem. Při vrácení zboží Vás prosíme o přiložení dokladu o koupi zboží. Bez tohoto dokladu nebude možná vratka peněz .

Vyřízení reklamace:
Reklamace/vrátka bude posuzována pouze po řádném vyplnění reklamačního protokolu a jeho zasláním na e-mail: reklamace@motherhood.cz . Prodávající bude do 3 pracovních dnů informovat kupujícího o následném postupu. Současně informujeme, že nepřijímáme žádné zásilky zasílané doporučeně bez předchozího ujednání. V závislosti na druhu vad a na povaze zboží, v souladu s právními předpisy platnými v ČR, bude oprávněná reklamace řešena opravou, výměnou zboží či vrácením zaplacené kupní ceny.

V případě, že je zboží potřeba poslat zpět prodávajícímu, je zákazník povinen zboží zabalit do originálního obalu, nebo zajistit vhodný náhradní obal. Kupující bere současně na vědomí, že v případě nedostatečně chráněného zboží při přepravě nemusí být reklamace uznána. Náklady spojené s vrácením zboží do 14 dnů od převzetí hradí kupující (u odstoupení od smlouvy).
Náklady související s dopravou zboží k reklamaci i opraveného zboží zpět ke kupujícímu hradí v případě oprávněné reklamace prodávající.
Podmínky byly naposledy upraveny: 21.10.2019, 13:05
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu