Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Renáta Š. (mimimanie) ID 381855
mimibazar.cz/mimimanie
Oblast: Litoměřice
Telefon: 723520414
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 2.8.2011
Naposledy: 11.2.2023 14:21
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 499
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
BRONAL s.r.o.
SRDOV 9, 411 45 LIBĚŠICE
identifikační číslo: 22792457
DIČ:CZ22792457


OSOBNÍ PŘEDÁNÍ VĚCÍ JE SAMOZŘEJMĚ MOŽNÉ........DLE DOMLUVY (IDEÁLNĚ ÚŠTĚK A LITOMĚŘICE)

V PŘÍPADĚ ZÁJMU O FAKTURU, PROSÍM O ZPRÁVU.......ODESÍLÁME NA VYŽÁDÁNÍ.

ODPOVĚDNÁ OSOBA ZA OBCHOD:
Bronislav Hrabák, tel. 736611462
Renáta Šindelářová, tel. 723520414
mimimanie@email.cz
pondělí-pátek od 8:00 -16:00 hodin

II. OBJEDNÁVKA A UZAVŘENÍ KUPNÍ SMLOUVY

Veškeré objednávky podané prostřednictvím mimibazaru jsou považovány za závazné.
Podáním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s reklamačním řádem a těmito obchodními podmínkami a že s nimi souhlasí.
Po domluvě lze objednávku do 24h stornovat emailem.

Objednávka je návrhem kupní smlouvy. Kupní smlouva vzniká v momentě převzetí objednaného zboží kupujícím.

Místem dodání zboží je adresa uvedená kupujícím v objednávce. Vlastnické právo ke zboží přechází na kupujícího úplným zaplacením kupní ceny. Vyplněním registračního formuláře, či závazné objednávky v rámci internetového obchodu, kupující dává prodávajícímu souhlas k shromažďování a archivování osobních údajů o kupujícím a o jeho nákupech.

Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.


ZPÚSOB ÚHRADY ZBOŽÍ :

-Platba je možná převodem na bankovní účet 2000244848/2010 či složenkou typu A na poště (pokud nejste majitelem účtu) na základě zaslaných podkladů k platbě.Do kolonky variabilní číslo prosím vždy uveďte VS určený v podkladech k platbě.



III. DODACÍ LHŮTA

Jestliže je u zboží uvedeno SKLADEM, zboží expedujeme do 24 hodin od přijetí platby. Pro urychlení lze zaslat mailem potvrzení o provedném příkazu k úhradě a Vaše objednávka bude vyřízena.
U ostatního zboží probíhá expedice obvykle do 5ti prac. dní.
V případě prodloužení expediční lhůty, popř. jestliže objednané zboží již nebude možné dodat, bude o této skutečnosti kupující neprodleně informován mailem nebo telefonicky. Jestliže nebude kupující s prodlouženou dodací lhůtou, či neúplnou objednávkou souhlasit, může požádat o storno objednávky.
V případě neobdržení platby do 14ti kalednářních dnů ode dne objednávky, bude objednávka stornována (vyjímku tvoří případná individuální domluva).


IV. EXPEDICE OBJEDNANÉHO ZBOŽÍ

Zásilky jsou odesílány Českou poštou. Výše poštovného je uvedena u každého inzerovaného zboží zvlášť - dle váhy a při platbě předem na účet (čú 2000244848/2010). Zboží odesíláme jako doporučený balíček nebo cenný balík (doručení obvykle 3. pracovní den ode dne podání). Po domluvě lze také za příplatek (dle váhy) zaslat jako balík obchodní - doručení do druhého dne, nebo na dobírku.

POŠTOVNÉ

Od 1.2..2012 jsou balíčky zasílány prostřednictvím České pošty a to na poštu či do vlastní ruky. Balíčky jsou doručeny následující den po odeslání balíčků......v případě uvedení tel. kontaktu Vás vždy ČP informuje o dodání.
Ceny poštovného:
Balíček na poštu: 82 Kč
Balíček do ruky: 89 Kč

!!!!! V PŘÍPADĚ VYŠŠÍ HMOTNOSTI ČI VĚTŠÍHO MNOŽSTVÍ ZBOŽÍ, JSME NUCENI INDIVIDÁLNĚ NAVÝŠIT POŠTOVNÉ !!!!

V případě menší hmotnosti či z jiného důvodu, jsou balíčky odesílány tzv. doporučeným balíčkem, aby to bylo pro zákazníka vyšlo nejvýhodněji a zbytečně nehradily větší poštovné!!!!!!!!!!!!!!!!
Vždy je zákazník emailem informován o způsobu zaslání.
.

Zákazník má také možnost si objednané zboží vyzvednout na výše uvedené adrese.

Zákazník je povinen před potvrzením převzetí objednaného zboží od dopravce zkontrolovat, zda je obal neporušený a zda zásilka nenese zjevné známky poškození způsobené přepravou.

V případě jakéhokoliv poškození zásilky je zákazník také povinen zkontrolovat, zda nedošlo přepravou k poškození objednaného zboží.

Pokud kupující nebo příjemce zásilky zjistí zjevné vady (např. poškozený obal), je oprávněn zásilku odmítnout převzít a sepsat s dopravcem zápis o škodě. Podpisem dodacího listu zákazník potvrzuje, že zásilka byla doručena řádně a neporušena. Pokud kupující nebo příjemce zásilky zjistí po převzetí zboží vadu vyplývající z poškození při přepravě, je povinen oznámit tuto skutečnost bez odkladu písemně nebo elektronicky prodávajícímu a především České poště, nejpozději však do 2 kalendářních dnů od převzetí zboží a vyžádat si současně sepsání zápisu o škodě.

Do doby sepsání zápisu o škodě nesmí zákazník se zásilkou jakkoli manipulovat a je povinen zachovat i obal zásilky, ve které mu bylo zboží doručeno.

V případě, že k vadě či poškození zboží došlo při jeho přepravě od prodávajícího ke kupujícímu, nese odpovědnost za poškození zboží dopravce.

V. REKLAMACE A ZÁRUKA

Záruční doba prodávaného nového zboží činí 24 měsíců (pokud není uvedeno jinak) a začíná běžet dnem převzetí zboží zákazníkem.

* záruka se vztahuje pouze na výrobní vady - v případě zjištění neopravitelné výrobní vady bude zboží vyměněno kus za kus nebo bude zákazníkovi vrácena peněžní částka.

* záruka se nevztahuje na vady způsobené používáním zboží jiným způsobem než je uvedeno v návodu, běžným opotřebením nebo poškozením, nesprávným použitím výrobku, nesprávnou manipulací a skladováním, neodborným zásahem nebo v důsledku živelních pohrom

Na použité zboží se vztahuje záruka dle platných zákonů.


REKLAMACE ZBOŽÍ

Vyskytnou-li se v průběhu záruční doby na dodaném zboží vady, má zákazník právo tyto vady reklamovat.

Reklamace včetně odstranění vady bude vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30 dnů ode dne uplatnění reklamace, pokud se prodávající se zákazníkem nedohodne na delší lhůtě.

Zákazník je povinen bez zbytečného odkladu podat reklamaci vad zboží písemně na adresu sídla prodávajícího nebo na e-mail: mimimanie@email.cz. V písemně podané reklamaci by zákazník měl:

* označit reklamované zboží,
* označit vady nebo popsat jakým způsobem se projevují,
* navrhnout způsob řešení reklamace (oprava zboží, výměna za nové zboží nebo odstoupení od kupní smlouvy-vrácení finanční částky).

Pro urychlení vyřízení reklamace je vhodné k reklamovanému zboží přiložit :

* doklad o koupi zboží (popř. záruční list) ,
* kompletní originální balení (není nutné) vč. původního příslušenství.

Zákazník je povinen reklamované zboží doručit prodávajícímu osobně nebo zaslat na adresu provozovny prodávajícího.

Reklamované zboží je zákazník povinen zabalit či jinak opatřit pro přepravu tak, aby nemohlo dojít k jeho následnému poškození nebo jinému znehodnocení.

Prodávající není povinen převzít reklamované zboží, které mu bylo zasláno na dobírku.

V případě, že je předmětem reklamace zboží, které má v záručním listě uveden kontakt na výhradní autorizovaný záruční servis, může zákazník reklamaci uplatnit přímo v místě servisního střediska. Tímto postupem lze vyřízení reklamace urychlit.

K reklamaci příjímáme pouze zboží, které je čisté a řádně zabalené, aby nedošlo přepravou k jeho poškození.


VI. STORNO OBJEDNÁVKY:
Stornování objednávky je možné do 24 hodin pouze prostřednictvím e-mailu (do předmětu zprávy uveďte STORNO).



VII. ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY

ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVY ZE STRANY KUPUJÍCÍHO :

- kupující má právo od smlouvy odstoupit do 14 dnů od převzetí zboží a to bez jakékoli sankce a uvádění důvodů odstoupení. Odstoupení musí být doručeno prodávajícímu na adresu Bronislav Hrabák, Srdov 9, 411 45 Úštěk nejpozději poslední den 14-denní lhůty, ale neposílejte nic bez obeznámení a souhlasu prodávajícího - balíček prosílejte teprve po vzájemné domluvě.Balíček odeslaný bez předchozí domluvy nebudeme přebírat !!
- kupujícímu se doporučuje vlastní zboží zaslat až po potvrzení o doručení platného odstoupení od smlouvy ze strany prodávajícího.Kupující vrací prodávajícímu zboží na adresu provozovny.V případě, že bylo zboží již použito, nemá visačky či původní obal - prodávající má právo o ponížení částky kterou bude vracet odpovídající míře opotřebění výrobku.
- Kupujícímu se doporučuje ve vlastním zájmu zboží pojistit pro případ poškození či ztrátu v průběhu přepravy a pojistné plnění vinkulovat ve prospěch prodávajícího. Náklady na vrácení zboží zpět, včetně doporučeného pojištění, hradí kupující.
- Bude-li zboží odesláno bez předchozího souhlasu prodávajícího na dobírku, nebude tato zásilka prodávajícím převzata.
- Po vrácení nepoškozeného zboží prodávajícímu bude uhrazena kupujícímu do 14 dnů cena za zboží + poštovné.
- V případě vrácení poškozeného zboží, má prodávající právo vyčíslit škodu na zboží a vrátit kupujícímu uhrazenou kupní cenu sníženou o způsobenou skutečnou škodu na zboží. Způsobená škoda představuje bezdůvodné obohacení spotřebitele, které je povinnen vydat. Případně může spotřebitel své odstoupení od smlouvy vzít zpět, pokud s tím bude prodávající souhlasit.
- Adresa pro zaslání reklamací, záručního servisu a odstoupení od smlouvy ze strany kupujícího je: Bronislav Hrabák, Srdov 9, 411 45 Úštěk

ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVY ZE STRANY PRODÁVAJÍCÍHO :

- prodávající si vyhrazuje právo odstoupit od smlouvy v případě, že se zboží přestalo vyrábět nebo dodávat do ČR, nebo pokud se výrazně změnila cena ze strany výrobce. Pakliže bude tato skutečnost zjištěna, bude kupující neprodleně informován.
- v případě, že byla uhrazena záloha nebo celá částka, bude taková částka v případě odstoupení od smlouvy zaslána bez zbytečného odkladu na účet nebo na dohodnutou adresu kupujícího.


VIII. OCHRANA OSOBNÍCH DAT KUPUJÍCÍHO

Osobní údaje kupujícího, které jsou součástí objednávky jsou považována za diskrétní a jsou chráněna proti zneužití.
Prodávající tyto údaje zásadně nesděluje třetím osobám, kromě těch, které se přímo podílejí na vyřízení objednávky, a to pouze v nutném rozsahu.


IX. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ

* Chyby a omyly v textech u produktů jsou vyhrazeny
* Některé fotografie produktů mohou obsahovat dekorativní předměty, které nemusí být součástí dodávky
Podmínky byly naposledy upraveny: 3.6.2015, 12:04
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu