Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Václav V. (Valenva) ID 470294
mimibazar.cz/valenva
Oblast: Jihlava
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 10.2.2013
Naposledy: 3.2.2022 23:28
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 88
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Platbu...... Kč za (...Předmět....),prosím zašlete na b.ů. 227142564/0300 a do zprávy pro příjemce (... MMB-jméno a příjmení)Bez řádně vyplněné zprávy pro příjemce nelze Vaši platbu lehce identifikovat!!!!!!!!!!!proto prosím vyplňování věnujte náležitou pozornost!!!!!!!!!!!!!!,výrazně si tím urychlíte dodání. Po odeslání platby mně prosím informujte mailem(od koho(nick)/za co(jaký předmět).Děkuji za info a po obdržení platby zasílám obratem.

ČTĚTE POZORNĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KDO NESOUHLASÍ AŤ NEnakupuje!!!!!!!!!!!!!!NEZNALOST NEOMLOUVÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VŠECHNY PŘEDMĚTY JSOU PŘED ODESLÁNÍM KONTROLOVÁNY dle typu zboží i SESTAVOVÁNY(stolečky) PRO SVOU FUNKČNOST,ABY BYLI KOMPLETNÍ A NEPOŠKOZENÉ PRO VAŠI I NAŠÍ SPOKOJENOST.VŠECHNY ZÁSILKY JSOU ODESÍLÁNY POJIŠTĚNÉ A DOPORUČENÉ PROTO JE NEZBYTNĚ NUTNÉ KONTROLOVAT OBSAH!!!!!!!!!!!!! nejlépe V PŘÍTOMNOSTI POŠTOVNÍHO DORUČOVATELE!!!!!!!!! A POKUD NENÍ NĚCO V POŘÁDKU(rozbité,otlučené,prasklé atd...),JE POTŘEBA O TÉTO VZNIKLÉ SITUACI SEPSAT S DORUČOVATELEM ZÁPIS!!!!!!!!!!!!!!.BEZ TOHOTO ZÁPISU POŠTA REKLAMACE NEUZNÁVÁ A TUDÍŽ NELZE ZBOŽÍ VYMĚŇOVAT A VRACET!!!!!!!!!!!!PROTO NA TOTO DBEJTE!!!!!!DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ
NA pozdější REKLAMACE(vzhledového charakteru)BEZ DORUČOVACÍHO ZÁPISU NEBUDE BRÁN ZŘETEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Přeji pěkný den,vítám Vás na mých aukcích,před přihazováním prosím prostudujte pečlivě co a jak.Aukcí se mohou ůčastnit pouze ůčastníci kteří dosáhli věku 18 let.Příhozem případně nákupem toto pravidlo potvrzují a jsou s ním plně seznámeni.!!!!!!!!!!!!!!!. S přihazováním radím nečekat na konec aukcí,protože jezdím často na neplánované služební cesty a tak si vyhrazuji právo aukci ukončit dříve a tu vyhrává samozřejmě do té doby poslední přihazující.Na dobírku NEZASÍLÁM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Platbu za aukci očekávám nejpozději do deseti dnů od ukončení aukce.Pokud Vám někdy nastane problém,tak mně kontaktujte na TELEFONÍ čílo (777113343) a můžeme se domluvit na případném dalším postupu.(Každopádně TELEFONICKY)Pokud platba nedorazí do 10 dnů,uděluji automaticky negativní komentář!!!!!!!To samé platí o vyhraných předmětech,vyžaduji doručení do deseti dnů po zaplacení.Než přihodíte,pořádně to uvažte,nebudu pak řešit požadavky na zrušení typu Náhodou,Omylem,Ve spěchu atd....Uvědomte si,že tímto kazíte aukci ostatním,kteří mají o daný předmět opravdu zájem.Nováčci kteří nemají žádné hodnocení,jsou povinni mě o přihození a potvrzení nabídky poté neprodleně informovat mailem,případně telefonicky.Platbu prosím po vyhrané aukci zasílejte na b.ů. 227142564/0300,var symb.č aukce a do zprávy pro příjemce svůj nick z MMB.Po odeslání platby mně prosím informujte mailem.Mnohokrát děkuji za přečtení této zprávy a přeji mnoho ůspěšných aukcí.

Obchodní podmínky
Obchodní podmínky upravují postup při uzavírání kupních smluv mezi Prodávajícím Václav Valenta,Nový Svět 60,Dolní Cerekev,58845 ičo-68050798 a občany, jejichž předmětem je prodej internetový prodej pelíšků pro psy, a dalších produktů různého druhu. Tyto obchodní podmínky se nevztahují na právnické osoby a fyzické osoby podnikající podle živnostenského zákona nebo jiného zvláštního zákona. Obchodní vztahy mezi Prodávajícím a právnickými či fyzickými osobami se řídí platných obchodním zákoníkem. Prodávající se zavazuje řádně informovat Zákazníka o vlastnostech prodávaných výrobků, o způsobu použití a údržby výrobku. Je-li to potřebné s ohledem na povahu výrobku zajišťuje Prodávající potřebné informace v písemném srozumitelném návodu přiloženém k výrobku. Obrázky produktů v aukcích mají pouze ilustrační charakter a nemusí odpovídat skutečnosti(barevné variantě).
Cena
Cenu prodávaného zboží stanoví Prodávající na inzertním portále MMB u každého zboží dle momentální nabídky a konkrétního předmětu . Pro kupní smlouvu uzavřenou mezi Prodejcem a kupujícím,platí kupní cena uvedená v době obědnání(závazná při objednání zboží, platná v době uzavření kupní smlouvy.
Objednávání zboží
Objednat zboží může občan i podnikatel v aukční portálu,na kterém je nabídka zadána .Obchodovat prostřednictvím prostředků komunikace na dálku mohou pouze osoby, které mají způsobilost k těmto právním úkonům. Zákonní zástupci odpovídají za jednání nezletilého a za škody, které Prodávajícímu vzniknou v souvislosti s jednáním nezletilého. Objednávka je pro obě strany závazná okamžikem jejího potvrzení Prodávajícím. V případě úplného zrušení objednávky může Prodávající po Zákazníkovi vyžadovat smluvní pokutu (storno poplatek) ve výši 10 % z ceny zboží. Objednávat zboží za podnikatele - právnickou osobu mohou pouze osoby k tomu zmocněné. Své oprávnění jednat za právnickou osobu jsou tyto osoby povinny doložit výpisem z obchodního rejstříku, plnou mocí, případně pověřením k určité činnosti při provozování podniku. Objednávka podnikatele musí mít náležitosti obchodní listiny ve smyslu § 13a obchodního zákoníku: jméno nebo název obchodní firmy, sídlo nebo místo podnikání, IČ, podnikatelé zapsaní v obchodním rejstříku též údaj o tomto zápisu včetně spisové značky, podnikatelé nezapsaní v obchodním rejstříku též údaj o zápisu do jiné evidence, v níž jsou zapsáni. Prodávající může zrušit objednávku v případě, že se objednané plnění stane nemožným, neboť objednané zboží se již nevyrábí nebo nedodává nebo je zboží dlouhodobě nedostupné. Týká-li se nemožnost plnění pouze části objednaného zboží, může Prodávající zrušit pouze tu část objednávky, která se týká nemožného plnění. Prodávající může zrušit objednávku, změní-li se výrazně kupní cena a mezi Prodávajícím a Zákazníkem nedojde k dohodě o změně kupní ceny. Nedojde-li k dohodě o změně kupní ceny pouze u jednoho zboží, může Prodávající zrušit pouze tu část objednávky, která se týká tohoto zboží.
Dodací lhůty
Nabízené zboží je ve skladu Prodávajícího, k dodání do tří až sedmi pracovních dnů, případně je termín dodání dohodnut jinak. Pokud není možné zboží dodat do tří až sedmi dnů, oznámí Prodávající Kupujícímu nejpozději druhý následující pracovní den jiný termín dodání zboží. Pokud nemá Kupující zájem na sděleném termínu dodání zboží, je povinen tuto skutečnost oznámit Prodávajícímu nejpozději následující pracovní den. Objednávka Kupujícího se okamžikem doručení oznámení Prodávajícímu ruší. Na tento případ zrušení objednávky se nevztahuje ujednání o smluvní pokutě. V případě dodání zboží přepravcem se lhůta prodlužuje o 1-2 pracovní dny potřebné na zabalení a dopravu zboží k zákazníkovi.
Dodání zboží
Zboží lze dodat na adresu Zákazníka poštou,po předchozím uhrazení celé ceny zakoupeného předmětu včetně poštovného,které je vždy uvedeno samostatně u každé aukce na konkrétní předmět včetně DPH.U předmětů velkých rozměrů,které lze obtížně zaslat,je možný pouze osobní odběr. Poštovné je účtováno za každou objednávku bez ohledu na množství objednaného zboží.(na žádost kupujícího,lze poštovné přepočítat a dohodnout se na zaslání třeba v jedné zásilce atd,,,,) Cena poštovného je připočítána k ceně zásilky. Zboží dodávané prostřednictvím přepravce(pošty) je vždy zabaleno do ochranných obalů, aby nedošlo při přepravě k jeho poškození. Použité ochranné obaly nemusí korespondovat obsahu. Každý ochranný obal je opatřen štítkem, který informuje Zákazníka o obsahu obalu. Způsob dodání zboží je vždy uveden u konkrétního předmětu(pošta,osobní převzetí atd......).Zákazník - podnikatel je povinen prohlédnout zboží nejdříve po převzetí zboží, nejpozději však do 24 hodin od převzetí.
V případě nepřevzetí zboží máme právo (podle §53 odst.10) fakturovat 260,- včetně DPH za skutečně vynaložené náklady spojené s přepravou zboží.
V případě vyzvednutí zboží osobně,je nutno domluvit předem termín odběru.
Reklamace vad
Uplatňování reklamací a postup při jejich vyřizování řeší reklamační řád.
Odstoupení od smlouvy při nákupu zboží prostřednictvím prostředků komunikace na dálku
Tento článek se vztahuje na nákup zboží prostřednictvím telefonu, faxu, e-mailu a e-shopu, kdy je kupní smlouva uzavřena některým z prostředků komunikace na dálku. Tento článek se nevztahuje na obchodní vztahy mezi Prodávajícím a podnikateli! Zákazník má právo odstoupit od kupní smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Zákazník může realizovat své právo osobním vrácením zboží,nebo doručením zboží na vlastní náklady prostřednictvím některého z přepravců.Zboží NELZE zasílat zpět na Dobírku,zásilky zaslané touto formou nebudou doručeny!!!!!!!!!! Zboží musí být vráceno nepoškozené, bez známek užívání nebo opotřebení, v původním obalu a s veškerým příslušenstvím včetně přiložené kompletní dokumentace. V případě osobního vrácení zboží,vrátí Prodávající Zákazníkovi kupní cenu po převzetí vráceného zboží. V případě doručování zboží přepravcem, dohodne Prodávající se Zákazníkem způsob vrácení kupní ceny. Lhůta pro odstoupení od smlouvy je zachována, jestliže Zákazník poslední den lhůty vrátí zboží osobně, nebo je přepravce doručí Prodávajícímu. Pokud došlo ke snížení hodnoty vraceného zboží (došlo k částečnému spotřebování či opotřebování zboží), je Zákazník povinen chybějící hodnotu podle ustanovení § 458 odst. 1 občanského zákoníku nahradit v penězích. V praxi se tak děje formou započtení hodnoty opotřebení či spotřebování zboží na vracenou kupní cenu. Kupní cena je Zákazníkovi vyplacena v částce snížené o hodnotu opotřebení či spotřebování zboží. Hodnotu opotřebení či spotřebování určuje Prodávající v závislosti na výši opotřebování či spotřebování vraceného zboží. Pokud bylo zboží zákazníkovi zasíláno prostřednictvím přepravce, nemá Zákazník právo na náhradu nákladů na přepravu. Zboží poškozené Zákazníkem či zboží nekompletní nelze vrátit. Nekompletnost zboží dodávaného prostřednictvím přepravce nebo jeho poškození při přepravě řeší Reklamační řád. Pokud je zboží dodáváno v plastovém obalu, který je při jeho rozbalení zničen nebo poškozen tak, že je již nepoužitelný, má Prodávající právo na náhradu za znehodnocení zboží, které je způsobeno tím, že již toto zboží nemůže prodat za stejnou cenu jako zboží v originálním obalu. Znehodnocením je rozdíl mezi cenou, za kterou je zboží prodejné jako použité a cenou, za kterou bylo zboží prodáno v originálním obalu.
Spotřebitel nemůže odstoupit od smluv:
a) na poskytování služeb, jestliže s jejich plněním bylo s jeho souhlasem započato před uplynutím lhůty 14 dnů od převzetí plnění;
b) na dodávku zboží nebo služeb, jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli dodavatele;
c) na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu, jakož i zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání;
d) na dodávku audio a video nahrávek a počítačových programů, porušil-li spotřebitel jejich originální; obal;
e) na dodávku novin, periodik a časopisů;
f) spočívajících ve hře nebo loterii.
Další případy odstoupení od smlouvy občanem
V případě, že se Prodávající dostane do prodlení s plněním a svůj závazek nesplní ani v dodatečné lhůtě dohodnuté se Zákazníkem, má Zákazník právo odstoupit od smlouvy. Odstoupení musí být písemné a musí být doručeno Prodávajícímu. Odstoupení se může týkat i jednotlivého plnění. O prodlení Prodávajícího s plněním se nejedná v případě, že Zákazník řádně a včas nabídnuté plnění nepřijme nebo neposkytne Prodávajícímu potřebnou součinnost.
Odstoupení od smlouvy uzavřené s podnikatelem
Prodlení Prodávajícího s plněním je považováno za nepodstatné porušení smlouvy. V případě, že Prodávající nesplní svůj závazek ani v dodatečné lhůtě dohodnuté se Zákazníkem, má Zákazník právo od smlouvy odstoupit. Odstoupení musí být písemné a musí být doručeno Prodávajícímu. Odstoupení se může týkat i jednotlivého plnění. O prodlení Prodávajícího s plněním se nejedná v případě, že Zákazník řádně a včas nabídnuté plnění nepřijme nebo neposkytne Prodávajícímu potřebnou součinnost.
Zrušení smlouvy dohodou
Tento článek se vztahuje na smluvní vztahy uzavřené s občany i na smluvní vztahy s podnikateli.
V případě, že se jedná o zboží bez vady, lze od smlouvy odstoupit pouze na základě dohody Prodávajícího a Zákazníka. Prodávající si vyhrazuje právo odmítnout zrušení smlouvy. Podmínkou zrušení smlouvy je, že Zákazník vrátí prodávajícímu zboží, které je nepoškozené, neopotřebované, kompletní včetně příslušenství a v originálním nepoškozeném obalu, jedná se o zboží, které má prodávající ve svém sortimentu. Zákazník nemůže navrhnout zrušení od smlouvy, pokud jde:
o zboží upravené dle jeho přání, o zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání,
o dodávku audio a video nahrávek a počítačových programů, jejichž obal byl porušen, o noviny, periodika a časopisy.
Porušení smlouvy
Pokud má zboží vady neodstranitelné nebo větší množství vad, které brání jeho řádnému užívání, jedná se o porušení smlouvy podstatným způsobem. Vady zboží odstranitelné,malé množství vad, které nebrání řádnému užívání zboží, opakující se vady nebo další vady (vady v množství, barvě, chybějící doklady, atd.) jsou považovány za nepodstatné porušení smlouvy.
Zpracování osobních údajů
Zákazníkova data nebudou dále poskytována dalším stranám.
Stížnosti a připomínky Zákazníků
Stížnosti a připomínky Zákazníků, které se týkají smluvního vztahu uzavřeného mezi Prodávajícím a Zákazníkem vyřizuje Prodávající v souladu s platnými právními předpisy. Stížnosti a připomínky může Zákazník napsat na e-mailovou adresu: vaclav.valenta@volny.cz. Pokud je obsahem stížnosti reklamace zboží, je vyřizována v souladu s platným Reklamačním řádem. tel.777113343
Václav Valenta
Nový Svět 60
Dolní Cerekev
588 45
Rozhodné právo
Práva a povinnosti smluvních stran vyplývající z uzavřeného smluvního vztahu se řídí právním řádem České republiky.
Případné spory smluvních stran budou přednostně řešeny smírnou cestou, pokud se nepodaří spor takto vyřešit, bude jej rozhodovat soud příslušný podle zákona č. 99/1963 Sb. občanského soudního řádu v platném znění.
Práva a povinnosti Obchodními podmínkami neupravené, které se týkají smluvního vztahu mezi Prodávajícím a občanem se řídí zákonem č. 40/1964 Sb. občanským zákoníkem v platném znění
Práva a povinnosti Obchodními podmínkami neupravené, které se týkají smluvního vztahu mezi Prodávajícím a podnikatelem se řídí zákonem č. 513/1991 Sb. obchodním zákoníkem v platném znění.
V případě, že jedno nebo více ustanovení Obchodních podmínek bude považováno za nezákonné, neplatné nebo nevynutitelné, nezpůsobuje tento fakt neplatnost celých Obchodních podmínek, ale bude dotýkat pouze předmětných ustanovení. Obě strany souhlasí, aby ustanovení nezákonná, neplatná nebo nevynutitelná byla nahrazena ustanoveními platnými, zákonnými a vynutitelnými, které se svým obsahem nejvíce blíží obsahu a účelu Obchodních podmínek. Prodávající je oprávněn měnit a doplňovat Obchodní podmínky z důvodu změny platné legislativy. Obchodní podmínky jsou platné a účinné po celou dobu trvání nároků vyplývajících ze smluvního vztahu.
Obchodní podmínky nabývají platnosti a účinnosti dne 03.02. 2013
Všechna práva vyhrazena. Bez našeho předchozího písemného souhlasu ,je zakázána jakákoli další publikace, přetištění nebo distribuce jakéhokoli materiálu nebo části materiálu zveřejněného na této stránce a to včetně šíření prostřednictvím elektronické pošty, SMS zpráv, MMS zpráv a včetně zahrnutí těchto materiálů nebo jejich části do rámců či překopírování do vnitropodnikové či jiné privátní sítě a včetně uchovávání v jakýchkoli databázích.
Podmínky byly naposledy upraveny: 8.2.2015, 23:33
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu