Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Eva Ž. (Coccodrillo) ID 531083
Coccodrillo - Horní Počernice
mimibazar.cz/coccodrillo
Oblast: Praha - východ
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 11.8.2014
Naposledy: 28.8.2017 16:37
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
87000580
HODNOCENÍ 64
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vážení Zákazníci,

děkujeme , že jste nahlédli na naše stránky a tady pár informací než nakoupíte :-)


Obchodník Eva Žáková se sídlem Náchodská 1880, 193 00 Praha 9 Horní Počernice, IČ: 87000580 (dále jen „Prostředník obchodu") zveřejňuje obchodní podmínky s odvoláním na zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele. Prostředník obchodu zprostředkovává prodej zboží značky Coccodrillo.

I. Všeobecná ustanovení

Vztahy kupujícího a prostředníka obchodu se řídí těmito obchodními podmínkami, které jsou pro obě strany závazné, pokud není ve smlouvě stanoveno výslovně něco jiného. Podmínky vymezují a upřesňují práva a povinnosti prostředníka obchodu (obchodník Eva Žáková) a jeho zákazníků (kupujících) a ve svém aktuálním znění tvoří obsah kupní smlouvy (o dodávce zboží), resp. je její nedílnou součástí.

II. Předmět smlouvy

Předmětem smlouvy jsou pouze položky uvedené v objednávce (dále jen zboží). Prostředník obchodu se zavazuje, že bude svým odběratelům dodávat nové, nepoškozené zboží, které si zákazník objednal a je v souladu s normami ČR.

III. Místo plnění

Místem plnění (kontaktní) je provozovna Coccodrillo, Náchodská 1880, 193 00 Praha 9 Horní Počernice.

Tel.: +420 739 270 835

IV. Objednání zboží, uzavření smlouvy



V. Cena a placení

Ceny uvedené jsou platné v okamžiku objednání. Prostředník obchodu si vyhrazuje právo tiskových chyb a změny cen.

Převzetí zboží kupujícím je možné až po jeho úplném zaplacení. K ceně zboží je připočítána cena dopravy, balné, Dokud není zboží zaplaceno, je stále vlastníkem Coccodrillo.

VI. Dodací lhůta

Dodací lhůta začíná běžet ode dne obdržení platby za objednané zboží. Prostředník obchodu se tedy zavazuje vyexpedovat, nebo předat dopravci objednané zboží nejpozději do 7 pracovních dnů od obdržení této platby.

V případě jakéhokoliv zpoždění dodání zboží je termín dodání upraven dle dohody mezi prodávajícím a kupujícím.



VII. Dodací podmínky, poštovné

Doručení na území České republiky se uskuteční:

Dopravné a balné pak činí 44-105kč dle váhy a pojištění balíku.

Doporučený balík do 5cm šířky a do hodnoty 500kč-44kč
Doporučený balík nad 5cm a do hodnoty 500kč- 69kč
Pojištěný balík nad hodnotu 500kč- 105kč


Balík do druhého dne -balík do ruky-145kč

zboží na dobírku nezasíláme



Doručení na území Slovenské republiky:
Do Slovenské republiky již NEZASÍLÁME.

VIII. Způsob platby


Převodem z účtu – platba předem na náš bankovní účet

Hotově – při osobním převzetí na prodejně

IX. Záruka, servis

Záruční doba začíná běžet ode dne předání zboží kupujícímu. Záruční doba je minimálně 24 měsíců.

Případná reklamace zboží bude vyřízena do 30 dnů ode dne jejího obdržení.

X. Vrácení

Vrácení zboží:

Nepoužité zboží může kupující bez udání důvodu v případě koupě přes internet vrátit do 14 dnů od jeho převzetí.

Adresa: prodejna COCCODRILLO, Náchodská 1880, 193 00 Praha 9 Horní Počernice. Zboží zašle zpět nepoužité, nepoškozené, včetně případného příslušenství, schopné dalšího prodeje.

Zboží bude zpět zasláno jako obyčejná zásilka. Dobírky nebudou přijaty !! Při vrácení zboží si může kupující zvolit způsob úhrady peněz: buď poštovní poukázkou vyplacenou v hotovosti, nebo převodem na účet. Vrácení kupní ceny bude zrealizováno maximálně do 14 kalendářních dnů. Způsob úhrady včetně případného čísla účtu kam mají být peníze zaslány uvede kupující písemně na listu přiloženém k zásilce. K zásilce bude přiložen dopis obsahující zprávu kupujícího o tom, že odstupuje od smlouvy, v zákonem dané lhůtě a v požadovaném stavu vrací nakoupené zboží.

XI. Zvláštní ujednání - OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vyhrazujeme si právo požádat kupující o uveřejnění některých osobních údajů za účelem dalšího zpracování (např. marketingové kampaně, organizace aktivit v rámci věrnostního programu). V takovém případě, bude Provozovatel s těmito údaji nakládat v souladu s platnými právními předpisy a poskytnuté osobní údaje, které bude chtít Provozovatel využít nad rámec zpracování nutného pro uzavření a plnění smlouvy, budou zpracovány dle podmínek uvedených níže.

Uživatel poskytnutím uvedených osobních údajů a odkliknutím potvrzující ikony dobrovolně souhlasí s tím, aby údaje poskytnuté v rozsahu, který Uživatel v konkrétním případě vyplnil či, které byly o Uživateli získány na základě uzavřené kupní smlouvy či v rámci prohlížení internetových stránek Provozovatele, byly zpracovány našim obchodem a mohou být její osobní údaje použity pouze pro účely splnění smlouvy, k jakémukoliv dalšímu zpracování jejích osobních údajů je nutný její výslovný souhlas.

Zpracováním výše uvedených osobních údajů může správce pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kupující (registrovaný Kupující) může písemně na dostupných kontaktních místech uvedených na www stránkách požádat o storno osobních údajů nebo jejich opravu.

Kupující projevuje spolu se souhlasem s těmito Všeobecnými obchodními podmínkami i souhlas se zasíláním informací o připravovaných aktivitách (tj. slevách, akcích apod.).

XII. Závěrečná ustanovení

Tyto obchodní podmínky platí ve znění uvedeném na internetové stránce prostředníka obchodu v den odeslání elektronické objednávky tehdy, není-li mezi účastníky písemně dohodnuto něco jiného. Odešle-li objednávku po dni, v němž došlo ke změně podmínek, platí, že se změnou souhlasí. Odstoupení je účinné okamžikem jeho doručení prostředníkovi obchodu, nevztahuje se však na zásilku již předanou dopravci. Odesláním elektronické objednávky kupující bez výhrad akceptuje veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den odeslání objednávky, jakož i v den odeslání objednávky platnou výši ceny objednaného zboží ( včetně příp. expedičních a dopravních nákladů) uvedenou v ceníku na internetové stránce, nebude-li v konkrétním případě prokazatelně dohodnuto jinak. Odeslanou objednávkou (návrhem kupní smlouvy) je kupující po dobu stanovenou k dodání zboží neodvolatelně vázán. Účastníci se výslovně ve smyslu ust. § 262 odstavec 1 obchodního zákona dohodli, že není-li podmínkami výslovně stanoveno jinak řídí se jejich práva a povinnosti obchodním zákoníkem, zejména jeho ust. § 409.

Na veškeré dotazy a objednávky budu vyřizovat od 9-17h v pracovním týdnu, pokud není vyvěšen vzkaz o mé celodenní či vícedenní nepřítomnosti.
Víkendové emaily budou vyřízeny v pondělí.

Po ukončení obchůdky vždy budu ráda za případné hodnocení, které i já pak napíší. Ne sice hned, kvůli nedostatku času. Velmi mě i potěší fotečka spokojeného zákazníka.

Toť vše. Děkuji za přečtení obchodní podmínek – což brání případnému nedorozumění.
Velmi se těším na obchůdky s Vámi.


Kamenný obchod najdete na této adrese:

Coccodrillo
Náchodská 1880
Praha 9
19300

Otevírací doba
pondělí- pátek 9-17h
sobota - zavřeno.
Podmínky byly naposledy upraveny: 12.3.2015, 10:46
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu