Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Irena P. (Souzou) ID 485680
mimibazar.cz/souzou
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 3.6.2013
Naposledy: 25.5.2018 16:00
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 0
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky,

děkujeme Vám za zájem o naše výrobky :~).

Oficiální neosobní text Obchodních podmínek je uveden níže. Naším zájmem je však Vaše spokojenost a ne "jen být za dobře s Občanským zákoníkem", takže při jakémkoli nákupu v našem obchůdku se snažíme Vám maximálně vyjít vstříc.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

VÝBĚR TOHO, CO VÁS ZAJÍMÁ

1.PROVOZOVATEL

SouZou [japonsky sózó 創造 = tvoření, kreativita, fantazie]
Irena a Martin Plechšmídovi
Šimůnkova 1612
Praha 8
182 00

IČ: 62466259
DIČ: nejsme plátci DPH

2. DODACÍ a PLATEBNÍ PODMÍNKY

► v Praze rádi předáme osobně / způsob úhrady hotově při převzetí zboží

► objednávky z České republiky můžete uhradit BANKOVNÍM PŘEVODEM v Kč před odesláním zboží nebo DOBÍRKOU. Platební údaje Vám budou zaslány e-mailem.

► ke každé objednávce je kupujícímu řádně vystaven daňový doklad - účtenka.

► zboží skladem odesíláme co nejdříve, tj.:
* do 1 pracovního dne od připsání platby na náš účet v případě platby bankovním převodem
* do 1 pracovního dne od Vaší objednávky v případě platby na dobírku

► zboží zasíláme Českou poštou PEČLIVĚ zabalené v bublinkové či textilní obálce, popř. v balíčku podle velikosti a tvaru zásilky.

Možnosti dopravy Českou poštou:
* doporučená zásilka (příp. doporučený balíček): dodání cca 1-3 prac. dny, termín pošta negarantuje
* balík do ruky: dodání 1-2 prac. dny, termín pošta garantuje

► cena základního poštovného za doporučenou zásilku ve výši 53,-Kč je uvedena u každého zboží a zahrnuje rovněž balné a manipulaci. Pokud si přejete odeslat zboží jako balík do ruky či na dobírku, vyhrazujeme si právo cenu poštovného navýšit dle aktuálního ceníku České pošty:

PLATBA PŘVODEM NA BANKOVNÍ ÚČET - ceník poštovného
Česká pošta - balík doporučený 53,-Kč
Česká pošta - balík do ruky 127,-Kč

DOBÍRKA - ceník poštovného
Česká pošta - balík doporučený 104,-Kč
Česká pošta - balík do ruky 149,-Kč

OSOBNÍ ODBĚR V PRAZE - zdarma :)

► v případě objednání více kusů zboží platíte pouze jedno poštovné.

3. STORNO OBJEDNÁVKY

► objednávku lze stornovat do 24hodin bez udání důvodu

4. REKLAMACE

Pokud nejste s dodaným zbožím spokojeni, případně Vám bylo i přes naše kontroly doručeno s kazem, můžete jej ve stavu, v jakém jste jej obdrželi vrátit nebo vymněnit do 14 dnů. Prosíme však před odesláním zpět o info na e-mail. Kupní cena vráceného zboží Vám bude převedena zpět na Váš účet.

5. OSOBNÍ ÚDAJE

Vaše osobní údaje nikomu nepředáváme.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PLNÉ ZNĚNÍ OBCHODNÍCH PODMÍNEK - pro splnění zákonných povinností

1. Úvodní ustanovení

1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen „obchodní podmínky“) upravují vzájemná práva a povinnosti smluvních stran vzniklé v souvislosti nebo na základě kupní smlouvy (dále jen „kupní smlouva“). Ustanovení obchodních podmínek jsou nedílnou součástí kupní smlouvy. Kupující zasláním objednávky stvrzuje, že souhlasí s níže uvedenými obchodními podmínkami.

1.2. Níže uvedené obchodní podmínky platí pro nákup zboží od prodejce SouZou (IČO:62466259) prostřednictvím internetového obchodu www.mimibazar.cz (dále jen „prodávající“).

1.3. Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Je-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy, neupravené obchodními podmínkami, Občanským zákoníkem a Zákonem o ochraně spotřebitele.

1.4. Obchodní podmínky blíže vymezují a upřesňují základní práva a povinnosti prodávajícího (provozovatele profilu SouZou) a kupujícího.

1.5. Znění obchodních podmínek může prodávající kdykoli měnit či doplňovat. Změna obchodních podmínek nabývá platnosti okamžikem zveřejnění na webových stránkách.

2. Objednávka a uzavření kupní smlouvy

2.1. Objednávka kupujícího je návrhem kupní smlouvy. Kupní smlouva mezi prodávajícím na straně jedné a kupujícím na straně druhé je uzavřena momentem doručení závazného souhlasu prodávajícího kupujícímu s tímto návrhem (závazným potvrzením objednávky ze strany prodávajícího dle čl. 2.2. těchto obchodních podmínek). Od tohoto momentu vznikají mezi kupujícím a prodávajícím vzájemná práva a povinnosti, jež jsou vymezeny kupní smlouvou a obchodními podmínkami, které jsou nedílnou součástí této smlouvy. Kupní smlouva je uzavírána v českém jazyce.

2.2. Veškeré objednávky kupujícího podané prostřednictvím internetového obchodu jsou jejich odesláním prodávajícímu považovány za závazné. Prodávající po obdržení objednávky zašle kupujícímu elektronickou odpověď na e-mail kupujícího uvedený v objednávce, v níž potvrdí doručení objednávky. V případě objednání zhotovení výrobku dle požadavku kupujícího elektronická e-mailová odpověd obsahuje též informace s podmínkami a navrženým postupem pro realizaci nabízené služby prodávajícím.

2.3. Odesláním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil a souhlasí s kompletním zněním těchto obchodních podmínek a všech jejich součástí, platných pro internetový obchod v okamžiku provedení objednávky. Na tyto obchodní podmínky je kupující dostatečným způsobem před vlastním uskutečněním objednávky upozorněn a má možnost se s nimi seznámit.

2.4. Prodávající má právo přijatou objednávku ve výjimečných případech odmítnout, například v případě opakované špatné obchodní morálky zákazníka, nebo v případě zadání nepravdivých nebo nesmyslných údajů pro odeslání či komunikaci. Prodávající má také právo objednávku odmítnout v případě, že není schopen v dohodnutém termínu zajistit dodání zboží, a nebo není schopen zajistit např. dostatečné množství materiálu na jeho výrobu od dodavatele.

2.5. Vlastnické právo k objednanému zboží přechází na kupujícího, pod podmínkou zaplacení kupní ceny, a to jeho převzetím.

3. Cena zboží a služeb, platební podmínky

3.1. Kupující obdrží objednané zboží za cenu platnou v době objednání. Ceny nabízeného zboží nebo poskytnutých služeb (výroba na zakázku) jsou uvedeny včetně daně z přidané hodnoty. U výrobků zhotovených dle přání objednávajícího může dojít ke změně ceny, avšak pouze po předchozí dohodě s kupujícím.

3.2. Pro zákazníka jsou závazné ceny objednaného zboží v okamžiku odeslání objednávky. Společně s kupní cenou je kupující povinen zaplatit prodávajícímu také případné náklady spojené s dodáním nabízeného zboží a služeb. Na tyto náklady je kupující upozorněn před odesláním objednávky zboží a / nebo služeb. V případě objednání služeb mohou být tyto náklady pozměněny v důsledku dodatečné specifikace požadovaných služeb zákazníkem, a to jen na základě vzájemné dohody mezi kupujícím a prodávajícím prostřednictvím e-mailové komunikace mezi nimi.

3.3. Způsob úhrady vybírá kupující v rámci své objednávky. Cenu zboží a případné náklady spojené s dodáním zboží dle kupní smlouvy může kupující uhradit prodávajícímu následujícími způsoby:
1) Bezhotovostní platba před odesláním zboží / platba předem bankovním převodem na účet prodávajícího.
2) Dobírka.
3) Hotově při osobním převzetí v Praze.

3.4. Údaje k platbě bankovním převodem budou odeslány elektronicky na e-mailovou adresu uvedenou v objednávce. K dispozici jsou kontaktní údaje prodejce, částka k úhradě, číslo bankovního účtu a variabilní symbol pro spárování platby s objednávkou kupujícího. Pokud kupující variabilní symbol neuvede, prodávající neodpovídá za prodlení způsobené obtížnou dohledatelností provedené platby.

3.5. V případě bezhotovostní platby je závazek kupujícího uhradit kupní cenu splněn okamžikem připsání příslušné částky na účet prodávajícího.

3.6. Platba bankovním převodem má být uhrazena ihned po přijetí výzvy k platbě, maximálně však do 10-ti pracovních dní od tohoto data. V opačném případě si prodávající vyhrazuje právo objednávku stornovat.

4. Dodací podmínky

4.1. Objednávky jsou kupujícím doručovány Českou poštou jako doporučená zásilka. V případě větší objednávky jsou doručovány jako cenný balík. Zásilky jsou odesílány co nejdříve, tj. do 1 pracovního dne od objednávky v případě dobírky, nebo do 1 pracovního dne po připsání platby na účet v případě platby bankovním převodem.

4.2. Poštovné se řídí aktuálním ceníkem České pošty. Cena základního poštovného za doporučenou zásilku je uvedena u každého zboží a zahrnuje rovněž balné a manipulaci. Pokud si kupující přeje zaslat zboží na dobírku, cena poštovného se navyšuje dle aktuálního ceníku České pošty.

4.3. Pokud si kupující přeje zaslat zboží jinou službou České pošty než jako doporučenou zásilku, např. balík do ruky či balík na poštu, informuje o tom prodávajícího. Prodávající si vyhrazuje právo navýšit poštovné za tyto služby dle aktuálního ceníku České pošty.

4.4. Při převzetí zboží a / nebo vyhotovených zakázek od přepravce je kupující povinen zkontrolovat neporušenost obalů a v případě jakýchkoliv závad toto neprodleně oznámit přepravci. V případě shledání porušení obalu svědčícího o neoprávněném vniknutí do zásilky nemusí kupující z ásilku od přepravce převzít. Podpisem dodacího listu kupující stvrzuje, že zásilka zboží splňovala všechny podmínky a náležitosti a na případnou pozdější reklamaci ohledně porušení obalu zásilky nemůže být brán zřetel.

4.5. V případě, že je z důvodů na straně kupujícího nutno zboží a / nebo vyhotovené zakázky doručovat opakovaně nebo jiným způsobem než bylo uvedeno v objednávce, je kupující povinen uhradit náklady spojené s opakovaným doručováním zboží a nebo vyhotovených zakázek, resp. náklady spojené s jiným způsobem doručení.

4.6. Dodání zboží po České republice trvá obvykle 1 -3 pracovní dny. Prodejce nenese odpovědnost za ztrátu zásilky v průběhu dopravy a pokud by zboží nebylo dodané ve standardním termínu, kupující bude prodejce o tomto neprodleně informovat. Prodejce pak podá reklamaci k České poště a až do vyřešení reklamace není možné objednávku zrušit či vrátit peníze kupujícímu.

4.7. Zboží je možné po předchozí dohodě e-mailem vyzvednout osobně v Praze.

4.8. Další práva a povinnosti stran při přepravě zboží a / nebo vyhotovených zakázek mohou být upraveny v dodacích podmínkách prodávajícího.

5. Práva a povinnosti prodávajícího

5.1. Prodávající má povinnost vyřídit závaznou objednávku, odeslat objednané zboží a dodat na adresu kupujícího v termínu, který kupujícímu sdělí při potvrzení objednávky.

5.2. Prodávající má právo odmítnout objednávku, pokud kupující opakovaně neplní svůj závazek odebrat zboží a zaplatit kupní cenu.

5.3. Prodávající má právo od kupní smlouvy (závazné objednávky) odstoupit, stane-li se plnění kupní smlouvy prodávajícím nemožným (např. při vyprodání zboží) a nedohodne-li se s kupujícím na novém plnění.

5.4. Prodávající má právo odstoupit od kupní smlouvy v případě, že požadovaná platba za prodej zboží a / nebo služeb nebude na účet prodávajícího připsána řádně a včas.

5.5. V případě, že kupující zaplatil objednané zboží předem a odstoupí-li od smlouvy, vrátí prodávající kupujícímu odpovídající částku nejpozději do 14-ti dní od odstoupení od smlouvy.

6. Práva a povinnosti kupujícího

6.1. Kupující je povinen uvést správnou a úplnou poštovní i fakturační adresu, na kterou má být objednané zboží odesláno.

6.2. Kupující je povinen odebrat objednané zboží a zaplatit celkovou cenu. S celkovou cenou je kupující srozuměn při vyplňování objednávky ještě před jejím závazným potvrzením. Pro zboží na zakázku jsou podmínky upřesněny v odstavci 3.

6.3. V případě, že věc při převzetí kupujícím je v rozporu s kupní smlouvou, má kupující právo na to, aby prodávající bezplatně a bez zbytečného odkladu věc uvedl do stavu odpovídajícího kupní smlouvě, a to podle požadavku kupujícího buď výměnou věci, nebo její opravou. Není-li takový postup možný, může kupující požadovat přiměřenou slevu z ceny věci, nebo od smlouvy odstoupit. To neplatí, pokud kupující před převzetím věci o rozporu s kupní smlouvou věděl nebo rozpor s kupní smlouvou sám způsobil.

7. Odstoupení od smlouvy a vrácení zboží

7.1. Kupující má právo podle občanského zákoníku odstoupit od smlouvy do 14-ti dnů od převzetí zboží a zboží vrátit, a to i bez udání důvodu.

7.2. Odstoupení zákazníka od smlouvy do 14-ti dnů od převzetí vyhotoveného zboží na zakázku v případě uzavření kupní smlouvy pomocí prostředků komunikace na dálku (např. internet) není možné, a to z důvodu zákonné výjimky ve smyslu § 53 odst. 8 písm. c) Obč.Z., která vylučuje takové odstoupení od smlouvy na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu.

7.3. Kupující musí před vrácením zboží o tomto kroku informovat písemně prodávajícího prostřednictvím e-mailu.

7.4. Zboží musí být vráceno nepoužité, nepoškozené, bez známek užívání nebo opotřebení a bez zjevných vad, schopné dalšího prodeje. Zboží musí být vráceno v originálním obalu, který zabrání možnému poškození zboží při přepravě.

7.5. Spolu s vráceným zbožím bude prodávajícímu doručena také kopie dokladu o koupi. Zásilka odeslaná na dobírku nebude převzata.

7.6. Odpovídající částka za zakoupené zboží bude kupujícímu vrácena do 10-ti dnů od odstoupení předem dohodnutým způsobem.

7.7. Náklady spojené s přepravou vráceného zboží od kupujícího k prodávajícímu hradí kupující. Kupujícímu bude vrácena částka ponížena o poštovné uvedené v objednávce.

8. Záruka a reklamace

8.1. Práva a povinnosti smluvních stran ohledně odpovědnosti prodávajícího za vady, včetně záruční odpovědnosti prodávajícího, se řídí příslušnými obecně závaznými předpisy.

8.2. Na dodané zboží prodávající poskytuje záruku v zákonné délce 24 měsíců, při poskytování zpracovatelských služeb poskytuje prodávající záruku v délce 6 měsíců, pokud není dohodou smluvních stran ujednáno jinak.

8.3. Záruční doba začíná běžet ode dne převzetí zboží a / nebo zakázky, a prodlužuje se o dobu, po kterou byl výrobek v záruční opravě. V případě neoprávněné reklamace se záruční doba neprodlužuje.

8.4. V případě, že zákazník objevil na zakoupeném zboží a / nebo na zhotovené zakázce v průběhu záruční doby vadu, která nebyla způsobena nevhodným používáním, má v záruční době právo na reklamaci zboží a / nebo zakázky. Záruka se vztahuje na vady materiálu, funkční vady, vady vzniklé při výrobě nebo kompletaci zboží provedené prodávajícím. Nevztahuje se na opotřebení a vady vzniklé používáním zboží, na barevné odlišnosti vystavené fotografie na webových stránkách a doručeného zboží, na posun vzoru látky u zhotoveného zboží vůči vystavené fotografii.

8.5. Prodávající může nabídnout při případné oprávněné reklamaci slevu z kupní ceny, opravu nebo výměnu. Byla-li reklamace zboží v zákonné záruční lhůtě vyřízena výměnou zboží za nové, záruka se obnovuje v plné výši.

8.6. Potřebuje-li zákazník uplatnit reklamaci, odešle písemný požadavek e-mailem. Tento požadavek bude obsahovat popis problému reklamovaného zboží a fotografii vady.

8.7. Při uplatnění reklamace je nutné řádně zabalené reklamované zboží spolu s kopií dokladu o koupi odeslat prostřednictvím České pošty na adresu prodávajícího, a to pouze za předpokladu předchozí dohody s prodávajícím (viz. bod 7.6.). Zboží posílané zpět není možné zasílat na dobírku.

8.8. Případný požadavek na reklamaci prodávající posoudí. Budou-li námitky shledány důvodnými provede prodávající opravu. Oprava bude provedena v zákonné lhůtě, tzn. nejpozději do 30 dnů ode dne doručení požadavku prodávajícímu. Popřípadě prodávající odmítne reklamaci jako neoprávněnou a reklamované zboží zákazníkovi vrátí.

8.9. O způsobu vyřízení reklamace (uznání reklamace jako oprávněné nebo odmítnutí reklamace jako neoprávněné) vyrozumí prodávající zákazníka předem dohodnutým způsobem, a to písemně nebo e-mailem.

8.10. V případě neoprávněné reklamace má prodávající právo naúčtovat zákazníkovi částku odpovídající účelně vynaloženým nákladům na reklamační postup.

9. Další práva a povinnosti

9.1. Veškeré textové, grafické a další obsahy uveřejněné na webové stránce internetového obchodu jsou, není-li stanoveno jinak, předmětem duševního vlastnictví prodávajícího.

9.2. Prodávající je vlastníkem autorských práv ke zveřejněným záznamům, není-li stanoveno jinak. Veškeré jejich kopírování a šíření je, bez předcházejícího povolení prodávajícího webových stránek, zakázáno. Zákazník (uživatel nebo návštěvník webových stránek) tak odpovídá za případnou škodu, která by prodávajícímu vznikla v důsledku porušení jeho autorských či jiných osobnostních práv.

10. Závěrečná ustanovení

10.1. Pokud vztah související s užitím webové stránky nebo právní vztah založený kupní smlouvou obsahuje mezinárodní (zahraniční) prvek, pak strany sjednávají, že vztah se řídí českým právem. Tímto nejsou dotčena práva spotřebitele vyplývající z obecně závazných právních předpisů.

10.2. Prodávající je oprávněn k prodeji zboží na základě živnostenského oprávnění a činnost prodávajícího nepodléhá jinému povolování. Živnostenskou kontrolu provádí v rámci své působnosti příslušný živnostenský úřad.

10.3. Odesláním elektronické objednávky kupující přijímá veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den odeslání objednávky, též platnou cenu objednaného zboží, nebylo-li v konkrétním případě prokazatelně dohodnuto jinak.

Tyto obchodní podmínky vstupují v platnost jejich zveřejněním.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ - respektujeme Vaše soukromí

1. Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č.101/2000Sb. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů.

2. Prodávající oznámil Úřadu pro ochranu osobních údajů zpracovávání osobních údajů a je registrován u Úřadu na ochranu osobních údajů, se sídlem v Praze 7, Plk.Sochora 27, PSČ:170 00 jako správce pod evidenčním číslem 00043712.

3. Vyplněním elektronické objednávky nebo kontaktního formuláře dává kupující prodávajícímu souhlas ke shromažďování a archivování svých osobních údajů. Tyto údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednaného zboží a služeb a nebudou poskytovány třetím osobám, ani nebudou využity pro reklamní účely obchodu. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží (tj. pouze jméno, příjmení a adresa).
Podmínky byly naposledy upraveny: 15.7.2017, 22:36
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu