Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Radka O. (*minimax*) ID 47962
BAZÁREK *MINIMAX*
mimibazar.cz/radkaoa
Oblast: Mladá Boleslav
Ověřená adresa
Telefon: 603 547 167
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 17.3.2007
Naposledy: 2.4.2024 16:24
Aktualizace: 14.12.2018 17:24
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 2049
VŠECHNY FOTOGRAFIE 19
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
Příjemné nákupy :-), Radka.Vyberte i u ID 96209 do jednoho balíčku!
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé nakupující, děkuji, že jste nahlédly do mého bazárku a budu ráda, když si před nákupem přečtete tyto podmínky prodeje :

Jak objednávat
Pro nákup není nutná registrace na Mimibazaru, je ale potřeba, pokud chcete využít nabídky otevřené objednávky nebo zaslání na dobírku – toto nabízím pouze registrovaným nakupujícím s kladnými hodnoceními.
Objednávejte, prosím, kliknutím na každý jednotlivý inzerát se zbožím, o které máte zájem, do textu objednávky stačí napsat jen jméno.
Pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně nabízených věcí, ráda zodpovím a přeměřím, takový dotaz však neberu jako objednávku či rezervaci zboží.
Na případné přeměření nabízím rezervaci na max.12hod, když po uplynutí této doby svou objednávku nepotvrdíte, zboží uvolním znovu do prodeje.


Objednávka
Objednáním kupující stvrzuje, že se seznámil s obchodními podmínkami, a že s nimi souhlasí. Potvrzení objednávky s platebními podmínkami bude odesláno na Váš email.
Storno objednávky – zákazník má možnost objednávku do 24 hod. od objednání zrušit bez udání důvodu, a to e-mailem.
Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část v případech, že objednané zboží nelze z určitých důvodů dodat. V těchto případech bude kupující neprodleně ze strany prodávajícího kontaktován a bude s ním dohodnut další postup. Právní vztahy vzniklé uzavřením kupní smlouvy se řídí příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku, zejména ustanoveními o uzavírání smluv za použití prostředků komunikace na dálku.





Zboží
Oblečení a doplňky, které nabízím, jsou po mých dětech, většinou nošené s běžnými známkami praní, na případné jiné vady upozoňuji v textu inzerátu.
Zboží je nafoceno co nejpřesněji, ale i tak může dojít ke zkreslení barev úpravou fotografií nebo různou světelnou intenzitou, druhem Vašeho monitoru, apod.



Cena
Není-li v popisu zboží uvedeno jinak, platí cenová nabídka uvedená v inzerátu, a k ceně zboží jsou připočítávány náklady na doručení.

Úhrada zboží
Platba za zboží je možná převodem z účtu na účet, složenkou na účet, složenkou na adresu nebo po dohodě je možná i dobírka, tato možnost platí jen pro registrované nakupující s kladnými hodnoceními.
Nebude-li objednané zboží zaplaceno do 7 kalendářních dnů od data objednání, bude objednávka automaticky zrušena a zboží bude opět nabízeno dalším kupujícím. Neplatí při otevřených objednávkách nebo individuální domluvě.


Dodací podmínky
Objednané zboží rozesílám po celém území České republiky, a to prostřednictvím České pošty, do 3 pracovních dnů od přijetí peněz na účet. Výjimka je při dovolené, kterou včas oznamuji formou vzkazu ve svém albu.
Kupující je povinen prohlédnout zboží při jeho převzetí. Zjistí-li mechanické poškození obalu zboží, je povinen neprodleně zkontrolovat stav zboží a v případě jeho poškození sepsat záznam o poškození na pobočce České pošty. Odpovědnost za poškození v průběhu přepravy zboží nese dopravce. Kupující je povinen o míře poškození zboží neprodleně informovat prodávajícího.
Obyčejné psaní zasílám jen na přání nakupujícího a nakupující bere v tomto případě na vědomí, že při ztrátě či poškození balíčku, neposkytuji za toto žádnou náhradu.


Ceník poštovného
* obyčejné psaní do 2cm výšky : 20,-Kč
* doporučená zásilka do 5cm výšky : 40,-Kč
* cenný nebo doporučený balík : 60,-Kč
* dobírka : +40,-Kč k ceně poštovného



Emailová a dodací adresa
Při vyplňování objednávky prosím o uvedení správného a funkčního emailu a platné dodací adresy. Pokud chcete zboží dodat na jinou adresu, než je uvedená v objednávce, upozorněte mě, prosím!



Kontaktní údaje
osoba odpovědná za provoz BAZÁRKU MINIMAX:
Radka Oudrnická


tel.: +420 603 547 167 /v pracovních dnech od 8 do 20 hod/
radka.oudrnicka@seznam.cz

provozní doba bazárku:
objednávat můžete 24hod denně, objednávky a dotazy vyřizuji většinou v pracovních dnech večer po 20hod
Podmínky byly naposledy upraveny: 26.2.2014, 22:01
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu