Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Zuzana L. (Elinka21) ID 438152
mimibazar.cz/elinka21
Oblast: Český Krumlov
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 10.7.2012
Naposledy: 30.7.2021 5:55
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1724
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Na nabídky se slevami na zboží či poštovné neodpovídám, automaticky anuluji.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky, děkuji za Váš čas při čtení podmínek prodeje :)))

Začala jsem chodit po mateřské opět do práce, podklady a na dotazy odpovídám večer, až uložím děti, a to i o víkendu. Prosím nepište mi několik vzkazů přes den, v práci nemám čas na vyřizování osobních emailů, nemám u sebe ani zboží, takže nedokážu odpovědět. ( V létě přes víkendy víceméně nebývám doma, odpovím v neděli večer nejpozději v pondělí).

ZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ- SLEVA PLATÍ PŘI PŘÍMÉM PRODEJI BEZ DOTAZŮ!!!!! ( TAKTÉŽ BEZ DOTAZŮ TYPU: POKUD JE TO ČERVENÉ - BERU... POKUD JE TO 100% BAVLNA - VEZMU A POD.)

Zboží pouze prodávám - neměním a ODESÍLÁM DO TŘÍ DNŮ PO PŘIPSÁNÍ ČÁSTKY NA MŮJ ÚČET (na dobírku nezasílám).
V ÚTERÝ BALÍČKY NIKDY NEODESÍLÁM ( odpoledne je u nás pošta zavřená), takže platby přijaté v pondělí odešlu ve středu. PROSÍM TOTO AKCEPTUJTE, nebombardujte mě zprávami, kdy budu odesílat, že platbu musím mít od pondělí.

Maminkám co u mě nakupují a známe se, ráda věci přeměřím i když mám v popisku, že nepřeměřuji, bohužel NESLOUŽÍM JAKO PŘEMĚŘOVACÍ ÚSTAV PRO SKUPINKY na facebooku!!!
Věci ve slevě nepřeměřuji ani nepřefocuji.


Na platbu čekám 3 pracovní dny a to bez výjimek. Po špatných zkušenostech rezervace nedělám (do výplaty, mateřské...takovéto dotazy anuluji, neodpovídám na ně) je mi líto, ale většina mi pak napíšete, že jste si to rozmysleli, sehnali někde jinde, co se Vám hodí více, někdo Vám nečekaně už podobnou věc koupil a už to nepotřebujete apod., zboží mám celou dobu pro Vás rezervované, odložené a stažené z prodeje, nepřijde mi to jako férové jednání.
Po zrušení objednávky nebo části objednávky ( vezmu si jen toto a toto mi zrušte ) ANULUJI CELOU OBJEDNÁVKU! v budoucnu už nemohu brát Vaše další rezervace vážně a zařazuji si vás jako nespolehlivého inzerenta.

Pokud se mě ptáte na doplňující informace o zboží ( JE TO VOLNÉ?, rozměry, barvu, nějaké jiné upřesnění atd), NEBERU TO JAKO OBJEDNÁVKU, pokud se ozve zájemce s okamžitou koupí, přenechávám jemu. A to z důvodu, že minimálně polovina maminek po mém upřesnění už ani neodpoví, že si věc nebere nebo odpovídá za týden...

Pokud bych Vám neodpověděla nebo nezaslala podklady k platbě do druhého dne, určitě se mi znovu ozvěte....

Docela často se stává, že odpovíte na inzerát a rovnou k němu napíšete, že berete i další věci z mé nabídky ( neděláte rezervace na každou nabídku zvlášť), takže se může stát, že i když jste první zájemce, mám už věc prodanou, jen jsem jí nestihla stáhnout z prodeje.

POŠTOVNÉ
Poštovné mám napsané u každého inzerátu, pokud objednáváte více věcí, výše poštovného a balného záleží na váze balíčku a ceně věcí v něm. ( Pokud chcete odeslat balíček pojištěný pouze do 500 Kč, prosím napište mi to, ručím ale pouze do částky pojištění, i když hodnota balíčku je vyšší). PŘI NÁKUPU MÉHO ZBOŽÍ VE SLEVĚ POŠTOVNÉ ÚČTUJI VŽDY - SLEVU NA NĚJ NEDÁVÁM.
Obyčejné poštovné ( na Vaše riziko ) 28 Kč.
Od 1.3.2019 nové ceny za poštovné : balíček S (nejdelší strana do 30cm) 129Kč, balíček M (nejdelší strana do 50cm) 159Kč, balíček L (nejdelší strana do 100cm) 209Kč, balíček XL (nejdelší strana do 240cm) 359Kč.


CENY JSOU PEVNÉ, NEŽÁDEJTE MĚ PROSÍM O ZVLÁŠTNÍ SLEVY NA ZBOŽÍ ČI POŠTOVNÉ ( koupím za ... i s poštou, odklad platby, apod...) NEREAGUJI NA TYTO DOTAZY, NABÍDKY ANULUJI. VĚCI SE SLEVOU MÁM V ALBU SLEVY A SLEVA JE NAPSANÁ U JEDNOTLIVÉHO INZERÁTU.

NOVÉ VKLADY
Jako vždy, přednostně nikomu nenabízím, nepište mi k inzerátu, prosím, zda budu mít tuto věc v i jiné velikosti než inzeruji, na takovéto zprávy neodpovídám a věc Vám nerezervuji. PŘEDNOSTNĚ BEZ VLOŽENÍ NA MMB NENABÍZÍM.
PODKLADY POSÍLÁM PO VLOŽENÍ CELÉHO VKLADU, ( MOHU VKLÁDAT PRŮBĚŽNĚ I 3 DNY),O KONCI PÍŠI INFO NA MMB.
V PRŮBĚHU VKLADU SCHOVÁVÁM INZERÁTY, U KTERÝCH MÁM ZÁJEMCE A ZBOŽÍ JEN PO JEDNOM ČI MÉNĚ KUSECH ( prosím počítejte s tím, nepište mi, že zboží zmizelo z nabídky, byli jste první zájemce a podklady ještě nemáte a několik otazníků, vykřičníků a pod.)
PODKLADY ODESÍLÁM VŠEM BEZ VYJÍMKY PO SKONČENÍ CELÉHO VKLADU!!!! NESLUČUJI OBJEDNÁVKY ZE DVOU A VÍCE VKLADŮ!

VRÁCENÍ ZBOŽÍ
V případě, že chcete vrátit zboží, (neprodleně mě prosím informujte emailem), zašlete jej jako doporučenou zásilku ( nikoliv na dobírku) na VLASTNÍ NÁKLADY zpět na moji adresu. Peníze za zboží Vám zašlu zpět na Váš účet, nejpozději do 30 dnů od doručení zboží na moji adresu.
Zboží zašlete v originálním obalu, nepoužité, s neodstřihnutými cedulkami.


Děkuju a přeju příjemné nakupování :)
Podmínky byly naposledy upraveny: 9.9.2019, 18:55
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu