Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Naďa D. (Nadsin) ID 455946
mimibazar.cz/nadsin
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 2.11.2012
Naposledy: 9.12.2023 14:01
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 129
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
!! Zakoupené věci NEMĚNÍM, NEBERU ZPĚT, NEREKLAMUJI, ANI FINANČNĚ, SLEVOVĚ NEKOMPENZUJI proto pozorně čtěte info o dané věci, případně se ptejte před nákupem, všechny dotazy zodpovím !!! Berte v potaz, že nenakupujete v obchodě nové zboží !!! V případě vrácení zboží nevracím peníze za poštovné.

Stav věcí se snažím vždy co nejblíže a detailně popsat a pokud se náhodou stane ,že něco přehlédnu , tak se Vám předem omlouvám. Berte na vědomí, že věci, které nejsou s visačkou, nebo popsány jako nové jsou uskladněné ve skříni, překládané ve skříni, prané apd., tudíž nejsou NOVÉ !


Některé OBLEČENÍ dokonce naleznete s popiskem NOVÉ a mají ještě visačky, neboť objednávám často věci přímo od dodavatelů a jakmile mi dorazí, tak zjistím, že nam nesedí, nebo neodpovídají velikostně - proto je posílám dále ...JEDNÁ SE O SOUKOMÝ PRODEJ!

Všechny věci jsou z nekuřácké domácnosti, věci těsně před prodejem NEPERU, to již nechávám na nových majitelích, ať se nepere věc zbytečně 2x po sobě.

PROSÍM, REAGUJTE NA DANOU VĚC JEN V PŘÍPADĚ VÁŽNÉHO ZÁJMU (ušetříme tak plýtváním jak mého, tak Vašeho času). Především neregistrované prosím, aby neplýtvaly mým časem, pokud ví, že věc nechtějí!

Pořádně přeměřte,jelikož věci NEBERU ZPĚT z důvodu,že velikostně nesedí. Udávám základní míry (+ - tolerance centimetr), tj. že míry jsou pouze orientační, ale co nejpřesnější.
Měřím zboží volně položené na zemi,přední sed měřím po prošití,zadní sed od pasu po prošití. Pas je nejvyšší místo kalhot, boky v úrovni konce zipu.


Pokud byste chtěly DETAILNÍ ROZMĚRY (pokud nejsou uvedeny), pisněte a já Vám požadovanou věc přeměřím. Některé fotky jsou tmavší, tak je můžu ještě na vyžádání přefotit, případně vyfotit detailněji, na sobě-oblečené apd. - servis jen pro vážné zájemce.

Pokud si požádáte o NABÍDKU a já Vám ji pošlu, očekávám RYCHLOU REAKCI (max. 2dny), zda máte o dané zboží opravdu zájem a nebudu čekat více dní, než se rozhodnete. Pokud na rozměry, detailní foto apd. nezareagujete, v takovém případě nechávám zboží stále dostupné i pro další zájemce, proto prosím pokud předem víte, že zboží nechcete, nesedí rozměrově apd. napište to ihned, ať jej neblokujete pro ostatní!!!

Na PLATBĚ se vždy dohodneme předem, platba bude PŘEDEM NA ÚČET. Po zaplacení zasílám balíček na požadovanou adresu (většinou cca do 4prac.dní). Bohužel dobírky se mi vrací a nejsem sponzor České pošty.

Balíčky začínám balit až po platbě - nepřipravuji je dříve!
Pokud máte problém s časem (např. dovolená apd.), TAK PIŠTE TYTO INFORMACE OKAMŽITĚ při zájmu o zboží a já Vám sdělím, zda jsem schopná dodávku časově splnit, nebo ne (v případě, že nestíhám zaslat, musíte hledat jiné prodávající).

Co se týče ODESÍLÁNÍ BALÍČKŮ, tak tarif za poštovné bude dle sazebníku pošty - zde se snažím přiblížit tarifům, ale někdy je to těžko (nechápu, jak pošta účtuje balné - pokaždé je to jinak), částka obsahuje také dopravu na poštu apd. a platí ho objednávající (samozřejmě s vyjímkou osobního odběru). Většinou zasílám doporučeně, pokud se předem nedohodneme jinak. Pokud byste chtěly minimální poštovné (jen u levných věcí!), tak můžu zaslat obyčejně, ALE V TOMTO PŘÍPADĚ NA SEBE BERETE ZODPOVĚDNOST V PŘÍPADĚ ZTRÁTY BALÍČKU POŠTOU a v případě ztráty Vám nebude nic nahrazeno.

Vše je o předešlé domluvě, tak pokud se Vám něco líbí, neváhejte mě kontaktovat a ptejte se na to, co Vás zajímá!

Budu ráda, když mi dáte vždy info o tom, že balíček dorazil v pořádku do Vašich rukou. Jako projev spokojenosti taktéž slouží HODNOCENÍ, které funguje jako pojítko mezi námi všemi, co nakupujeme a prodáváme, tak si prosím udělejte minutu a pisněte zprávu do hodnocení (hodnocení oplácím!, což bohužel z mé zkušenosti většina ostatních nedělá).
Kupující jste Vy, proto očekávám první hodnocení od Vás, jako zpětnou vazbu, že balíček dorazil. Těm, které mi dávají info o obdržení balíčku samozřejmě děkuji.

UPOZORNĚNÍ:
vzhledem k tomu, že oblečení nosívám do charity anebo daruji po kamarádkách, tak prosím o pochopení v případě, že by nějaký kousek jsem již nenašla ve skříni..
Album se snažím mít aktuální, ale ne vždy se zadaří.. Děkuji za pochopení.

INZERUJI NA VÍCE SERVERECH A TÍMTO SI VYHRAZUJI PRÁVO PŘEDNOSTNÍHO PRODEJE!

Mějte se hezky a těším se na příjemné obchodování,
Nad´a
Podmínky byly naposledy upraveny: 20.1.2017, 8:45
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu