Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Martina G. (smartinka) ID 36746
mimibazar.cz/smartinka
Oblast: Frýdek-Místek
Telefon: 777467972
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 7.1.2007
Naposledy: 28.11.2018 15:11
Aktualizace: 16.12.2017 14:17
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
76393135
HODNOCENÍ 609
VŠECHNY FOTOGRAFIE 39
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 1
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Ahoj maminky i ne-maminky!!!
Vítáme Vás v našem Stromečkově!
Jsem ráda, že jste k nám zavítaly - snažím se, abyste byly s obchůdkem spokojené, takže několik detailů:


OBJEDNÁVKA:


Můžete objednávat i přes vzkazy, napište prosím, o jaký stromek máte zájem, pošlu Vám VS platby a sdělím, kdy bude Vámi vybraný stromeček na skladě.
Prosím dobře si stromečky prohlédněte a přečtěte VZKAZ "ČASTÉ DOTAZY - jak vybrat stromeček :-)", předejdeme tím možným neporozuměním :) Pokud máte jakýkoli dotaz, nebojte se mě kdykoli kontaktovat.
Potvrzením objednávky kupující souhlasí s níže uvedenými obchodnímo podmínkami.

REZERVACE:
Délka rezervace je závislá na domluvě, zpravidla nerezervuji déle než na 3 dny, výjímkou jsou stálí zákazníci.

PLATBA:
-předem na účet mBank 670100-2206859207/6210 - VS Vám odešlu PO OBJEDNÁVCE
-soukromé platby na 94-4059370207/0100, prosím o označení Vaší platby /VS vaše ID, zpráva pro příjemce apod., urychlí se tím odeslání balíčku/.

ZPŮSOB DODÁNÍ:
Stromky jsou baleny v krabicích, odeslány přepravní společností PPL - do druhého dne je máte doma. Poštovné včetně balného 130,-kč za pojištěný balík. Dobírka pouze pro stromky, účtujeme si navíc k přepravnému 30,- za doběrečné.
POZOR! NEZAPOMEŇTE PROSÍM UVÉST VAŠE TELEFONNÍ ČÍSLO - PPL JE KE KAŽDÉMU BALÍKU VYŽADUJE!

Ostatní zboží odesílám doporučeně prostřenictvím České pošty, po připsání platby na účet do 3 pracovních dní. U soukromého prodeje balíčky odesílám jako doporučené, obyčejně POUZE PLNĚ na Vaši zodpovědnost!

V případě, že není možné ze strany prodávajícího tyto termíny dodržet, budeme Vás kontaktovat a domluvíme se na dalším postupu.

STORNO OBJEDNÁVKY:
Objednávku lze stornovat emailem 48hodin od objednání.


VRÁCENÍ ZBOŽÍ:
Nové zboží máte možnost do 14ti dnů odeslat zpět - nejlépe v originálním obalu, bez známek použití (v opačném případě bude vrácená částka snížena o hodnotu opotřebení), s přiloženým paragonem /dle § 53 a § 54 Občanského zákoníku můžete Vámi zakoupené zboží vrátit do 14 dní, a to bez udání důvodu. V souladu s § 53 Vám budou za vrácené zboží zaslány peníze zpět, nejpozději do 30 dnů, a to na Vámi zaslané číslo účtu nebo složenkou na Vaší kontaktní adresu/. Peníze zpět získáte v hodnotě zakoupeného zboží, dle § 53 odst. 10 - Uplatní-li spotřebitel právo na odstoupení od smlouvy podle odstavce 7, má dodavatel právo pouze na náhradu skutečně vynaložených nákladů spojených s vrácením zboží. Dodavatel je zároveň povinen vrátit spotřebiteli zaplacené finanční částky nejpozději do 30 dnů od odstoupení.


ZÁRUKA NA ZBOŽÍ
Dle zákona se na nové zboží vztahuje záruka 2 roky. Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti závady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.

OCHRANA OSOBNÍCH DAT:
Zavazujeme se, že údaje Vámi zaslané nám v objednávce, budou použity pouze pro účely vyřízení odeslané objednávky a doručení zboží. Kupující souhlasí s použitím zadaných údajů pro účely odeslané objednávky a doručení zboží.
Zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem
101 / 2000 Sb. na ochranu osobních dat.



POZOR!!!!!! PO DORUČENÍ PROSÍM BALÍK ROZBALTE A ZKONTROLUJTE STOJAN A POČET NOHOU - BOHUŽEL SE NÁM STALO, ŽE PPL SE NECHOVÁ K BALÍKŮM NEJPĚKNĚJI A STOJAN BYL NAPRASKLÝ. AŤ HO STIHNEME V KLIDU DO VÁNOC VYMĚNIT :)

Maminkám ze Slovenska ráda vyjdu vstříc po domluvě :)

PROVOZOVATEL:
Martina Gebarová
Komorní Lhotka 387
IČ 76393135
email: stromeckov@email.cz
tel 608314389
Podmínky byly naposledy upraveny: 2.9.2015, 23:35
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu