Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Kateřina V. (sprirodou) ID 517939
mimibazar.cz/sprirodou
Oblast: Plzeň - město
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 13.3.2014
Naposledy: 2.3.2023 14:04
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
72290021
HODNOCENÍ 65
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vážení zákazníci,

děkuji Vám, že jste zavítali do našeho obchůdku s přírodní kosmetikou. Rádi Vám vyjdeme maximálně vstříc. Nabízíme Vám nejen možnost nákupu spousty zajímavých produktů o oblasti přírodní kosmetiky, ale také možnost konzultace a rady z této oblasti. Kosmetiku do svého obchůdku vybírám dle své osobní zkušenosti a budu ráda také za Vaše hodnocení a recenze zakoupených produktů. Níže pro Vás uvádím podmínky prodeje. Přeji Vám příjemné nakupování :) .
-

JMÉNO A SÍDLO FIRMY:

Kateřina Vacková
Na Roudné E 177
Plzeň
301 65

IČ: 72290021

-
ZODPOVĚDNÁ OSOBA:

Kateřina Vacková

Tel. 724 675 931

Email: sprirodou@seznam.cz


-
DOSTUPNOST ZBOŽÍ A LHŮTA VYŘIZOVÁNÍ OBJEDNÁVEK

Dostupnost zboží je vždy dle informace u daného produktu. Pokud je zboží skladem, je připraveno ihned k expedici. U zboží na objednávku je doba expedice 2 - 5 dní. . Objednávky a dotazy ohledně zboží vyřizujeme do 24 hodin. Pokud bychom Vás do této doby nekontaktovali, prosím kontaktujte nás znovu, je možné, že jsme Váš email neobdrželi.

-

STORNO OBJEDNÁVKY

Odesláním své objednávky potvrzujete její závaznost a souhlasíte s obchodními podmínkami. Objednané zboží můžete stornovat do 24 hodin od zaslání objednávky na emailovou adresu vackova23@seznam.cz. Platbu prosím provádějte do 4 pracovní dnů ode dne zaslání podkladů k platbě. Domluva o posunutí platby je samozřejmě kdykoliv možná, naprosto chápu neúsprosný termín rodičovského příspěvku a mateřské :)

-
ZPŮSOB PLATBY

Platba je možná převodem na bankovní účet či složenkou typu A na poště (pokud nejste majitelem účtu) na základě zaslaných podkladů k platbě. Do poznámek prosím vždy uveďte VS určený v podkladech k platbě. Zaslání zboží na dobírku u registgrovaných uživatelů je samozřejmostí.
-

ZÁRUKA A ZÁRUČNÍ LIST

Faktura Vám bude zaslána elektronicky na email v den odeslání balíčku společně s informací o odeslání balíčku. Doklad o prodeji si prosím uchovejte pro případnou reklamaci - postačí jej uchovat v elektronické podobě. Záruka na zboží je vždy 24 měsíců ode dne převzetí zboží.

-
REKLAMACE

Na zboží je poskytována řádná záruka 24 měsíců, během které máte právo zboží reklamovat. Jako podklad k reklamaci prosím přikládejte doklad o prodeji.

Na věci použité (vždy zboží prodávané soukromě po mých dětech) neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.




VRÁCENÍ ZBOŽÍ

Objednáváte-li jako soukromá osoba, máte v souladu se zákonem možnost odstoupit od smlouvy do 14 dní od převzetí zboží bez udání důvodu. Zboží by mělo být vráceno nepoškozené. Není-li spotřebitel již schopen zboží či jiné převzaté plnění vrátit (převzaté plnění již například nemá), anebo jeho hodnota byla již snížena (došlo k částečnému spotřebování či opotřebování zboží), je spotřebitel povinen chybějící hodnotu nahradit v penězích – v praxi se tak děje formou započtení na prodávajícím vracenou kupní cenu, která je tudíž spotřebiteli vyplacena ve snížené hodnotě. K takto vracenému zboží je nutné přiložit fakturu. Před odesláním prosím zboží pečlivě zabalte,aby nedošlo k jeho poškození přepravcem. Peníze vám budou zaslány do 14 kalendářních dnů ode dne převzetí zboží.

-

POŠTOVNÉ

Výše poštovného je dle tarifů České pošty.
Doporučená zásilka - 40,- Kč (pokuze u dorbného zboží)
Doporučený balíček 59,- - 68,- Kč dle váhy
Balík do ruky 75,- Kč bez omezení váhy

-

DODACÍ LHŮTA

Balíčky expeduji 1 - 4 dny po obdržení platby na účet. Vždy Vás informuji o odeslání balíčku v den odeslání balíčku.

-


Přeji Vám příjemné nakupování a pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat na emailu sprirodou@seznam.cz .

Přeji hezký den

Kateřina Vacková
Podmínky byly naposledy upraveny: 10.11.2016, 22:06
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu