Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Ivana H. (IvanaI) ID 45371
Ing. Martin Hanáček
mimibazar.cz/ivanai
Bazárek na Slovensku
Oblast: Zlín
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 3.3.2007
Naposledy: 14.11.2023 8:04
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 772
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel
Ing.Martin Hanáček
Na Jordálce 424
Uh.Hradiště - Sady 686 01
IČ 757 39 755
kontaktní osoba: Ivana Hanáčková


Veškeré NOVÉ zboží je 100% originál.
Na dodávané NOVÉ zboží je zákazníkovi poskytnuta záruční doba stanovená zákonem.
Odpovídám na každý dotaz v daný den průběžně od 7.00 hod do 22.00 hod. Pokud chcete něco přeměřit, upřesnit nebo zjistit, rádi odpovíme na jakýkoliv Váš dotaz.

Dostupnost zboží:
Zboží je ve většině případů skladem, pokud ne je uvedeno, že je NA OBJEDNÁVKU.

Objednání a rezervace zboží:
Vyberte si libovolné zboží a zašlete mi, prosím, objednávku s adresou, na kterou budete chtít zboží zaslat. Po obdržení objednávky pošlu podklady k platbě. Pokud se do 24 hodin neozvu, napište prosím znovu, může se stát, že jsem objednávku neobržela.Na úhradu čekám 3 pracovní dny - pokud se nedomluvíme jinak (ráda vám počkám).

Storno objednávky je možné do 1 pracovního dne ode dne objednání písemnou formou prostřednictvím e mailu. NEZDRŽUJI ZASLÁNÍ po připsání peněz balíček ihned posílám, jelikož na poštu chodím každý den a dávám info o odeslání-pro vaši kontrolu.Pokud vám balíček nepřijde do 3 dnů, prosím kontaktujte mě. Zboží je zasíláno Českou poštou. ZASÍLÁM I NA DOBÍRKU.

CENA ZBOŽÍ - je vždy uvedena, k ceně bude připočítáno poštovné, které je taktéž uvedeno. Doklad je přiložen k zásilce na vyžádání zákazníkem.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:
Prodejce je nucen shromažďovat některé osobní údaje jako je jméno a adresa zákazníka.
Tyto údaje slouží pouze k vyřízení objednávky a realizaci dodávky objednaného zboží.
V žádném případě nejsou tyto udaje žádným dalším způsobem nikterak zpracovávány

VÁŠ ZÁJEM O ZBOŽÍ pokud se Vám líbí nějaké zboží a pošlete mi pouze nějaký dotaz, jestli je např. zboží ještě volné atd. ....., neberu jako Vaší závaznou objednávku ke koupi. Pokud se ozve jiný zájemce, mezi tím než si přečtete mou odpověď, prodávám zboží jemu. Pokud máte o zboží opravdu zájem, buď si ho rezervujte nebo napište rovnou, že máte o zboží zájem a Vaši adresu.

Zboží je možné vyměnit i vrátit do 14 dnů od prodeje, mělo by být však neporušené s visačkami a veškeré vydání spojené s vrácením zboží hradí kupující. Pokud bude zboží jevit známky použití nebo nebude v původním obalu, bude z vrácené částky odečtena příslušná částka za "opotřebení".

Zboží je při zaslání pojištěno, prosím překontrolujte si důkladně, zda nedošlo k poškození obalu při přepravě a pokud se vám něco nezdá, sepiště reklamační protokol s doručovatelem. V PŘÍPADĚ, ŽE ZÁSILKA NEBUDE DORUČENA A ZTRATÍ SE NA CESTĚ K VÁM, PROSÍM O TRPĚLIVOST, pošta má 30 dnů od data podání na vyřízení této reklamace.

REKLAMACE
Vyskytne-li se v záruční lhůtě vada, má zákazník právo zboží reklamovat. O vadě musí kupující informovat prodávajícího, záruční doba je 24 měsíců a začíná běžet ode dne převzetí věci kupujícím. Reklamace bude vyřízena nejpozději do 30ti dnů ode dne uplatnění.
Vadou se rozumí změna (vlastnosti) zboží, jejíž příčinou je použití nevhodného nebo nekvalitního materiálu, nedodržení nebo nevhodná technologie, popřípadě nevhodné konstrukční řešení.
Za vadu nelze považovat změnu (vlastnosti) zboží, která vznikla v průběhu záruční doby, způsobené opotřebením, nesprávným užíváním nebo nevhodnou údržbou, v důsledku přirozených změn materiálu z nichž je zboží vyrobeno,v důsledku poškození uživatelem či třetí osobou nebo jiným nesprávným zásahem.
Záruční doba běží ode dne převzetí věci kupujícím. V případě výměny běží nová záruka v délce 24 měsíců.
Práva z odpovědnosti za vadu na zboží, pro které platí záruční doba, zaniknou, nebyla-li uplatněna v záruční době.
V nabídce mám nejvíce zastoupeny boty značky Crocs které jsou vyrobeny z materiálu Croslite - z extrudované pryskyřice (která je měkká a poddajná noze, má schopnost tlumit otřesy a dopady). Boty jsou lehoučké, ortopedicky tvarované s akupresurními body, které při chůzi masírují a prokrvují chodidlo. Také oceníte snadnou údržbu, postačí umýt mýdlem a opláchnout vodou.
POZOR!!!!!! Boty z materiálu Croslite nevystavujte teplotám vyšším 40°C jelikož hrozí deformace a poškození.

Věřím, že s kvalitou nabízených věcí bude velmi spokojeni. Spokojený zákazník je tou největší odměnou
DĚKUJI ZA VAŠE NÁKUPY.
Podmínky byly naposledy upraveny: 22.8.2015, 20:13
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu