Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Pavca Biernatova (PaBi) ID 42404
mimibazar.cz/pabi
Oblast: Nový Jičín
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 15.2.2007
Naposledy: 16.9.2017 19:18
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 40
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel
Pavlína Biernátová
Bernartice nad Odrou 234
74241

IČO: 87688824

Doba dodání

Prodejce má povinnost vyřídit objednávku a odeslat objednané zboží na adresu v této objednávce uvedenou do 7 pracovních dnů od přijetí objednávky. Nebude-li možné zboží v tomto termínu expedovat, oznámíme Vám to na uvedenou e-mailovou adresu nebo telefonicky dle kontaktů uvedených v objednávce.

Prodávající si vyhrazuje právo odmítnout vyřízení objednávky, pokud jsou objednací údaje neúplné či vzbuzují pochybnost o skutečném úmyslu zákazníka objednat zboží. O tomto odmítnutí zašle informaci na e-mailovou adresu zákazníka..


Práva a povinnosti prodejce

1. Pokud kupující uplatní nárok na vrácení zboží (odstoupení od kupní smlouvy) podle zákona č. 367/2000 Sb., prodejce vrátí částku zaplacenou zákazníkem za vrácené zboží do sedmi pracovních dnů od doručení vráceného zboží na adresu prodejce. Prodejce nevrací částku za poštovné .
2. Prodávající se zavazuje osobní údaje které mu poskytl nakupující, neposkytovat žádným třetím osobám. Na žádost zákazníka prodávající údaje vymaže z databáze zákazníků. Kromě údajů, které slouží k účetní a daňové evidenci, kterou prodávající ze zákona vede.


Práva a povinnosti nakupujícího

1. Nakupující se zavazuje odebrat závazně objednané a zaslané zboží a zaplatit celkovou cenu za objednané zboží a případně další poplatky (poštovné, balné, dobírka) uvedené v závazné objednávce.
2. Nakupující uvede správně a pravdivě údaje potřebné k vyřízení objednávky.
Musí být uveden telefonický kontakt pro potvrzení objednávky!


Vrácení zboží

Kupující - soukromá osoba má právo podle novely Občanského zákoníku č. 367/2000 odstoupit od kupní smlouvy do 14-ti dní od převzetí zboží. V takovém případě vrátí kupující nepoškozené zboží, bez známek užívání nebo opotřebení, v původním nepoškozeném obalu (rozumí se originální obal výrobce) a pošle jej zpět v uvedené lhůtě (určující je datum odeslání). Před odesláním na naši adresu prosíme, abyste nás o této skutečnosti informovali - pomůžete nám tím urychlit naše služby.

Po obdržení vráceného zboží Vám budou peníze za zboží, kromě poštovného (dopravného), zaslány na Váš účet, nebo adresu a to neprodleně, nejpozději však do sedmi pracovních dní po obdržení Vámi podepsaného dobropisu, odeslaného kupujícímu po fyzickém obdržení a překontrolování zboží.

Vrácení zboží zpět zasláním na dobírku bohužel není možné. Děkujeme za pochopení.


Reklamace a ostatní usnesení

Kupující je povinen dodané zboží bez zbytečného odkladu prohlédnout a o případných zjištěných vadách do 5 dnů informovat prodávajícího.

Oznámení o zjištěných vadách musí kupující učinit písemně (e-mailem) do 5 dnů od převzetí zboží. V písemném oznámení musí kupující uvést zjištěné vady. Popsat, o jaké vady se jedná a jak se projevují. Písemné oznámení kupující odešle do sídla prodávajícího.

K reklamaci je nutné předložit kopii faktury a doklad o dodání a zaplacení zboží, jehož vady jsou reklamovány.

Prodávající nepřebírá odpovědnost za škody vyplývající z provozu produktů, funkčních vlastností a škod z neodborného používání produktů, stejně jako škod způsobených chybnou manipulací. Na vady tohoto původu se nevztahuje ani poskytnutá záruka.

Prodávající se zavazuje informovat zákazníka nejpozději do tří dnů od obdržení reklamace, o způsobu vyřízení reklamace.

Reklamace včetně odstranění vady musí být vyřízena bez zbytečného odkladu, vždy však nejpozději do 30-ti dnů ode dne jejího uplatnění kupujícím. Prodávající se může se spotřebitelem dohodnout na lhůtě delší.


Poštovné

Balíky

cena do 500 Kč:
max rozměr 60 cm (do 500 g): 65,-
max rozměr 60 cm (do 1 kg): 70,-
max rozměr 60 cm (do 2 kg): 75,-

cena nad 500 Kč:
max rozměr 240 cm (do 2 kg): 75,-
max rozměr 240 cm (od 2 kg): 85,-

Obchodní balík:
110,- Kč

Psaní

cena do 500 Kč:
max rozměr 50 x 35 x 5 cm (do 500 g): 45,-
max rozměr 50 x 35 x 5 cm (do 1 kg): 50,-
max rozměr 50 x 35 x 5 cm (do 2 kg): 55,-

V případě dobírky je účtován příplatek 45,- za doběrečné.

Číslo bankovního účtu:

název banky: GE Money Bank
číslo účtu: 201687099/0600

IČO: 87688824
DIČ: CZ7459095677
nejsem plátce DPH

Zboží je odesíláno v okamžiku připsání peněz na náš účet. Některé zboží může být v průběhu transakce vyprodáno a je objednáno z velkoskladu. K expedici zboží by mělo dojít nejpozději do 3 dnů od připsání částky na náš účet.
Podmínky byly naposledy upraveny: 24.10.2012, 10:18
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu