Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Jana Š. (Gadeo) ID 373237
mimibazar.cz/gadeo
Oblast: Pelhřimov
Telefon: +420606713060
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 30.5.2011
Naposledy: 19.8.2021 19:37
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
69277753
DIČ CZ7855191905
HODNOCENÍ 145
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
A . ÚVODNÍ USTANOVENÍ
_________________________________________________________________________________________________________


Prodávající: Jana Štursová
Sídlo: Okružní 2105, 393 01 Pelhřimov

e-mail: shop@gadeo.cz
tel.: +420606713060 ( Po-Pá 9:00- 16:00 )

IČ: 69277753
DIČ: CZ7855191905
Evidence: Městský úřad Pelhřimov - Obecní živnostenský úřad

Kupující: zákazník internetového obchodu www.gadeo.cz a internetové inzerce na MMB ( ID 373237 )


B . KUPNÍ SMLOUVA - OBJEDNÁVKA
_________________________________________________________________________________________________________

1 . Objednávka uskutečněná pomocí objednávkového formuláře internetového obchodu www.gadeo.cz nebo internetové inzerce na MMB ( ID 373237 ) se po jejím odeslání stává návrhem kupní smlouvy.

2 . Odesláním objednávky vybraného zboží zákazník potvrzuje závaznost jeho objednávky a souhlasí s nákupním řádem.

3 . Kupní smlouva se stává platnou v okamžiku potvrzení přijetí objednávky.

4 . Podmínkou platnosti elektronické objednávky je vyplnění veškerých předepsaných údajů a náležitostí v objednávkovém formuláři, v případě nákupu přes MMB úplné informace o objednávaném zboží ( velikost, barva,... ) a úplná adresa.

5 . Místem dodání zboží je adresa uvedená kupujícím v objednávkovém formuláři. Místem dodání může být po předchozí vzájemné dohodě i sídlo prodávajícího.

6 . Bez ohledu na ustanovení jednotlivých bodů článku B těchto obchodních podmínek, si prodávající vyhrazuje právo na odstoupení od kupní smlouvy. Důvodem mohou být např. doprodané zásoby, neohlášená změna designu, změna ceny ze strany výrobce atd. ...

Pokud tak prodávající učiní a zároveň již došlo k prokazatelné úhradě kupní ceny kupujícím formou platby předem, budou tyto prostředky bezodkladně převedeny zpět na účet kupujícího a to v plné výši. O této skutečnosti bude zákazník předem informován a nebude se tak dít bez vzájemné dohody.

C. DODACÍ PODMÍNKY
_________________________________________________________________________________________________________


1 . Zboží, které je skladem, expedujeme od 1 do 3 dní od obdržení objednávky a to prostřednictvím PPL nebo ČP - K ADRESÁM VHODNÉ DOPLNIT TELEFON ! . Tato lhůta začíná běžet následujícím pracovním dnem od obdržení objednávky - pokud se jedná o platbu dobírkou, nebo od data, kdy byla platba bankovním převodem prokazatelně připsána na účet prodávajícího, pokud se jedná o platbu bankovním převodem.

2 . V případě, že objednávka obsahuje více položek rozdílného charakteru, je dodací lhůta podřízena položce s nejdelší dodací lhůtou.

3. V případě, že není možné pokrýt celou objednávku, domlouváme se zákazníkem individuální postup jejího vyřízení ( odeslání části obj. a stornování zbytku, odeslání části objendávky a doposlání zbylé části později, stornování celé objednávky,... )

4 . V období od 1.listopadu do 31.prosince si vyhrazujeme právo na prodloužení dodacích lhůt až o 14 dní. Z časvoých důvodů nejsou v tomto období přepisovány dodací lhůty u jednotlivých položek.

5 . V období od 1.ledna do 10. ledna je z důvodu inventarizace interentového obchodu www.gadeo.cz pozastevena veškerá expedice objednávek přijatých na www.gadeo.cz i na MMB ( ID 373237 ).

5 . Prodávající si vyhrazuje právo pozastavit expedice objednávek i mimo termín uvedený v článku C, bodě 4. Zároveň se zavazuje včasně a na první pohled viditelně o této skutečnosti informovat kupující na titulní straně internetového obchodu www.gadeo.cz nebo ve vzkazech na MMB

D . REKLAMAČNÍ ŘÁD
_________________________________________________________________________________________________________


1 . Reklamační řízení se bez vyjímky řídí příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku. Na veškeré nové zboží je uplatněna 24 měsíční záruka. Použité zboží komerčně neprodáváme.

2. Prodávající se zavazuje přijmout a bez zbytečného protahování vyřídit reklamaci vad zboží zakoupeného prostřednictvím www.gadeo.cz nebo na MMB ( ID 373237 ) . Reklamace se nevztahuje na zboží viditelně poškozené přepravou. Zákazník je povinnen zboží před převzetím zkontrolovat, zvláště v případě, je-li obal viditelně poškozen.

3 . Pro reklamační účely se prodávajícím rozumí :

Prodávající: Jana Štursová
Sídlo: Okružní 2105, 393 01 Pelhřimov
IČ: 69277753
DIČ: CZ7855191905

4 . Pro reklamační účely se kupujícím rozumí :

Kupující: zákazník internetového obchodu www.gadeo.cz nebo zákaznik internetové inzerce MMB ( ID 373237 )

5 . Kupující je povinnen při převzetí zásilky překontrolovat neporušenost obalu. V případě viditelného mechanického poškození obalu doporučujeme překontrolovat obsah zásilky před dopravcem ( doručovatelem ). V případě zjištění mechaniských vad na zboží doporučujeme zásilku nepřevzít, případně sepsat s dopravcem ( doručovatelem ) reklamační protokol. Na základě tohoto protokolu bude zákazníku, po uzavření škodní události s dopravcem, poskytnuta adekvátní sleva nebo výměna zboží za nový kus.

6. Podpis zákazníka na přepravním nebo dodacím listě je brán jako souhlas s převzetím zboží. Zároveň zákazník podpisem potvrzuje, že zboží bylo předáno nepoškozeno.

7. Zákazník je povinnen důsledně se řídit při používání výrobku přiloženým návodem. V případě používání výrobku v rozporu s návodem nenese prodávající odpovědnost za škody vzniklé nesprávným použitím.

E . POSTUP REKLAMACE
_________________________________________________________________________________________________________


Prosíme zákazníky, aby v případě nutnosti zahájení reklamačního řízení dodžovali stanovený postup. Vyhneme se tak zbytečnému protahování řízení, které již samo o sobě není příjemné. Děkujeme.

1 . Je-li součástí reklamovaného výrobku záruční list s reklamačním formulářem, prosíme o jeho důkladné vyplnění včetně popisu zjištěné vady. Pokud záruční list takovou kolonku neobsahuje, je nutné přiložit k reklamovanému výrobku průvodní dopis s popisem zjištěné závady.

2 . Je-li to možné, prosíme před odesláním výrobku k relkamaci o viditelné označení místa vady.

3 . Součástí zásilky s reklamovaným zbožím musí být : doklad o zaplacení, záruční list ( byl - li k výrobku vystaven ) a reklamační protokol nebo průvodní dopis s popisem závady.

4 . Reklamované zboží nelze zasílat na dobírku. Takováto zásilka nebude prodávajícím převzata.

5 . O odeslání výrobku k reklamaci nás předem informujte, abychom mohli zahájit potřebné kroky ještě před přijetím zásilky.

6 . Po převzetí zásilky s reklamovaným zbožím bude prodávající kupujícího informovat o zahájení raklamačního řízení a o termínu vypršení reklamační lhůty.

7 . Prodávající bude kupujícího bez zbytečného odkladu ( do 3 dní od převzetí reklamovaného zboží ) informovat o průběhu reklamačního řízení, dále pak o závěrech expertního posouzení - je-li potřeba.

8 . Je-li závada odstranitelná, bude tak učiněno. Pokud bude závada vyhodnocena jako neodstranitelná bude výrobek vyměněn za zcela nový kus. V případě, že nový kus nebude k dispozici, bude kupující ihned kontaktován a nabídnut mu jiný adekvátní výrobek nebo vrácení uhrazené částky v plné výši.

9 . Zákonná lhůta pro vyřízení reklamace je dána 30ti dny od prokázaného převzetí zásilky.

10 . V případě, že reklamace nebude vyřízena v zákonné lhůtě 30ti dnů, má kupující právo na odstoupení od smlouvy a náhradu v plné výši.

G. STORNO OBJEDNÁVKY , ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVY
_________________________________________________________________________________________________________

1 . Kupující má právo stornovat svou objednávku v průběhu jejího vyřizování. Toto právo končí informací o odeslání zásilky. Storno je možné doručit meilem nebo oznámit telefonicky.

2 . V případě zaplacení před následným stornem objednávky bude platba vrácena zpět v plné výši.

3 . Dle zákona má spotřebitel právo odstoupit od smlouvy do 14 dní od převzetí zboží. V takovém případě spotřebitel kontaktuje prodávajícího, nejlépe písemně a uvede, že odstupuje od smlouvy - uvede číslo objednávky, datum nákupu a číslo účtu pro vrácení peněz. Odstoupení od smlouvy musí být doručeno nejpozději poslední den 14 denní lhůty.

Spotřebitel nemůže takto odstoupit od smlouvy na zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání, nebo na dodané audio a video nahrávky a počítačové programy, porušil-li spotřebitel jejich originální obal.

Spotřebitel nesmí uplatnit právo na odstoupení od smlouvy u následujících smluv:

- o poskytování služeb, bylo-li se souhlasem spotřebitele zahájeno plnění před uplynutím lhůty 14 pracovních dnů

- o dodávce zboží nebo služeb, jejichž cena závisí na výkyvech finančního trhu, které dodavatel nemůže ovlivnit

- o dodávce zboží upraveného podle požadavků spotřebitele nebo zboží přizpůsobené osobním požadavkům nebo zboží, které nemůže být pro svůj charakter vráceno nebo které snadno podléhá zkáze nebo které má prošlou dobu spotřeby

- o dodávce audionahrávek nebo videonahrávek nebo počítačových programů, které byly spotřebitelem rozpečetěny

- o dodávce novin, periodik a časopisů

- o poskytování sázkových a loterijních služeb


Vrácené zboží je : nepoužité, neporušené, nenošené, neprané, včetně originálních visaček, štítků a prodejních dokladů ( faktura, návod, zaruční list,.. ), v původním obalu = zákazníkovi bude vrácena kupní cena zboží vč. uhrazeného poštovného .


Vrácené zboží je : použité, neúplné, poškozené, jeví známky opotřebení ( poškrábané, prané, zmačkané,... ), bez visaček, bez původního obalu nebo bez prodejních dokladů ( faktura, návod, zaruční list,.. ) = zákazníkovi bude vrácena kupní cena zboží vč. uhrazeného poštovného ponížena o zjištěné opotřebení.

Vrácení zboží dodavateli ( prodejci ) provádí spotřebitel na své vlastní náklady.


Prodejce musí vrátit spotřebiteli celou částku dle výše uvedeného nejpozději do 14 dnů od řádného a naplněného odstoupení od smlouvy ( tzn. prodejce obdržel odstoupení od kupní smlouvy i vrácené zboží ).


4. Zboží nelze zasílat zpět formou dobírky. V tomto případě nebude zásilka prodávajícím převzata.

Vrácení zboží dodavateli ( prodejci ) provádí spotřebitel na své vlastní náklady.

5. NEPŘEVZETÍ DOBÍRKY NENÍ ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVY ! V takovém případě budou zákaznikovi účtovány skutečně vynaložené náklady spojené s vyřízením objednávky a zpětným přijetím zboží (kompletace objednávky, obalový materiál, vystavení faktury, příjem a kontrola zboží zpět, zavedení zboží zpět na sklad a do nabídky e-shopu, vystavení opravného daňového dokladu, atd.) v částce 85,- Kč.

H . PLATEBNÍ PODMÍNKY
_________________________________________________________________________________________________________

1 . Platba při převzetí zásilky, na dobírku : cena zboží + poštovné + dobírečné (35 kč )

2. Platba předem, převodem, složenkou, na účet FIO Banky : cena zboží + poštovné.

CH . OCHRANA OSOBNÍCH DAT
_________________________________________________________________________________________________________

Vážíme si Vaší důvěry a zavazujeme se, že budeme chránit Vaše data, která musela být uvedena při realizaci objednávky. Vaše data nebudou v žádném případě poskytnuta třetí osobě. Vaše data mohou být využita pouze provozovatelem internetového obchodu www.gadeo.cz a to pouze pro účely přímé komunikace se zákazníkem.

Postupujeme vždy v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. Osobní údaje, které jste nám předali jsou archivovány tak, aby nemohlo dojít k jejich zneužití.

I . ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ
_________________________________________________________________________________________________________


1 . Tyto obchodní podmínky jsou platné a účinné od 1.10. 2015. Jejich znění může být během provozu internetového obchodu www.gadeo.cz upravováno.

2 . Vždy platí obchodní podmínky, které byli platné v den přijetí objednávky. Následná změna obchodních podmínek se k dané objednávce nevztahuje.

3 . Smluvní vztah mezi prodávajícím a kupujícím se řídí příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku. Zvláště je přihlíženo k ustanovením týkajícím se uzavírání smluv za použití prostředků komunikace na dálku.
Podmínky byly naposledy upraveny: 24.10.2015, 1:09
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu