Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Martina F. (martinafe) ID 390481
mimibazar.cz/martinafe
Oblast: Mělník
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 22.9.2011
Naposledy: 3.4.2019 15:38
Aktualizace: 17.10.2018 18:36
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 64
VŠECHNY FOTOGRAFIE 192
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 6
Milé nakupující, čtěte prosím podmínky prodeje!!! Děkuji
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky, po zkušenostech tady z MMB a také z důvodů drahého poštovného nezasílám na dobírku. Na vady na mnou prodávaném zboží upozornuji a nic v žádném případě nezapírám. Velikosti oblečení nemusí vždy odpovídat a proto vždy na Vaše požádání ráda přeměřím.
ZRUŠENÍ OBJEDNÁVKY: VÁŽENÉ ZÁKAZNICE, V PŘÍPADĚ ZRUŠENÍ OBJEDNÁVKY POUŽÍVEJTE VZKAZY PŘES MMB. NERESPEKTUJI E- MAILOVÉ RUŠENÍ / NERUŠENÍ OBJEDNÁVEK A VÝMLUVY TIPU, JÁ VÁM TU OBJEDNÁVKU RUŠILA ( A MEIL ŽÁDNÝ NEDORAZÍ. ) OBJEDNÁVKA NENÍ ZRUŠENÁ, POKUD JÁ VÁS NEKONTAKTUJI, ŽE TUTO INFORMACI OD VÁS MÁM A ŽE NA NÍ PŘISTUPUJI, POKUD VÁM TOTO ODE MNE NEDORAZÍ, PAK O VAŠEM ZRUŠENÍ NEVÍM.
BALNÉ: Ke každé objednávce počítám 10 kč balné- bohužel, ale často si necháváte zasílat pouze 1 ks oblečení za minimální hodnotu a já k tomu musím kupovat obálku, krabice také nerostou na stromě a lepenka také nějakou tu kačku stojí. Tak snad se na mne nebudete zlobit.
OBYČEJNÝ BALÍK: Někdy se stane že si vyberete pouze jednu věc a chcete ji raději poslat obyčejně ... dohoda se mnou je možná, ale upozorňuji, že nenesu žádnou zodpovědnost za obyčejně zaslané balíky, pokud se vyžádáte obyčejný balík je to POUZE NA VAŠE VLASTNÍ RIZIKO!!! Nejsem žádný podvodník, co by zboží neposlal a "shrábnul peníze", ale může se stát,že pošta obyčejnou zásilku ztratí, tak to prosím berte na vědomí a prohlédněte mé albíčko, třeba se vám zalíbí i něco jiného a vypaltí se vám doporučený či cenný balík. Ceny poštovného jsou dané tarify ČP a já se vždy snažím aby vás přišlo na co nejmenší částku.
Pokud si vyberete více věcí ušetříte na poštovném.
SLEVY, CHARITA A VÝMĚNA: V žádném případě neslevuji z uvedené ceny. Pokud budu chtít slevit tak slevím a cenu po slevě najdete u věcí uvedenou.Na charitativní e-maily s prosbou o darování věcí chudým apod. nereaguji, je mi velmi líto, ale já si musím také vše zaplatit a nikdo mi nic zadarmo nedá. A pokud se přeci jen rozhodnu dát něco zdarma tak to u zboží uvedu!!!!
Jinak počítač většinou zapínám několikrát během dne, o víkend jednou nebo vůbec, většinou reaguji rychle. Pravidelně komunikuji, dohoda, podklady pro zaslání , příchod peněz, odchod balíku..
HODOCENÍ: vzhledem k tomu, že jsem za minulý rok udělila cirka 50 hodnocení a obdržela pouhých 16 rozhodla jsem se že hodnocení uděluji, až po dokončení celé objednávky a na základě toho až obdržím hodnocení já od Vás. Myslím, si že by měla být mezi námi kapka slušnosti, a pokud já jsem schopna ohodnotit každého kdo si u mne objedná, pak si myslím, že i já mám snad právo býti hodnocena. Tak snad mé jednání pochopíte.. Rezervované balíčky držím max. 14 dní, příp. po vzájemné dohodě i déle, hned na začátku komunikace. Odsouvání termínu poslání toleruji pouze jednou poté už ruším objednávku a uděluji neg. hodnocení.
A byla bych docela ráda kdyby jste mi dávali také vědět když balíček dorazí.
Neregistgrovaní uživatelé u mne mohou také nakupovat, ale vzhledem ke zkušenostem s neregistrovanými uživately čekám max. týden do připsání platby a pokud do té doby platba nepříjde a uživatel se se mnou nedohodne na konkrétním datu, pak objednávku ruším.
Pokud svou závaznou objednávku stornujete, uděluji negativní hodnocení - dle pravidel MMB.
Přeji Vám příjemné nakupování a přeji ať věcičky od nás dlouho využijete a jste s nimi spokojeni.VZHLEDEM K TOMU, ŽE MÁM TŘI DĚTI A JSEM TAK V ČASOVÉM PRESU ROZHODLA JSEM SE ŽE UŽ NEBUDU BĚHAT 4X DO TÝDNE EXTRA S KAŽDÝM BALÍKEM NA POŠTU ALE POUZE 1X TYDNĚ A TO VE STŘEDU KDY MÁM VOLNĚJI. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ A PŘEČTENÍ PODMÍNEK.
Podmínky byly naposledy upraveny: 18.10.2017, 22:55
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu