Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Martina J. (miminkaabatolata) ID 540998
Martina Josková
mimibazar.cz/miminkaabatolata
Oblast: Praha - východ
Ověřená adresa
Telefon: 774812424
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 10.11.2014
Naposledy: 24.5.2023 8:08
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
1. Všeobecná ustanovení

a) Kupující učiněním objednávky akceptuje Obchodní podmínky pro dodávky zboží vyhlášené prodávajícím. Vztahy kupujícího a prodávajícího se řídí těmito obchodními podmínkami, které jsou pro obě strany závazné, pokud není ve smlouvě stanoveno výslovně něco jiného. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a jeho zákazníků (kupujících) a ve svém aktuálním znění tvoří obsah kupní smlouvy (o dodávce zboží), resp. je její nedílnou součástí.

b) Není-li mezi účastníky sjednána trvalá kupní smlouva v písemné formě, dodá prodávající zboží na základě elektronické objednávky a specifikace zákazníka (objednávky doručené prostřednictvím elektronické pošty)

2. Předmět smlouvy

Předmětem smlouvy jsou pouze položky výslovně uvedené v kupní smlouvě - objednávce (dále jen zboží). Váhy, rozměry, kapacita, ceny, výkony a ostatní údaje obsažené na WWW stránkách Miminka a batolata.

Prodávající se zavazuje, že bude svým odběratelům dodávat:
- bezvadné zboží v souladu se specifikací nebo s vlastnostmi obvyklými pro daný druh zboží
- vyhovující normám, předpisům a nařízením platným na území ČR
- vybavené českými návody k obsluze, záručními listy a seznamy pozáručních opraven, je-li to pro daný druh zboží obvyklé



3. Objednání zboží, uzavření smlouvy

a) Podmínkou platnosti elektronické objednávky je vyplnění veškerých formulářem předepsaných údajů a náležitostí. Objednávka je návrhem kupní smlouvy. K uzavření kupní smlouvy se nevyžaduje formální potvrzení objednávky prodávajícím, smlouva pak vzniká samotným dodáním zboží. Prodávající si může v jednotlivém zejména cenově náročnějším případě vyhradit vznik smlouvy potvrzením objednávky.

b) Prodávající je v závislosti na charakteru obchodu (množství zboží, výše ceny, náklady na přepravu, vzdálenosti apod..), vždy oprávněn žádat kupujícího o autorizaci objednávky vhodným způsobem, např. telefonicky či písemně. Odmítne-li prodávající objednávku požadovaným způsobem autorizovat, považuje se objednávka za neplatnou.

c) Kupující odesláním objednávky potvrzuje, že je starší 18-ti let!



4. Cena a placení

Nabídkové ceny uvedené na WWW stránkách Miminka a batolata jsou platné v okamžiku objednání. . Prodávající si vyhrazuje právo tiskových chyb a změny cen, v případě změny peněžních kurzů, výrazném nárůstu inflace nebo při výrazných změnách dodavatelských podmínek u výrobců a ostatních dodavatelů zboží. Kupní cena bude považována za zaplacenou teprve připsáním celé kupní ceny za samostatnou část dodávky na běžný účet prodávajícího nebo uhrazením v hotovosti při osobním odběru. V případě nedodržení jakékoliv platební lhůty je kupující povinen zaplatit prodávajícímu poplatky z prodlení z hodnoty včas nezaplacené částky ve výši 0,1 % za každý den prodlení. Prodávající si vyhrazuje vlastnické právo ke zboží až do úplného zaplacení kupní ceny.

Faktura vystavená na základě kupní smlouvy mezi prodávajícím a kupujícím je současně daňovým dokladem. Převzetí zboží kupujícím je zásadně možné až po jeho úplném zaplacení, pokud není dohodnuto jinak.

K ceně zboží je připočítána cena dopravy.

Zákon o DPH Hlava III § 9 odst.1 písmeno a)

Zdanitelné plnění se považuje za uskutečněné při prodeji zboží podle kupní smlouvy dnem dodání, v ostatních případech dnem převzetí nebo zaplacením zboží, a to tím dnem, který nastane dříve, pokud tento zákon nestanoví jinak.

“Den dodání zboží” dle obchodního zákoníku: Hlava II, oddíl 2, § 412 odst. 1

Není-li prodávající povinen podle smlouvy dodat zboží v určitém místě, uskutečňuje se dodání zboží jeho předání prvnímu dopravci k přepravě pro kupujícího, jestliže smlouva stanoví odeslání zboží prodávajícím.



5. Dodací lhůta

Dodací lhůta začíná běžet ode dne obdržení závazné objednávky za podmínky obdržení všech podkladů, které jsou nutné pro včasné vyřízení dodávky. V případě, že zboží je na skladě, zavazuje se prodávající je vyexpedovat nebo předat dopravci do 2 pracovních dnů. Dodací lhůta bude přiměřeně k okolnostem prodloužena, jestliže zpoždění je způsobeno vyšší mocí nebo okolnostmi nezaviněnými prodávajícím.

Většina zboží je převážně stále na našem skladě nebo na skladě našich dodavatelů. Někteří výrobci ale neoznámí včas výpadek výroby či zpoždění dodávek. Jedná-li se o důležitou objednávku, vyžádá si kupující od prodávajícího písemné potvrzení objednávky. V případě, že objednané zboží nebude na skladě nebo je nebude možné dodat přepravci do 5 dnů, oznámí prodávající předpokládaný termín dodání nebo nabídne jiný srovnatelný výrobek. V tom případě si však vyžádá odsouhlasení kupujícího. Dodací lhůta se považuje za splněnou včas, jestliže zboží bude připraveno v místě plnění k předání nejpozději poslední den sjednané nebo dodatečně sjednané dodací lhůty. Není-li prodávající schopen do 30 kalendářních dní odeslat zboží odběrateli (předat k přepravě prvnímu přepravci), je povinen vrátit bez zbytečného odkladu veškeré finanční prostředky vynaložené odběratelem k aktuální objednávce - kupní smlouvě na jeho účet.



6. Dopravní podmínky a platba



Zásilková služba pro celé ČR

Zboží zasíláme po celé ČR zpravidla balíkem službou PPL. Cena služby je 79,- Kč. Při ceně zboží vyšší nebo rovné částce 2.000,- Kč se doprava neúčtuje.

.

Platba předem převodem

Platbu můžete provést na základě potvrzení o objednávce. Jako variabilní symbol uveďte číslo Vaší objednávky. Číslo účtu pro platby předem je: Fio banka 2700655322 / 2010 , Equa banka 1015656314/6100 , Zuno banka 1200429316/2310 , Air banka 1320357011/3030 . Tato služba je ZDARMA, platíte pouze za zvolený způsob dopravy zboží.



Platba při převzetí zboží - dobírka

Platbu provedete v hotovosti přepravci při převzetí zboží. Cena této služby je 21,- Kč plus cena za zvolený způsob dopravy zboží. Při ceně zboží vyšší nebo rovné částce 2.000,- Kč se tato služba neúčtuje.



7. Rozpor s kupní smlouvou

V případě, že věc při převzetí kupujícím není ve shodě s kupní smlouvou, tedy, že obsahuje vady, má kupující právo na to, aby prodávající bezplatně a bez zbytečného odkladu věc uvedl do stavu odpovídajícího kupní smlouvě, a to podle požadavku kupujícího buď výměnou věci, nebo její opravou; není-li takový postup možný, může kupující požadovat přiměřenou slevu z ceny věci nebo od smlouvy odstoupit. To neplatí, pokud kupující před převzetím věci o rozporu s kupní smlouvou věděl nebo rozpor s kupní smlouvou sám způsobil.

Rozpor s kupní smlouvou, který se projeví během šesti měsíců ode dne převzetí věci, se považuje za rozpor existující již při jejím převzetí, pokud to neodporuje povaze věci nebo pokud se neprokáže opak. V případě rozporu zboží se smlouvou má spotřebitel nárok na tzv. zjednání nápravy a to:

- přiměřeným snížením kupní ceny
- náhradním dodáním zboží
- odstoupením od smlouvy
Odstoupení od smlouvy:
Podle občanského zákoníku má kupující právo odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Tím, že oznámení o odstoupení v této lhůtě doručíte na adresu sídla provozovatele. Zboží je třeba doručit provozovateli na vlastní náklady. Pokud od smlouvy odstoupíte, nepoškozené zboží, bez známek užívání nebo opotřebování, pokud možno v původním obalu zašlete zpět na adresu: Martina Josková,U Strouhy 113, Herink, 25101.
Zboží zasílejte pouze běžnou balíkovou poštou nebo libovolnou přepravní službou. Doporučujeme Vám zboží POJISTIT. Při zaslání dobírkou nebude zásilka provozovatelem přijata! Zboží musí obsahovat veškeré původní příslušenství - savičky, pítka, víčka, úchytky, u hracích dek a kombinovaných hraček všechny jejich příslušné díly apod. Po obdržení vráceného zboží, Vám obratem vrátíme zpět kupní cenu za zboží a dopravné bankovním převodem - do 14ti dnů.
Od smlouvy nelze odstoupit v případech stanovených občanským zákoníkem.
Záruční podmínky:
Záruční doba na zakoupené zboží činí 24 měsíců ode dne převzetí zboží. V případě, že zboží bude vykazovat vady, za které provozovatel odpovídá, musí být vady zboží uplatněny nejpozději do konce záruční doby u provozovatele, a to tak, že odešlete zboží na adresu Martina Josková, U Strouhy 113, Herink, 25101 - s popisem vady zboží a dokladem o koupi zboží. Reklamace Vám bude vyřízena do 30ti kalendářních dnů ode dne jejího obdržení. Záruka se nevztahuje na běžné opotřebení věci nebo jejích dílů způsobené používáním. Kratší životnost výrobku nelze považovat za vadu a nelze ji ani reklamovat.
Ochrana osobních údajů:
Provozovatel prohlašuje, že veškeré údaje osobní povahy (jméno, příjmení, tel. čísla, emailové adresy a poštovní adresy) jsou důvěrné, budou použity pouze pro interní potřebu provozovatele a nebudou zveřejněny, poskytnuty třetí osobě či nijak zneužity. Osobní údaje jsou shromažďovány provozovatelem k obchodnímu a marketingovému účelu.
Provozovatel je oprávněn předat osobní údaje zákazníka třetí osobě jen v případě, že je to nezbytné k plnění smlouvy uzavřené se zákazníkem.
Zákazník objednáním zboží u provozovatele dává souhlas ke shromažďování svých osobních údajů provozovatelem do 5 let ode dne poslední objednávky zákazníka. Zákazník má právo zažádat o vymazání osobních údajů z databáze provozovatele a to písemnou žádostí zaslanou na adresu sídla provozovatele.
8. Závěrečná ustanovení

Tyto obchodní podmínky platí ve znění uvedeném na internetové stránce prodávajícího v den odeslání elektronické objednávky tehdy, není-li mezi účastníky písemně dohodnuto něco jiného. Odešle-li objednávku po dni, v němž došlo ke změně podmínek, platí, že se změnou souhlasí. Odstoupení je účinné okamžikem jeho doručení prodávajícímu, nevztahuje se však na zásilku již předanou dopravci. Odesláním elektronické objednávky kupující bez výhrad akceptuje veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den odeslání objednávky, jakož i v den odeslání objednávky platnou výši ceny objednaného zboží (včetně příp. expedičních a dopravních nákladů) uvedenou v ceníku na internetové stránce, nebude-li v konkrétním případe prokazatelně dohodnuto jinak. Odeslanou objednávkou (návrhem kupní smlouvy) je kupující po dobu stanovenou k dodání zboží neodvolatelně vázán. Účastníci se výslovně ve smyslu ust. § 262 odstavec 1 obchodního zákona dohodli, že není-li podmínkami výslovně stanoveno jinak, řídí se jejich práva a povinnosti obchodním zákoníkem, zejména jeho ust. § 409 a násl..

Platné od 1. 1. 2015

ZPŮSOB DORUČENÍ POŠTOVNÉ BALNÉ
PPL Dopravní služba PPL Dovoz do druhého dne po odeslání 79,00 Kč
Česká pošta Balíky malých rozměrů botičky, ponožky, drobné hračky, trička. Dovoz 3-4 dny po odeslání 60,00 Kč
Při objednávce nad 2 000,-Kč doprava zdarma netýká se balíku obřích rozměrů
OSOBNÍ ODBĚR zdarma U Strouhy 113, Herink - Praha východ, 251 01
Praha 11- závoz každý všední den, balíky menších rozměrů Prahu 1 ulice Pařížská,
Doprava PPL na Slovensko
Doprava PPL na Slovensko Uvedená cena platí pro zásilky do váhy max.10kg Posíláme jenom po zaplacení předem na účet 265,00 Kč
ZPŮSOB ÚHRADY
Dobírka PPL
Zboží bude uhrazeno při dodání řidiči PPL 21,00 Kč
Dobírka česká pošta
Zboží bude uhrazeno při dodání řidiči české pošty 39,00 Kč
PLATBA PŘEDEM NA ÚČET
Pouze po dohodě a po potvrzení,že objednané zboží není vyprodané bez poplatku
Podmínky byly naposledy upraveny: 7.2.2015, 6:49
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu