Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Zuzana F. (nakupznemecka) ID 470712
Nakup z Německa
mimibazar.cz/nakupznemecka
Oblast: Karlovy Vary
Ověřená adresa
Telefon: 736539665
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 13.2.2013
Naposledy: 2.11.2015 10:38
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 113
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Smluvní podmínky- www.nakupsivnemecku.eu



Provozovatelem internetového obchodu www.nakupsivnemecku.eu je firma Zuzana Fejfárková, IČ.:02551136, dále jen provozovatel (nebo také prodávající či prodejce). Odpovědný vedoucí: Zuzana Fejfárková
Husova 13
Karlovy Vary

OBJEDNÁVKY A CENY
Objednávky přijímáme pouze prostřednictvím internetového obchodu. Veškeré objednávky učiněné prostřednictvím internetového obchodu jsou považovány za závazné. Zákazník (nebo dále také kupující) odesláním objednávky potvrzuje, že souhlasí s těmito obchodními podmínkami v jejich plném znění.
Zákazník je povinen uvést v objednávce kompletní, přesné a pravdivé údaje. Prodejce si vyhrazuje právo zákazníka telefonicky či emailem kontaktovat pro ověření nebo upřesnění objednávky. Pokud nebude možné ověřit údaje uvedené v objednávce nebo zákazník ani po upozornění na chybějící či nepřesné údaje tyto údaje nedoplní, může být prodejcem objednávka stornována.
Po odeslání objednávky obdrží kupující informační email. Tento email není potvrzením objednávky prodejcem. Potvrzení objednávky prodejcem bude kupujícímu zasláno v samostatném emailu. Prodávající si vyhrazuje právo bez udání důvodu neakceptovat objednávku, a to zejména z důvodu předchozího neseriozního jednání dotyčného zákazníka.
Zákazník může stornovat objednávku nejpozději do doby jejího potvrzení ze strany prodejce. V případě, že je zboží vyexpedováno, nelze již objednávku stornovat.
Prodávající může odstoupit od smlouvy v případě, že objednané plnění se stane nemožným, neboť objednané zboží se již nevyrábí nebo se nedodává na trh dostupný prodávajícímu nebo je dlouhodobě nedostupné vinou nikoliv na straně prodávajícího. Týká-li se výše uvedená nemožnost plnění pouze části objednaného plnění, může prodávající zrušit pouze tu část objednávky. Prodávající může zrušit objednávku a odstoupit od smlouvy dojde-li k výrazné změně kupní ceny, za kterou prodávající od dodavatelů zboží získává, kdy tato změna nebyla prodávajícímu známa v době potvrzení objednávky. Prodávající je povinen před odstoupením od smlouvy o změně ceny informovat neprodleně zákazníka, a pokusit se o dohodu, kdy v případě, že se zákazníkem nedojde k dohodě o nové ceně, je oprávněn prodávající odstoupit.
Prodávající si vyhrazuje právo aktualizovat ceny zboží. Pro zákazníka je vždy platná cena v momentě odeslání objednávky.

DOPRAVA A PLATBA
Objednané zboží zasílá prodávající poštou dle platných ceníků České pošty. Zboží je dodáváno pouze na území České republiky.
V současné chvíli je možné provést platbu zboží následujícími způsoby:
a) Platba bankovním převodem - zboží kupující uhradí na základě emailové výzvy k platbě.

b) v hotovosti po převzetí zboží při osobním odběru.

c) platba dobírkou za poplatek 40,-Kč

EXPEDICE
Zboží je vždy kupujícímu expedováno nejpozději do 2 pracovních dnů od obdržení objednávky, není-li domluveno jinak.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Vyplněním a odesláním objednávky nebo registrací v internetovém obchodě dává kupující prodávajícímu souhlas se shromažďováním, zpracováním a používáním svých osobních údajů včetně informací o realizovaných objednávkách.
Zákazník poskytuje prodávajícímu tyto osobní údaje:

jméno a příjmení nebo obchodní název firmy (v případě firem také IČO a DIČ)
úplnou poštovní adresu
telefonické spojení
e-mailovou adresu
číslo bankovního účtu
Veškeré osobní údaje považuje prodejce za důvěrné. Osobní údaje nebudou poskytnuty žádné třetí straně vyjma těch, kteří se přímo podílejí na vyřízení objednávky (dopravci, peněžní ústavy).
Prodejce si vyhrazuje právo využít údaje zákazníka k zasílání informací o slevách, novinkách a dalších marketingových aktivitách.
Na žádost zákazníka budou veškerá osobní data neprodleně vyřazena z databáze internetového obchodu.

ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY
U zboží nakoupeného prostřednictvím www.nakupsivnemecku.eu má zákazník dle § 53 odst. 6 občanského zákoníku do 14 dnů od převzetí plnění nárok na odstoupení od smlouvy bez udání důvodu. Ke zboží musí být přiloženy veškeré dokumenty. Informace o odstoupení musí být doručena nejpozději 14. den od data doručení zboží zákazníkovi na adresu provozovatele. Po jeho doručení bude zákazníkovi zaslána částka odpovídající plné kupní ceně zaplacené za zboží na jím udané číslo bankovního účtu, případně jinak na základě vzájemné dohody. Platbu poštovní poukázkou nevracíme. Náklady, které je zákazník v souvislosti s odstoupením od smlouvy povinnen hradit, jsou skutečně vynaložené náklady provozovatele spojené s vyřízením objednávky (poštovné a balné). Při nepřevzetí zásilky má prodávající ze zákona právo na uhrazení poštovného kupujícím.
V případě, že vrácené zboží bude opotřebeno, částečně spotřebováno či zničeno, bude vrácená částka dle § 458 odst. 1 občanského zákoníku snížena právě o výši opotřebení, částečného spotřebování či zničení. Tato částka za opotřebení bude vypočtena dle délky používání a to tak, že za každý den od převzetí zboží zákazníkem do nahlášení odstoupení od smlouvy provozovateli může být účtováno 7% z celkové kupní ceny zboží. V případě nekompletnosti zboží (částečného spotřebování) či jeho zničení, bude vrácená částka řešena individuálně. Kupní cena zboží (případně částka ve snížené hodnotě) bude zákazníkovi vrácena nejdéle do 30 dnů od odstoupení od kupní smlouvy.

S přáním dobré spolupráce váš internetový obchod www.nakupsivnememecku.eu
Podmínky byly naposledy upraveny: 5.2.2014, 7:55
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu