Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Martina Š. (Casandra) ID 51962
mimibazar.cz/casandra
Oblast: Karlovy Vary
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 8.4.2007
Naposledy: 2.3.2024 18:45
Aktualizace: 30.6.2023 21:49
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1989
VŠECHNY FOTOGRAFIE 6
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milí zákazníčci..DĚKUJI ZA NÁVŠTĚVU MÉHO ALBÍČKA, NABÍZENÉ VĚCIČKY JSOU PO MÉ CELÉ RODINĚ A OD KAMARÁDEK. VĚCI NEVYMĚŇUJI MÁME VŠEHO OPRAVDU HOODNĚ. MAMINKY PROSÍÍM NEKOPÍRUJTE MÉ FOTOGRAFIE a prosím NEURČUJTE MI CENY za věci, PŘEDEM DĚKUJI.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé nakupující moc mě těší , že jste se dostaly až k mým věcičkám....:o)

V případě, že si u mě něco vyberete, přečtěte si prosím pozorně podmínky prodeje, ať mezi námi nedochází ke zbytečným nedorozuměním.

Věcičky v albíčku jsou většinou po mé rodině, synovcích a také od mých kamarádek jedná se o věci NOŠENÉ tudíž od nich nemůžete očekávat, že budou vždy jako nové.
Není v mých silách kontrolovat každou povytaženou nitku či milimetrový flíček. Pokud najdu nějakou vadu snažím se jí co nejlépe popsat a nafotit, a protože mám doma velmi živá dítka a spoustu další práce k tomu, může se stát, že nějakou vadu přehlédnu, pokud se to náhodou stane, předem se hned omlouvám, dejte mi prosím vědět, určitě věc vyřešíme k oboustrané spokojenosti.


PROSÍM - Než si zarezervujete nějakou věcičku, raději si rezervaci dobře promyslete, důvod ke zrušení rezevace „našla jsem věcičku někde levněji“ považuji za neseriozní. Dále se prosím p o z o r n ě podívejte na rozměry oblečení. Zatřiďuji ho podle skutečných rozměrů, protože se někdy velikost udaná od výrobce neshoduje s velikostí skutečnou, ale v popisu věci se snažím vždy uvádět vel. uvedenou výrobcem.

PROSÍM - snažte se respektovat mé ceny. Zboží zlevňuji, až sama uznám za vhodné.

PROSÍM, nežádejte mě o slevu z důvodu, že věcička není nová, ceny stanovuji na základě pořizovací ceny a stavu opotřebení. Pokud najdete stejný obleček na MMB levněji, máte možnost si ho koupit jinde, to přece záleží jen na vás, nenutím vás, aby jste si nakupovaly u mě v albíčku.. Mooooc děkuji za pochopení.

.·:*¨¨*:Maminkám, které si u mě objednávají častěji, nabídnu ráda slevičku sama, klidně se mi připomeňte :*¨¨*:·..

Ráda věcičky přeměřím a odpovím na Vaše případné jiné dotazy.

Pokud si však nějakou věc necháte pouze přeměřit nebo napíšete nějaký další dotaz typu: barva, materiál, reál. foto apod., nepovažuji to bohužel za rezervaci a přenechávám věc vážnému zájemci. V případě, že na věc nebude další zájemce, čekám na vaši odpověď 24 hod. a pak vás jako zájemce anuluji.

Zasílám jak obyčejně tak doporučeně, vždy záleží na Vás jaký způsob si vyberete, obyčejné zaslání je vždy na vaše riziko.

POKUD CHCETE BALÍČEK ZASLAT NA JINOU ADRESU NEŽ KTEROU MÁTE UVEDENOU NA MMB PŘI REGISTRACI, NENÍ PROBLÉM, JEN MI JI PROSÍM NAPIŠTE ROVNOU K OBJEDNÁVCE, UŠETŘÍTE MI TÍM SPOUSTU ČASU, PŘEDEM DĚKUJI.

Balíčky se snažím zabalit tak, abych Vám mohla účtovat co nejnižší odpovídající poštovné a aby odpovídaly požadovaným rozměrům pošty (výška balíčku u doporučené zásilky nesmí přesáhnout 5 cm u obyčejného psaní 2 cm atd.) balné si neúčtuji snažím se recyklovat použité obaly.

Pokud by se Vám něco z mého albíčka líbilo a nemáte momentálně prostředky na zaplacení, ráda na platbičku počkám a můžeme se domluvit na termínu, který Vám bude vyhovovat.

Nekopírujte prosím mé fotografie, pokud by jste si nějakou potřebovaly "vypůjčit" stačí se optat.

.·:*¨¨*:ZPRÁVA PRO HODNĚ NÁROČNÉ MAMINKY:*¨¨*:·.
Ještě jednou pro jistotu uvádím, že prodávám věci většinou NOŠENÉ, proto prosím pokud jste hodně náročná, raději zvažte vaši objednávku. Oblečení popisuji podle svého nejlepšího přesvědčení, chápu však, že můj názor se může lišit od jiného. Ale opravdu potom nemám zapotřebí číst zprávy, že věc je vhodná akorát tak na písek či do školky, neprodávám nic s čím bych sama nebyla spokojená.

Děkuji, že jste si přečetly podmínky Martina.
Podmínky byly naposledy upraveny: 19.9.2012, 9:38
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu