Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Andrea P. (lucandy) ID 394639
mimibazar.cz/lucandy
Bazárek na Slovensku
Oblast: Frýdek-Místek
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 13.10.2011
Naposledy: 1.4.2022 8:28
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 2683
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky,
jsem moc ráda, že máte takový zájem o nabízené věcičky.Snažím se vyjít vstříc každé z vás, ráda zodpovím dotaz, přeměřím co je třeba,počkám na výplatu atd. , ale prosím o vyjádření zájmu nebo nezájmu o danou věc obratem ( nejpozději do 24 hodin- pokud to není možné, napište předem). Po 24 hodinách od odeslání mého mailu vracím zpět do nabídky nebo pouštím 2. zájemci. DRUHÉ A DALŠÍ ZÁJEMCE BUDU KONTAKTOVAT POUZE V PŘÍPADĚ, ŽE JE ZBOŽÍ STÁLE VOLNÉ K PRODEJI NEBO SE UVOLNILO.
POKUD VÁM TEDY NEPŘIJDE ODPOVĚĎ, VĚC JE JIŽ PRODANÁ ( NEBO ZADANÁ).
ZBOŽÍ ZŮSTÁVÁ I NADÁLE NA STRÁNKÁCH, PROTOŽE JE SOUČÁSTÍ OTEVŘENÝCH BALÍČKŮ A JE MAZÁNO AŽ PO ZAPLACENÍ.
Na peníze čekám týden od poslání podkladů (pokud nejsme předem domluveni jinak). Ráda bych takto předešla nedorozuměním!!
Všem maminkám moc, moc děkuji za hodnocení, ale není v mých časových možnostech na všechna odpovídat ( na přání ale ráda napíšu)
VŠE VÁM RÁDA PŘEMĚŘÍM !!!!- měřené míry-
kalhoty- "d"- délka měřená na boku, případně vnitřní nohavice
pas - vše měřeno v klidu bez natažení ( "s reg"- pas má všitou regulační gumu)
- trika, mikiny svetry, bundy- "d"- délka od ramene dolů
"š"- šířka v průramcích
"r"- délka rukávu od krku ( kapuce)
Zboží n e m ě n í m !!!
Prosím, nepište si o slevy- CENY JSOU PEVNÉ!!!!!!!!!!!!!!! Na takové maily nebudu odpovídat!! Prodej je moje práce ( neprodávám po svých dětech) a každý pracující člověk chce za svou práci dostat zaplaceno!!
- Zlevňuji postupně a po sezóně mám plošnou slevu na všechno sezonní zboží !!!!
- Poštovné- zásadně posílám doporučeně s pojištěním!!!! ( za obyčejné poštovné jen na vaši plnou zodpovědnost- reklamace nepřijímám!!!) Proto ceník České pošty-Doporučený dopis do 5 cm šířky do do 1000g-65 Kč. Balík do 2000g-99 Kč, Nad 2 kg-130 Kč. Zásilkovna 65 Kč.

PŘI NÁKUPU ZBOŽÍ ( JEN SECOND HAND) NAD 1200 KČ JE POŠTOVNÉ ZDARMA + dárek navíc !!!!! (neplatí pro slevy ,výprodeje a NOVÉ ZBOŽÍ)

- veškeré zboží ( mimo NOVÉ ZBOŽÍ) je second hand -dovoz z Anglie v nejvyšší kvalitě, výjimečně se může objevit flíček nebo dírka ( rovněž podepsané věci, což neberu jako vadu), je ale použité, nošené- nutno vyprat !!!! V případě reklamace vady ( flíčky), prosím, abyste věc nejdříve vypraly, neboť většina flíčků po vyprání zmizí.
Zboží označené " SUPER KOUSEK" je většinou jako nové, minimálně nošené nebo přímo nové s visačkou. Výjimečně můžu vadu přehlédnout, i já jsem jen člověk!!
Vyhrazuji si právo na nedodání zboží z důvodu nalezení závady na věci ( díra, flek, zatrhlinka) při balení balíčku nebo v případě prodeje věci na burzách, na kterých pravidelně prodávám nebo při prodeji na jiných serverech, přestože jste jako 1. zájemce!!! O tomto budete řádně informování mailem.
Balíčky se snažím odesílat hned ( nejpozději do 3 dnů), ale může se stát že onemocním nebo platbu připíší zpětně a já jí nevědomky přehlédnu..napište..platbu dohledám a balíček obratem odešlu...


Otevřená objednávka- ( jen pro registrované na MMB s kladným hodnocením)- je možno otevřít si balíček až na 4 týdny ( po dohodě i déle), jen o ukončení objednávky a podklady k platbě musíte požádat sami ( cca po 6 týdnech vracím zboží zpět do prodeje)!!!! ZBOŽÍ Z OTEVŘENÝCH BALÍČKŮ NEBERU ZPĚT, POUZE REKLAMACE Z DŮVODU VADY!!!!!!

REKLAMACE - zboží zpět beru jen v případě vady!!!!!! V takovémto případě mě kontaktujte a pošlete ho jako doporučenou (pojištěnou) zásilku na vlastní náklady zpět na adresu uvedenou na zásilce. V žádném případě neposílejte zboží zpět na dobírku, takový balík nebude přijat!!! Vrácené zboží musí být v původním stavu. Po obdržení zboží vám bude vrácena částka na účet, a to nejpozději do 5 dnů.
!!! POZOR !!! ZBOŽÍ Z DŮVODU NEVYHOVUJÍCÍ VELIKOSTI NEBERU ZPĚT!!!!!! U VŠECH VĚCÍ JSOU UVEDENY MÍRY ( PŘÍP. RÁDA PŘEMĚŘÍM VÍCE) A VĚC JE POPSANÁ, DOSTANETE VŽDY TO, CO JE VYFOCENO (NEŘEŠÍM PODEPSANÉ OBLEČENÍ, CHYBĚJÍCÍ KAPUCE, APOD.)....... POKUD MÁTE JINÝ POHLED NA VĚC...TAK MĚ TO MRZÍ ,ALE JE TO RIZIKO INTERNETOVÉHO OBCHODU... PRO TYTO MAMINKY DOPORUČUJI KUPOVAT V KAMENÝCH OBCHODECH, KDE SI VĚC MŮŽETE VYZKOUŠET A OSAHAT!
Podmínky byly naposledy upraveny: 29.1.2020, 19:10
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu