Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
na vlastní žádost
Miroslav Janota (Fotbal sport) ID 391607
Fotbal sport
mimibazar.cz/fotbalsport
Oblast: Teplice
Registrace: 29.9.2011
Naposledy: 23.5.2016 16:31
Aktualizace: 23.5.2016 14:59
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
63520931
DIČ CZ6910122835
HODNOCENÍ 73
VŠECHNY FOTOGRAFIE 368
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 1
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
FOTBAL SPORT Teplice - profesionální fotbalové vybavení

Vítejte na stránkách obchodu Fotbal-sport.U nás najdete kvalitní vybavení předních světových značek za příznivé ceny pro začínající, amatérské i profesionální fotbalisty, pro kluby i trenéry i pro fanoušky.
Nově jsme pro vás připravili i prodej zde na mmb kde postupně vložíme naše nabízené zboží,které se stále mění a doplňuje :o).Než se nám podaří vložit všechny inzeráty,tak můžete navštívit naše stránky ... odkaz najdete i na hlavní stránce mmb.
Na internetu naše firma působí 6 let,kamenný obchod funguje ještě o něco déle a máme plno spokojených zákazníků,kteří se rádi vrací a budeme moc rádi,když mezi vámi naše řady ještě rozšíříme.

majitelem této firmy je :

Janota Miroslav

adresa sídla firmy dle ŽR firem je :

Bzenecká 1033/6, 323 00, Plzeň - Severní Předměstí

IČO:63520931
DIČ:CZ6910122835

Náš kamenný obchod najdete na adrese :

Fotbal sport
Modlanská 10
41501 Teplice

otevírací doba : Po-Pá 9:00-18:00 hod.
So 9:00-13:00 hod.

kontakt na nás:

Tel: 777590355 telefon na prodejnu
608178689 telefon internetového pracovníka

Email: info@fotbal-sport.net
fotbal-sport.net@seznam.cz


Obchodní podmínky

Veškeré objednávky jsou považovány za závazné. Každou objednávku můžete do 24 hodin stornovat telefonicky, či e-mailem a to bez udání důvodu. Stačí uvést jméno, e-mail a název zboží.Po uplynutí této doby je objednávka považována za závaznou

Pokud objednané zboží nebudeme schopni dodat vůbec nebo je budeme schopni dodat jen částečně,tak vás o tom budeme včas informovat emailem či telefonicky a dohodneme další postup.

Expedice, doprava, platba v ČR

Objednané zboží je odesíláno do 48 hodin po obdržení platby na učet nebo na dobírku. ( pokuď nastane vyjímečná situace, kdy nejsme schopni odeslat balíčky, bude prostřednictví VZKAZu na stránkách či mailem uveden náhradní datum)
Lhůta pro jeho dodání se řídí vnitřními předpisy a tarify České pošty.
Pokud je balíček větších rozměrů a potřebujete ho nutně do druhého dne je možné si připlatit za službu EMS, která Vám jej na druhý den doručí..
Zboží,které objednáváme a není u nás skladem je z pravidla k nám od dodavatele dodano do 10-14 dnů pak je obratem max. do 48 hodin odesláno k vám O všem vás pravidelně budeme informovat .


Poštovné v ČR

Při platbě dobírkou účtujeme jednotné poštovné ve výši 170,- Kč za každý balík,který je zaslán jako obchodní a jeho dodání je do druhého pracovního dne. Při objednávce nad 10000,- Kč je poštovné zdarma. Při platbě předem na účet přesné poštovné dohodneme dodatečně na e-mailu.Záleží na velikosti objednávky tj. velikosti balíčku. Zboží lze zaslat jako zásilka,doporučený balík,cenný balík,obchodní balík....ceny poštovného jsou dle sazebníku ČP

Poštovné SK

Při platbě dobírkou účtujeme jednotné poštovné ve výši 250,- Kč za každý balík.

Nevyzvednutí zásilky na dobírku :

Pokud nebude objednávka zaslaná na dobírku zákazníkem vyzvednuta, bude v každém případě požadováno uhrazení vzniklých nákladů na odeslání zboží ( smluvní pokuta ) ....bude vám zaslána kopie dokladu o zaplaceném poštovném,které po vás budeme chtít uhradit . . Upozorňujeme, že veškeré nesplacené pohledávky (neuhrazená smluvní pokuta), budou postoupeny příslušné společnosti k vymáhání včetně všech nákladů s tím spojené.

Záruční lhůta :

Na nové zboží je záruční doba poskytována dle platného záručního řádu, tj. 24 měsíců.Použité zboží nenabízíme.


Reklamace

Vždy se snažíme ujistit, že není odesíláno žádné vadné zboží. Ale jelikož nelze zkontrolovat vše,tak jestliže obdržíte vadné zboží nebo zboží, které jste si neobjednali, ihned nás kontaktujte, Nikdy neposílejte zásilky zpět bez předchozí domluvy. Poškození při dopravě je nutno řešit jak s námi,tak s dopravcem při převzetí a to okamžitě !


Ochrana osobních údajů

Provozovatel prohlašuje, že osobní údaje zákazníků jsou důvěrné, budou použity pouze pro potřeby provozovatele a nebudou zveřejněny, poskytnuty jinému subjektu či zneužity a bude s nimi nakládáno podle Zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.



Odstoupení od smlouvy

Je-li kupujícím spotřebitel, může do 14 dnů v souladu s § 53 odst. 7 občanského zákoníku bez udání důvodu od smlouvy odstoupit a zboží vrátit. Příslušnou částku.... zašleme na Váš účet do 30 pracovních dnů od data přijetí vráceného zboží. V případě, že žádáte o výměnu zboží nebo vrácení peněz, zašlete nám výrobek zpět bez známek používání, nepoškozený a nejlépe v původním obalu spolu s dodacím listem nebo kopií daňového dokladu. Spotřebitel nesmí uplatnit právo na odstoupení od smlouvy u zboží upraveného podle požadavků spotřebitele nebo zboží přizpůsobené osobním požadavkům .

Závěrečná ustanovení

Obchodní podmínky platí ve znění uvedeném v den odeslání objednávky zákazníkem. Práva a povinnosti, které neupravují tyto obchodní podmínky, se řídí obchodním zákoníkem, případně dalšími obecně závaznými právními úpravami.



DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ:

* Zákazník je povinnen užívat fotbalovou obuv na površích , ke kterým je obuv a její podrážka určena.
* Kopačky na travnaté suché povrchy – vybírejte v kategorii Lisovky a rotaxy a Jr Lisovky a rotaxy
* Kopačky na travnaté mokré povrchy – vybírejte v kategorii Kolíky
* Kopačky na škváru a písčité povrchy – vybírejte v kategorii Turfy a Jr Turfy
* Kopačky do haly ( sálovky ) – vybírejte v kategorii Sálovky a Jr Sálovky

UŽÍVÁ LI ZÁKAZNÍK KOPAČKY URČENÉ NA SUCHÉ TRAVNATÉ POVRCHY NA UMĚLÉ TRÁVĚ, JE TO DŮVOD K ZAMÍTNUTÍ REKLAMACE.

Další důležité informace, kterými se řídíme při posuzování reklamace:

1. Umělá tráva. Na umělou trávu nepatří kopačky s podrážkou FG. Kupující taktéž nesmí užívat kopačky Nike řady Mercurial FG na umělé trávě, je to důvod k zamítnutí reklamace, protože extrémě lehká a elastická kopačka řady Nike Mercurial FG je výrobcem – společností Nike – určena pouze na suché travnaté povrchy. Na umělou trávu vybírejte v kategorii Turfy nebo Jr turfy a výběr značky Nike5. Tato řada je výrobcem – značkou Nike , určena na umělou trávu, protože je vyvinuta tak, aby odolala bočním tlakům, které způsobuje hra na umělé trávě.

2. Travnaté povrchy. Užívá li zákazník koženou kopačku s podrážkou FG a nestará se o její údržbu ( kožená kopačka se musí ošetřovat – užívat krémy či jiné výrobky určené k ošetření kožené obuvi ) a dojde k popraskání kůže či prodření , kde je dotyk s podrážkou, je to také důvod k zamítnutí reklamace.

3. Sálová obuv. Sálová obuv je určena na tvrdé povrchy do haly. Tvrdým povrchem do haly se rozumí PARKETY OŠETŘENÉ VRSTVOU LAKU. Je li halová obuv užívána na tvrdých površích, jako je betón, asfalt či speciální betonové povrchy natřené nanovrstvami speciální gumy, takzvané americké betony, pak je to v rozporu s jejich určením. Takovéto povrchy jsou pro sálovou obuv naprosto nevhodné a užívání sálové obuvi na nich je důvod k zamítnutí reklamace. Dále užívání futsálové obuvi na florbal je důvod k zamítnutí reklamace, protože florbalová obuv je více chráněna na vnějším nártu a hlavně na špici, aby nedošlo k prodření.

4. Míče. Fotbalové míče a futsálové míče, které jsou rozpárané či mají rozpáraný šev z důvodu – náraz do ostrého předmětu či bariéry - je to důvod k zamítnutí reklamace.

Obuv či kopačka, je li vysoušena u zdroje tepla , například u kamen či u radiátoru, je to důvod k zamítnutí reklamace. Protože u kožených kopaček tak dojde k popraskání a vyschnutí materiálu, u syntetických materiálů k odlepení od podrážky.
Obuv musí být vysoušena při pokojové teplotě mimo zdroj tepla.
Obuv či kopačky se nesmí prát v pračce, i to je důvod k zamítnutí reklamace.
Na umělou trávu jsou určeny v našem e shopu kopačky pouze od značky Nike s podrážkou FS či turfy řady NIKE5, viz naše obchodní podmínky a určení podrážek !!!!
Podmínky byly naposledy upraveny: 13.10.2011, 19:11
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu