Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Linda M. (lilamila) ID 467635
mimibazar.cz/lilamila
Bazárek na Slovensku
Oblast: SLOVENSKO
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 24.1.2013
Naposledy: 30.3.2013 20:57
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Nájdete ma aj na slovenskom mimibazare pod nickom lilamila

Prevádzka:

Kremnická 9, 851 01 Bratislava
Tovar na predajni nepremeriavam, na takéto žiadosti ani neodpovedám.

POZOR nie som informačná kancelária a neodpovedám na otázky čo sa netýkajú tovaru, objednávky alebo dodania !!!



Balíky sa posielajú LEN 1x za týždeň


Ďakujem, že ste zavítali do môjho albumu.
Ak neodpoviem do 48 hod, napíšte mi ešte raz.

SOM SPROSTREDKOVATEĽ NÁKUPU !!! VO VAŠOM MENE ZARIADIM OBJEDNÁVKU, SPROSTREDKUJEM PLATBU A COLNÉ NÁLEŽITOSTI. Mne prináleží odmena za zriadené služby. Cena, ktorú vidíte je konečná !!! CENA JE UŽ VRÁTANE POŠTOVNÉHO Z USA, DPH A PRÍP. CLA !!! NIČ NAVYŠE NEPLATÍTE !!!
Záruky na tovar sa vzťahujú a riešia sa na vlastné náklady spojené s odoslaním späť k predajcovi do USA alebo inej krajiny odkiaľ bol tovar objednaný !!! V prípade reklamácie si účtujeme za sprostredkovateľskú službu províziu 15€.

NA PONUKY VÝMENY TOVARU NEREAGUJEM !!

Ponuka tovaru je formou katalógu.

Tovar je niekedy doručovaný bez pôvodnej krabice, väčšinou je to zlé zaobchádzanie pošty s balíkom.

Všetok tovar je 100% originál, na otázky typu, či je to originál neodpovedám.

Odpovedám do 2 prac. dní !! Sviatky a víkendy nie sú pracovné dni.
Pracovná doba:
Po-Pia 13-19:00

NEPONÚKAM SAMOSTATNÉ REMIENKY K HODINKÁM !


SUKROMNY: Nové alebo obnosené veci po mne, mojej rodine .Obnosenych vec aj veci nove, kupene cez net napr. z USA, napr netrafila som veľkosť. Tieto predmety boli kupene pre nasu osobnu potrebu a nie su a nebudu predmetom komercneho predaja. Nove veci zo sekcie SUKROMNY predaj - nie su komercnou podstatou a neboli kupene za ucelom dosiahnutia zisku, takze u nich necakajte danovy doklad.


OBCHODNÉ PODMIENKY:

Objednávateľ platí cenu, ktorá je uvedená v potvrdení objednávky. Vyhradzujem si právo na predĺženie dodacej doby a to v prípade, že sa vyskytnú nepredvídateľné udalosti. O tomto je však kupujúci okamžite informovaný. V prípade vypredania tovaru, sa peniaze vracajú späť ak kupujúci nemá záujem o iný tovar alebo sa nedohodneme inak.
Ochrana osobných údajov zákon č. 52/1998 Z.z. o ochrane osobných údajov v informačných systémoch, neposkytujem ani nepredavám údaje tretím osobám.
Pri tovare, ktorý je vyhotovený na mieru, sa tovar späť neberie, tak isto ani spodné prádlo a plavky a to z hygienických dôvodov. Vyhradzujem si storno poplatok v prípade už uhradenej objednávky 10€ !!!!
V prípade, že sa rozhodnete odstúpiť od zmluvy do 7 pracovných dní, zašlite nám tovar vrátane kópie faktúry a sprievodného listu, v ktorom bude uvedené, že odstupujete od uzatvorenej kúpnej zmluvy.

Prepravné náklady na vrátenie tovaru hradí zákazník. Vracia sa len cena tovaru, poštovné sa nevracia a náklady na dopravou spojené s vrátením tovaru taktiež hradí kupujúci.
Tovar zaslaný späť formou dobierky nebude prevzatý.



DODACIE PODMIENKY:

Tovar posielam vždy 1. triedou, ceny poštovného sú uvedené podľa taríf Slovenskej pošty. Poistené balíky sú nad 40€

P O Š T O V N É od 1.1 2013

DOPORUČENE - I. tr.
listová zásielka
od 500g do 1kg - euro 1,80

BALÍK
do 3 kg ............. - euro 4
do 5 kg ............. - euro 6

OBJEDNÁVKY:

Objednávky sa snažím spracovať ihneď po prijatí platby na účet. Na maily odpovedám priebežne, najneskôr do 24 hod, ak nie, kľudne napíšte ešte raz, je možné, že mi Váš mail neprišiel. Tovar, ktorý vidíte je 100% originál, je to od zahraničných predajcov od ktorých tovar bude objednaný . Ak je tovar na objednávku z USA, dodacia lehota je od 10-30-tich PRACOVNÝCH DNÍ záleží od rýchlosti pošty a colnice. Nedokážem urýchliť poštu, preto je dodanie len PRIBLIŽNÉ !!! Keď tovar dorazí, informujem zákazníka !!!!

PLATOBNÉ PODMIENKY:

Platba za tovar je vopred na účet, vkladom, bankovým prevodom alebo poštovou poukážkou. NA DOBIERKU NEPOSIELAM !!!



Sprostredkovateľ ručí kupujúcemu za odoslanie tovaru v rámci dohodnutej dodacej doby, za cenu tovaru v čase objednávky, za kvalitné zabalenie tovaru (špeciálne obálky), za dodanie správneho tovaru. Sprostredkovateľ neručí kupujúcemu za oneskorenú dodávku tovaru zavinenú poštovou službou (alebo udaním nesprávnej adresy kupujúceho), za prípadné nedodanie tovaru (vinou dodávateľa), za poškodenie zásielky zavinené poštovou službou (v takom prípade je nutné uplatňovať reklamáciu priamo na pošte). Odoslaním elektronickej objednávky kupujúci akceptuje všetky ustanovenia obchodných podmienok v znení platnom v deň odoslania tejto objednávky, taktiež i platnú cenu objednaného tovaru uvedenú na internetovej stránke.
Podmínky byly naposledy upraveny: 24.1.2013, 0:18
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu