Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Marketa Kohoutková (Maki a Kiki) ID 37516
mimibazar.cz/MakiaKiki
Oblast: Jablonec nad Nisou
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 13.1.2007
Naposledy: 5.4.2015 9:21
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 88
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Výměna a vrácení zboží adresa : Markéta Kohoutková
Vrkoslavická 2477/4
Jablonec nad Nisou
46601
Společné ( ověřené) podmínky prodeje ověřených obchodníků.
1.odstoupení od smlouvy - vrácení zboží do 14 dnů od převzetí :
dle občanského zákoníku paragraf 53 odst.7 byla-li smlouva uzavřena při použití prostředků komunikace na dálku ,má spotžebitel právo od smlouvy odstoupit bez uvedení důvodu a bez jakékoliv sankce do 14dnů od převzetí plnění.
odst.8 kromě případů kdy je odstoupení od smlouvy výslovně ujednáno ,nemůže spotřebitel odstoupit podle odstavce 7 od smluv : na poskytování služeb ,jestliže s jejich plněním bylo s jeho souhlasem započato před uplynutím lhůty 14 dnů od převzetí plnění ,na dodávku zboží nebo služeb ,jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli dodavatele ,na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu ,jakož i zboží ,které rychle podléhá zkáze, opotřebení nebo zastarání ,na dodávku audio ,video nahrávek a počítačových programů ,porušil-li spotžebitel jejich originální obal ,na dodávku časopisů,novin ,periodik spočívajících ve hře nebo loterii.
Následkem odstoupení od smlouvy je ve smyslu parag.457 bčanského zákoníku povinnost obou stran vydat si navzájem bezdůvodné obohacení ,kterým je vše ,co podle zrušené smlouvy dostaly.
Spotřebitel je proto povinnen vrátit poskytovateli služeb, přijaté plnění je-li možné tedy nejčastěji přvzaté zboží.Prodávající je pak povinnen spotřebiteli vrátit plnou výši zaplacené částky nejpozději do 30 dnů od odstoupení od smlouvy.
Není-li spotřebitel, již schopen zboží či jiné převzaté plnění vrátit, anebo jeho hodnota byla již snížena (došlo k částečnému opotřebení či spotřebování zboží), je spotřebitel povinnen chybějící hodnotu podle ustanovení parag.458 odst.1 občanského zákoníku prodávajícímu nahradit v penězích .
Na to mohou být spotřebiteli účtoványpouze skutečně vynaložené náklady spojené s vrácením zboží zpět k prodejci (poštovné) si hradí spotřebitel sám.

2. Záruční lhůty :
Nové zboží :
při prodeji spotřebního zboží trvá záruční lhůta 24 měsíců, není-li u zboží uvedena záruční lhůta jiná.
U potravinářského zboží činí osm dnů. Jestliže je na prodávané věci ,jejím obalu nebo návodu k ní vyznačená v souladu se zákonem lhůta k použití věci ,skončí záruční doba jejím uplnynutím.
Při prodeji nové věci odpovídá prodávající za všechny vady ,které představují rozpor s kupní smlouvou a které se vyskytnou po převzetí věci v záruční době.
Záruční lhůta začíná běžet od převžetí zboží kupujícím .Následně na dvouletou záruku by měl kupující vady zboží reklamovat u prodávajíciho bez zbytečného odkladu (poté, co byla vada objevena).
Jestliže tedy vadné zboží kupující dále i s vadou používá a reklamaci uplatní až později ,nemusí být uznána.
Reklamace musí být vyřízena -včetně odstranění závady -nejpozději do 30 dnů ode dne jejího uplatnění .Lhůtu lze prodloužit pouze v případě ,že stím zákazník výslovně souhlasí.

Použité zboží:
U věcí použitých nepřichází v úvahu odpovědnost za vady ,které se vyskytnou dodatešně po převzetí věci .
Na věci použité neplatí záruka ,odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady ,jehož tyto věci měli při převzetí kupujícím .
Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně je stanovena prekluzivní lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady (parag.626 odst.3 občanského zákoníku u věcích použitých práva z odpovědnosti ua vady věci zaniknou ,nebyla-li uplatněna do 24 měsíců ode dne převzetí věci kupujícím .Prodávající může tuto dobu v dohodě s kupujícím zkrátit,né však méně než 12 měsíců, tuto dobu uved prodávající v dokladu o prodeji věci )
Reklamační postup uvede prodávající ve druhé - vlastní části podmínek prodeje.

3.Prohlášení :
Prodávající prohlašuje ,že se seznámil s podmínkami ,které by měl splňovat prodejce nabízející zboží přes internet.
Zároveň prodávající odpovídá za to ,že ve svých vlastních podmínkách prodeje bude uvádět pořadované informace ,které jsou v souladu s aktuálním zněním jednotlivých zákonů.

VLASTNÍ PODMÍNKY PRODEJE:
Výměna zboží pouze u zboží nepoužitého (pokud vám nesedí velikost, barva ,druh atd.)
Záruční doba na použité zboží neni poskytována.
Na nové zboží je záruční doba poskytována dle platného záručního řádu.
Ceny včetně DPH jsou platné po celou dobu prodeje (pokud neni výslovně uvedeno jinak)
Způsob stornování objednávky ( do 24 hodin na e-mail : marketakohoutkova@seznam.cz)
Zboží které prodávám je vždy skladem ,po případě zjištění závady při odeslání zboží, kontaktuji danou kupující a vrátím plnou částku i s poštovným dle dohody s nakupující.
Způsob dodání :
Zboží je expedováno prostřednictvím České pošty doporučeně po platbě předem na účet nebo na dobírku.
Poštovné účtováno dle tarifů České pošty,balné neni účtováno.
Objednané zboží je odesláno do 48 hodin po obdržení platby na účet nebo do 48 hodin po obdržení objendávky na dobírku. Lhůta pro jeho dodání se řídí vnitřními předpisy a tarify České pošty.
Balíčky odesílám Pondělí ,Středa ,Pátek.
Reklamace a právo na odstoupení od obchodní smlouvy:
Zákazník má právo bez udání důvodu odstoupit do 14 dní od kupní smlouvy ,uplatní-li spotřebitel právo na odstoupení od smlouvy ,má dodavatel dle parag.53 odst.10 občanského zákoníku, právo pouze na náhradu skutečně vynaložených nákladů spojených s vrácením zboží ( tím se rozumí ,náklady za kontrolu zboží, opětovné naskladnění zboží a uvedení zpět do prodeje, vrácení peněz zákazníkovi) částka je paušálně stanovena a 50,- kč do 5 kalendářních dnů převodem na účet a to až po obdržení vráceného zboží prodejcem.
Zboží je možno vrátit pouze ve stejném stavu v jakém jej zákazník obdržel .V případě sporu bude použita fotodokumentace prodejce. V pčípadě ztráty zásilky Českou poštou je zákazníkovi vrácena celá částka včetně poštovného do 30 dní od ztráty zásilky.
Ochrana osobních údajů:
Prodejce je nucen shromažďovat některé osobní údaje ,jako je jméno a adresa zákazníka.Tyto údaje slouží pouze k vyřízení objednávky a realizaci dodávky, objednaného zboží. V žádném případě nejsou tyto údaje žádným dalším způsobem nikterak zpracovány.

Přeji příjemné nakupování Markéta K.
Podmínky byly naposledy upraveny: 6.11.2012, 11:24
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu