Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Vladimír P. (agromachinery) ID 367954
Vladimír Pícha
mimibazar.cz/agromachinery
Oblast: Praha
Ověřená adresa
Telefon: 603532136
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 23.4.2011
Naposledy: 1.11.2016 17:21
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
45811270
DIČ CZ6902271178
HODNOCENÍ 6
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
1. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě agromachinery. Provozovatelem obchodu je Vladimír Pícha, Na Petřinách 72, 162 00 Praha 6, IČ: 45811270, DIČ: CZ6902271178, tel.: 603 532 136 (dostupné denně od 8 do 19 h).
2. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího.

Objednávka a uzavření kupní smlouvy

1. Podáním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s reklamačním řádem a těmito obchodními podmínkami a souhlasí s nimi.
2. Objednávka je návrhem kupní smlouvy. Kupní smlouva skutečně vzniká v momentě odeslání objednávky !
3. Podmínkou platnosti elektronické objednávky je řádné vyplnění veškerých formulářem předepsaných údajů a náležitostí.
4. Místem doručení zboží je adresa doručení uvedená kupujícím v objednávkovém formuláři.
5. Vlastnické právo ke zboží přechází na kupujícího po jeho převzetí a zaplacení.
6. Vyplněním registračního formuláře či objednávky v rámci internetového obchodu agromachinery kupující dává prodávajícímu souhlas k shromažďování a archivování osobních údajů o kupujícím a o jeho nákupech.
7. Zboží je posíláno na dobírku Českou poštou a do hodnoty jednotlivého nákupu 5.000 Kč je účtováno poštovné a balné ve výši 130 Kč, nad částku 5.000 Kč není poštovné a balné účtováno. Po domluvě lze zboží odebrat osobně na adrese provozovatele s platbou v hotovosti. Zboží je zpravidla dáno k přepravě do pěti pracovních dnů od objednání. V případě pozdějšího termínu bude zákazník informován.

Reklamace

1. Případné reklamace budou vyřízeny v souladu s Reklamačním řádem internetového obchodu agromachinery a právním řádem platným v ČR.
2. Reklamační řád internetového obchodu agromachinery je nedílnou součástí těchto obchodních podmínek.

Odstoupení od kupní smlouvy ze strany zákazníka

1. Kupující má právo podle odstavce 6 novely občanského zákoníku č.367/2000 odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží a to bez udání důvodu. Po obdržení zboží je zákazníkovi vrácena cena za zboží, snížená o opotřebení výrobku.
2. Zákazník má možnost zrušit objednávku do 12 hodin od odeslání objednávky mailem: vlad@agromachinery.cz.

Odstoupení od kupní smlouvy ze strany prodávajícího

Prodávající si vyhrazuje právo na odstoupení od smlouvy v těchto případech:
· zboží není skladem nebo je vyprodáno (zákazník je ihned informován)
· v případě, že nejsou vyplněny dostatečně údaje pro doručení zboží (registrační formulář)
· v případech opakovaného nevyzvednutí zásilek

Závěrečná ustanovení

Odesláním elektronické objednávky kupující bez výhrad akceptuje veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den odeslání objednávky. V situacích, které neupravují tyto obchodní podmínky se vztah kupujícího a prodávajícího řídí platnými právními úpravami, především Obchodním a Občanským zákoníkem



Reklamační řád

1. Reklamace budou vyřízeny v souladu s reklamačním řádem internetového obchodu agromachinery a v souladu s ustanovením zákona č. 40/1964 Sb.

2. V případě doručení objednaného zboží prostřednictvím některého ze smluvních přepravců, je kupující povinen zboží zkontrolovat, zda zboží nevykazuje vady způsobené přepravou. Pokud ano, je kupující povinen zboží nepřevzít a sepsat s dopravcem zápis o škodě. O případném poškození zboží během přepravy, je kupující povinen informovat prodávajícího.

3. Při dodání zboží jeho doručením na zadanou adresu je kupující povinen překontrolovat dodané zboží ihned po jeho převzetí od osoby provádějící doručení a zjevné vady zboží je povinen reklamovat u prodávajícího ihned. Pozdější reklamace zjevných vad nebudou uznány.

4. Délka záruční doby je stanovena v souladu s občanským zákoníkem na dobu 24 měsíců, pokud nebyla stanovena jinak.

5. Záruční doba začíná běžet dnem převzetí zboží kupujícím.

6. Vznikne-li na dodaném zboží reklamovatelná vada, je kupující povinen oznámit zjištěné závady písemně na adresu: Vladimír Pícha, Na Petřinách 72, 162 00 Praha 6 a pokud je to možné, doložit způsob nabytí zboží účetním dokladem, pro rychlejší komunikaci je možné odeslat tuto zprávu na e-mail: vlad@agromachinery.cz

7. Po obdržení zprávy bude kupující informován o dalším postupu.

8. V případě oprávněné reklamace bude opravené nebo nové zboží zaslané zpět na náklady prodávajícího a budou mu uhrazeny doložené náklady spojené s reklamací (poštovné spojené s odesláním reklamovaného zboží). Zboží zasílané na reklamaci nelze vracet na dobírku – toto nebude přijato.

9. Rozsah záruky – prodávající neodpovídá za vzniklé vady neodbornou manipulací, nedodržením návodu k užívání a obsluze ( je-li dodán) a viditelným mechanickým poškozením.

10. Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.

Ostatní
Platnost všech akčních nabídek je do vyprodání zásob.
Podmínky byly naposledy upraveny: 10.4.2012, 8:25
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu