Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Kateřina L. (katka247) ID 52110
mimibazar.cz/katka247
Oblast: Praha - město
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 9.4.2007
Naposledy: 5.2.2021 19:57
Aktualizace: 26.1.2021 3:09
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 341
VŠECHNY FOTOGRAFIE 12
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
1. Kontaktní údaje
Název:
Sídlo/bydliště:
IČ: 87913101
Zapsaná:
Telefon:605501324
Email:katerina174@post.cz
Kontaktní adresa:
Seznam provozoven:


2. Informace
Informace o zboží a ceně uváděné prodávajícím jsou závazné s výjimkou zjevné chyby. Ceny jsou prezentovány včetně všech daní (např. DPH) a poplatků, kromě nákladů na doručení zboží.

Informace o přijímaných způsobech platby jsou uvedeny zde. Prodávající nepožaduje žádné poplatky v závislosti na způsobu platby.

Přijetí nabídky s dodatkem nebo odchylkou není přijetím nabídky.

Potvrzení obsahu smlouvy uzavřené v jiné než písemné formě, které vykazuje odchylky od skutečně ujednaného obsahu smlouvy, nemá právní účinky.

Převzetí nevyžádaného plnění ze strany kupujícího neznamená přijetí nabídky.


3. Doručování zboží

Prodávající dodá zboží kupujícímu kompletní, nejpozději do 15 dnů od potvrzení objednávky, pokud u jednotlivého zboží neuvádí jinou lhůtu k dodání. Je-li u zboží uvedeno „skladem“, prodávající zboží odešle nejpozději do dvou pracovních dnů. Kupující je povinen zboží převzít a zaplatit. Kupujícímu se doporučuje, aby si zboží při převzetí co nejdříve překontroloval.

Doklady ke zboží, zejména daňový doklad, potvrzení a certifikáty, odešle prodávající kupujícímu ihned po převzetí zboží, nejpozději do dvou dnů od převzetí zboží spotřebitelem.

Požádá-li o to kupující, potvrdí mu prodávající v písemné formě, v jakém rozsahu a po jakou dobu trvají jeho povinnosti z vadného plnění a jakým způsobem může kupující práva z nich uplatnit.

Cena a způsob doručení (informace ke stažení zde)

Nepřevezme-li kupující zboží v dohodnuté době porušením své povinnosti, je povinen prodávajícímu zaplatit poplatek za uskladnění za každý den prodlení ve výši 10,- Kč, maximálně však 300,- Kč. Prodávající je oprávněn poté, co kupujícího prokazatelně e-mailem upozorní a poskytne mu novou přiměřenou lhůtu pro převzetí, zboží vhodným způsobem prodat. Náklady na uskladnění a náklady marného dodání zboží z důvodu nedostatku součinnosti na straně kupujícího v nezbytně nutné výši je prodejce oprávněn vůči kupujícímu započíst na výtěžek prodeje.

4. Zrušení objednávky a odstoupení od smlouvy
Kupující může odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží nebo poslední části dodávky, a to bez ohledu na způsob převzetí zboží či provedení platby. Uvedená lhůta je určena k tomu, aby se kupující v přiměřeném rozsahu seznámil s povahou, vlastnostmi a funkčností zboží.

Kupující je oprávněn od smlouvy odstoupit i kdykoliv před dodáním zboží.

Odstoupení od smlouvy kupující prodávajícímu zašle nebo předá ve 14 denní lhůtě. Kupující nemusí uvádět důvod, pro který od smlouvy odstupuje. Pro usnadnění komunikace je vhodné v odstoupení uvést datum nákupu či číslo smlouvy/prodejního dokladu, bankovní spojení a zvolený způsob vrácení zboží.

Prodávající je povinen kupujícímu vrátit částku plně odpovídající ceně zboží a zaplaceným nákladům na jeho dodání do 14 dnů od odstoupení od smlouvy, a to stejným způsobem, jakým platbu od kupujícího přijal. Nabízí-li prodejce v rámci určitého způsobu dodání zboží několik možností, je povinen kupujícímu nahradit nejlevnější z nich. Nejpozději ve stejné lhůtě je kupující povinen prodávajícímu zaslat nebo předat zakoupené zboží. Zboží by mělo být vráceno prodávajícímu (ne na dobírku) kompletní, nejlépe v původním obalu, nesmí jevit známky opotřebení či poškození. Náklady vrácení zboží nese kupující.

Je-li vrácené zboží poškozeno porušením povinností kupujícího, je prodávající oprávněn vůči kupujícímu uplatnit nárok na náhradu snížení hodnoty zboží a započíst jej na vracenou částku.

Výjimky: Právo na odstoupení od smlouvy nelze uplatnit u smluv na dodání digitálního obsahu, nebyl-li dodán na hmotném nosiči, či u smluv o poskytování služeb, v obou případech za podmínky, že k plnění došlo s předchozím výslovným souhlasem kupujícího před uplynutím lhůty pro odstoupení od smlouvy, dále u smluv na dodávku služeb nebo zboží (vč. alkoholických nápojů), jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli prodávajícího, u smluv na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu a u smluv na zboží, které podléhá rychlé zkáze, u zboží, které bylo nenávratně smíseno s jiným zbožím, nebo vyňato z uzavřeného obalu a z hygienických důvodů je nelze vrátit, u dodávky zvukových či obrazových nahrávek nebo počítačových programů, porušil-li kupující jejich původní obal, u dodávky novin, časopisů nebo jiných periodik, u smluv o ubytování, dopravě, stravování nebo využití volného času poskytovaných v určeném termínu nebo u smluv uzavíraných na základě veřejné dražby podle zákona upravujícího veřejné dražby.

Vzor/on-line formulář pro odstoupení od smlouvy je dostupný zde.

Možnost: Prodávající poskytne spotřebiteli vzorové poučení o právu na odstoupení (k nalezení v dokumentech).




ve svém bazárku kromě věcí po dětech, prodávám čaje, čajové obaly, ručně vyráběná přáníčka, také se chystám zde mít dárkové balíčky, papírenské předměty a další.


Prodej osobní - čaje kusové, tedy ne v originální krabičce věci po svých dětech, dále použité věci a věci, které nebyly nakoupeny za účelem dalšího prodeje

Balné neúčtuji, poštovné platíte dle tarifů České pošty.

Při objednávce 3 kusů je poskytovaná sleva 10%
Při objednávce 5 kusů a více sleva 15%
Při objednávce 10ks a více kusů je poskytovaná sleva 20%.
POZOR - pokud si objednáte něco zdarma k objednávce, tak pokud váha celkového balíčku díky té věci zdarma k objednávce přeskočí tarifní pásmo , tak to nepřipočítávám, tudíž, neplatíte poštovné za tyto věcičky. O věci k objednávce si nezapomeńte říct, ráda přibalím.Do 3položek objednávky 1věc zdarma. Do 6položek 2věci zdarma, do 9položek 3věci zdarma atd.

Při dotazech, přeměřování čekám 48hodin pak pouštím věc dál.



Věci NEMĚNÍM, omlouvám se případným zájemcům o výměnu.
Měním pouze, když sama požádám o výměnu věcí u někoho v albu k výměně.Nebo pokud já mám v povaze inzerátu napsáno vyměním.
Nabízím většinou věcičky po mém synkovi, z kterých vyrostl a také po dcerce mé sestry.
.

Věcičky jsou většinou nošené, tudíž jejich stav tomu odpovídá. Na veškeré vady upozornuji, ale nabízené oblečky jsou ve stavu, kdy jsou pěkné pro nošení.

Způsob platby je na účet, je možný osobní odběr v Praze po domluvě
Zboží zasílám co nejdřív po obdržení peněz na účet, chodím na poštu cca 2-3x týdně, i v sobotu či neděli.
Číslo účtu zašlu zájemci na email.
V závazné objednávce prosím uvedte vaší plnou adresu, název zboží, počet kusů.
Na požádání je možné poslat detailnější popis.


Zájemcům se snažím ozvat do 24hod, zpravidla večer, přes den jsem na PC, ale to nestíhám moc přeměřovat a vážit věcičky, takže podmínky k prodeji posílám pak večer.



Budu ráda, když mi napíšete třeba formou hodnocení, zda jste s obdrženým zbožím spokojeni a zda vůbec jste obdrželi balíček i za případné připomínky.
Také fotečka s věcmi od nás potěší.
děkuji, že jste dočetli až sem.
s pozdravem Katka s Matýskem a Klárkou
Podmínky byly naposledy upraveny: 2.1.2014, 23:44
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu