Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Michaela M. (SKICYKLO) ID 516298
M M s.r.o.
mimibazar.cz/skicyklo
Oblast: Brno
Telefon: 733526068, 603295298
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 27.2.2014
Naposledy: 15.7.2015 14:33
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
49435043
DIČ CZ49435043
HODNOCENÍ 27
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 11883

Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Je-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami občanským zákoníkem (č. 89/2012 Sb.) a zákonem o ochraně spotřebitele (č. 634/1992 Sb.). Je-li smluvní stranou nikoli spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami občanským zákoníkem (č. 89/2012 Sb.).

PRAVIDLA OBCHODU

1. Zákazníkem našeho internetového profilu na inzertním portálu „mimibazar.cz“ je kupující. Vzhledem k platné právní úpravě se rozlišuje kupující, který je spotřebitelem a kupující, který spotřebitelem není. Kupující spotřebitel nebo jen spotřebitel je každý člověk, který mimo rámec své podnikatelské činnosti nebo mimo rámec samostatného výkonu svého povolání uzavírá smlouvu s podnikatelem nebo s ním jinak jedná. Kupující, který není spotřebitel, je podnikatel. Za podnikatele se považuje také každá osoba, která uzavírá smlouvy související s vlastní obchodní, výrobní nebo obdobnou činností či při samostatném výkonu svého povolání, popřípadě osoba, která jedná jménem nebo na účet podnikatele.
2. Objednávky emailem nebo telefonicky jsou považovány za závazné a po přijetí prodávajícím zakládají kupní smlouvu. Vzniklou smlouvu (včetně dohodnuté ceny) lze měnit nebo rušit pouze na základě dohody stran nebo na základě zákonných důvodů. Kupující odesláním objednávky potvrzuje, že souhlasí s pravidly obchodu, s možnostmi platby, dodacími podmínkami, reklamačním řádem a seznámil se s ustanovením o ochraně osobních údajů.
3. Žádáme Vás, abyste ve svém zájmu uváděli přesné a pravdivé údaje. Po obdržení Vaší objednávky je objednávka zaregistrována, potvrzena, podstoupena k realizaci, a tím považujte objednávku za potvrzenou. Pokud nebude možné objednávku realizovat, budeme Vás v co nejkratší době kontaktovat.
4. Prodejce si vyhrazuje právo kupujícího telefonicky kontaktovat pro ověření nebo upřesnění objednávky, pokud např. jde o vyšší hodnotu objednávky, nějaké chybějící či nepřesné údaje atd.
5. Prodávající si vyhrazuje právo zrušit závaznou objednávku.
6. Kupující nabývá vlastnické právo ke zboží zaplacením celé kupní ceny za zboží (včetně nákladů na balení a dodání), nikoli však dříve, než zboží převezme.

REKLAMAČNÍ ŘÁD

Případné reklamace vyřídíme v souladu s platnými právními předpisy (Občanský zákoník pro fyzické osoby, Obchodní zákoník pro právnické osoby).
Na veškeré zboží se vztahuje zákonná záruční lhůta 24 měsíců, pokud není u výrobku uvedeno jinak.

Nárok na uplatnění záruky může zaniknout, pokud:
1. k vadě či poškození zboží došlo při jeho přepravě od prodávajícího kupujícímu. V takovém případě nese odpovědnost za poškození zboží dopravce. Při převzetí zásilky je kupující, případně příjemce zásilky povinen zkontrolovat, zda je obal neporušený a zda zásilka nevykazuje zjevné znaky vnějšího poškození. Pokud kupující nebo příjemce zásilky zjistí zjevné vady (např. poškozený obal), je oprávněn ve svém vlastním zájmu zásilku odmítnout převzít a sepsat s dopravcem zápis o škodě. Podpisem dodacího listu kupující potvrzuje, že zásilka byla doručena řádně a neporušena.
2. výrobek byl poškozen neodbornou instalací nebo zacházením a obsluhou prováděnou v rozporu s uživatelskou příručkou (pokud u výrobku existuje).
3. výrobek byl používán v podmínkách, které neodpovídaly parametrům a požadavkům uvedeným v dokumentaci (pokud u výrobku existuje).
4. výrobek byl poškozen působením živlů.
5. výrobek byl poškozen nadměrným zatěžováním nebo používáním v rozporu s podmínkami uvedenými v dokumentaci (pokud u výrobku existuje).

Reklamace budou vyřízeny jen za předpokladu dodání kopie řádně vyplněného reklamačního listu (razítko, adresa obchodníka, datum zaslání reklamace, počet kusů/párů, doba použití, popis závady), potvrzeného záručního listu a dokladu o koupi. V písemné reklamaci vad je kupující povinen vady označit nebo popsat jakým způsobem se projevují a dále pak navrhnout způsob vyřízení reklamace. Bez těchto dokumentů bude předmět reklamace vrácen zpět na náklady příjemce.
Reklamované zboží je kupující povinen zabalit či jinak opatřit pro přepravu tak, aby nemohlo dojít k jeho následnému poškození nebo jinému znehodnocení, a zaslat jej na adresu provozovny. Prodávající není povinen převzít zboží, které by mu bylo zasláno na dobírku.

Vaši reklamaci vyřídíme co nejrychleji, nejpozději však do 30 dnů ode dne doručení zásilky.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Abychom Vám mohli nabídnout naše služby, potřebujeme znát některá Vaše osobní data. Respektujeme Vaše soukromí, a tak se snažíme množství těchto dat minimalizovat na ta nejnutnější a data chráníme před zneužitím. Naše práce s osobními daty plně podléhá zákonným normám, zejména Zákonu o ochraně osobních údajů.

OSOBNÍ ÚDAJE

Od kupujícího (fyzická osoba) požadujeme při nákupu tyto údaje: jméno a příjmení, úplnou poštovní adresu, telefonické spojení, e-mailovou adresu. Tyto údaje jsou nezbytné k Vaší identifikaci, ke komunikaci s Vámi, k realizaci prodeje zboží a zaúčtování Vaší platby za zboží. Pokud nakupujete jako firma potřebujeme navíc adresu sídla firmy, IČ a DIČ.

Údaje o Vaší činnosti

Údaje o Vašich nákupech, reklamacích a další Vaší činnosti při nakupování přes náš profil na inzertním portálu „mimibazar.cz“ mají rovněž důvěrný charakter a podléhají stejným bezpečnostním pravidlům jako práce s osobními údaji.


SHRNUTÍ

Všechna data, která o Vás a Vašich nákupech získáme, chráníme před zneužitím, nikomu jinému neposkytujeme (vyjma společností zajišťující spediční služby nebo platební styk, které obdrží nezbytné minimum informací o zákazníkovi, potřebné pro bezproblémové vyřízení konkrétní objednávky) a slouží pouze ke kvalitnímu poskytování našich služeb. Vyhrazujeme si právo využít Vaše údaje k zasílání informací o slevách, novinkách a dalších marketingových aktivitách. V každém takto zaslaném e-mailu je návod, jak nám jednoduše sdělit, že si toto nepřejete a takové používání nám zakázat. Rovněž máte právo kdykoliv nám písemně sdělit jakékoliv změny, doplnění, žádost o zlikvidování všech Vašich osobních údajů, které jste nám dříve poskytli.
Veškerý text a data zveřejněná na našem profilu na inzertním portálu „mimibazar.cz“ mají pouze informativní charakter a mohou obsahovat chyby či nepřesnosti. Provozovatel si vyhrazuje právo na změny a úpravy bez předchozího upozornění a nenese odpovědnosti za věcné, cenové a technické nepřesnosti či chyby.

Objednáním z našeho profilu na inzertním portálu „mimibazar.cz“ souhlasíte se shromažďováním a používáním osobních údajů v uvedené míře a souhlasíte s výše uvedenými pravidly.



PROVOZOVATELEM JE:

M M s.r.o., Poznaňská 2, 616 00 Brno
IČ: 49435043
DIČ: CZ49435043
Telefon: 541242424, 733526068
Odpovědný pracovník: Michaela Mudráková tel. 603295298 (možno volat i po prac. době)
E-mail: acstar@acstar.cz

PROVOZNÍ DOBA

Objednávky zpracováváme v pracovní dny od 8 do 16 hodin.
Storno objednávky je možné po vzájemné dohodě se zákazníkem.

MOŽNOSTI PLATBY

Preferujeme platbu předem na náš účet. V některých případech akceptujeme i zaslání zboží na dobírku (zákazníkům s historií apod.). Samozřejmě je zde možnost využít osobní odběr na naší provozovně v Brně.

Platba bankovním převodem:

Pokud si zvolíte tento způsob platby můžete Vaši platbu poukázat na náš účet 3 způsoby:
1. bankovním převodem z Vašeho účtu
2. složením peněz v hotovosti na kterékoliv pobočce naší banky přímo na náš účet
3. odesláním finanční částky poštovní poukázkou typu A z kterékoliv pošty v ČR
Podklady k platbě posíláme v odpovědi na objednávku.

Dobírkou:

Zboží zaplatíte doručovací službě při převzetí objednávky, včetně ceny dopravy a dobírky. V případě dodání zboží mimo Českou republiku je požadována vždy platba předem.

Hotově, osobní odběr:

V tomto případě zaplatíte hotově při převzetí zboží na provozovně (není možné platit platební kartou):

Areál VUT - Kraví hora
objekt č. 15 (vchod z levého boku)
602 00 Brno
http://goo.gl/maps/nY0xJ

Provozní doba:
Po – Čt: 8:00 – 16:00
Pá: 8:00 – 14:00

DODACÍ PODMÍNKY

1. Místem dodání zboží je adresa uvedená kupujícím v objednávce zboží (není-li domluveno jinak). Zásilky jsou odesílány prostřednictvím kurýrní služby PPL, Českou poštou anebo je možné si je vyzvednout osobně na provozovně.
2. Veškeré zboží je expedováno max. do 5 pracovních dnů po obdržení objednávky.
3. Ke každé dodávce zboží bude přiložen daňový doklad, který slouží současně jako dodací a záruční list.
4. Cena poštovného a balného je vždy uvedena v inzerátu u konkrétního zboží.
5. Pokud zjistíme, že nejsme schopni dodat objednané zboží nebo jej dodat pouze částečně, bezodkladně o tom informujeme zákazníka telefonicky či emailem a dohodneme se s ním na dalším postupu.

VÝMĚNA ZBOŽÍ

V případě potřeby (např. nevhodná velikost, barva, atd.), Vám nepoužité a nepoškozené zboží po předchozí domluvě rádi vyměníme. Zboží nám zašlete v originálním balení jako doporučený balík na naši adresu, a to včetně kopie daňového dokladu. Bude-li zboží bez zjevných známek opotřebení nebo poškození, obratem Vám zašleme nově požadovanou velikost či barvu. Náklady na poštovné, spojené s výměnou zboží, hradí kupující.

NAŠÍM CÍLEM JE VAŠE SPOKOJENOST
Podmínky byly naposledy upraveny: 12.3.2014, 10:38
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu