Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Kamila V. (Buginak) ID 450644
mimibazar.cz/buginak
Oblast: Plzeň - město
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 5.10.2012
Naposledy: 23.2.2023 7:48
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 240
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
ČTĚTE PODMÍNKY PRODEJE. V případě, že s podmínkami prodeje a cenami nesouhlasíte, neobjednávejte. Osobní odběr z pracovních důvodů není možný. Obyčejně neposílám (max. na vaše riziko), neměním a o cenách nesmlouvám a na platbu nečekám. Snažím se uvádět základní míry. Děkuji za pochopení.
Milí nakupující,
děkuji za Váš zájem o mnou nabízené zboží a přeji příjemné vybírání a nakupování.
Na dotazy se snažím odpovědět do 48 hodin, o víkendu a svátcích se může stát, že odpovím později. V případě, že nedostanete odpověď, zkuste mě kontaktovat ještě jednou. Dotazy nepovažuji za závaznou objednávku, proto nabízím věc dalším zájemcům. Pokud požádáte o rezervaci na poměření apod., čekám 24 hodin, pokud se nedomluvíme jinak a následně opět nabízím věc dále.

STAV ZBOŽÍ:
Vše, co nabízím se snažím před vložením řádně prohlédnout a popsat, včetně aktuálního stavu zboží. Stav zboží zohledňuji při stanovení ceny. Pokud má oblečení nějakou vadu, uvádím v popisu. Pokud by se přeci jen stalo, že nějakou vadu přehlédnu, tak se budu snažit s Vámi samozřejmě nějak dohodnout, ať již na slevě či na vrácení zboží. Pokud naleznete na zboží vadu, kterou jsem přehlédla, napište mi nejpozději do 48 hodin od obdržení balíčku, k pozdější reklamaci nemohu již přihlížet.

PLATBA:
Po objednání zboží se ozvu do 48 hodin a pošlu Vám pokyny k platbě. Nedorazí-li Vám podklady pro platbu na e-mail ani do vzkazů na MMB, kontaktujte mě prosím.
Objednávejte pouze v případě, že jste schopni zaplatit. PLATBU OČEKÁVÁM na svém účtu do 4 PRACOVNÍCH DNÍ od zaslání pokynů k platbě.
Pokud za zboží do 7 pracovních dnů nezaplatíte nebo se mi do 7 dnů neozvete, zaznamenávám Vás jako nespolehlivého kupujícího, píši negativní hodnocení a nabízím zboží znovu.

ODESLÁNÍ:
Zásilku odesílám nejpozději do 5 pracovních dní od připsání platby na můj účet, pokud ve vyjímečných případech neupozorním na delší dodací dobu (např. z důvodu dovolené). Zásilku odesílám na adresy uvedené na MMB. Pokud chcete zaslat na jinou adresu, informujte mne a pošlete tuto adresu.
Zboží zasílám jako doporučenou zásilku nebo balík (dle rozměrů), pouze v rámci ČR - do zahraničí neposílám, osobní předání nestíhám, proto ho nenabízím.

CENY A POŠTOVNÉ:
Prodejem na MMB i MMA si nevydělávám, proto respektujte uvedené ceny a stanovené poštovné a balné. Myslím, že ceny stanovuji v rozumné výši a náklady, které mám s odesíláním zásilek bohužel nemohu ovlivnit tak, abych mohla poskytovat na poštovné a balné slevy. Položka POŠTOVNÉ A BALNÉ zahrnuje kromě poštovného zaplaceného České poště i další náklady např. náklady na zabalení, dopravu na poštu, neřídí se tedy jen ceníkem České pošty.Uvedené ceny a výše poštovného a balného jsou dané, neměnné, pokud s jejich výší nesouhlasíte, prosím neobjednávejte. Prosím nežádejte mě o slevy nebo poštovné zdarma, pokud chci slevit z ceny, dělám to sama...
Při objednání více kusů z MMB i MMA Vám v pokynech k platbě zašlu výši přepočítaného poštovného a balného dle velikosti zásilky. Pokud s takto stanovenou výší poštovného a balného nebudete souhlasit, můžete svou objednávku do 24 hodin písemně (e-mailem) u mě zrušit.

Pokud výslovně neuvádím, že je věc nabízená k výměně, tak NEMĚNÍM. Jestliže mi tedy někdo nabídne výměnu a nerespektuje tím tyto mé podmínky prodeje, jsem nucena ho anulovat jako zájemce a nabízím zboží dál. Dále si prosím NEPIŠTE O SLEVY, na takové maily nebudu odpovídat a zájemce budu anulovat.

Podívejte se i do dalších inzerátů nebo na mé případné aukce, UŠETŘÍTE NA POŠTOVNÉM!!! Pokud zakoupíte více věcí, samozřejmě Vám budu počítat jen jedno poštovné (viz.odstavec "ceny a poštovné").


Děkuji za respektování mých podmínek prodeje a přeji příjemné nakupování.
Podmínky byly naposledy upraveny: 5.6.2018, 13:31
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu