Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Petra P. (Petra P.) ID 408198
mimibazar.cz/petrapr
Oblast: Česká Lípa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 19.12.2011
Naposledy: 19.3.2018 7:16
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 107
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
PODMÍNKY PRODEJE
Zdravím Vás a děkuji za Váš zájem o mé zboží. Ráda bych Vás upozornila na podmínky týkající se prodeje v mém bazárku. Na Vaší žádost Vám oblečení přeměřím nebo zodpovím Vaše dotazy všeho druhu,.Rezervace je 7dnů od objednání.Poštovné je počítáno dle tarifu pošty . NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM. Balíčky odesílám po připsání peněz na účet prostřednictvím české pošty 1 x týdně . Číslo účtu 185162398/0600 .
Při objednávce prosím !!! UVEDTE SVÉ JMÉNO A VAŠI ADRESU.
Děkuji za Vaši účast i na mé aukci.
ZKUSTE SE KOUKNOUT I NA MÉ OSTATNÍ AUKCE a zbožíčko , UŠETŘÍTE NA POŠTOVNÉM!
Svou účastí na aukci stvrzujete, že souhlasíte se všemi podmínkami zde uvedenými, na "já si to nepřečetla" neberu zřetel!
NEŽ PŘIHODÍTE, POŘÁDNĚ SI TO ROZMYSLETE !!!!!!!!!!!
Výherce kontaktuji do 24hod. po skončení aukce a zasílám podklady k platbě.
Platba by měla být uskutečněna nejpozději do týdne od zaslání platebních podmínek, pokud ale výherce nebude chtít přebrat zboží nebo jej zaplatit, uděluji negativní hodnocení .
Vydražené věci vždy prodám, i kdyby byla konečná cena 1.-, taková jsou pravidla, proto budu ráda, když se pravidel budou držet i kupující. Tzn. jakou cenu si vydražíte- vyhrajete aukci, takovou je třeba zaplatit + poštovné, které je u každé dražené věci napsáno..
Reklamace uznávat nebudu, zboží vždy odpovídá popisku, ale nemusí vždy odpovídat ceně, jelikož tu si vy určujete příhozy sami. I VĚCI V SUPER STAVU JSOU ALESPOŇ JEDNOU NOŠENÉ NEBO POUŽITÉ, POKUD NENÍ NAPSÁNO JINAK!!!!!!
Při neodebrání vydražené věci z jakéhokoliv důvodu píšu ihned NEGATIVNÍ HODNOCENÍ a uděluji TRESTNÝ BOD!!!
Na dobírku nezasílám!!!!!
Při reklamacích z jakéhokoliv důvodu peníze samozřejmě vracím zpátky, ale bez nároku na vrácení poštovného. Reklamace vyřizuji do 28 dní od převzetí vráceného balíčku.
A uvedená barva v popisu a na fotkách ne vždy musí přesně korespondovat s realitou, při různém osvětlení je pokaždé barva vidět jinak a také každé oko vidí jinak.
Tento účet je propojený s účtem, který má ID 78281(Agenda), oba účty jsou vlastněny stejnou osobou. Je možnost objednávat věci u obou účtů a ušetřit tak za poštovné.

Seznam výrobců :
VETIR
Elegantní móda z Francie
ALPINE PRO
ALPINE PRO je předním českým výrobcem, který vyrábí outdoorové, sportovní a ski oblečení. Především se jedná o lyžařské bundy a kalhoty, jarní bundy, produkty z fleece, funkční spodní prádlo, trika, obuv, batohy, doplňky, cestovní tašky a spacáky. Oblečení je testováno v extrémních podmínkách pro Váš nejlepší komfort a dokonalou funkčnost.
MEXX

MEXX je oděvní značka, která má kolekci dámskou, mužskou a dětskou. Ve své nabídce má také množství doplňků a dalšího rozmanitého zboží. Dle jejich slov je to móda optimistická, veselá, barevná a inspirující.
Název MEXX vznikl z původního názvu kolekcí pro muže Moustache a Emanuelle (pro ženy).
M(oustache) + E(manuelle) + XX = MEXX
V roce 2001 značku MEXX koupila společnost Liz Claiborne Inc. z USA, jedna z největších multi-brand firem světa, která prodává oblečení, dolňky a vůně. Tato společnost prodává po celém světě více než 44 značek.
NEXT
Značka Next je známá jako výrobce oblečení pro dámy, pro pány a také děti. Výběr mají opravdu široký, Next totiž nezapomíná ani na jednu část dne. Ráno si můžete obléknout Next oblečení do práce, odpoledne se převléknete do domácího oděvu a večer do pěkného luxusního pyžama. Doplňujícím prodejem je spodní prádlo, boty, kabelky a různé doplňky. Sortiment firmy Next se dováží z Anglie


Tabulky velikostí


Dámské velikostní tabulky
Brítské 6 8 10 12 14 16
18 20 22 24 26 28 30 32

České 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60

Italské 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60

Francouzké číslování 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62

Německé 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64
Složení materiálů
Přírodní vlákna
Jsou to matriály živočišného a rostlinného původu.
Ovčí vlna, složená s proteinů zvaného také kreatin, je základním živočišným vláknem pro výrobu textilií. Ostatní živočišné vlákna mají podobnou strukturu.
Rostlinné vlákna jsou z různých forem celulózy, materiálu, z kterého jsou vytvořeny buňkové stěny rost-lin.Nejdůležitější rostlinné vlákno je bavlna. Každé její vlákno tvoří dlouhá trubicová buňka. Semenité tobolky bavlníku tvoří paličky, které se sbírají a z nich se spřádá bavlna. Lněné vlákno pochází se stonků lnu, je nejpoužívanější vlákno na výrobu plátna a lněných výrobků. Vlákna konopí se využívá k výrobě špagátů.
Umělá vlákna
Viskóza byla prvním umělým vláknem vyrobeným pro textilní průmysl. Původně se nazývala "umělé hedvábí". Výroba tohoto materiálu začala koncem 18. století. Hlavní postupy, které se i dnes používají k výrobě umělého hedvábí, se vyvinuly právě v té době.
Materiál rostlinného původu obsahující buničinu je podrobený účinku chemikálii a je z něj extrahována celulóza. Ta se působením dalších chemikálií převede na roztok, který se chemicky upravuje a přetlačuje jemnými tryskami do koagulační vany, v které vznikají srážením a chemickou přeměnou pevné celulózní vlákno.
Buničina také poskytuje dvě další důležité vlákna - acetát a triacetát celulozy.
Nylon se objevuje v mnoha podobách, ale všechny jsou umělé polyamidy PA - jednoduššímy formy proteinů jsou polyamidy přírodní. Při výrobě nylonového vlákna se malé lupínky chemikálií nazývané polymery roztavují a přetlačují skrz tzv. zvlákňovaní trysku. Dlouhé nylonové vlákna se poté ochlazují a tuhnou. Nakonec se přetahují a spřádají.
V textilní výrobě jsou nejpopulárnější vlákna polyesteru PE, které se spřádají s ostatními vlákny. Akrylové vlákna se nejvíc používají při výrobě konfekce, koberců a umělých kožešin. Akryl je vyrobený z roztoku obsahujícího chemikálii srážející se v polymer. Roztok je přetlačovaný tryskou v koagulační vaně. Výsledný roztok je ještě dále upravovaný, aby se z něj získalo akrylové vlákno. Mnoho podobně modifikovaných Krylů je ceněno pro svou ohnivzdornost. Tkaniny používané k čištění jsou často vyrobené z bavlny s ochranou vrstvou voděodolného polymeru.
Nejčastěji používaná vlákna pro výrobu textilií
Přírodní vlákna:

Chemická vlákna:

Často používané výrazy doplňující charakteristiku výrobku:

Obecné zásady údržby
- světlé a barevné odstíny perte vždy odděleně, před praním nenamáčejte a nesušte na přímém slunci.
- požívejte prací prostředky, které odpovídají charakteru výrobku (dle doporučení výrobce)
- pro barevné výrobky používejte pouze prací prostředky určené pro barevné výrobky.
- dodržujte zásady dávkování pracích prostředků dle doporučení výrobce.
- výrobky v kombinaci kontrastních barev je nutno po ručním i mechanickém praní dokonale odvodnit, aby nebyla prodlužována doba schnutí a nedocházelo ke vzájemnému prolínání barev za mokra.
- výrobky s potiskem nutno prát a žehlit po rubové straně.
- při žehlení výrobků s elastanem důkladně dbejte na použití nižších teplot žehlení tj. 100 C.
Ošetření výrobků

Specifické ošetření jednotlivých typů textilních výrobků
Vlněné výrobky
Při praní v pračce používejte program na vlnu. Používejte jemné prací prostředky určené na vlnu (i v případě, že se jedná o výrobek ze syntetických materiálů např. akryl, polyester, polyamid) a to pro pranaí v ruce i pračce. Při máchání postupně snižujte teplotu lázně, aby nedošlo k deformaci, zejména u vlněných výrobků. Výrobky po praní odvodněte, pokud stanoví symbol - program vlna, mírně odstřeďte, nebo odvodněte v rozprostřeném stavu v ručníku, nikdy ne ručním ždímáním. Výrobky po odvodnění vytvarujte a sušte nejlépe va vodorovné poloze. Nevěšte na šnůru. Pokud výrobce doporučuje žehlení je vhodné zejména výrobky s obsahem vlny přežehlit po uschnutí.
Výrobky z pravého hedvábí, výrobky z jemných materiálů
Používejte neagresivní šetrné prací prostředky určené k praní jemných materiálů a hedvábí. Hedvábné výrobky po propocení přeperte nebo alespoň vymáchejte, aby byl z výrobku odtsraněn agresivní pot, který může narušit vybarvení. Výrobky z pravého hedvábí žehlete za vlhka při teplotě stanovené symbolem. Po ručním praní neždí-mejte kroucenním, aby nedošlo k narušení jemné textilie nebo švů. Výrobky sušte na rubové straně, nevystavujte je přímému slunci.
Jeans (denimové) výrobky
Jeanové výrobky mají charakteristcký vzhled i vlastnosti, které jsou dány materiálem, vybarvením, střihem i specifickým zdobením ( štepy, nýty, knoflíky, nášivky, zdrhovadla apod.). Pro některé jeanové výrobky je požadován "opotřebený" vzhled v různém rozsahu. Výrobky jsou prodávány s úpravou -předepráním, při kterém dochází k požadovanému módnímu efektu, včetně narušení povrchu tkaniny. U jeanových výrobků, zejména u výrobků tmavších barevných odstínů bez předeprání, je nutno počítat s nižší stálostí vybarvení. Nový jeanový výrobek může pouštět barvu. Jeanové výrobky nenamáčejte a perte samostatně. Používejte prací prostředky pro praní barevných texzilií, nedoporučují se prací prostředky ani jakékoliv bělící přísady. Před praním obraťte výrebek ruovou stranou, zapněte knoflíky a zsrhovadla. Po praní opakovaně vymáchejte, aby byl dokonale odstaněn prací prostředek a nedocházelo ke vzniku map a skvrn. U jeanových výrobků s obsahem elastanu používejte vždy nižší teplotu na žehlení. Charakteristické složení strečového materiálu může způsobit dočasné změny tvaru, které nemají charakter vady dle paragrafu obč. zák.
Plavky, elastické prádlo a výrobky s vyšším obsahem elastanového vlákna
Plavky po použití důkladně vamáchejte v čisté vodě, doporučujeme je přeprat, zejména po použití v chlorované nebo slané vodě. Pokud jsou plavky používány pouze pro opalování, je nutno po použití odstranit pot a kosmetické přípravky, ketré mohou na výrobek působit destruktivně. Po použití plavky vyjměte z plastických obalů a dokonale usušte,. Výrobky s obsahem elastanu po propocení přeperte nebo alespoň vymáchejte, aby byl z výrobku odtraněn agresivní pot, který může na výrobek působit destruktivně. Pokud jsou tyto zásady důsledně dodržovány, nedojde k předčasné destrukci elastanového vlákna, a tím ke ztrátě průžnosti výrobku a jeho následné deformaci.
Vlasové výrobky - manžestry (cord), samety (velvet), flis (fleece)
Perte samostatně po rubové straně, po praní dostatečně vymáchjte. Žehlete pouze po rubové straně, pokud žehlení stanovuje symbol. V průběhu nošení občas překartáčujte vlhkým čistým kartáčem, aby byla odtraněna z povrchu cizí a jinobarevná vlákna.
Výrobky s péřovou náplní
Při údržbě důsledně dodržujte postup určený symboly ošetřování. Po praní vyvěste na ramínky a během sušení opakovaně " roztřepávejte" péřovou náplň, čímž zajistíte její rovnoměrné rozložení po usušení. Výrobek nesušte delší dobu ve velhkém prostředí.
Výrobky tmavších barev a odstínů
Perte po rubové straně, důsledně dbejte na dokonalé rozpuštění pracího prostředku, tak zabráníte jeho místnímu intenzivnímu působení nebo používejte tekuté prací prostředky. Po praní v pračce, zejména při jejé maximální náplni, výrobky řádně opakovaně vymáchejte, aby byly dokonale odstraněny zbytky pracích prostředků, které mohou zanechat světlé mapy nebo skvrny.
Výrobky, i nichž je stanoven symbol praní s jedním nebo dvojitým podtržením
"Jednou podtržená vanička" - tento symbol stanovuje při předepsané teplotě lázněpůsobení : máchání, postupné ochlazování, mírné odstřeďování. "Dvakrát podtržená vanička" - stanovuje při předepsané teplotě lázně značně omezené mechanické působení : máchání, postupné ochlazování, výrobek se nesmí ždímat ručně.
Výrobky s aplikovanými ozdobami
Ozdobné motivy a kamínky (štras) dodávají výrobku jedinečnost, pro jejich zachování dodržujeme prát a žehůlit naruby a zacházet s nimi s opatrností. Ozdobné kamínky (štras) aplikované na výrobku se mohou při opakované mechanické záteži uvolňovat. Tuto skutečnost nelze považovat za vadu dle paragrafu 619 obč. zák.
Výrobky z pravého hedvábí, z jemných materiálů (prací symbol šetrné, velmi šetrné, ruční praní)
Používejte neagresivní šetrné prací prostředky určené k praní jemných materiálů a hedvábí. Po propocení pře-perte nebo alespoň vymáchejte. Výrobky z pravého hedvábí žehlete za vlhka při teplotě stanovené symbolem. po ručním praní výrobky neždímejte kroucením, aby nedošlo k narušení jemné textilie nebo švů výrobku. Sušte na rubové straně, nevystavujte přímému slunci.
Čepice a šály s obsahem vlny, viskozy, bavlny, hedvábí a dalších směsových materiálů
Při praní v pračce používejte program na vlnu nebo jemné tkaniny. Používejte jemné prací prostředky určené pro vlnu, a to pro praní v ruce i v pračce. Při máchání postupně snižujte teplotu lázně, aby nedošlo k vysrážení nebo deformaci, zejména u vlněných výrobků. Po praní odvodněte, pokud stanoví symbol " program vlna" mírně odstřeďte, nebo odvodněte v rozprostřeném stavu v ručníku, nikdy neodvodňujte ručníkem ždímáním - kroucením. Po odvodnění vytvarujte a sušte nejlépe ve vodorovné poloze. Při sušení výrobky nezavěšujte na šnůru, nezajišťujte kolíčky nebo jiným nevhodným způsobem. Pokud výrobce nedoporučuje žehlení je vhodné zejména výrobky s obsahem vlny přežehlit po uschnutí.

Přeji Vám krásné dny a ať Vám vecičky poslouží .Jiřina
Podmínky byly naposledy upraveny: 22.12.2011, 22:07
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu