Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Veronika H. (Kevin) ID 48235
mimibazar.cz/Kevin
Oblast: Pardubice
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 18.3.2007
Naposledy: 13.8.2023 2:36
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 137
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky!

Vítejte na našem obchůdku s luxusním oblečením!

Na Vaše dotazy a objednávky odpovídáme v průběhu celého dne - o víkendech také!

ÚVODNÍ USTANOVENÍ

Následující všeobecné obchodní podmínky upravují podmínky realizace dodání inzerovaných předmětů fyzickou osobou (dále jen prodávající): Veronika Sedláčková, Pod Studánkou 751, 530 12 Pardubice, Česká republika. Nejsme kamenný obchod!

Provozovatel: Veronika Sedláčková
IČ: 87335166
DIČ: CZ8757293633
- jsme plátci DPH
e-mail: sexy-in-moda@seznam.cz
tel: +420776203304


PŘEDMĚT PLNĚNÍ

Předmětem plnění těchto všeobecných obchodních podmínek je přijímání internetových objednávek a realizace dodání závazně objednaného předmětu kupujícímu.


INTERNETOVÉ OBJEDNÁVKY

Po výběru předmětu, vyplnění kontaktních údajů a odeslání objednávky se Vaše elektronická objednávka stává oboustranně závazná v momentě, kdy taktéž elektronicky (e-mailem) potvrdím Vaši objednávku na e-mailovou adresu uvedenou ve Vaši objednávce. Objednaný předmět Vám bude dodán dle uvedených dodacích podmínek (viz. níže).


REZERVACE

Rezervace na inzerované předměty poskytuji pouze na 24 hodin - po té bez upozornění rezervaci ruším!


DODACÍ PODMÍNKY

- předmět, který je na skladě expeduji každý den
- předmět, který není na skladě expeduji zpravidla každý týden (maximální dodací lhůta může být však 14 dní). Po potvrzení Vaší objednávky budete o době doručení obeznámeni.

Storno objednávky lze provést do 24 hodin od okamžiku objednání a to prostřednictvím e-mailu.

V případě, že nebudeme schopni Vám objednané zboží doručit (stává se tak z důvodu vyprodání skladových zásob u dodavatele), pak Vás o této skutečnosti budeme neprodleně informovat a v případě Vámi již uhrazeného zboží do 24 hodin převedeme nazpět peníze na Váš bankovní účet.


DORUČENÍ OBJEDNANÉHO PŘEDMĚTU

- Českou poštou - cenný balíček (doba doručení není garantovaná, zpravidla 1-5 dní)


POŠTOVNÉ

- při objednávce nad 1800,00 Kč máte poštovné ZDARMA
- při objednávce do 1799,00 Kč je poštovné 65,00 Kč (cenný balík) a to i v případě zakoupení více předmětů
- na dobírku v žádném případě NEzasíláme


PLATEBNÍ PODMÍNKY

Možnosti zaplacení zboží :
- bankovním převodem - předem na účet Komerční banky, a.s. účet číslo: 19-2585770287/0100
- vložením částky v hotovosti na účet číslo: 19-2585770287/0100 na kterékoliv pobočce Komerční banky, a.s.
- poukázáním částky k hotové výplatě po vyplnění poštovní poukázky typu C na adresu: Sexy In Móda, Veronika Sedláčková, Pod Studánkou 751, 530 12 Pardubice. Složenku je potřeba podat na České poště, s.p.
- poukázáním částky k hotové výplatě po vyplnění poštovní poukázky typu A na účet číslo: 19-2585770287/0100. Složenku je potřeba podat na České poště, s.p.


CENOVÉ PODMÍNKY

Platí ceny uvedené u jednotlivých inzerovaných předmětů - o ceně nesmlouváme! Veškeré ceny zahrnují DPH. Spolu se zakoupeným předmětem Vám bude vygenerována i faktura. K ceně předmětu bude připočítána částka 65,00 Kč jako poštovné za cenný balíček - při odběru více předmětů platíte pouze JEDNO poštovné!

ZÁRUKA NA NOVÉ ZBOŽÍ

Na veškeré nové zboží je kupujícímu poskytnuta záruka 24 měsíců.

ZÁRUKA NA POUŽITÉ ZBOŽÍ

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.


PRÁVA KUPUJÍCÍHO A VRÁCENÍ ZBOŽÍ

V souladu se zákonem č. 367/2000 ze dne 14. září 2000 umožní provozovatel zákazníkovi během 14 dnů od převzetí zásilky zboží bez udání důvodu vrátit - zboží však musí zákazník odeslat doporučeně na adresu provozovny - Sexy In Móda, Veronika Sedláčková, Pod Studánkou 751, 53012 Pardubice.

V žádném případě nelze zboží vracet poštou na dobírku ! Jakékoliv takto vrácené zboží nebude prodejce přijímat.
- v případě, že nebude zboží vráceno v původním stavu, prodejce vrácenou částku poníží o opotřebení výrobku
- s vráceným zbožím je nutno doložit kopii dokladu o nabytí - fakturu!
- Před odesláním zásilky s vraceným zbožím je nakupující povinen na tuto skutečnost prodávajícího průkazně upozornit (e-mailem na: sexy-in-moda@seznam.cz) a zároveň definovat konkrétní výčet vraceného zboží dle objednávky (alespoň kód a název zboží) a způsob finančního vypořádání (viz. níže). Provozovatel nebude přijímat neohlášené zásilky, či zásilky poslané na dobírku.
- Při splnění těchto podmínek a po doručení zásilky prodávajícímu bude uskutečněno s nakupujícím finanční vypořádání dle vzájemné dohody. Situaci je možno řešit dvěma způsoby:
- vrácením hodnoty vraceného zboží na účet - bez poplatku do 10 dnů od obdržení daného zboží
- zápočtem k následující objednávce (hodnota vraceného zboží bude odečtena od vaší následující objednávky).


REKLAMACE

Za zboží poškozené při přepravě nenese prodávající žádnou odpovědnost. Při převzetí zásilky si prosím důkladně zkontrolujte, zda přepravní obal není poškozen a případnou škodu reklamujte neprodleně při převzetí zásilky u doručovatele České Pošty a.s.

Případné reklamace vyřídíme k Vaší spokojenosti individuální dohodou s Vámi a v souladu s platným právním řádem. Na veškeré zboží poskytujeme záruku 24 měsíců. Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady.

Záruka se nevztahuje na:
a) vady vzniklé běžným používáním
b) nesprávným použitím výrobku
c) nesprávným skladováním

Postup při reklamaci:
1) informujte nás o reklamaci e-mailem, či písemně
2) zboží zašlete jako doporučený dopis nebo balík (ne dobírkou) na adresu: Veronika Sedláčková, Pod Studánkou 751, 53012 Pardubice

3) do zásilky uveďte důvod reklamace, Vaši adresu, kopii dokladu o nabytí reklamovaného zboží v našem obchodě a způsob finančního vypořádání

Vaši reklamaci vyřídíme co nejrychleji, nejpozději do 30 dnů od jejího vzniku, tedy převzetí zboží naší firmou. V případě delších reklamací Vás budeme neprodleně informovat o stavu reklamace.

Prodávající si vyhrazuje právo ukončit obchodní vztah s takovým nakupujícím, jehož reklamce jsou neúměrné nebo jeho nákupy jsou vyhodnoceny jako spekulativní.
Ostatní se přiměřeně řídí obecně závaznými zákonnými ustanoveními vyplývajícími zejména ze zákona č. 40/1964 Sb., Obč.zák. a č. 513/1991 Sb., Obch.zák., ve znění pozdějších ustanovení.


PORUŠENÍ KUPNÍ SMLOUVY

Pokud zákazník stornuje svou objednávku z našeho obchodu na MImibazaru Sexy In Móda po odeslání objednaného zboží, nebo se na zrušení objednávky s prodejcem nedohodne, a již došlo k plnění či vznikly náklady na straně prodejce, je zákazník povinen uhradit vzniklé provozní náklady. Provozními náklady se rozumí např. telefonické hovory se zákazníkem, distributorem, objednávání, zabalení či příprava expedice a úhrada poštovného distribuční společnosti, náklady na vrácení zboží distributorovi, nevyžádaná skladová zásoba apod.

V případě neuhrazení objednávky, vzniklých nákladů či storno poplatku v uvedeném termínu, budeme pohledávku vymáhat. Proces je vstřícně nastaven tak, že zákazník má možnost vždy uhradit pouze zaviněnou škodu či náklady. Pokud však nekomunikuje, nehodlá škodu či vzniklé náklady uhradit, není schopen se s prodejcem jakkoliv smírně dohodnout, nezbývá nám než uplatnit pokutu dle těchto obchodních podmínek a pohledávku eventuelně předat k právnímu vymáhání. Za takovou situaci nese plnou vinu kupující a hradí také zvýšené náklady z důvodu svého počínání, které těmito průtahy ve vymáhání vznikají.


OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Prohlašujeme, že se při zpracování osobních údajů řídíme zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Zákazník má kdykoliv právo požádat o vyřazení svých údajů z databáze, popřípadě upravit údaje o své osobě.
Zákony a předpisy:
- zák. č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání
- zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů


ZÁVĚREČNÉ USTANOVENÍ

Tyto obchodní podmínky platí ve znění uvedeném na internetových stránkách prodávajícího v den odeslání elektronické objednávky kupujícím. Odesláním elektronické objednávky kupující přijímá všechna ustanovení obchodních podmínek v plném znění platném v den odeslání objednávky, kupující tímto přijímá taktéž platnou cenu objednaného předmětu, uvedenou na našich stránkách. Účastníci se výslovně dohodli, že jestliže není v podmínkách stanoveno jinak, řídí se jejich práva povinnosti Obchodním zákoníkem.

Veronika Sedláčková
___________________________________________________________________

Co se týče nabízené kosmetiky na našem bazárku:

Před i při nákupu Vás prosím o respektování několika podmínek:

1) Veškeré zboží, které prodávám, je 100% originál ! Absolutně nepodporuji levné a nekvalitní kosmetické padělky - u mně máte záruku, že se k Vám dostane pouze originální a čerstvé zboží.

2) Veškeré zboží, které nabízím v albu, objednávám ze zahraničních velkoskladů, které zásobují přední kosmetické salóny a obchody s luxusní kosmetikou a parfémy. Nabídka těchto velkoskladů se neustále obměňuje a rozšiřuje a bohužel není v mých silách každodenně kontrolovat dostupnost zboží na skladě, takže se může stát, že některé zboží bude v době Vaší objednávky vyprodané, takže pokud máte o něco aktuálně zájem, tak určitě neváhejte!

3) Všechny Vaše objednávky vyřizuji promptně a veškeré zboží objednávám průběžně/denně - u mne tedy nemusíte nikdy čekat! Doba doručení zboží od objednávky činí 3 - 7 dní.

4) Pokud sháníte jakýkoliv parfém, pleťovou, vlasovou, ale i dekorativní kosmetiku a nemám ji v albu, pak mi neváhejte napsat, co by jste si přály a já zjistím, zda je možné zboží objednat.

5) Jestliže si nevíte rady, který produkt zvolit, pak mě bez váhání kontaktujte - moc ráda Vám se vším poradím!

Přeji Vám příjemné nákupy a vše jen to nejkrásnější

Veronika
Podmínky byly naposledy upraveny: 1.11.2010, 23:47
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu