Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Blanka S. (Blaninkaa) ID 374914
mimibazar.cz/blaninkaa
Oblast: Chrudim
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 11.6.2011
Naposledy: 27.7.2021 16:07
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 918
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky i ostatní kupující,

vítám Vás na mém internetovém obchůdku a prosím Vás o věnování pozornosti následujícím obchodním podmínkám, které na základě zákona smluvně upravují vzájemný vztah mezi mnou jako prodávajícím a Vámi jako kupujícím zboží nabízeného v rámci Mimibazaru.

REZERVACE ZBOŽÍ:
Není-li dohodnuto jinak, je Vám na Vaši žádost předmětné zboží rezervováno do uplynutí lhůty 7 kalendářních dní následující po dni, v kterém jsem Vaši žádost o tuto rezervaci obdržela. V rezervaci prosím uvádějte své jméno a příjmení a adresu, na kterou si zboží přejete dodat. Pro platnost rezervace je nezbytné, aby byla v této lhůtě na můj účet připsána platba za rezervované zboží. Tato platba bude zároveň vnímána jako závazná objednávka rezervovaného zboží. Dotazy týkající se kvality a vlastností nabízeného zboží nejsou automaticky brány jako rezervace, prosím o uvedení výslovné žádosti o rezervaci.

PLATBA:
Platby za veškeré Vámi požadované a rezervované zboží jsou uskutečňovány bankovním převodem či vkladem na níže uvedené číslo účtu. Zasílání zboží na dobírku neprovádím. Je-li sjednáno osobní převzetí, je zároveň možné přijímat platbu za požadované zboží v hotovosti.

Č.ú.: 2200145289/2010

Při provádění platby prosím uvádějte následující údaje:
a) kupující registrovaní na Mimibazaru – Vaše ID na Mimibazaru jako variabilní symbol platby
b) neregistrovaní kupující – Vaše jméno + příjmení do textu převodu.

Prosíme věnujte pozornost tomuto sdělení!: Platby, které tento požadovaný symbol nebudou obsahovat, nebude platba pokládána za platnou! V tomto případě neručím za jakoukoli škodu způsobenou pozdním dodáním zboží/jeho nedodáním, která může být způsobena neplatnou platbou. Případné nároky z bezdůvodného obohacení (vč. jejich prokazování) podléhají režimu příslušných ustanovení zák. č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku.

Nejsem plátcem DPH, veškeré ceny jsou tak uváděny vč. DPH.

DODÁNÍ:
1) Osobní převzetí zboží možné po vzájemné domluvě. V případě osobního převzetí Vám bude účtován pouze poplatek za balné.
2) Veškeré zboží je s výjimkou osobního převzetí zasíláno prostřednictvím České pošty, a to s dobou dodání:
a) u ZBOŽÍ SKLADEM do 3 pracovních dnů ode dne připsání platby na můj účet,
b) u ZBOŽÍ S UVEDENOU LHŮTOU DODÁNÍ do uplynutí této lhůty, která začíná běžet po přípsání platby za zboží na můj účet.

Pro případ, kdy by se na straně prodávajícího vyskytla jakákoli překážka, která by bránila zaslání objednaného a zaplaceného zboží kupujícímu, bude tento kupujícího bezprostředně informovat a domluví se s ním na náhradním řešení vzniklé situace (vrácení peněz, prodloužení lhůty k dodání atd.)

POŠTOVNÉ A BALNÉ:
Poštovné je účtováno na základě aktuálního ceníku České pošty. Veškeré zásilky jsou zasílány minimálně jako doporučené (s minimální platbou 37 Kč), obyčejné zaslání zboží z důvodu obchrany obou smluvních stran není možné. Bližší informace o aktuálních cenách zásilek naleznete na internetových stránkách České pošty na http://kzas.ceskaposta.cz/CleanForm.action .

Balení zásilek je prováděno s cílem zamezit jejich jakémukoli poškození a docílení Vaší maximální spokojenosti s dodávaným zbožím. Zboží je zpravidla odesíláno ve vyplněných plastových samolepících obálkách nebo v případě křehkého zboží v papírových krabičkách s výplní či bublinkových obálkách. Cena za balné se pohybuje v rozmezí 5-10 Kč dle způsobu balení.

SPECIFICKÉ PODMÍNKY NÁKUPU NA INTERNETU:
Vzhledem k tomu, že veškeré mnou nabízené zboží je prostřednictvím Mimibazaru prodáváno za použití prostředků komunikace na dálku, má kupující právo odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí plnění, tj. od doby, kdy Vám byla zásilka doručena.
Upozorňuji kupující, že odstoupením od smlouvy se tato smlouva od počátku ruší. Kupujícímu tak vzniká nárok na vrácení zaplacené kupní ceny, mně jako prodávajícímu pak na vrácení nepoužitého a nového zboží. Náklady na dopravu zboží zpět ke mně jako k prodejci hradí dle příslušných ustanovení zák. č. 40/1964 Sb., obchodního zákoníku kupující (viz §53 odst. 9).
Kupující nemůže mimo jiné v souladu s občanským zákoníkem odstoupit od smlouvy, na základě které mu bylo zasláno zboží upravené dle jeho přání, zboží, které podléhá rychlé spotřebě, opotřebení nebo zastarání.

REKLAMACE A VADY ZBOŽÍ:
V případě prodeje nových věcí se uplatní zákonná záruční lhůta 2 let. Reklamaci prosím uplatňujte písemně na adresu níže uvedného místa podnikání spolu s uvedením vad a Vašimi nároky z reklamace. V případě reklamace je postupováno v souladu s platnými předpisy České republiky. Reklamace bude vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 30 dní od jejího uplatnění.
V případě drobné vady, která nebrání užívání věci, poskytuji zejména slevu ze stanovené ceny, v případě vady, pro kterou nelze věc užívat dohodnutým způsobem, je možné žádat její výměnu za novou věc bez vad, případně zrušení smlouvy.
V případě prodeje použitých věcí, které jsou zároveň takto označeny, jsou tyto prodávány „jak stojí a leží“ v souladu s §501 zák. č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku, jako zcizitel tak neodpovídám za případné vady tohoto zboží, ledaže by se vada týkala absence vlastnosti, kterou jsem u daného zboží uváděla jako bezvadnou.


ŽÁDOST O INFORMACE:
Pokud Vás zajímá jakákoli informace o nabízených produktech, neváhejte mě kontaktovat. Ráda Vaše dotazy jakmile to bude možné zodpovím. Standardní doba, po kterou jsem dosažitelná, je po-pá 9-17h.


Blanka Slavíková
IČ: 44399120
Orel 19, PSČ: 538 21
tel.: 774 344 576
Podmínky byly naposledy upraveny: 11.8.2011, 11:16
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu