Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Tatiana H. (freangel) ID 369318
Oblast: Kolín
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 3.5.2011
Naposledy: 25.1.2022 18:07
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 81
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
- Pro bližší info si písněte-dofotím +přeměřím.
- Prosím přečtěte si tady těch pár vět, pro bezproblémovou komunikaci mezi nami. Věci které nabízím jsou převážně použité. Pokud jsou nové je to u konkrétní aukce vždy napsáno.
- Zboží se snažím pravdivě popisovat, kvality i nedostatky. Co se týká popisu zboží, které prodávám, tak se snažím psát všechny případné vady. Pokud přehlédnu nějakou maličkost, omlouvám se, jsem taky jen člověk.Pokud nebudete se zbožím spokojeni, budete mít pocit, že neopovídalo popisu,neváhejte mne kontaktovat. Věřím, že se vždycky můžeme domluvit. Nemyslím si, že by to bylo důvodem pro udělení negativního komentáře. Prosím, ale nezapomínejte že jde o použité věcičky, které už někdo nosil nebo pouzil!
- Vše REZERVACE beru jako ZÁVAZNÉ.
- Jako variabilní symbol uveďte číslo ID a do zprávy pro příjemce své jméno.
-Čekám na připsaní penez behem 3-4 pracovnich dnu, jestli neni jinak domluveno.
- Zboží odesílám prostřednictvím ČESKÉ POŠTY po připsání peněz na můj účet do 2-3 pracovních dnů. Jakmile dorazí penízky, uděluji komentář. Je to pro Vás kontrola, že odesílám balíček. Po obdržení balíčku očekávám udělení komentáře i od Vás, abych i já měla kontrolu, že balíček vpořádku dorazil.
- Balíček posílám doporučeně na adresu uvedenou na MMB – máte-li jiné přání dejte vědět.
- Jako kupující uděluji komentář vždy po obdržení balíčku!
- Pokud chcete jakékoliv zboží přeměřit, nebo máte jakýkoliv jiný dotaz klidně se ptejte! Po zodpovězení mi prosím napište, zda o zboží máte i nadále zájem.

***REKLAMACE PROSÍM ŘEŠTE PŘES EMAIL, NEJDÉLE DO 7 DNŮ OD PŘEVZETÍ ZÁSILKY !!!PŘI VRÁCENÍ ZBOŽÍ POŠTOVNÉ NEVRACÍM !!!***

NOVÉ ZBOŽÍ:

- DEKORACE - vyrábím na zakázku - BUDU DOPLŇOVAT NOVÉ FOTOGRAFIE!!! ....barvy i motivy zcela na domluvě - klidně si můžete vymýšlet :-))) .... Prosím, jen berte v úvahu, že nejsem kopírka - neumím udělat dvě věci NAPROSTO TOTOŽNÉ....to ani u ruční práce nejde, korálky, vlna.... se může mírně lišit, dle aktuální nabídky v obchodech, kde nakupuji materiál!!!! Na zakázce začnu pracovat po připsání korunek na účet, vyřizuji je postupně podle zaplacení, snažím se je poslat do tří týdnů od připsání platby - může to být dříve, ale i později (hlavně před vánocemi nebo velikonocemi)... TOTÉŽ PLATÍ PRO HÁČKOVANÉ ČEPIČKY....!!!!! U čepiček měřte VELMI PEČLIVĚ!!! ...aby vašim dětem čepičky co nejlépe seděly...pokud mám možnost, vyzkouším je na svých dětech ( obvod hlavičky kolem 53 a 55 cm) ....návod na údržbu dekorací a praní čepiček zasílám vždy se zprávou o odeslání balíčku...
HÁČKOVÁNÍ:
Nabízím háčkované čepičky, kloboučky, rukavičky, šálky... ze 100% bavlněné příze (vhodné od jara do podzimu) a ze zimní příze s obsahem jemné merino vlny (50% merino vlna a 50% akryl).
Veškeré mé výrobky jsou buď mé vlastní nápady, nebo přání maminek ke konkrétnímu oblečení!
Vše je chráněno autorským zákonem. Při porušení autorských práv budu požadovat kromě sjednání okamžité nápravy také náhradu způsobené škody!

Objednávka Vám bude zaslána prostřednictvím České pošty, jako doporučený dopis - balík. O odeslání balíčku Vás budu informovat, zároveň bych Vás chtěla poprosit o potvrzení přijetí balíčku. Poštovné je dle tarifů České pošty.
Platbu požaduji převodem z účtu, výjimečně na dobírku (jen pro stálé zákazníky).

JAK OBJEDNÁVAT:
V prvním e-mailu mi prosím sdělte obvod hlavičky a také hloubku čepičky, kterou budete požadovat (viz. "Jak správně měřit").
Dále čepičku, kterou jste si vybraly: barevnou komibinaci - aplikaci...
Pokud budete chtít čepičku, podle Vašeho přání, tak prosím o co možná nejpodrobnější popis
Zpětně se dozvíte termín dodání (záleží na množství objednávek...)
Jakmile se spolu na všem domluvíme, zašlu Vám podklady k platbě.

JAK SPRÁVNĚ MĚŘIT:
Prohlédněte si prosím tabulku velikostí, zda bude Vašemu dítku vyhovovat obvyklá hloubka čepičky k Vámi změřenému obvodu hlavičky.
Vše dělám na míru, podle Vašeho přání, proto při objednávání prosím měřte pečlivě!
V případě, že mi dodáte špatné míry, bohužel není v mých silách, vzhledem k časové vytíženosti, výrobky předělávat. Pokud by byla chyba na mé straně – oprava zdarma je samozřejmostí!

Obvod hlavičky: Měříme těsně nad oušky (stejně, jako když miminku měří hlavičku lékařka...)

Hloubka čepičky: Měříme od temene hlavičky k obočí. Nejlépe se to měří na čepičce, kterou momentálně Vaše dítko nosí (dítěti čepičku nasaďte a změřte délku od středu čepičky k okraji).

Tabulka je pouze orientační!
0-2 měsíce : 33-36 cm : hl. 12-12,5cm
2-3 měsíce : 37-38 cm : hl. 13-14cm
3-4 měsíce : 39-40 cm : hl. 14-15cm
4-6 měsíců : 41-42 cm : hl. 15-15,5cm
6-8 měsíců : 43-44 cm : hl. 16-16,5cm
8-12 měsíců : 45-46 cm : hl. 16,5-17cm
1-1,5 roku : 47-48 cm : hl. 17,5-18cm
1,5-3 roky : 49-50 cm : hl. 18,5cm-19cm
3-5 let : 51-52 cm : hl. 19-19,5cm
5-10 let : 53-54 cm : hl. 20cm....
10 a více let : 55-? cm : hl. ? cm
Děkuji Vám za Vaši důvěru, za milá hodnocení i fotky spokojených zákazníčků. Jsem moc ráda, že se Vám mé zboží líbí a že se ke mně rády vracíte :-)
REKLAMACE
- dodržujte pokyny pro praní a údržbu čepiček, pokyny pro nakládání s dekoracemi - při jejich prokazatelném nedodržení se na poškození zboží nevstahuje reklamace!!
- vrácení zboží je možné pouze do 14 dnů od obdržení balíčku - zboží se vrací nenošené!!! a nepoškozené!! (jde jen o mou dobrou vůli - výrobky vyrobené na zakázku se bez udání důvodů vracet nemusejí!)

DĚKUJI TATIANA.
Podmínky byly naposledy upraveny: 9.9.2016, 8:52
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu