Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Martin H. (apscentrum) ID 492508
APS - agentura pracovních příležitostí a služeb
mimibazar.cz/apscentrum
Oblast: Třinec
Ověřená adresa
Telefon: 777555688
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 21.8.2013
Naposledy: 22.7.2015 10:57
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
64609022
DIČ CZ64609022
HODNOCENÍ 5
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel
APS - agentura pracovních příležitostí a služeb s.r.o.
Konská 17
Třinec
73961
Česká republika

IČ 64609022
DIČ CZ64609022


Vážení zákazníci,

níže uvádíme podmínky prodeje týkající se konkrétně dodání zboží, platby za zboží, poštovného atd.

Při odeslání objednávky Vám bude zaslán potvrující email. Pokud jej neobdržíte do 24 hodin, kontaktujte nás prosím znovu.

Objednávku je možné stornovat do 12 hod. po objednání telefonicky nebo emailem.

Na nové prodávané zboží se vztahuje záruční doba 2 roky, která začíná běžet ode dne převzetí zboží zákazníkem. Termín dodání zboží je v rozmezí 2 - 10 dnů. Daňový doklad slouží zákazníkovi jako záruční list. Záruka se nevztahuje na běžné opotřebení zboží. Kratší životnost výrobku v takovém případě nelze považovat za vadu a nelze ji ani jako takovou reklamovat.

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.

V případě, že zákazník objevil na zakoupeném zboží v průběhu záruční doby vadu, která nebyla způsobena jeho nevhodným používáním, ale vadou samotného výrobku, má v záruční době právo na reklamaci zboží.

Pokud chce zákazník reklamovat zboží koupené v tomto internetovém obchodě, neprodleně informuje prodejce o této skutečnosti telefonicky, doporučenou poštou, telefonicky, e-mailem, kde uvede zejména typ výrobku, jeho výrobní číslo, číslo prodejního dokladu a popis závady, písemné nebo digitální dokumenty s reklamovaným zbožím související (faktura, záruční list). Do tří pracovních dnů budou zákazníkovi zaslány informace o dalším postupu, konkrétně adresa autorizovaného servisního střediska, které je nejbližší bydlišti zákazníka, či adresa, kam zákazník zašle reklamované zboží.

Je vhodné zboží zasílat v originálním obalu nebo vyhovujícím přepravním obalu, protože dodavatel neručí za případné mechanické poškození před přijetím zboží.

Dodavatel či servisní středisko posoudí oprávněnost reklamace vady na zboží a po posouzení vyrozumí zákazníka telefonicky či emailem o způsobu vyřízení reklamace. Lhůta pro vyřízení reklamace je dle zákona č. 634/1992 Sb. třicetidenní, nicméně po dohodě se zákazníkem je možno tuto lhůtu prodloužit.



Na vrácení zboží ve lhůtě 14 dní bez udání důvodu má zákazník právo vždy, pokud kupuje věc přes internet. Zboží by mělo být nepoužité, v původním obalu. Vrátit zboží bez udání důvodu lze i v případě, že již nemá původní obal či nemá visačky, bylo použito, opotřebováno či dokonce poničeno. Pak si ale prodejce může vrácenou částku ponížit o hodnotu opotřebení výrobku.

Pokud nebude možné Vámi objednané zboží dodat, budeme Vás o tom neprodleně informovat. Pokud už byla platba za zboží odeslána, po připsání na náš účet Vám bude obratem vrácena.

ZPŮSOB PLATBY A DORUČENÍ:

1) Bankovní převod - po obdržení Vaší objednávky Vám zašleme číslo účtu a variabilní symbol. Po připsání platby na náš účet Vás budeme informovat ohledně odeslání zboží.
2)Dobírka - platba při převzetí zboží
3)Osobní odběr - po dohodě

Obvyklá doba dodání zboží je cca 2-7 pracovních dnů od potvrzení objednávky až po dodání zákazníkovi.

Zboží bude odesláno Českou poštou, PPL nebo GLS.
Poštovné - od 80,00 Kč PŘI PLATBĚ PŘEDEM v závislosti na hmotnosti a rozměru zásilky. Konkrétní výši poštovného uvádíme u každého produktu.

Přejeme Vám příjemný nákup a těšíme se na Vaše objednávky.


Zodpovědná osoba: Ing. Monika Metlická
Sídlo: Konská 17, 739 61 Třinec
IČO: 64609022
DIČ: CZ64609022

Kontakty:
email: info@apscentrum.cz
mob.: 777 555 688

Provozní doba:
pondělí až pátek 8:00 - 16:00


Kancelář:
OC Oceán
Oldřichovice 869
739 61 Třinec
Podmínky byly naposledy upraveny: 7.1.2015, 10:39
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu