Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Tomáš H. (oblekameandilky) ID 541167
mimibazar.cz/oblekameandilky
Oblast: Zlín
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 11.11.2014
Naposledy: 11.5.2018 12:29
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
87043238
HODNOCENÍ 69
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milé maminky, platba převodem 49 Kč doporučeně! Obyčejně nezasílám. Prosím o hodnocení. Přeji vám příjemný nákup.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Všeobecné obchodní podmínky

1) Všeobecná obchodní ustanovení
Momentem uskutečnění (odeslání) objednávky kupující dobrovolně a bezvýhradně akceptuje a souhlasí s veškerými ustanoveními těchto všeobecných obchodních podmínek a je si vědom všech práv a povinností z nich vyplývajících. Vztahy mezi kupujícím a prodávajícím se řídí těmito obchodními podmínkami, které jsou zároveň pro obě strany závazné. Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky.

Prodávajícím se pro účely těchto obchodních podmínek rozumí provozovatel internetového obchodu (oblékáme-andílky.cz – oblečeme i ty vaše…) Tomáš Hečko, Valachův žleb 4888, Zlín 760 05, IČ 87043238. Email: obchod@oblekame-andilky.cz

Kupujícím se pro účely tohoto prohlášení rozumí zákazník internetového obchodu www.mimibazar.cz/oblekameandilky.

Objednávka - zboží, které si zákazník vybral v katalogu provozovatele za účelem koupě.

2) Závazky provozovatele
Provozovatel se zavazuje, že bude zákazníkům dodávat:
- Zboží co v nejvyšší možné kvalitě, které si zákazník objednal prostřednictvím e-shopu, které je se zobrazeným zbožím ve shodě v maximální možné míře (drobné změny barev jsou možné - úpravou fotografií, různou světelnou intenzitou apod. Veškeré odlišnosti jsou upřesněny v popisu jednotlivých kusů tak, aby zákazník získal co nejpřesnější představu).

Dále se provozovatel zavazuje, že:

- bude ke každé objednávce přistupovat, aby byl zákazník maximálně spokojen
- bude uveřejňovat skutečné a konečné ceny, které má zákazník zaplatit za zboží a dopravu (nejsme plátci DPH)
- osobní údaje zákazníka bude chránit v maximální možné míře a neposkytne je třetím subjektům a bude je užívat jen k vyřízení objednávky, toto ustanovení zůstává v platnosti i v případě ukončení činnosti provozovatele e-shopu


3) Závazky objednávek
Podmínkou pro naplnění platnosti elektronické objednávky je vyplnění veškerých požadovaných údajů a náležitosti uvedených v objednávkovém formuláři. Pravidla pro nakládání s osobními údaji v internetovém obchodě www.mimibazar.cz/oblekameandilky jsou kupujícímu přístupná v dokumentu Ochrana osobních údajů. Objednávka je zároveň návrhem kupní smlouvy, kdy samotná kupní smlouva posléze vzniká okamžikem předání objednaného zboží kupujícímu. K uzavření kupní smlouvy se vyžaduje formální potvrzení objednávky prodávajícím.

Všechny objednávky jsou závazné. Stornování objednávky nebo odstranění některého kusu oblečení z objednávky je možné pouze do 24 hodin od zaslání objednávky (vzhledem ke snaze vyřizovat Vaše objednávky co nejrychleji po jejich obdržení!) prostřednictvím emailu objednavky@oblekame-andilky.cz a to bez udání důvodu. Stačí uvést jméno, ID číslo na MMB, (případně číslo objednávky), popis objednaného zboží. Veškeré objednávky kupujícího po tomto termínu jsou považovány za závazné.

Stornovat objednávku může pouze prodávající na základě Vašeho včasného e-mailu. Pokud zákazník opakovaně stornuje z jakéhokoliv důvodu svou objednávku nebo její část, vyhrazuje si provozovatel možnost tohoto zákazníka po předcházejícím upozornění nadále neobsluhovat.

Provozovatel má právo provést storno objednávky. A to v případě, kdy není možno autorizovat skutečnou identitu kupujícího, či v případě porušení kupní smlouvy.

Vlastnické právo ke zboží přechází z prodávajícího na kupujícího okamžikem zaplacení kupní ceny, a to při předání zboží kupujícímu.

4) Reklamace
Na nové zboží je záruční doba 2 roky. Na použité zboží dle platných zákonů.

Kupující může odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží nebo poslední části dodávky, a to bez ohledu na způsob převzetí zboží či provedení platby. Uvedená lhůta je určena k tomu, aby se kupující v přiměřeném rozsahu seznámil s povahou, vlastnostmi a funkčností zboží.
Kupující je oprávněn od smlouvy odstoupit i kdykoliv před dodáním zboží.
Odstoupení od smlouvy kupující prodávajícímu zašle nebo předá ve 14 denní lhůtě. Kupující nemusí uvádět důvod, pro který od smlouvy odstupuje. Pro usnadnění komunikace je vhodné v odstoupení uvést datum nákupu či číslo smlouvy/prodejního dokladu, bankovní spojení a zvolený způsob vrácení zboží.
Prodávající je povinen kupujícímu vrátit částku plně odpovídající ceně zboží a zaplaceným nákladům na jeho dodání do 14 dnů od odstoupení od smlouvy, a to stejným způsobem, jakým platbu od kupujícího přijal. Nabízí-li prodejce v rámci určitého způsobu dodání zboží několik možností, je povinen kupujícímu nahradit nejlevnější z nich. Nejpozději ve stejné lhůtě je kupující povinen prodávajícímu zaslat nebo předat zakoupené zboží. Zboží by mělo být vráceno prodávajícímu (ne na dobírku) kompletní, nejlépe v původním obalu, nesmí jevit známky opotřebení či poškození. Náklady vrácení zboží nese kupující.
Je-li vrácené zboží poškozeno porušením povinností kupujícího, je prodávající oprávněn vůči kupujícímu uplatnit nárok na náhradu snížení hodnoty zboží a započíst jej na vracenou částku.

Pravidla vrácení zboží:

- zboží nelze vracet na dobírku, jakékoliv takto vrácené zboží nebude provozovatel přijímat
- vrácené zboží však musí být v zcela původním stavu (neprané a nežehlené) a označeno původní identifikační etiketou s kódem zboží
- zákazník je před zasláním zboží na adresu provozovatele povinen na tuto skutečnost předem písemně e-mailem reklamace@oblekame-andilky.cz upozornit a musí definovat, které konkrétní zboží bude vracet
- jakékoliv neoznámené zásilky nebude provozovatel přijímat


Zákazník je rovněž povinen sdělit provozovateli následné finanční vypořádání za vrácené zboží:

- pokud zákazník bude chtít peníze za vracené zboží na účet, přiloží k zásilce číslo bankovního účtu. Provozovatel následně nejpozději do 14 pracovních dnů převede finanční částku na uvedený účet
- pokud zákazník bude chtít peníze za vrácení zboží uplatnit v další objednávce, je povinen tuto skutečnost napsat do poznámky u objednávky


Provozovatel si vyhrazuje možnost ukončit se zákazníkem obchodní vztahy a v budoucnu zákazníka neobsluhovat (po předchozím upozornění) v případě, že prodávající vyhodnotí jednání zákazníka při nákupech a reklamacích jako spekulativní.

Veškeré akční nabídky zboží platí do uvedeného data. Není-li datum u akčních nabídek uvedeno, platí pouze do vyprodání zásob. Zároveň toto zboží není vymahatelné.

5) Doprava a poštovné
Prodávající zajistí dopravu zboží na místo určené kupujícím. Prodávající si vyhrazuje právo cenu dopravy upravovat dle momentální potřeby a při případných změnách cen dopravců a přepravních služeb. Závazná cena za dopravu zásilek je cena uvedená v potvrzení objednávky kupujícímu.

Kupující akceptuje nabízenou cenu podáním závazné objednávky. Účtovány jsou ceny aktuální v den objednání v obchodě www.mimibazar.cz/oblekameandilky.

Provozovatel si vyhrazuje vlastnické právo ke zboží až do úplného zaplacení kupní ceny. Faktura vystavená na základě kupní smlouvy mezi prodávajícím a kupujícím je současně daňovým dokladem.

Převzetí zboží kupujícím je zásadně možné až po jeho úplném zaplacení, pokud není dohodnuto jinak. Dodání zboží se uskutečňuje dodáním zboží jeho předání prvnímu dopravci k přepravě pro kupujícího.

Platební metody

Zákazníci mají možnost platit těmito způsoby:
- Dobírka (zákazník uhradí za dodané zboží poště při přejímání zaslaného balíčku) 90,- Kč
- Platba předem (na číslo učtu 2800433436/2010) 49,- Kč
- Osobní odběr ve Zlíně (platba pouze převodem) 0,- Kč
- Obyčejně nezasílám


Dodací lhůty
Zboží expedujeme každý pracovní den, respektive nejpozději následující pracovní den od připsání platby na účet nebo zadání objednávky na dobírku.

Maximální čekací doba při platbě bankovním převodem je 5 pracovních dnů, poté se objednávka ruší. Další zásilky na dobírku odesíláme až po vyzvednutí zásilky předchozí, respektive po připsání částky Českou poštou na náš účet.

K odesílání zásilek využíváme služeb České pošty, kde doručení zásilky trvá zpravidla 2-5 pracovních dnů od odeslání. O odeslání zásilek Vás informujeme e-mailem.

Provozovatel si vyhrazuje možnost neobsluhovat napříště zákazníky, kteří si záměrně nepřevezmou své zásilky v běžné úložní době.

6) Ochrana osobních údajů
Veškerá manipulace s osobními údaji na webových stránkách se řídí podle zákona č.100/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Proto, abychom Vám mohli nabídnout naše kvalitní služby, potřebujeme od Vás jako zákazníka, některé osobní údaje (jméno a příjmení, úplnou poštovní adresu, telefonický a emailový kontakt). Tyto údaje potřebujeme k Vaší identifikaci, ke komunikaci s Vámi, k realizaci prodeje a platby za zboží. Veškeré výše uvedené údaje mají důvěrný charakter a jsou chráněny před zneužitím třetí stranou. Výjimkou je samotná realizace obchodu, kdy je nutné uvést základní osobní údaje pro doručení objednaného zboží.

Zákazník má právo kdykoliv, prostřednictvím e-mailu, či telefonicky požádat o zrušení a odstranění jeho osobních údajů z naší databáze.

Používáním internetového obchodu souhlasíte se shromažďováním osobních údajů v uvedeném rozsahu a souhlasíte s výše uvedenými pravidly.

7) Závěrečné ustanovení
Tyto obchodní podmínky jsou platné pro všechny kupní smlouvy uzavírané mezi prodávajícím a kupujícím a nabývají účinnosti dnem 26. 11. 2015. Obchodní podmínky jsou platné a účinné po celou dobu trvání nároku vyplývajících ze smluvního vztahu. Prodávající si vyhrazuje právo obchodní podmínky měnit. Změněné podmínky vyhlásí vhodným způsobem na internetových stránkách www.mimibazar.cz/oblekameandilky nejméně měsíc před účinností nových obchodních podmínek. Jakékoliv změny a úpravy obchodních podmínek učiněné prodávajícím po uzavření kupní smlouvy jsou vůči této smlouvě neúčinné.

Pokud není v těchto podmínkách uvedeno jinak, řídí se smluvní vztah mezi prodávajícím a kupujícím příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku (č. 40/1964 Sb.) a Zákonem o ochraně spotřebitele (č. 634/1992 Sb.), je-li kupujícím spotřebitel. Je-li kupujícím podnikatel, řídí se vztahy, které neupravují tyto obchodní podmínky a které se vztahují na podnikatele, Obchodním zákoníkem (č. 513/1991 Sb.), vše v platném znění.

V případě, že jedno nebo více ustanovení Obchodních podmínek bude považováno za nezákonné, neplatné nebo nevynutitelné, nezpůsobuje tento fakt neplatnost celých Obchodních podmínek, ale bude se dotýkat pouze předmětných ustanovení. Obě strany souhlasí, aby ustanovení nezákonná, neplatná nebo nevynutitelná byla nahrazena ustanoveními platnými, zákonnými a vynutitelnými, které se svým obsahem nejvíce blíží obsahu a účelu Obchodních podmínek.

Obchod www.mimibazar.cz/oblekameandilky nenese žádnou odpovědnost za škody vzniklé nahráváním, načítáním jeho stránek do Vašeho počítače, špatnou funkcí nebo nedostupností jeho stránek a jakékoliv náhrady škod nejsou tedy provozovatelem akceptovány a nebudou hrazeny.
Podmínky byly naposledy upraveny: 31.1.2017, 17:21
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu