Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Martin Skalický (xxlhracky) ID 399070
Martin Skalický
mimibazar.cz/xxlhracky
Oblast: Praha - východ
Ověřená adresa
Telefon: 773636917
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 3.11.2011
Naposledy: 25.1.2023 16:46
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
64911284
HODNOCENÍ 413
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
XXL Hračky
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
XXL Hračky – OBCHODNÍ PODMÍNKY

I. Všeobecná ustanovení

1.1 Provozovatelem internetového obchodu www.xxlhracky.cz je Mgr. Martin Skalický, IČ:64911284, se sídlem: Hovorčovická 343, Mratín, 250 63, email: skalicky@xxlhracky.cz /dále jen prodávající/.
Adresa pro uplatnění reklamací, záručního servisu a skladu: XXL Hračky, Hovorčovická 343, Mratín, 250 63.

1.2. Kupujícím je fyzická nebo právnická osoba, která učiní objednávku zboží prostřednictvím internetového obchodu www.xxlhracky.cz /dále jen kupující/.

1.3. Vztahy a vzájemná práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího, který při objednávce zboží nejedná v rámci své obchodní nebo jiné podnikatelské činnosti se řídí těmito obchodními podmínkami, které jsou zároveň pro obě strany závazné /dále jen obchodní podmínky/ a dále příslušnými právními předpisy, zejména zákonem č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, v platném znění a zákonem č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, v platném znění.

1.4. Dojde-li k uzavření kupní smlouvy prostřednictvím internetového obchodu www.xxlhracky.cz mezi prodávajícím a kupujícím - jinou právnickou nebo fyzickou osobou, která v té souvislosti jedná v rámci své obchodní nebo jiné podnikatelské činnosti /dále jen kupující – podnikatel/, řídí se jejich vzájemné vztahy zákonem č. 513/1991 Sb., obchodním zákoníkem, v platném znění a přiměřeně též těmito obchodními podmínkami. V tomto případě se však kupující nepovažuje za spotřebitele a nemá tak ani právo odstoupit od kupní smlouvy bez udání důvodu podle článku X. těchto obchodních podmínek.

1.5. Kupující odesláním či učiněním závazné objednávky stvrzuje, že tyto obchodní podmínky jsou součástí kupní smlouvy uzavírané mezi ním a prodávajícím, a dále že se s nimi řádně seznámil, jsou mu jasné, srozumitelné a zavazuje se jimi řídit. Tímto okamžikem zároveň kupující stvrzuje, že akceptuje výši ceny za objednané zboží včetně případných expedičních a dopravních nákladů a veškeré obchodní podmínky a ustanovení ve znění platném v okamžiku učinění či odeslání objednávky.

1.6. Tyto obchodní podmínky jsou platné od 1. ledna 2012. Jakékoli změny a úpravy obchodních podmínek učiněné po odeslání objednávky se pro příslušný vztah prodávajícího a kupujícího považují za neúčinné.

II. Předmět smlouvy

2.1. Uzavřením kupní smlouvy v souladu s těmito obchodními podmínkami vzniká prodávajícímu závazek odevzdat kupujícímu objednané zboží a kupujícímu závazek toto zboží převzít a zaplatit za něj kupní cenu.

2.2. Předmětem objednávky kupujícího může být pouze zboží uvedené na webových stránkách internetového obchodu www.xxlhracky.cz

2.3. Prodávající průběžně aktualizuje webové stránky internetového obchodu www.xxlhracky.cz tak, aby zde uvedené zboží odpovídalo jeho faktické nabídce. Přesto, bude-li předmětem objednávky kupujícího zboží, které již v době objednávky není součástí sortimentu prodávajícího, je prodávající povinen tuto skutečnost kupujícímu oznámit a okamžikem tohoto oznámení se objednávka předmětného zboží považuje za zaniklou, nedohodnou-li se prodávající s kupujícím jinak.

2.4. Předmětem kupní smlouvy uzavřené mezi prodávajícím a kupujícím je pouze dodávka zboží uvedeného v potvrzení objednávky.

2.5. Předmětem závazku prodávajícího z kupní smlouvy není předvedení, instalace, sestavení nebo montáž dodávaného zboží.

2.6. Charakteristika zboží uvedeného na webových stránkách internetového obchodu www.xxlhracky.cz , jeho popis, funkce, technické údaje, parametry, rozměry, váha, výkony, kapacita a ostatní zde uvedené údaje a informace vycházejí z údajů výrobců a dodavatelů zboží. Všechny informace jsou uváděny dle aktuálních dostupných údajů od výrobců, dodavatelů či jiných smluvních subjektů a průběžně kontrolovány. Přesto však nelze jejich nepřesnost zcela vyloučit a pro takový případ si prodávající vyhrazuje právo změny. Nepřesnost uvedených informací má prodávající povinnost odstranit, jakmile se o nich dozví.
Není li uvedeno jinak, tak hračky jsou vyrobeny v Polsku a pocházejí od výrobců: P.P.H.U. "Leszko", Czestochowa, "BED-POL" Bednarski Tomasz, Czestochowa, "BOBO plusz" Nowy Sacz, BJ Plastik.
Všechny hračky od těchto výrobců, které jsou v sortimentu internetového obchodu XXL Hračky, jsou určeny ke hrám pro děti starší tří let. Během hry musí být dítě pod dohledem dospělé a svéprávné osoby. Hračky nesmějí být používány na veřejných silnicích a cestách, v okolí schodů, ostrých rohů, bazénů, ohnišť apod. Nákladní auta nejsou určena pro převážení dětí, zvířat a ani jiných nákladů težších více než 5kg. V případě jízdy na nákladním autě hrozí dítěti pád a možnost úrazu. Dětské bagry mohou mít maximální zatížení 25 kg. Hračky je třeba udržovat v čistotě a chránit před prudkými změnami teplot. Nesmí se vystavovat na přímé slunce, déšť a mráz.
Všechny výrobky získaly a mají označení CE, tzn., že výrobek byl posouzen před uvedením na trh Evropského hospodářského prostoru a splňuje legislativní požadavky EU – tzn., že výrobce ověřil, že výrobek splňuje všechny příslušné základní požadavky na bezpečnost, ochranu zdraví, ochranu životního prostředí z příslušné směrnice.
Označení CE umožňuje volný pohyb zboží v rámci trhu zemí Evropského hospodářského prostoru.

III. Registrace kupujícího

3.1. Kupující má možnost vytvořit si na webových stránkách internetového obchodu www.xxlhracky.cz svůj vlastní zákaznický účet, a to prostřednictvím své registrace.

3.2. Registrace kupujícího se provádí přímo prostřednictvím webových stránek www.xxlhracky.cz V rámci registrace vyplní kupující nezbytné osobní údaje, které budou bezpečně uchovány v elektronické databázi internetového obchodu www.xxlhracky.cz a které již při následném přihlašování a provádění objednávek pod svým zákaznickým jménem a heslem nebude kupující nucen vyplňovat.

3.3. Registrace a vytvoření vlastního zákaznického účtu umožňuje kupujícímu zjednodušený postup při provádění objednávek /tj. bez opětovného zadávání osobních údajů/, sledování historie a stavu všech svých objednávek.

3.4. Kupující je oprávněn svou registraci kdykoli zrušit, a to opět prostřednictvím webových stránek internetového obchodu www.xxlhracky.cz nebo telefonicky. Zrušení registrace bude kupujícímu potvrzeno prostřednictvím elektronické pošty nebo telefonicky.

IV. Objednávka zboží, storno objednávky

4.1. Řádná objednávka zboží učiněná kupujícím se považuje za návrh na uzavření smlouvy, jenž je účinný vůči prodávajícímu od okamžiku, kdy je mu tento návrh doručen.

4.2. Objednávka musí obsahovat zejména přesné označení kupujícího, adresu trvalého pobytu nebo sídla, dodací adresu, emailové i telefonické spojení či jiné kontaktní údaje na kupujícího, přesné označení druhu a počet kusů objednávaného zboží, způsob dopravy a způsob úhrady ceny zboží.

4.3. Kupující je oprávněn učinit objednávku zboží těmito způsoby:

4.3.1. Prostřednictvím webových stránek internetového obchodu www.xxlhracky.cz a to jako nepřihlášený zákazník nebo po registraci a přihlášení pod svým jménem a heslem jako registrovaný zákazník.

4.3.2. Prostřednictvím e-mailu na adrese: objednavky@xxlhracky.cz nebo telefonicky na tel: + 420 773 636 917.

4.4. Kupující je oprávněn stornovat jím učiněnou objednávku do 24 hodin po jejím odeslání prodávajícímu a to stejným způsobem, jakým lze objednávku učinit.

4.5. Kupní smlouva se považuje za uzavřenou okamžikem potvrzení objednávky prodávajícím.

4.6. Prodávající potvrdí kupujícímu objednávku elektronicky na emailovou adresu uvedenou v objednávce.

4.7. Potvrzení objednávky prodávajícím musí obsahovat zejména tyto údaje: identifikaci kupujícího, druh zboží, počet kusů, cenu za zboží, doručovací adresu, způsob doručení a cenu za doručení zboží dopravcem.

4.8. Prodávající se zavazuje potvrdit objednávku kupujícímu bez zbytečného odkladu od jejího obdržení. Objednávka se považuje za potvrzenou okamžikem doručení projevu vůle o potvrzení objednávky kupujícímu.

4.9. Dojde-li ke stornu objednávky kupujícím nebo dojde-li k zániku objednávky z jiného důvodu v době, kdy už kupující zaplatil kupní cenu zboží nebo podnikl k tomu potřebné úkony, zavazuje se prodávající odeslat příslušnou částku zpět na účet nebo poštovní poukázkou /dle dohody smluvních stran/ kupujícímu do 30/třiceti/ dnů od odstoupení od objednávky. Pro zachování této lhůty pro vrácení již poskytnutých finančních prostředků postačí, učiní-li prodávající v této lhůtě potřebné úkony /např. učiní příkaz k úhradě či vyzve kupujícího k jejich vyzvednutí/ směřující k jejich vrácení.

V. Místo plnění

5.1. Místem plnění závazku prodávajícího je sklad prodávajícího, kde prodávající předá zboží dopravci přepravní společnosti k dopravě kupujícímu, či kde dojde k osobnímu odběru objednaného zboží kupujícím.

5.2. Povinnost prodávajícího odevzdat kupujícímu objednané zboží je splněna okamžikem jeho předání a převzetí kupujícím.

VI. Cena a platba

6.1. Cena zboží objednaného kupujícím se řídí cenami uvedenými u objednaného zboží na webových stránkách internetového obchodu www.xxlhracky.cz v okamžiku odeslání objednávky kupujícím. Ceny zboží uvedené na webových stránkách zahrnují DPH v zákonné sazbě, není-li u konkrétního zboží výslovně uvedeno bez DPH.

6.2. K ceně zboží bude prodávajícím připočítána částka za dopravu zboží na místo určené kupujícím. Tuto cenu se kupující zavazuje prodávajícímu zaplatit za podmínek článku VIII. těchto obchodních podmínek.

6.3. Kupní cena za dodávané zboží a náklady na jeho dopravu budou kupujícím zaplaceny takto:

6.3.1. Dobírkou /hotově České poště s.p./

6.3.2. Platbou v hotovosti při osobním odběru

6.3.3. Platbou bezhotovostním převodem na účet vedeného u Poštovní spořitelny.

Číslo účtu: 153 990 607 / 0300

Variabilní symbol: číslo objednávky

6.4. Kupní cena se považuje za řádně uhrazenou teprve jejím připsáním v plné výši za samostatnou část dodávky na účet prodávajícího nebo jejím uhrazením v plné výši hotově v místě sídla firmy prodávajícího nebo pracovníkovi přepravní firmy. Kupující může zboží převzít zásadně až po úplném uhrazení jeho kupní ceny, nebude-li smluvními stranami písemně dohodnuto jinak.

6.4.1. V případě volby platby převodem je pro dodržení expedičních termínů nezbytné připsání platby do 3 kalendářních dnů od vytvoření objednávky. Po uplynutí této doby je kupujícímu zaslán připomínkový e-mail s podklady pro jeho platbu. Pokud kupující neuhradí částku do dalších 7 kalendářních dnů, je jeho objednávka automaticky stornována.

6.5. Faktura vystavená prodávajícím kupujícímu na základě kupní smlouvy mezi prodávajícím a kupujícím slouží zároveň i jako daňový doklad a dodací list.

6.6. Jsou-li ceny uvedené u jednotlivých druhů zboží na webových stránkách internetového obchodu www.xxlhracky.cz označeny jako akční, pak jsou tyto ceny platné do vyprodání zásob anebo do další aktualizace nabídky.

VII. Dodací lhůta

7.1. Objednané zboží bude zasláno prostřednictvím zvoleného dopravce na adresu odběratele. Objednávka bude vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději do 7 pracovních dnů, není-li uvedena jiná expediční lhůta. O průběhu objednání bude zákazník informován e-mailem. Zásilka bude obsahovat objednané zboží a nákupní doklad.

7.2. Zvolí-li kupující jako způsob doručení dodávaného zboží osobní odběr, pak má-li prodávající toto zboží na skladě, zavazuje se je připravit k odběru bez zbytečného odkladu po uzavření kupní smlouvy. Pokud zboží nemá prodávající skladem, zavazuje se podat zprávu kupujícímu o termínu odběru. Kupujícímu je v případě potvrzení dostupnosti zboží zaslána zpráva e-mailem nebo podána informace telefonicky o možnosti vyzvednutí zboží.
Aktualizace našich stránek probíhá 2x denně, ale i přesto se může stát, že položka označená „skladem“ je v danou chvíli již momentálně vyprodaná.
Připravené zboží je na skladě prodávajícího rezervováno pro kupujícího 5 kalendářních dnů. Poté je objednávka, po předchozím upozornění kupujícího, stornována pro nevyzvednutí kupujícím /pokud není s kupujícím dohodnuto jinak/.

7.3. V případě, že objednané zboží nemá prodávající skladem nebo je nebude možné z jiného důvodu předat dopravci či připravit k osobnímu odběru ve lhůtách dle předchozích dvou odstavců, oznámí tuto skutečnost prodávající e-mailem kupujícímu a zároveň mu sdělí předpokládaný termín expedice či umožnění osobního odběru dodávaného zboží kupujícím.

VIII. Dopravní podmínky a cena za dopravu

8.1. Kupující je oprávněn zvolit si v objednávce zboží některý z těchto způsobů jeho doručení v rámci České republiky:

8.1.1. Zásilkovou službu České pošty: platba převodem na účet nebo dobírkou při převzetí.

8.1.2. Osobní odběr zboží: bez poplatku. V případě volby osobního odběru vás budeme informovat e-mailem nebo telefonicky, jakmile pro vás bude zboží připraveno. Osobní vyzvednutí je na adrese skladu firmy: XXL Hračky, Hovorčovická 343, Mratín, 250 63 v předem domluveném termínu a čase. Připravené zboží je ve skladu prodávajícího rezervováno pro kupujícího 5 kalendářních dnů.

8.2. Při převzetí zásilky kupujícím doporučujeme zboží od přepravce ihned pečlivě zkontrolovat, zejména neporušenost obalů, počet balíků, mechanické poškození zboží a v případě jakýchkoliv závad oznámit toto přepravci. Při event. problému postupujte, prosím, dle informací přepravce /České pošty/ na jeho internetovém odkazu www.ceskaposta.cz
Reklamaci poškozeného zboží musí adresát zásilky uplatnit přímo u přepravce. Internetový obchod XXL Hračky nemůže reklamaci na již převzatou zásilku vyřídit, tudíž tato reklamace nebude námi uznána.

IX. Nebezpečí škody a vlastnické právo ke zboží

9.1. Nebezpečí škody na zboží dodávaném prodávajícím kupujícímu na základě jeho objednávky přechází na kupujícího okamžikem jeho faktického převzetí.

9.2. Vlastnické právo ke zboží dodávanému prodávajícím kupujícímu na základě jeho objednávky přechází na kupujícího okamžikem úplného zaplacení kupní ceny tohoto zboží prodávajícímu.

X. Odstoupení od kupní smlouvy

10.1. Kupující je oprávněn odstoupit od kupní smlouvy uzavřené prostřednictvím internetového obchodu www.xxlhracky.cz i bez udání důvodu, nejpozději však do 14 /čtrnácti/ dnů ode dne faktického převzetí dodávaného zboží. Odstoupení od smlouvy je právem kupujícího, které však nesmí být zneužíváno a využíváno například v úmyslu bezplatného zapůjčení zboží.

10.2. Kupující nemá právo odstoupit od kupní smlouvy dle předchozího odstavce mimo jiných zákonných důvodů především v případě, že předmětem kupní smlouvy byla dodávka zboží, jehož cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli prodávajícího, dále v případě zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání a stejně tak v případě, že předmětem kupní smlouvy byla dodávka audio a video nahrávek a počítačových programů, porušil-li kupující jejich originální obal. Právo odstoupit nemá kupující ani v případě, bylo-li zboží upraveno dle jeho přání nebo pro jeho osobu.

10.3. V případě odstoupení od smlouvy dle odstavce 1 tohoto článku obchodních podmínek, kupující vrátí již dodané zboží v originálním obalu a neporušené zpět prodávajícímu, vč. příslušenství a všech poskytnutých dokladů. Při odstoupení je nutné předložit originál dokladu o koupi zboží. Vrácení zboží na dobírku nebude akceptováno.

10.4. Odstoupení od smlouvy je kupující povinen provést písemně na adresu skladu firmy prodávajícího. V odstoupení od smlouvy kupující uvede číslo objednávky, datum převzetí zboží a požadovaný způsob vrácení peněz včetně čísla peněžního účtu bankovního ústavu kupujícího, popř. adresy pro vrácení již zaplacené částky kupujícímu.

10.5. V případě odstoupení od smlouvy dle předchozích odstavců tohoto článku obchodních podmínek má prodávající vůči kupujícímu právo na náhradu nákladů účelně vynaložených v souvislosti se zrušenou kupní smlouvou /zejména nákladů na doručení zboží kupujícímu a nákladů na uvedení zboží do původního stavu/ a kupující souhlasí, aby si tyto účelně vynaložené náklady prodávající započetl na část vrácené kupní ceny kupujícímu. Zákazníkovi bude vrácena odpovídající kupní cena za zboží. Zákazník má povinnost zaplatit poštovné za odeslání zásilky zpátky prodejci.

10.6. Kupující má dále právo odstoupit od kupní smlouvy ihned poté, kdy mu bylo předáno či doručeno jiné zboží než si objednal.

10.7. Odstoupí-li prodávající od kupní smlouvy, má vůči kupujícímu právo na náhradu nákladů účelně vynaložených v souvislosti se zrušenou kupní smlouvou /zejména nákladů na doručení zboží kupujícímu/.

10.8. Pokud kupující splní všechny výše uvedené podmínky pro odstoupení od smlouvy, prodávající mu vrátí /popř. po odečtení nákladů/ již zaplacenou kupní cenu za zboží /bez poštovného/, a to nejpozději do 30 dnů po vrácení zboží.

XI. Odpovědnost za vady, záruční podmínky a vyřízení reklamace

11.1. Kupujícímu je doporučeno prohlédnout zboží ihned po jeho převzetí. Má-li zboží vady v době jeho předání, je kupující oprávněn odmítnout jeho převzetí. Vady předaného zboží, které mělo zboží v době jeho předání, je kupující oprávněn písemně reklamovat prodávajícímu bez zbytečného odkladu.

11.2. Prodávající poskytuje kupujícímu záruku na zboží dodané prostřednictvím internetového obchodu www.xxlhracky.cz v délce trvání 24 /dvacetičtyř/ měsíců od faktického převzetí zboží kupujícím. Vyskytnou-li se na dodaném zboží v průběhu záruční doby vady, je kupující oprávněn tyto vady reklamovat.

11.3. Reklamaci vad zboží učiní kupující výhradně písemně na adresu sídla skladu prodávajícího. V písemné reklamaci vad kupující označí vady, jakým způsobem se projevují, a dále pak navrhne způsob vyřízení reklamace.
Adresa pro uplatnění reklamací, záručního servisu a skladu: XXL Hračky, Hovorčovická 343, Mratín, 250 63.

11.4. Zboží určené k reklamaci musí kupující předat prodávajícímu čisté, v originálním obalu, vč. veškerého příslušenství, popř. musí být zajištěno proti poškození při přepravě. Kupující je povinen doručit zboží k reklamaci na své náklady. Reklamované zboží, které bude zasláno na náklady prodávajícího, nebude převzato. Prodávající vydá kupujícímu písemné potvrzení /e-mailem/ o doručení reklamace. Následně vydá prodávající kupujícímu i písemné potvrzení o datu a způsobu vyřízení reklamace, případně odůvodnění zamítnutí reklamace. Veškeré informace o průběhu reklamace je možné získat na e-mailu: skalicky@xxlhracky.cz

11.5. Reklamační řízení je zahájeno dnem převzetí reklamovaného zboží. V případě oprávněnosti reklamace je prodávající povinen vyměnit kupujícímu zboží za bezvadný kus či vrátit náležitou částku za vadný výrobek na základě podepsaného dobropisu ze strany reklamujícího. Při výměně výrobku se záruční doba neobnovuje, pouze se prodlužuj o dobu, po kterou bylo zboží v reklamačním řízení. Prodávající vyřizuje reklamace bez zbytečného odkladu, nejdéle však do 30 /třiceti/ dnů od zahájení reklamačního řízení.

11.6. Za neoprávněnou bude považována reklamace v případě, že k vadě došlo používáním zboží jiným způsobem, než ke kterému je určeno, běžným opotřebením nebo poškozením, mechanickým poškozením nebo nesprávnou manipulací, nesprávným skladováním, neodborným zásahem kupujícího či třetí osoby nebo v důsledku živelných pohrom. V případě neoprávněné reklamace bude prodávající účtovat kupujícímu veškeré náklady s tímto spojené. Zboží mu bude zasláno zpět na dobírku nebo si ho bude moci vyzvednout osobně. V případě nevyzvednutí zásilky, která prošla řádným reklamačním řízením, do 90 dnů od začátku reklamačního řízení, je prodávající oprávněn s tímto zbožím naložit dle vlastního rozhodnutí. Kupující po uplynutí této doby již nemá nárok na jakékoliv finanční či jiné odškodnění.

11.7. Není-li stanoveno či dohodnuto jinak, řídí se práva a povinnosti kupujícího a prodávajícího z odpovědnosti za vady zboží příslušnými ustanoveními zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, v platném znění a zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, v platném znění. V případě kupujícího podnikatele se vzájemná práva z odpovědnosti za vady řídí zákonem č. 513/1991 Sb., obchodním zákoníkem, v platném znění, nebude-li dohodnuto jinak.

XII. Ochrana osobních údajů

12.1. Prodávající tímto prohlašuje, že při nakládání s osobními údaji kupujícího bude postupovat v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. Osobní údaje o kupujícím budou shromažďovány a zpracovávány prodávajícím prostřednictvím zabezpečené elektronické databáze tak, aby nemohlo dojít k jejich zneužití, a to výhradně za účelem:

12.1.1. Splnění předmětu smlouvy uzavřené mezi prodávajícím a kupujícím.

12.1.2. Nabízení dalšího obchodu nebo služeb kupujícímu.

12.2. Osobní údaje kupujícího se prodávající zavazuje chránit. Tyto údaje nebudou prodávajícím poskytnuty žádné třetí osobě s výjimkou těch případů, kdy je poskytnutí údajů /např. adresa a telefon/ nezbytnou podmínkou úspěšného doručení zboží kupujícímu.

12.3. Kupující má právo kdykoliv písemně požádat prodávajícího, aby jeho osobní údaje vhodným způsobem vymazal ze své evidence nebo provedl požadovanou změnu ve struktuře osobních údajů kupujícího.

XIII. Autorská práva, ochranné známky, práva třetích osob, odpovědnost

13.1. Prodávající neodpovídá kupujícímu ani třetí osobě za jakékoliv škody, ušlý zisk, vynaložené náklady, přerušení činnosti či další škody vzniklé v souvislosti s použitím informací uvedených na webových stránkách internetového obchodu www.xxlhracky.cz Informace o zboží uvedené na webových stránkách internetového obchodu www.xxlhracky.cz nelze považovat za prohlášení o vhodnosti tohoto zboží pro některý konkrétní účel.

13.2. Veškeré materiály publikované na webových stránkách internetového obchodu www.xxlhracky.cz jsou chráněny autorským zákonem. Tyto webové stránky a jejich jednotlivé části /zejména popisy a vyobrazení prodávaného zboží, rozdělení kategorií zboží/ nesmí být zkopírovány elektronickou nebo mechanickou cestou a zpřístupněny veřejnosti či jinak užity bez předchozího písemného svolení prodávajícího jako držitele autorských práv.

13.3. Kupující je povinen vyvarovat se jakýchkoliv zásahů do práv prodávajícího. Kupující bere na vědomí, že názvy a označení výrobků, služeb a společností uvedených na webových stránkách internetového obchodu www.xxlhracky.cz mohou být registrovanými obchodními známkami příslušných třetích osob /dodavatelů, výrobců zboží/ a požívají příslušné právní ochrany.

XIV. Závěrečná ustanovení

14.1. Tyto obchodní podmínky jsou platné pro všechny kupní smlouvy uzavírané mezi prodávajícím a kupujícím. Prodávající si vyhrazuje právo měnit obchodní podmínky. Tyto budou zveřejněny na internetových stránkách www.xxlhracky.cz před započetím jejich platnosti.

www.xxlhracky.cz
Podmínky byly naposledy upraveny: 18.12.2016, 19:48
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu