Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
na vlastní žádost
Markéta N. (MarketaN) ID 41415
mimibazar.cz/marketan1
Oblast: Česká Lípa
Ověřená adresa
Telefon: 777 801 107
Registrace: 9.2.2007
Naposledy: 21.2.2017 19:16
Aktualizace: 14.2.2017 21:46
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1092
VŠECHNY FOTOGRAFIE 3
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
IČ 87539438
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
ODPOVĚDNÁ OSOBA:
Markéta Nedvědová
Holany 125, 470 02 Česká Lípa
IČ: 87539438
nejsem plátce DPH
tel.: +420 777 801 107
mail: nedvedova.marketa@seznam.cz

OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY:
- Vaše objednávka je závazná, proto si ji řádně rozmyslete. Objednávku můžete zrušit do 3 hodin a to písemně. Pokud tak neučiníte a já budu zásilku připravovat zbytečně, napíšu Vám to do hodnocení.
- Ceny jsou konečné, nikoliv smluvní. Zboží nevyměňuji, proto mě o to nežádejte.
- Nemám minimální hodnotu zásilky, ani si neúčtuji u malých objednávek žádný manipulační poplatek. Minimální poštovné + balné u nejmenších zásilek je 45 Kč. OBYČEJNĚ, TJ. NEPOJIŠTĚNÉ ZÁSILKY S NOVÝM ZBOŽÍM NEPOSÍLÁM, nežádejte mě o to. Kompletní aktuálních sazebník poštovného najdete na našem eshopu.
- Zboží lze poslat i na dobírku - doběrečné činí 40 Kč. V případě nevyzvednutí, odmítnutí nebo jakékoliv jiného vrácení zásilky zaslané na dobírku Vám bude účtována smluvní pokuta ve výši 500 Kč, jako náhrada poštovného a administrativních nákladů spojených se zbytečným vychystáním, odesláním a opětovným příjmem zásilky. Na tuto pokutu Vám bude zaslána faktura s termínem úhrady. Pokud k úhradě této pokuty nedojde, budou tato vymáhána prostřednictvím oprávněné firmy. Zboží může být zákazníkovi odesláno znovu, ale již jen při platbě předem na účet. V takovém případě se částka navyšuje pouze o poštovné, nikoliv o celou smluvní pokutu. Pokud nedojde ke smírnému vyřešení takové zásilky, budete navíc uvedeni do internetové databáze http://nespolehlivizakaznici.cz/.
- Prodejce si vyhrazuje právo odmítnout odeslat zásilku na dobírku, pokud existuje důvodná pochybnost, zda bude taková zásilka vyzvednuta. Důvodnou pochybností může být: předchozí špatná zkušenost, negativní hodnocení zde i na dalších serverech, umístění zákazníka na webu nespolehlivizakaznici.cz, neúměrně velká objednávka, nebo naopak objednávka s extrémně nízkou hodnotou a neúměrně vysokým poštovným. V takových případech bude vyžadována úhrada předem na účet.
- Expedice zboží je do 3 prac. dnů po připsání peněz na účet, v případě dobírky do 3 prac. dnů od objednávky. Ve výjimečných případech mohu odeslat dříve, záleží na hodnocení, která má kupující na MMB a MMA.
- Zásilky jsou odesílány pouze Českou poštou. ODESÍLACÍ DNY JSOU ÚTERÝ A PÁTEK. Vyhrazujeme si právo odeslat zásilky i mimo tyto dny. O každé odeslané zásilce Vás informujeme prostřednictvím mailu a to včetně odkazu na sledování Vaší zásilky.
- Objednané zboží rezervuji max. 7 dní, po dohodě i déle. Pokud nepřijde platba, dávám ho zpět do prodeje.
- Nové zboží zasílám vždy s fakturou.
- Možný je i osobní odběr, a to po dohodě.
- Platbu provádějte až po vyzvání, ne dříve. Veškeré podklady k platbě Vám budou zaslány mailem.
- Objednávky z eshopu mají přednost, proto je lepší objednávat přímo tam. Podmínky prodeje mám stejné, nemusíte se bát.
- Veškeré informace o dostupnosti zboží, ceně poštovného a balného a tudíž o celkové částce a o termínu dodání poskytuji písemně emailem ještě před úhradou objednaného zboží. Uhrazením celkové částky s podmínkami souhlasíte a jsou pro obě strany závazné.

DOPRAVA:

Doporučený dopis (do 35ti ubrousků) .... 45 Kč
Doporučený dopis (jen pro okenní fólie a ubrousky do 70ti kusů) ... 55 Kč
Doporučený balíček ... 80Kč
Balík do ruky ... 115 Kč
Balík na poštu ... 110 Kč
Slovensko (cena od) ... 170 Kč
Osobní odběr Holany u ČL ... 0 Kč
+ doběrečné ... 40 Kč

ZÁRUKA A REKLAMACE:
- Kupující má dle §53 odst. 6 zák. č. 40/1964 Sb. (obč. Zák.) právo odstoupit od kupní smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží a vrátit zboží bez udání důvodu. Jedná se o nové zboží. Zboží musí být odesláno zpět prodejci nepoškozené, nepoužité, v originálním obalu a včetně účtenky. Za vrácené zboží obdrží kupující zpět peníze, a to včetně poštovného a balného, které uhradil. Náhrada poštovného za zaslání zboží zpět kupujícímu nenáleží. V případě, že budete posílat zboží zpět v zákonné lhůtě, prosím o informaci.
- V případě reklamace mě nejprve informujte, zkusíme vše nejprve vyřešit. V případě zaslání zboží zpět platí stejné podmínky jako u předchozího bodu.
- Nezasílejte zboží zpět na dobírku, taková zásilka nebude převzata!
- Záruka na nové zboží je 2 roky. Záruka se nevztahuje na běžné opotřebení, špatnou manipulaci se zbožím, eventuelně na vady popsané v konkrétním inzerátu.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Všechny informace o zákazníkovi jsou považovány za důvěrné a nebudou zneužity, ani poskytnuty neoprávněným osobám.

ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ
Veškerá fotodokumentace je mým vlastnictvím, její kopírování bez mého souhlasu bude považováno za trestný čin pirátství.
Pokud budte mít jakékoliv dotazy, či problémy, neváhejte a obraťte se na mě. Jsme lidé a můžeme se domluvit.
Nabízené zboží prodávám zároveň na dalších internetových serverech, takže se může stát, že Vás někdo předběhne s objednávkou. Proto neváhejte, pokud se Vám něco líbí, objednejte si včas. Děkuji za pochopení.

Děkuji za Vaši pozornost a přeji hezké nakupování.

Markéta Nedvědová


PS: Prosím nežádejte mě o slevy. Už tak se Vám snažím nabídnout co nejnižší ceny, proto je moje marže na zboží velmi malá. Pokud bych ještě poskytovala slevy, nevydělám si ani na cestu na poštu. Snažím se uživit, nejsem dobročinná organizace. Děkuji za pochopení.
Podmínky byly naposledy upraveny: 2.1.2017, 16:01
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu