Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Piotr T. (PeripetieCZ) ID 504767
Piotr Tabero
mimibazar.cz/peripetiecz
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 17.11.2013
Naposledy: 19.6.2016 22:57
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
75925834
DIČ CZ7809059962
HODNOCENÍ 20
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Tyto obchodní podmínky obsahují pravidla prodeje zboží internetovým obchodem Peripetie.cz, zastoupeným Piotrem Tabero,
se sídlem:
Petrohradská 809/19
101 00 Praha
IČ 75925834
DIČ CZ7809059962.
Tel: 775 288 770
Email: mimibazar@peripetie.cz


Náš obchod respektuje přání a práva zákazníků a řídí se platnou legislativou ČR.



§1 Obecné informace

Prodej se uskutečňuje přes internet na základě smlouvy uzavřené na dálku mezi kupujícím (dále jako zákazník) a internetovým obchodem Peripetie.cz.



§2 Objednávka

1. Objednávky jsou přijímány na základě vyplněného objednávkového formuláře umístěného na stránkách obchodu Peripetie.cz e-mailem nebo přes Mimibazar.

2. K realizaci objednávky jsou nutné následující údaje: dodací adresa (jméno a příjmení, ulice, č.p., PSČ, město) a kontaktní údaje (jméno a příjmení, telefon, e-mail).

3. V případě udání neúplných či chybných údajů bude zákazník kontaktován za účelem jejich doplnění. Pokud nebude možné kontakt se zákazníkem uskutečnit, má prodávající právo odstoupit od prodejní smlouvy.

4. Objednávka bude přijata ke zpracování po závazném potvrzení objednávky zákazníkem. Kupující bude informován o přijetí závazné objednávky e-mailem.

5. Objednávka bude realizována v případě, že je zboží dostupné skladem nebo u dodavatelů obchodu. V případě nedostupnosti objednaného zboží či části objednaného zboží bude zákazník kontaktován s možností náhradního řešení (částečná realizace objednávky, prodloužení dodací lhůty, storno celé objednávky).

6. Zákazník může pozměnit objednávku nebo od ní odstoupit do doby jejího odeslání. Pozměnění objednávky nebo odstoupení od ní je možné na adrese objednavky(zavináč)peripetie.cz nebo telefonicky na čísle 775 288 770.

7. Do doby odeslání zboží má kupující právo stornovat objednávku bez udání důvodu.



§3 Ceny zboží a platba

1. Všechny ceny jsou uvedené v CZK a obsahují DPH. Cena uvedená u zboží je aktuální a závazná v momentě podání objednávky zákazníkem. Peripetie.cz si vyhrazuje právo na změny cen zboží v nabídce, zahrnutí nového zboží do nabídky, zavedení a zrušení akčních nabídek na stranách internetového obchodu či jejich změn.



2. Klient si může vybrat z následujících možností platby za objednané zboží:

a) platba při odběru zboží – osobní odběr na všech pobočkách Ulozenka.cz, dodání prostřednictvím kurýra DPD, České a Slovenské pošty

b) platba převodem na bankovní účet 2600205770/2010 Fio Banka

c) platba převodem na bankovní účet 2200096237/8330 (platby ze Slovenska)



3. Ke každé objednávce jsou připočítány náklady za dopravu zboží.



§4 Cena dopravy a dodací lhůta

1. U každého zboží je uvedena doba realizace objednávky. Jedná se o dobu od přijetí objednávky do odeslání zboží zákazníkovi. Do této doby nejsou započítávány neděle a svátky. Pokud objednávka obsahuje více zboží s odlišnou dodací lhůtou, bude zboží posláno po jeho zkompletování, tzn. po uplynutí nejdelší dodací lhůty.



2. Doba dodání zboží zákazníkovi = doba realizace objednávky + doba potřebná k dodání zboží kurýrskou firmou DPD nebo poštou



3. Náklady na dopravu činí:

a) 99 Kč u objednávek do 1500 Kč (platba předem na účet) - ČR

b) 120 Kč u objednávek do 1500 Kč (platba dobírkou) - ČR

c) 120 Kč u objednávek do 1500 Kč (platba předem) - Slovensko

d) 140 Kč u objednávek do 1500 Kč (platba dobírkou) - Slovensko

e) zdarma u objednávek nad 1500 Kč (platba předem na účet) - ČR, Slovensko

f) 49 Kč u objednávek vyzvednutých na pobočce Ulozenka.cz: Praha, Brno, Ostrava, HK, ČB, Olomouc, Plzeň, Bratislava



4. Náklady na dopravu zahrnují poštovné, balné a pojištění zásilky.



§5 Reklamace

1. V souladu se zákonem může zákazník odstoupit od smlouvy a vrátit zboží bez udání důvodu do 14 dnů od převzetí zásilky. U nás máte tuto dobu na rozmyšlenou prodlouženou až na 30 dnů!

2. Vrácení zboží bez udání důvodu je možné, pokud zboží nebylo užíváno a nebylo žádným způsobem narušeno nebo poničeno. Zboží by mělo být vráceno v původním obalu a s původním příslušenstvím. Stav vráceného zboží musí splňovat úroveň "jako nové". Poplatky za balné a poštovné jsou vraceny pouze v případě chybně zaslaného zboží nebo zboží, které došlo poškozené. Zboží zasílejte prosím po předchozí domluvě s pracovníkem obchodu na adresu: Petrohradská 809/19, 101 00 Praha 10. Zboží musí být odesláno s informací o bankovním účtu, na který má být převedena částka za vrácené zboží. Obchod garantuje vrácení částky v hodnotě zakoupeného zboží. Peníze budou vráceny během 5 pracovních dní na bankovní účet udaný zákazníkem.

3. Na všechno zboží nabízené v našem internetovém obchodě se vztahuje záruka:

a) 24 měsíců, pokud je zákazníkem fyzická osoba nepodnikatel

b) 12 měsíců, pokud je zákazníkem fyzická osoba podnikatel/ právnická osoba

4. Pokud zákazník po obdržení zboží zjistí technické závady nebo jakékoli poškození zboží vzniklé při přepravě, je povinen zkontaktovat se s námi na tel. čísle 775 288 770, aby bylo možné stanovit postup při reklamačním řízení, které bude zahájeno do 7 pracovních dnů po obdržení reklamace. Poškozené zboží bude vyměněno za stejné zboží. Pokud nebude výměna zboží možná (např. z důvodu vyčerpání zásob daného zboží), vrátí obchod zákazníkovi peníze v hodnotě zakoupeného zboží nebo mu nabídne jiné zboží, které je dostupné.

§6 Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

§7 Podmínky pro použití slevových kupónů

Podrobnější informace najdete na http://www.peripetie.cz/darkove-poukazky-podminky.html
Podmínky byly naposledy upraveny: 23.8.2015, 20:15
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu