Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Nikola Ch. (Stella shop) ID 450606
mimibazar.cz/stellashop
Oblast: Uherský Brod
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 5.10.2012
Naposledy: 16.1.2017 19:09
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 72
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Kontaktní osoba:

Nikola Chovancová
Identifikační číslo: 01142224
Brodská 719
Nivnice 68751, Česká republika
+420 739 25 98 49
NikolaChovancova@seznam.cz
Číslo bankovního účtu: 107-4523950257/0100

ZÁKLADNÍ INFORMACE

Všechny objednávky, vytvořené v mém obchodě, jsou závazné. Zákazník odesláním objednávky dává souhlas se způsoby platby, dodacími podmínkami, reklamačním řádem, řádem obchodu a ustanovením o ochraně osobních údajů.

Veškeré objednávky se platí předem na bankovní účet, kromě věcí, které budou vyzvednuty jako osobní odběr, zde je možnost platit při vyzvednutí. Zboží je možné vyzvednout na adrese Nikola Chovancová, Brodská 719, Nivnice 68751, Česká republika. Zboží odesíláme po obdržení platby na účet. Uvádějte vždy do objednávek pravdivé údaje, ať nenastanou komplikace při posílání zboží.

ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY

Zboží je možné vrátit nebo vyměnit do 14 dnů od dne doručení.
Dle Občanského zákoníku §53 odst. 7. „Byla-li smlouva uzavřena při použití prostředků komunikace na dálku, má spotřebitel právo od smlouvy odstoupit bez uvedení důvodu a bez jakékoliv sankce do 14 dnů od převzetí plnění.“

Spotřebitel je povinen vrátit zboží prodejci. Prodávající je povinen vrátit uhrazenou finanční částku v plné výši a to nejpozději do 30 dnů od odstoupení od smlouvy.


Pokud je zboží poškozeno, je povinnen zákazník uhradit příslušnou výšku škody. Zboží zákazník odešle k výměně na adresu: Nikola Chovancová, Brodská 719, Nivnice 68751, Česká republika.
Náklady spojené s vrácením zboží prodávajícímu hradí v plné výši spotřebitel.

CENA ZBOŽÍ

Ceny veškerého zboží je včetně DPH. Výše cen je platná v době objednání. Vystavenou fakturu vždy pečlivě uchovejte. Bez dokladu není možné uznání pozdější reklamace.
Zboží je odesíláno prostřednictvím České pošty. Cena poštovného je u větších objednávek 90,-Kč, v případě menších balíčků je to 60,-Kč . Pokud částka objednaného zboží přesáhne 2000,- Kč, je poštovné zdarma.
V případě, že Česká pošta ztratí balíček během přepravy k zákazníkovi, vracíme plnou částku včetně poštovného.

Na veškeré nové zboží se vztahuje záruční doba 24 měsíců, není-li uvedeno jinak. U zboží potravinového charakteru je záruční doba 8 dnů. Záruční lhůta začíná běžet od převzetí zboží kupujícím.


REKLAMACE

Vadu zboží je spotřebitel povinen reklamovat ihned po jejím zjištění. V případě, že bude spotřebitel nadále zboží užívat, nemusí mu být reklamace uznána. Reklamace musí být vyřízena nejpozději do 30 dnů ode dne jejího uplatnění. Lhůtu lze prodloužit, pokud s tím zákazník souhlasí. Zboží musí být na reklamaci odesláno spolu s fakturou (originál nebo kopie) a popisem vady, pro kterou spotřebitel zboží reklamuje.

Reklamace se vztahuje na vady způsobené výrobou, nikoliv na vady způsobené běžným či nesprávným používáním, nesprávným uchováváním. Mezi nejčastější chyby spotřebitele vznikají praním, žehlením a nošením jinak, než je doporučeno výrobcem. Proto vždy pečlivě čtěte štítky na zboží.

Zboží zaslané k reklamaci musí být čisté, zbavené všech nečistot. Mokré, plesnivé, zapáchající zboží nebude přijato k reklamaci. Takové zboží ihned odesíláme zpět spotřebiteli.


STORNO

Vytvoření objednávky je srovnatelné s uzavřením kupní smlouvy. V tomto případě jsou všechny objednávky závazné. Vaši objednávku je možné stornovat na žádost z Vaší strany do 24 hodin bez poplatku. Jakmile budete chtít z jakéhokoliv důvodu stornovat objednávku po uplynutí 24 hodin, účtujeme poplatek ve výši skutečných nákladů, které nám v souvislosti s pozdním stornováním vznikly. O storno nás informujte neprodleně na naší e-mailové adrese (NikolaChovancovaeznam.cz) nebo telefonicky (739 25 98 49). Možnost vrácení zboží do 14 dnů se vztahuje jak na nové zboží, tak i na zboží prodávané jako použité - bazarové.

Veškeré zboží je na objednávku. Zboží se objednává ze zahraničí, proto počítejte s dodací dobou až 20 pracovnách dnů. Zboží objednávám, a až poté po zákazníkovi požaduji zaplacení na můj účet. Takže dodací doba od zaplacení zboží je maximálně 14 dnů. Pokud by nebylo možné, z jakýkoliv důvodů, zboží do této doby doručit, ihned informujeme zákazníka. Pokud by objednané zboží ze zahraničí přišlo poškozené nebo by z jiného důvodu nemohlo být doručeno, opět ihned informujeme. Vyhrazujeme si právo na storno objednávky v případě, že zboží již nebude u dodavatele k objednání.

Podnikám na základě živnostenského oprávnění.
Podmínky byly naposledy upraveny: 19.3.2013, 13:09
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu