Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Jana M. (loby) ID 405130
mimibazar.cz/loby
Oblast: Strakonice
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 1.12.2011
Naposledy: 22.7.2020 19:27
Aktualizace: 22.12.2019 10:36
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 260
VŠECHNY FOTOGRAFIE 20
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé nakupující maminky, tatínkové a další zájemci,

děkuji za nahlédnutí do mého alba,

věcičky, které zde nabízím k prodeji, se snažím co nejlépe a podle svého nejlepšího svědomí popsat. Pokud se stane, že objevíte nějakou závadu, která nebyla v popisu uvedena (nevztahuje se na argumenty typu "představovala jsem si to jinak"), samozřejmě jsem ochotna vyřešit vše k oboustranné spokojenosti!

Ráda Vám také doplním jakékoliv informace, které by Vás zajímaly a v inzerátu uvedeny nejsou (ať už jsou to míry, další detailní fotografie apod.). Velmi bych však uvítala a byla Vám vděčná, pokud chcete vědět jen míry a nic dalšího k tomu nepřipíšete, že máte o zboží opravdu zájem nebo ne - abyste tam napsali, že si věc chcete rezervovat třeba 1 den, nemohu vědět, když se někdo ptá pouze na míry a nic k tomu nenapíše, co dotyčný tím měl na mysli, zda zboží by chtěl nebo ne.

Peníze nevracím,můžete se dopředu na vše zeptat,všechno poměřím a na vše ráda odpovím,pokud Vám věci nepadnou,můžete je prodat dále.

Požaduji však také z Vaší strany alespoň odpověď, jestli Váš zájem i nadále trvá! Pokud do 24 hodin bez předchozí domluvy žádnou reakci neprojevíte, jako zájemce Vás anuluji a nabídnu zboží dalšímu zájemci! Předpokládám, že je slušnost, pokud vyhovím Vaší žádosti, věnovat pár vteřin na odpověď také z Vaší strany! Není fér se na MMB přihlašovat a pak na maily ani nereagovat a dělat tzv. "mrtvého brouka", pak nevím, zda Váš zájem o zboží vůbec ještě platí, nerada budu zboží někomu déle zbytečně držet, Vy se neozývat a já pak přijdu o případného dalšího vážného zájemce!!!

Po dohodě Vám ráda vyjdu vstříc, ať už jde o rezervaci s odložením platby (je ale třeba si to ujasnit hned na začátku), nebo jakákoliv jiná prosba. Záleží pouze na tom, jak se domluvíme!

Může se stát, že pokud spolu komunikujeme pouze prostřednictvím mailů, nepřijde Vaše odpověď mně, nebo naopak. V takovém případě Vás prosím, abyste mne kontaktovali i přes vzkazy tady na MMB! NIKDY se nestane, že bych vědomě nereagovala!!!!! Na maily a objednávky se snažím odpovídat skutečně denně a hlavně v pozdnějších odpoledních či večerních hodinách, tak Vás prosím o trpělivost, že neodpovídám ihned, ale denně se vše opravdu snažím vyřídit!

Zboží je z nekuřácké domácnosti a bez domácích zvířat.

Na moje inzeráty, prosím, odpovídejte, pokud máte skutečně o mé zboží vážný zájem!

Výměna je možná, pokud nabídnete něco, co bychom upotřebili a pokud je Vaše zboží v opravdu pěkném stavu. Bohužel se mi už několikrát stalo, že jsem za svoje pěkné věci získala výměnou opravdu hodně nepěkné zboží! Zboží je ale určené z veliké části opravdu jen k prodeji, pokud chci vyloženě něco vyměnit, je uveden u zboží nápis Vyměním.

Když budete s mým zbožím spokojeni, budu velice ráda, pokud pošlete hodnoceníčko, popř. také fotku spokojeného zákazníčka! Ráda Vám hodnocení samozřejmě oplatím.

Poštovné se odvíjí od velikosti a váhy balíčku.
Na dobírku nezasílám, nemám s tím dobré zkušenosti a i pro Vás je to nevýhodné, protože zbytečně zaplatíte další peníze navíc. Zboží se snažím odeslat hned v ten samý den po připsání peněz od nakupujícího na účet (preferuji platbu na účet), maximálně den další. Balíčky posílám téměř vždy doporučeně. Na vlastní zodpovědnost nakupujícího mohu poslat i obyčejně-záleží jen na dohodě mezi námi.

Prosila bych skutečně o dodržení podmínek, na kterých jsme se oboustranně při obchůdku domluvili, pokud by došlo ze strany nakupujícího o vědomé a úmyslné porušení těchto předem domluvených podmínek, už spolu obchodovat dále nebudeme! Nemám ráda podrazy, kličky, výmluvy a lži, opravdu s takovýmto nakupujícím už dále NIKDY neobchoduji! Požaduji skutečně oboustranné čestné jednání.

Děkuji za pochopení!

Přeji příjemné nakupování a doufám, že povede k oboustranné spokojenosti!

Jana
Podmínky byly naposledy upraveny: 9.8.2013, 17:37
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu