Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Kateřina K. (-Katka-) ID 440955
mimibazar.cz/-katka-
Oblast: Kolín
Telefon: 773404121
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 1.8.2012
Naposledy: 7.4.2024 13:07
Aktualizace: 2.4.2024 21:20
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 4
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
73802301
HODNOCENÍ 311
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel Eshopu
Kateřina Kitlerová
281 07, Svojšice 78, Svojšice u Kolína
Česká republika
IČ: 73802301, Nejsme plátci DPH
Kontaktní osoba: Kateřina Kitlerová, tel. 773 404 121
email: kitlerova@email.cz

Uvedená adresa slouží jako adresa kontaktní a také jako doručovací.

OBCHODNÍ PODMÍNKY

Závaznost Vaší objednávky
Odesláním objednávky vybraného zboží, které označíte v našem albu, potvrzujete závaznost objednávky a souhlasíte s nákupním řádem našeho obchodu.
Vaše objednávka je návrhem kupní smlouvy, která vzniká dodáním zboží. Podmínkou platnosti elektronické objednávky je vyplnění všech požadovaných údajů a náležitostí v objednávkovém formuláři, tedy v emailu nebo při označení vybraného zboží v albu.
Po odeslání objednávky Vám bude elektronicky potvrzeno její přijetí. V závislosti na charakteru objednávky (množství zboží, výše kupní ceny, předpokládané náklady na opravu) Vás můžeme požádat ještě o dodatečné potvrzení objednávky (například písemně nebo telefonicky).

Ochrana osobních dat
Prohlašujeme, že Vámi poskytnutá osobní data nijak nezneužijeme ani neposkytneme třetím osobám.
Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely zasílání informací a obchodních sdělení prodávajícímu.
Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

Způsoby platby objednávky

1) Platba předem na bankovní účet
- po uzavření objednávky platíte dle pokynů v emailu - zboží odesíláme po přijetí platby dle vzájemné dohody

2) Hotově při osobním převzetí
- objednávka je hrazena hotově při převzetí na adrese Svojšice 78, 281 07, Svojšice u Kolína

Způsoby dodání zboží

1) Česká pošta, Balíkovna
-řídíme se tarify České pošty
-pokud nejste zastiženi, balíček je uložen na Vaší pobočce České pošty, v případě Balíkovny vyzvedáváte ve smluvené Balíkovně

2) Zásilkovna
- řídíme se tarify Zásilkovny
- zásilka je k vyzvednutí ve Vámi vybrané pobočce nebo v boxu


2) Osobní převzetí, dle dohody
- po předchozí dohodě a potvrzení, že je zboží připraveno můžete své zboží vyzvednout na naší adrese Svojšice 78, 281 07, Svojšice u Kolína

Cena za výše uvedené dodání zboží se řídí tarify České pošty a je závislá na Vámi vybraném způsobu odeslání zásilky.

Můžete využít jakékoli služby České pošty, včetně zaslání obyčejnou poštou. Jen, prosím, berte na vědomí, že zásilka není nijak pojištěna a pokud by Vám nebyla doručena, nemáte nárok na náhradu. Děkujeme za pochopení.

V případě, že je z důvodů na straně kupujícího nutno zboží doručovat opakovaně nebo jiným způsobem, než bylo uvedeno v objednávce, je kupující povinen uhradit náklady spojené s opakovaným doručováním zboží, resp. náklady spojené s jiným způsobem doručení.
Při převzetí zboží od přepravce je kupující povinen zkontrolovat neporušenost obalů zboží a v případě jakýchkoliv závad toto neprodleně oznámit přepravci. V případě shledání porušení obalu svědčícího o neoprávněném vniknutí do zásilky nemusí kupující zásilku od přepravce převzít. Podpisem dodacího listu kupující stvrzuje, že zásilka zboží splňovala všechny podmínky a náležitosti a na případnou pozdější reklamaci ohledně porušení obalu zásilky nemůže být brán zřetel.

Dostupnost objednávaného zboží a uvedená cena

Informace k dostupnosti zboží je vždy uvedena u každé položky, případně na požádání. Pokud nebudeme schopni uvedený termín dodržet, budeme Vás kontaktovat.
Cena je vždy uvedena včetně DPH a ostatních souvisejících poplatků. Nabídka prodeje zboží a ceny tohoto zboží zůstávají v platnosti po dobu, kdy jsou zobrazovány na webovém rozhraní obchodu.

Vrácení zboží
Bez udání důvodu
Zákazník má právo do 14ti dnů od převzetí zboží na jeho vrácení bez udání důvodu, a to bez jakýchkoliv sankcí. Takové zboží zašle doporučeně nebo dle dohody doručí jiným způsobem, nikdy však ne na dobírku. Takovýto způsob nebudeme akceptovat. Zboží musí být v pořádku, nepoškozené, schopné dalšího prodeje. V takovém případě pak po doručení zboží bude zákazníkovi vrácena smluveným způsobem odpovídající cena zboží, která byla zaplacena, a to do 30ti dnů. Pokud je zboží opotřebováno nebo poničeno, vrácená hodnota bude ponížena o hodnotu, která odpovídá poškození nebo opotřebení. Odpovídající částka bude opět vrácena smluveným způsobem, a to max. do 30ti dnů.

Reklamace
Reklamační řád dle zákona č.40/1964Sb. Občanského zákoníku ve znění zákona č.136/2002Sb.
Na nové zakoupené zboží se vztahuje záruka 24 měsíců ode dne zakoupení.
1. Zákazník je povinen zkontrolovat při převzetí zboží, zda obal není porušen a zboží poškozeno, či odcizeno. V případě, že ano, musí na místě sepsat se zástupcem České pošty nebo dopravce protokol o poškození balíku a dohodnout se s ním na dalším postupu. Odpovědnost za poškození zboží přepravou nese plně dopravce. Zároveň musí zákazník neprodleně informovat prodávajícího o vzniklém problému.
2. V případě, že zákazník chce zboží reklamovat, musí jej řádně zabalit a zaslat doporučeně, případně jinak doručit na adresu prodávajícího. K reklamovanému zboží je potřeba také přiložit písemné sdělení důvodu uplatňování reklamace. V případě osobního předání zboží k reklamaci zákazník předem o tomto záměru informuje prodávajícího a ve smluveném termínu bude na adrese Petříkov 28e, 251 69, Velké Popovice sepsán protokol o reklamaci.
3. Reklamace musí být vyřízena v zákonem stanovené lhůtě 30 dnů, pokud se prodávající s kupujícím nedomluví jinak. Veškeré vyřizování reklamací se řídí platnými zákonnými normami.
4. Při uznání reklamace má kupující právo na výměnu vadného zboží nebo vrácení platby včetně hrazeného poštovného (dopravného).

Závěrečná ustanovení
Prodávající je oprávněn k prodeji zboží na základě živnostenského oprávnění a činnost prodávajícího nepodléhá jinému povolování. Živnostenskou kontrolu provádí v rámci své působnosti příslušný živnostenský úřad.
Je-li některé ustanovení obchodních podmínek neplatné nebo neúčinné, nebo se takovým stane, namísto neplatných ustanovení nastoupí ustanovení, jehož smysl se neplatnému ustanovení co nejvíce přibližuje. Neplatností nebo neúčinností jednoho ustanovení není dotknutá platnost ostatních ustanovení. Změny a doplňky kupní smlouvy či obchodních podmínek vyžadují písemnou formu.
Kontaktní údaje prodávajícího:
Kateřina Kitlerová, Svojšice 78, 281 07, Svojšice u Kolína - doručovací a kontaktní adresa
adresa elektronické pošty: kitlerova@email.cz
kontaktní telefon: +420 773 404 121

Ve Svojšicích, dne 12. 8. 2023
Podmínky byly naposledy upraveny: 12.8.2023, 20:49
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu