Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

lenka č. (CELENKA) ID 38780
mimibazar.cz/tsunami
Oblast: Česká Lípa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 22.1.2007
Naposledy: 13.10.2022 22:51
Aktualizace: 14.12.2015 13:59
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 221
VŠECHNY FOTOGRAFIE 296
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 30
RECEPTY 3
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky, milé a milí nakupující

Děkuji Vám tímto za Váš zájem o mé zboží.

ČTĚTE PROSÍM PEČLIVĚ TYTO PODMÍNKY PRODEJE, PROTOŽE JSOU PRO VÁS ZÁVAZNÉ! OBJEDNÁNÍM ZBOŽÍ AUTOMATICKY SOUHLASÍTE S TĚMITO PODMÍNKAMI!

KNIHY NA JMÉNO

Ke každé knize potřebuji tyto údaje:

jméno a příjmení hlavního hrdiny
jméno vedlejšího hrdiny
město, kde děti bydlí (Uveďte ve všech pádech)
text věnování

fotografii v elektronické podobě - v případě, že máte zájem o vložení fotografie do knížky, zašlete ji na e-mail: studio.fenix@emal.cz v maximálním rozlišení. Fotografie jsou dále upraveny metodou digitálního scrapbooku, vždy tématicky k danému příběhu. Do knihy je pak přidána celobarevnou stránku A4. Motivem je vždy fotka hlavního hrdiny. Pokud chcete do knihy vložit fotografie obou dětí, musí být na společné fotografii. Posílání skupinkových fotek s přáním vyřezání jednoho z nich není možné.Fotomontáže z několika fotek neděláme. Další možností je zaslat fotku obou dětí na výšku a nechat ji vytisknout na A4 bez scrapbookové úpravy. I to ale hlásíte předem.
Vkládání takto upravené fotografie je nadstandard, který u jiného dodavatele nedostanete.
VLOŽENÍ FOTOGRAFIE JE ZPOPLATNĚNO ČÁSTKOU 35 Kč.

V okamžiku, kdy potřebné údaje přijdou na e-mail (stačí jména a město), považuji to za závaznou objednávku.

Dodací lhůta se pohybuje v rozmezí 1-3 týdnů od připsání platby na účet, v případě nutnosti je možno dohodnout rychlejší dodání. V období vánoc se dodací doba může prodloužit.
____________________________________________________________________
POZOR!! DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ!!

Knihy z nakladatelství Modrý slon jsou zpracovávány ve speciálním programu, který umožňuje vložit pouze DVĚ (2) JMÉNA, ostatní jména pokud se v příběhu objevují jsou přednastavená!!!! Neposílejte, prosím, v podkladech víc než jméno hlavního a vedlejšího hrdiny.
____________________________________________________________________

KALENDÁŘE - digiscrapbooková metoda

Pro výrobu kalendáře potřebujete:

13, případně 26 fotografií v elektronické podobě v maximálním rozlišení.

Fotky vybírejte velmi pečlivě, vždy podle typu kalendáře, který jste si vybrali. Koukejte hlavně na to, jaký je rámeček, zda je vhodná fotka na výšku, či na šířku.
Do kulatých rámečků se nejlépe hodí portrétové fotografie.
FOTOGRAFIE POSÍLEJTE PŘES PORTÁL WWW.USCHOVNA.CZ . FOTKY MUSÍ BÝT ŘÁDNĚ OČÍSLOVÁNY NÁSLEDUJÍCÍM ZPŮSOBEM!!!!
00-TITULNÍ STRANA
01-LEDEN (případně 1. týden)
Fotografie se po uložení automaticky řadí za sebou a je zřejmé, kterou fotografii kam vložit. Jen vy rozhodujete, která fotka bude ve kterém měsíci.
V PŘÍPADĚ , ŽE FOTKY NEBUDOU OZNAČENÉ A BUDETE POŽADOVAT ZÁMĚNU FOTOGRAFIÍ, ÚČTUJi 20,- Kč ZA KAŽDOU TAKTO VYMĚNĚNOU FOTOGRAFII.
POZOR! Nestačí napsat, že fotky jsou nahrané v pořadí, v jakém je chcete do kalendáře. Počítač si je sám seřadí vzestupně podle čísel a celé pořadí se rozhází. V tomto případě negarantuji správné vložení do šablon.

POHLEDNICE:

K výrobě je potřeba fotografie v co nejlepším rozlišení.
Cena uvedená pod obrázkem je za 1 kus vytištěné pohlednice.
Pokud budete chtít na pohlednici cokoliv měnit, jedná se o samostatný grafický návrh a cena se zvyšuje.

ZPRACOVÁNÍ FOTOGRAFIÍ - DIGISCRAPBOOK:

Nabízím originální zpracování vašich fotografií, digiscrapbookovou metodou. Jedná se o úpravu fotek pomocí dalších elementů, jako jsou rámečky, kytičky, texty, atd. Pracuji s materiálem, na který mám zakoupenou licenci a využívám materiál S4H friedly předních českých a světových designerek. Touto metodou lze vyrobit pozvánky na narozeniny, svatební oznámení, obrázky na zeď do rámečků, obrázky do fotoknih apod.

Cena se může zvýšit dle náročnosti požadavku. O této skutečnosti, budete však vždy informováni PŘEDEM!

Pokud neodpovím do 24 hodin po vaší objednávce, tak prosím napište raději znovu.

Pokud budete mít, jakékoliv další dotazy, ráda je zodpovím na e-mailu: studio.fenix@emal.cz

Chtěla bych upozornit, dobře si rozmyslete než uděláte závaznou objednávku, protože závazná znamená, že si věc opravdu koupíte. U digiscrapbooku - kalendářů a pohlednic považuji za závaznou objednávku moment, kdy zašlete fotografie. U knížek na jméno je to moment, kdy zašlete na uvedenou e- mailovou adresu požadavek na výrobu knihy. Pokud objednáte závazně a objednanou věc si nevezmete, budu nucena udělit vám negativní hodnocení.

Rezervované zboží držím 7 kal. dní, platí i u digiscrapbooku. Pokud nepošlete do 7 kal. dní fotografie (pokud se nedomluvíme jinak), objednávku stornuji..
Digiscrapbookovou koláž zasílám elektronicky, v jpg podobě ve vysokém rozlišení, takže si můžete nechat vytisknout třeba plakát, to už je na vás! po domluvě zajistím tisk.
Pohlednice a kalendáře tisknu automaticky, ale i v těchto případech je dohoda o elektronickém zaslání možná.

V Ceně koláží, pohledů, kalendářů a všeho co souvisí s digiscrapbookem je základní úprava fotografí ZDARMA. Jedná se zejména o odstranění červených očí, upravení jasu a kontrastu, případně doostření.

Po špatných zkušenostech zavádím platbu předem, tzn. nezačínám pracovat dříve než budu mít platbu připsanou na účtě.
V momentě kdy zašlete fotografie, je objednávka závazná. Vždy posílám nejdříve náhled a pak provádím případné úpravy. Pokud po zaslání náhledu objednávku z jakéhokoliv důvodu zrušíte, budu chtít zaplatit storno-poplatek ve výši 50 Kč za 1 ks zpracovaného náhledu.
Než zašlete fotografie poprosím vás o výběr motivu z mého alba. Pokud budete chtít nechat návrhy na mě, je to možné, ale počítejte s tím, že vypracuji maximálně jeden návrh navíc a pak už budu požadovat korunky za vícepráce :-).

Fotky vybírejte prosím pečlivě, výměnu fotografií z důvodu, že se vaše děťátko nějak divně tváří, nebo se vám nelíbí, jak je učesané nebo podobně považuji za vícepráce a účtuji si 30 Kč navíc za změnu. Pokud jsou zaslané fotky pro daný scrap nevhodné, tak vás určitě upozorním a poprosím o jiné.

SLEVY - KALENDÁŘE, POHLEDNICE

Slevy uvedené v nabídce jsou platné pouze při objednání dvou a více NAPROSTO STEJNÝCH kalendářů nebo pěti a více pohlednic (Musí být stejné i fotky!!!!) POKUD NENÍ UVEDENO JINAK!

ZBOŽÍ:
Většinou nabízím věci po mých dětech, případně od kamarádky. V případě nějakých vad se snažím na ně upozornit a popsat je, čemuž pak odpovídají i ceny.
Pokud budete chtít věci přeměřit, ráda to udělám. Pokud se rozhodnete, že věc nechcete, dejte mi prosím vědět, bude mít šanci jiná maminka.


REZERVACE:
Zarezervované zboží držím jeden týden, po dohodě lze prodloužit. Pokud do té doby nedorazí platba, rezervaci automaticky ruším.

PLATBA:
Platbu proveďte bezhotovostní formou, a to převodem na účet. Podklady k platbě obdržíte vždy po zaslání objednávky.

Na dobírku nezasíláme!


POŠTOVNÉ A BALNÉ
Je uvedeno vždy u každého zboží.
79,- doporučený dopis (pokud není uvedeno jinak v inzerátu)
150,- obchodní balík (většinou do druhého dne)
Jako doporučený dopis zasíláme max. 3 knihy a maximálně 4 kalendáře.
Pokud máte objednáno větší množství, účtujeme poštovné v ceně obchodního balíku.

ZASLÁNÍ ZBOŽÍ
Balíčky se snažíme expedovat co nejdříve. Doba odeslání je závislá na typu zboží. Pokud budete chtít koláž vč. tisku, doba se prodlužuje o výrobu v tiskárně - může být 5 prac. dní i více.
Prosíme o nfo, že balíček dorazil.

Děkueme Vám za váš zájem a přejeme příjemné nakupování.
Podmínky byly naposledy upraveny: 31.10.2015, 14:54
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu