Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Gabriela D. (Gabrielax) ID 39483
mimibazar.cz/gabrielax
Oblast: Praha - západ
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 26.1.2007
Naposledy: 5.3.2018 17:57
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1221
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
POZOR DOVOLENÁ 10. - 16.7.2013!!!

Milí a milé nakupující,
ve dnech 10. - 16.7.2013 včetně, jsem mimo internet, na e-maily obdržené v tomto období budu POSTUPNĚ odpovídat od 17.7. večer.
Předem se tedy omlouvám za zpoždění s odpovědí. Na všechny e-maily (dotazy, objednávky, reklamace....) samozřejmě odpovím, ale bude to chvíli trvat, než vše projdu a zpracuji.

Předem děkuji za pochopení a za Vaši trpělivsot a přeji veselé léto :-)

S pozdravem
GAbi




**********************************************************************************************************************************************************************************************

Milí nakupující,
děkuji za Vaši přízeň a prosím o trpělivost ...jelikož mám doma dvě malá dítka (*2007 a *2010), dostanu se k práci obvykle až večer...někdy ani to ne (zejména v období nemoci). O víkendech jen zřídkakdy....Všechny vaše objednávky a dotazy se snažím pročítat a řešit co nejrychleji a v pořadí, ve kterém mi došly...přesto vás prosím o shovívavost a trpělivost....Pokud na něco hodně spěcháte a odpově´d ode mne nepřichází, napište mi na mobil uvedený níže....

- Z ČASOVÝCH DŮVODŮ NEJSEM SCHOPNA POTVRZOVAT PŘIJETÍ KAŽDÉ PLATBY, POKUD NA TOM TRVÁTE, PROSÍM, UVEĎTE MI TO V E-MAILU ...POKUSÍM SE VÁM VYHOVĚT. STEJNĚ TAK NEJSEM SCHOPNÁ PSÁT ZPRÁVU KAŽDÉMU ZÁKAZNÍKOVI O ODESLÁNÍ BALÍČKU. OPĚT, POKUD NA TOM TRVÁTE NAPŘ. Z DŮVODU NESPOLEHLIVÉ POŠTY, PROTÍM, INFORMUJTE MNE O TOM HNED VE VAŠÍ OBJENDAÁVCE...OPĚT SE POKUSÍM VYHOVĚT.

- V E-MAILOVÉ KOMUNIKACI, ZEJMÉNA, POKUD PÍŠETE VZKAZ PŘES MMB NEBO E-MAIL NEOBSAHUJE HISTORII ZPRÁV, UVÁDĚJTE MI PROSÍM VŽDY VÁM PŘIDĚLENÝ VS (pro identifikaci platby - a při komunikaci i objendávky). VYHLEDÁVÁNÍ VAŠÍ OBEJNDÁVKY POUZE PODLE VAŠEHO JMÉNA JE PRO MNE ZBYTEČNĚ ZDLOUHAVÉ.

- POUZE V NUTNÝCH PŘÍPADECH MNE MŮŽETE KONTAKTOVAT NA MOBIL 731 173 458- A TO NEJLÉPE SMS!!!!! HOVORY MOHU JEN ZŘÍDKA KDY PŘIJMOUT A ZPĚT NEVOLÁM. V SMS MI PROSÍM TAKÉ PIŠTE VÁŠ VS.

PŘEDEM DĚKUJI ZA POCHOPENÍ!!!

Veškeré věci v našich albech a aukcích odpovídají popisu, který je u nich VŽDY uveden, neobsahují nic víc, nic míň....proto prosím, čtěte pozorně, vyhneme se tak případným nedorozuměním.

NOŠENÉ věci se snažím vždy detailně nafotit a popsat stav a případné nedostatky, opět prosím, čtěte pozorně. U většiny jsou uvedeny i rozměry, proto prosím měřte. Pokud rozměry nejsou uvedeny, napiště si o ně prosím, máte-li zájem...na pozdější reklamace týkající se nevyhovující velikosti nemohu brát zřetel.

NOVÉ věci jsou většinou na objednávku, což je u nich vždy uvedeno, počítejte prosím s dodací lhůtou uvedenou v inzerátu (2-3 týdny, 3-5 týdnů..příp. ihned k odeslání). Tato dodacú lhůta je obvyklá, ale nemohu ji nijak garantovat. Záleží především na zahraniční a české poště a na celnici. Oblečení a kosmetika jsou objednávány většinou z USA, UK či Asie. Pokud jsou uvedeny značky, jedná se ve všech případech o originály, za což ručím vrácením peněz!!!!

POZOR !!! CROCS boty a další doplňky jsou vždy na objednávku z Holandska, UK, USA nebo Číny (originály samořejmě!!!)- doba dodání se pohybuje obvykle v rozmezí 1-5 týdnů - dle konkrétního dodavatele - obvyle mám uvedeno u každého izerátu zvlášť. Tuto dodací lhltu rovněž NEMOHU GARANTOVAT!!! Jelikož se mi množí případy nevhodně zvolené velikosti, a následného objednávání bot nových a vracení původních, prosím všechny, aby se se mnou, pokud si jen trochu nejsou jisti, poradili. Většina modelů Crocs se obvykle nosí volnější, na Crocs dokonce doporučují až o 2 čísla větší než je vaše obvyklá obuv. Všem bez problémů pošlu rozměry jednotlivých velikostí a zkonzultuji výběr, ale prosím, napište si o to!!!!!
ZIMNÍ MODELY CROCS S KOŽÍŠKEM - výrobce opět doporučuje volit o číslo větší velikost (např. pokud máte letní W7, doporučuje zimní W8) - dle zkušeností s tímto doporučením souhlasím, ale je to ost individuální, záleží také na tom, jak voné letní nazouváky nosíte atd....Totéž platí např. i u modelu Crocs Claire.

PLATBU vyžaduji předem na účet, který Vám bude zaslán spolu s potvrzením objednávky a kalkulací celkové částky. Po připsání peněz na účet posílám balíček. NEZAPOMEŇTE MI PROSÍM POSÍLAT SVOJE ADRESY. Jelikož se mi také v poslední době množí těžko identifikovatelné platby, důrazně všechny žádám (v e-mailu spolu s číslem účtu a částkou), aby uváděli konkrétní, pouze jim přidělený VS.
PROSÍM NEZAPOMÍNEJTE NA TO!!!!! Jinak se mi Vaše platba jen těžko dohledává.

POŠTOVNÉ účtuji dle váhy balíčku a tarifu České pošty. Na vyžádání posílám i obyčejně - na riziko nakupujícího. Pokud se jedná o věci s hodnotou vyšší než 500,- Kč, upřednostňuji poslání jako cenný balík. Na vyžádání nakupujícího jsem ochotna poslat balíček bez pojištění za běžnou cenu doporučeného psaní či balíku - opět na riziko nakupujícího. Při osobním předání samozřejmě náklady na dopravu neúčtuji. Balné neúčtuji.
Ceny poštovného od 1.11.2011
- doporučené psaní (dle váhy) 26,- Kč / 34,-Kč / 37,- Kč
- doporučený balíček (poj. do 500,- Kč) 59,- Kč !!!
- cenný balík (poj. na skutečnou hodnotu) 78,- Kč

VRÁCENÍ ZBOŽÍ je u nových věcí ze zákona možné do 14 dnů (neporušené, nenošené, s původními visačkami) - v tomto případě náklady na dopravu hradí kupující. V případě špatně zvolené velikosti u Crocs mohou být některé vyměněny za novou vyhovující velikost, pokud bude tato k dispozici - jedná se ale většinou jen botky objednávané přímo z Crocs. U bot objendaných mimo Crocs.Inc z UK, USA nebo Číny je výměna trochu zdlouhavější a komplikovanější, ale dohodnout se lze téměř na všem. Prosím, opravdu se ptejte na přesné rozměry. Pokud budu vědět, rozhodně Vám poradím.

REZERVACI pro Vás držím 1 týden od zaslání podkladů k platbě. Pokud do této doby nebude platba převedena na můj účet a nedohodneme se jinak, rezervaci ruším a zboží nabízím dále. Před tím však vždy ještě píši e-maily...neboť vím, že se zpráva občas zatoulá....

IČ: 75821826

NEZAPOMEŇTE, ŽE NA VŠEM SE LZE DOHODNOUT!!!!! :-)

PŘEJI PŘÍJEMNÉ NAKUPOVÁNÍ A DRAŽENÍ.....

Gabi s rodinkou
Podmínky byly naposledy upraveny: 10.7.2013, 17:54
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu