Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
Renata Hubatá (renulik) ID 43888
Renata Hubatá
mimibazar.cz/renulik
Oblast: Litoměřice
Registrace: 23.2.2007
Naposledy: 21.5.2013 8:59
Aktualizace: 19.5.2013 22:07
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
87363704
HODNOCENÍ 823
VŠECHNY FOTOGRAFIE 1
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
neplátce DPH
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího (dodavatele) a kupujícího (spotřebitele). Prodávajícím a provozovatelem internetového obchodu je:
Renata Hubatá
sídlo: Skalička 91
411 19 Mšené – lázně

Provozovna: Hlavní 30, 411 19 Mšené - lázně

IČ: 87363704
Neplátce DPH.
ŽL vydaný 11.10.2010 MÚ v Roudnici n. Labem.


Za provoz internetového obchodu zodpovídá:
Renata Hubatá
e-mail: plastoveobalky@email.cz
mobil: +420 734 184 670 pracovní dny od 8:00 – 16:00 hod. (po-pá)

Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Je-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami Občanským zákoníkem (č. 40/1964 Sb.) a Zákonem o ochraně spotřebitele (č. 634/1992 Sb.). Je-li smluvní stranou podnikatel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami Obchodním zákoníkem, (č. 513/1991 Sb.), vše v platném znění.

Vyřízení objednávky

Veškeré objednávky přijaté do 14:00 hod. pracovního dne vyřizuji v naprosté většině týž den, nejpozději následující pracovní den. Zboží je zpravidla expedováno do 24hod. po obdržení objednávky, nebo po připsání platby na účet při platbě předem, není-li u zboží uvedeno jinak.
I když většinu zboží mám skladem, výjimečně se může stát, že tato doba bude překročena. V takovém případě Vás ihned kontaktuji a dohodneme další postup.
Vámi objednané zboží Vám bude zasláno doporučeným balíkem Českou poštou. Náklady na dopravu hradí příjemce.

Doprava

Poštovné – náklady na dopravu v rámci České republiky:
1. Česká pošta:

Doporučená zásilka
- do 100g 34,- Kč
- do 500g 37,- Kč
- do 1 kg 43,- Kč
- do 2 kg 49,- Kč

Doporučený balík
- do 500g 59,- Kč
- do 1 kg 64,- Kč
- do 2 kg 68,- Kč

Cenný balík
- nad 2 kg 80,- Kč
- nad 5 kg 95,- Kč
- nad 10kg 110,- Kč (maximální poštovné)

2. osobním odběrem zboží - bez poplatku (Mšené-lázně, Budyně nad Ohří, Roudnice nad Labem – vše po domluvě)

3. za odběr zboží v hodnotě vyšší než 3000,- Kč doprava ZDARMA při platbě předem na účet, v případě platby dobírkou 50,- Kč

Kupující je povinen zboží od přepravce řádně převzít, zkontrolovat neporušenost obalů, počet balíků a v případě jakýchkoliv závad toto neprodleně písemně oznámit přepravci samotnému i prodávajícímu.

Platební podmínky

Bankovní převod - po obdržení Vaší objednávky Vám zašlu číslo účtu a variabilní symbol. Zboží zaplatíte předem na náš bankovní účet vedený u BRE Bank S.A., o.s.p., č.ú. 670100-2209613069/6210. Po obdržení platby odesílám zboží s tím, že Vám sdělím termín odeslání.

V hotovosti - při osobním odběru.

Dobírka - peníze za zboží platíte až při převzetí zboží poštovnímu doručovateli nebo na poště. Poplatek za dobírku 50,- Kč.

Vrácení zboží:

Vrácení zboží dle zákona o ochraně spotřebitele tj. vracím zpět celou částku, která byla připsána na účet včetně poštovného.
Zákazník má právo odstoupit od kupní smlouvy do 14 dnů od doručení zásilky, a to bez udání důvodu. V takovém případě je mu vrácena celá částka do 7 dnů převodem na účet, a to až po obdržení vráceného zboží. Vrátit zboží bez udání důvodu lze i nové zboží, které právě již nemá původní obal, bylo použito nebo třeba nemá visačky. Pak je vrácená částka ponížena o opotřebení výrobku. Při vrácení zboží bez udání důvodu si poštovné za odeslání - vrácení zboží zpět k prodejci hradí spotřebitel sám.

Reklamace:

Záruční lhůta na nové zboží 24 měsíců.
Kupující může uplatnit reklamaci na e-mailové adrese:plastoveobalky@email.cz
Prodávající spotřebiteli vydá potvrzení o datu a způsobu vyřízení reklamace a době jejího trvání, popř. písemné odůvodnění zamítnutí reklamace. Každou reklamaci vyřizujeme bez zbytečného odkladu maximálně do 30ti kalendářních dnů.
Kupující je povinen před potvrzením převzetí zboží od přepravce zkontrolovat, zda zásilka nenese známky poškození vzniklého při přepravě. Pokud je obal poškozen, pak je kupující povinen dále na místě zkontrolovat, zda nedošlo k poškození zboží v zásilce. O případném poškození zboží je kupující povinen neprodleně informovat jak přepravce, tak prodávajícího, nejpozději však do dvou pracovních dnů od převzetí zboží.

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.

Upozornění:
V případě poškození obalu ihned s dopravcem sepište protokol o poškození zásilky. Usnadní to další vyřizování reklamace.
Prodávající informuje kupujícího do tří pracovních dnů po obdržení oznámení o závadách o následném postupu řešení reklamace.
Ceny a platnost nabídky
Všechny ceny jsou konečné, nejsem plátce DPH. Součástí dodávky je řádný daňový doklad. Veškeré ceny, včetně cen akčních platí do jejich odvolání nebo do vyprodání zásob. Pokud máte zboží objednané, platí cena, za kterou jste ho objednali bez ohledu na jakékoliv pozdější změny v jeho ceně.

Ochrana osobních údajů

Veškeré osobní údaje, které jsou nám svěřené, nebudou bez Vašeho souhlasu poskytnuty třetím osobám, ani jiným subjektům a bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Kdykoliv můžete požádat o jejich změnu či vymazání emailem.

Zrušení objednávky

Objednávku můžete stornovat do 24 hodin emailem či telefonicky. Stačí uvést číslo objednávky a kontaktní údaj na Vás.

Závěrečné ujednání

Kupující souhlasí s těmito obchodními podmínkami platnými a účinnými v momentu odeslání své objednávky a je jimi vázán od momentu uzavření kupní smlouvy. Kupující odesláním své objednávky stvrzuje, že se s těmito obchodními podmínkami seznámil a že s nimi souhlasí.
Objednávka spotřebitele je po svém potvrzení jako uzavřená smlouva mezi kupujícím a prodávajícím archivována za účelem jejího splnění a další evidence. Jednotlivé technické kroky vedoucí k uzavření smlouvy jsou spotřebiteli zřejmé z vlastního procesu objednávky. Kupující má možnost zjišťovat a opravovat chyby vzniklé při zadávání dat před podáním objednávky.
Podmínky byly naposledy upraveny: 25.2.2013, 10:08
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu