Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Iva T. (Ivto) ID 424673
mimibazar.cz/ivto
Oblast: Chomutov
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 29.3.2012
Naposledy: 6.5.2024 15:50
Aktualizace: 2.5.2024 19:52
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 15
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 937
VŠECHNY FOTOGRAFIE 18
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
BLOGY 1
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky a ostatní nakupující,
předem děkuji za nahlédnutí do mého alba :)

ZBOŽÍ rezervuji 24 hodin- při dotazech, přeměření a jiné korespondenci ohledně zboží, po té vracím zboží zpět do prodeje. Samozřejmě mě potěší, když zboží nechcete a dáte mi to včas vědět. Jestliže chcete rezervaci, napište mi důvod, nehodlám bezdůvodně rezervovat zboží týden a více, takové žádosti ihned anuluji a přenechávám dalšímu zájemci.
Pokud o zboží máte zájem a potřebujete počkat s platbou, vždy je to na domluvě a snážím se vyjít maximálně vstříc. Jen prosím buďte rozumné i vy a rezervaci odsouvat více jak na dva měsíce a čekat, že ještě nějaký měsíc počkám, my přijde neslušné a reaguji negativním hodnocením.

PLATBU očekávám do 5 pracovních dní od zaslání podkladů, pokud se předem nedomluvíme jinak, jestliže platba do té doby nedorazí, dotazuji vysvětlení- pokud si to nevysvětlíme, píšu negativní hodnocení a vracím zboží zpět do prodeje.

POŠTOVNÉ počítám dle tarifu ČP, pokud není psáno jinak, a snažím se počítat vždy to nejlevnější /dost často doplácím na poštovném/, pokud si nejsem jistá počítám dražší poštovné, tak mě prosím Vás nepoučujte za kolik mám co poslat, bohužel si nemohu diktovat na poště za kolik mi co mají počítat. Pokud vznikne rozdíl na poštovném, klidně mě kontaktujte, pošlu Vám rozdíl v částce zpět na Váš účet.
Posílám vše doporučeně do hodnoty balíčku 700,-Kč, hodnotnější balíčky posílám jako balík do ruky- je pojištěný v plné výši a doručen do 24 hodin, cena dle váhy balíčku. Po domluvě je možné poslat obyčejně do 2cm výšky- na vlastní riziko, balíček se nedá dohledat.
Nepočítám si balné ani poplatky bance.

BALÍČKY odesílám max. do 5 pracovních dní od připsání platby na účet, pokud na balíček hodně spěcháte, dejte mi vědět již při objednávce, neposílejte mi výpisy z banky, nic to neurychlí, vždy čekám až se mi platba připíše.
Na poštu chodím 1x týdně, mám ale 3 malé děti, tak se může stát, že se na poštu nedostanu- při nemoci, nebo podobných potížích. Pokud tedy na balíček spěcháte, dejte mi to včas vědět.

INFO o odeslání balíčku píšu vždy přes vnitřní poštu MMB a vždy odpovídám na veškeré maily ohledně adres, platby a jiné korespondence ohledně obchůdku, pokud Vám mail ode mne nedorazí, znamená to, že selhala technika, napište mi proto znovu. Samozřejmě mě moc potěší pokud spokojenost s nákupem ohodnotíte v hodnocení a vždy hodnocení opětuji :)


Veškeré zboží které zde nabízím, je po mých dětech nebo po mně, věci označené jako NOVÉ ZBOŽÍ je vždy s visačkou, je to oblečení, které jsme nestihli unosit nebo neseděla velikost, barva atd., ostatní je bez visačky něco jen vyprané, něco nošené méně či více, vždy se snažím popsat věcičky co nejvíce a nejzodpovědněji. Oblečky jsou vyprané a z nekuřáckého prostření, bez domácích mazlíčků. Oblečky s fleky, dírami a jinými vadami nenabízím. Pokud se ale i přesto stane, že něco přehlédnu, vkládám většinou v noci, když dětičky spí, tak mě kontaktujte, domluvíme odškodnění nebo vratku. Oblečení, které má nějaké vady, daruji nebo nabízím za symbolickou cenu. Pokud o takové máte zájem, kontaktujte mě, většinou jde o kvalitní značkové oblečení, kde se objevil jeden, dva flíčky- světlé, ale jinak je pořád pěkné. Více poškozené oblečení dávám do tříděného odpadu.



Pokud jste dočetli až sem, máte můj obdiv, jak začnu psát, tak nevím kdy přestat :)

Děkuji za trpělivost a přeji příjemné chvíle při nákupech, nebo jen nahlédnutí.

Mějte se krásně
Iva

DO ZAHRANIČÍ -NA SLOVENSKO- NEZASÍLÁM proto mě o to prosím nežádejte, šetříme si obě strany čas, když napočítám poštovné dle sazebníku ČP a Vy si zjistíte poplatky bance, stejně si obchod rozmyslíte jako 100% Slovenských zákaznic před Vámi, blokujete mi zbytečně několik dní zboží a plýtváte mým časem. Pokud o zboží stejně máte zájem, dá se zprostředkovat zaslání na českou adresu a platba z českého účtu, vím, že se tomu pár lidí věnuje, posílám takto většinu balíčků Slovenským zákaznicím, určitě si poradíte a někoho takového seženete, pak klidně nakupujte a pošlete mi zprostředkovanou českou adresu- poštovné pak bude jen dle váhy a velikosti balíčku a naší domluvě :)
Omlouvám se za negativní text, ale byla jsem již nucena toto napsat, jelikož se množí tyto obchůdky a když napíšu, že nezasílám, stejně mě nutíte to všechno znovu spočítat a má to opět stejný průběh, proto již nebudu odpovídat na tyto maily. Opravdu na to nemám čas.

NEREGISTROVANÝM nezasílám na dobírku a platbu očekávám do 3 prac. dní, mám s tím špatné zkušenosti a většina se už stejně neozve, jen mi blokuje zboží, tak pokud jste registrovaní, před nákupem se přihlašte, poslední dobou se stává, že mi klikáte na zboží jako neregistrovaní a pak se ukáže, že máte účet a jen využíváte anonymity nákupu :(

Jinak děkuji za přečtení a všem spolehlivým a solidním děkuji za milé /lidské/ chování a obchůdky :)
Všem přeji krásné dny
Iva
Podmínky byly naposledy upraveny: 30.11.2020, 11:32
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu