Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Jana P. (mamuscha) ID 43068
mimibazar.cz/mamuscha
Oblast: Praha
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 19.2.2007
Naposledy: 11.3.2023 17:32
Aktualizace: 30.3.2017 20:01
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1410
VŠECHNY FOTOGRAFIE 27
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky,
jsem ráda,že jste navštívili mé albíčko :-) ..... VÍTEJTE U MAMUSCHY :-))

E-MAIL : jana.povol@seznam.cz - na Vaše dotazy ,vzkazy , objednávky atd. odpovídám hlavně večer ( v noci ) - nejpozději však do 48h (což se týká nejvíce víkendů ) .
Když odpověď nedostanete , prosím napište mi znovu - technika nás občas zlobí a nemusela jsem Váš vzkaz dostat :-) Pokud budu delší čas nepřítomna - vždy najdete vysvětlení ve vzkazech na MMB !!! Prodej nemá telefonickou podporu .

Nabízené věci se snažím podrobně popsat. Jedná se většinou o věci NOŠENÉ či POUŽITÉ ,tudíž ne nové - na případné vady VŽDY upozorňuji.Pokud bude mít věc vadu, která není uvedena v popisu (něco mohu přehlédnout), určitě se domluvíme .
Prosím, v případě jakéhokoliv problému mě nejprve kontaktujte přes vzkazy , či e-mail - vždy se snažím vzniklé situace řešit k plné spokojenosti obou stran .Dejte mi prosím vědět, že balíček zasíláte zpět. Jakmile věc obdržím zpět a zkontroluji- vracím peníze . Vrácená částka je bez nákladů na poštovné! Věci zasílané k vrácení či výměně prosím posílejte zpět doporučeně. Vrácené věci zaslané na dobírku nepřijímám!!!

Na případné otázky Vám ráda odpovím,případně přeměřím,či znova detailně vyfotím.
Všechny věcičky měřím,protože cedulky ne vždy odpovídají .

TRIKA,MIKINY ,BUNDY - celou délku , šíři asi tak v oblasti prsou (pod průramky) ,dlouhé rukávy měřím zespoda od průramku (kratší stranu rukávu) i delší stranu od krku dolů ke konci rukávu

KALHOTY -celou délku ,od rozkroku dolů ,pas v klidu a pas natažený. Já měřím kalhoty volně položené -podrobné míry jsou uvedeny u aukce a pokud mohu doporučít , tak změřte nějaké své kalhoty ,v kterých se cítíte pohodlně (sebe neměřte - to nedoměříte přesně :-) a míry porovnejte - pokud se to přibližně trefí ,tak pak budete určitě spokojená :-)

.... pokud budete u něčeho potřebovat i jiné míry ,než uvádím,klidně napište ,ráda přeměřím :-) a Vás také prosím : !!! PROSÍM MĚŘTE !!! .. reklamace typu : je mi velké / malé atd. neuznávám !!

REZERVACE: PROSÍM POUŽÍVEJTE REZERVAČNÍ POLÍČKA POD INZERÁTY !!!
Na soupisy věciček u jednoho inzerátku , nebude brán zřetel - nevím ,o které věcičky se přesně jedná a nerada bych Vám pak odeslala něco jiného!!!!
rezervaci držím 7 dní - to je doba na převod peněz
rezervaci na dotaz ,či přeměření držím 24h.od mé odpovědi - poté věc vracím do prodeje nebo přenechávám dalšímu zájemci.

Pokud dojde k nějaké nepředvídatelné situaci a nemůžete peníze poslat,či budete chtít zrušit nebo prodloužit z nějakého vážného důvodu rezervaci - musíte mi to napsat !
U své objednávky prosím uvádějte vždy svou ADRESU !!!

Pokud si objednávku rozmyslíte , je možné ji bezplatně stornovat do 24h. od objednání na e-mailu : jana.povol@seznam.cz

PLATBA: Po rezervaci ,odešlu podklady k platbě ,kde bude uvedena celková částka = vybrané věci + vyčíslená výše poštovného - prosím vše si řádně zkontrolujte a poté celkovou částku uhraďte na číslo účtu uvedené v podkladech - nejpozději do 7mi dnů !!! - V případě, že budete potřebovat na platbu delší čas, ráda vyjdu vstříc,ale je nutné se domluvit !


ODESLÁNÍ : ČP - Balíček odesílám po připsání peněz na účet a na poštu chodím 1x týdně ( STŘEDA ) - samozřejmě s výjimkou dovolených ,či jiných mimořádných událostí - avizo - vždy na MMB ve vzkazech a pokud je to možné , tak i s předstihem :-) .

POŠTOVNÉ : Poštovné je vždy doporučeně - obyčejně ani na dobírku neposílám ! - poštovné účtuji dle tarifu a podmínek České pošty + balné + poplatky - vše započteno ve výši poštovného uvedeného u aukce , nebo inzerátu .Při převzetí zásilky si prosím důkladně zkontrolujte, zda přepravní obal není poškozen a případnou škodu reklamujte neprodleně při převzetí zásilky u doručovatele České pošty a.s. V případě ztráty zboží Českou poštou vracím celou částku včetně poštovného , jakmile je uznána reklamace (její vyřízení může trvat až 30 dní , tak prosím o trpělivost - není v mých silách ovlivnit rychlost vyřízení ).


OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ: jako je jméno a adresa zákazníka - neukládám !
Tyto údaje slouží pouze k vyřízení objednávky a realizaci dodávky objednaných věcí .
V žádném případě nejsou tyto údaje žádným dalším způsobem nikterak zpracovávány. - po vyřízení obchůdku mažu !



Děkuji,pokud jste dočetli až sem a těším se na Vaši objednávku. Jana - mamuscha :-))
Podmínky byly naposledy upraveny: 11.2.2017, 7:08
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu