Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Simona Laštůvková (Vlaštovička) ID 55387
Simona Laštůvková
mimibazar.cz/vlastovicka78
Oblast: Rakovník
Telefon: 732468358
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 30.4.2007
Naposledy: 6.8.2023 22:33
Aktualizace: 8.6.2012 17:37
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 505
VŠECHNY FOTOGRAFIE 380
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milé maminky a zákazníčci :o) Děkuji za vaše nákupy u mě a doufám, že si každá vybereto to své a najdete to co hledáte :o) Podle foteček od jiných vyrábějících maminek nevyrábím. Děkuji vám za pochopení a přeji příjemné nakupování :o))
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí nakupující, maminky, zákazničky, zákazníčci i všichni ostatní :o))

Předem děkuji vám za váš projevený zájem o mé zbožíčko!

DODACÍ PODMÍNKY
Doba dodání se odvíjí od délky délky čekací doby - vždy je to na dohodě.
Čepičky se snažím vyrábět v co nejkratším termínu, bohužel, někdy je to vzhledem k jejich počtu na delší dobu - čekací doba se pohybuje podle počtu zájemců, který v závislosti na sezónách strmě stoupá. Veškeré info nazleznete v textu inezrátu a nebo zde v podmínkách prodeje. Případné dotazy ráda zodpovím.
Pokud nejsem schopna dodat požadované zboží v námi smluvené době, vždy vás informuji - buď se domluvíme na prodloužení dodací lhůty nebo objednávku stornujeme - obratem zasílám zpět peníze (pokud je již zboží zaplaceno). Pokud je zboží k odeslání jen z části, tak po dohodě pošlu později na jednou celou zásilku nebo na vlastní náklady dodám chybějící zboží v nejkratším možném termínu.

ROZMĚRY
K rozměrům a jejich měření. Obvod hlavičky se měří v nejširším místě kolem hlavičky, tak přibližně ve výšce nad obočím - čela. A hloubka se měří tak, že změříte od jednoho ouška před vršek hlavičky k druhému oušku. Začnete a skončíte tam, kde chcete aby končila čepička. A prosím, nepřidávat ani neubírat centimetříky, pak se lehce stane, že čepička je velká či malá :o))

PLATBA
Platbu požaduji pouze převodem z účtu nebo podle domluvy i na složenku typu A. Na dobírku v žádném případě nezasílám. Podklady k platbě zasílám vždy několik dní před zhotovením vaší objednávky, aby jste měli dostatek času na uhrazení.

ZASLÁNÍ BALÍČKU
Balíček zasílám po připsání platby na účet jako doporučený dopis (v případě větší zakázky jako obchodní balík) - vše dle tarifů pošty. Obyčejné zásilky zašlu pouze na Vaše vlastní riziko a Vaše vyžádání – a to bez jakékoliv záruky, bohužel vás nemohu nikterak přesvědčit, že jsem balíček odeslala a ani se nedá nikterak dohledat. Balíčky posílám několikrát týdně, většinou podle toho, jak se připisují korunky - většinou týž den po připsání peněz na můj účet. Nejpozději však do 24ti hodin po připsání, nehodneme-li se jinak.

PŘEDNOSTNÍ OBJEDNÁVKY
Maminky, které chtějí čepičky přednostně: Také to lze, ale vyjde vás to o 50,-Kč více za každou objednanou čepičku. Ovšem né pokaždé vám můžu vyhovět, pořadník není bohužel nafukovací a můj čas na přednostní zakázky je velice omezený, takže přednostní objednávky dělám jen vyjímečně.

CENA ZBOŽÍ
Určené ceny zboží NEJSOU smluvní, tedy není možné požadovat slevy. Cena zakázky je určena předem a kalkulace je provedena automaticky s přihlédnutím ke všem možným požadavkům z vaší strany. Ve většině případů je cena uvedena přímo u daného zboží. Nepožadujte tedy prosím slevy.

STORNO OBJEDNÁVKY A VRÁCENÍ ZBOŽÍ BEZ UDÁNÍ DŮVODU
Storno objednávky lze učinit do 24 hodin telefonicky nebo mailem. Vzhledem k tomu, že v mém případě jde o zakázkovou výrobu, jde u mě stornovat objednávku téměř kdykoli před dím, než je započata výroba - o čemž jste vždy předem informováni.

Kupující má právo zboží vrátit do 14ti dnů od jeho obdržení (určující je datum doručení přepravní firmou). Pokud bude vrácené zboží jevit známky poškození či opotřebení, má prodávající právo si o to ponížit vracenou částku. (určující je datum doručení přepravní firmou). Prodávající do 30ti denní lhůty vrátí zpět odpovídající částku převodem na účet zákazníka.
Vrácení peněz provádím převodem na účet. Od vrácené částky budou odečteny náklady spojené s objednávkou pro zákazníka a expedicí zboží které prodejce vynaložil v souvislosti s dodáním zboží zákazníkovi (např. přepravné, přebalení zboží apod.). O rozhodnutí, že kupující odstupuje od kupní smlouvy infomuje dodavatele písemně nebo elektronickou poštou. Doručení zboží zpět prodávajícímu hradí nakupující. Zboží zasílá (doporučuji pojistit)poštou, nebo přepravní službou, po dohodě i osobně. Zboží neposílejte na dobírku, nebude přijato.


REKLAMAČNÍ ŘÁD
Povinnosti kupujícího
Kupující je povinen dodané zboží prohlédnout a bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o zjištěných závadách do 5 pracovních dnů od doručení zásilky. Kupující může oprávněnou reklamaci podat jednou z následujících možností:

Na e-mailovou adresu provozovatele-odpovědné osoby: lastuvkova.simona@seznam.cz
- Poštou na adresu provozovatele-odpovědné osoby.
- Telefonicky
- Po dohodě osobním doručením
Náklady na dopravu k nám hradí zákazník, zpět k zákazníkovi hradí prodejce.

Povinnosti prodávajícího
Prodávající rozhodne o reklamaci do 15 pracovních dnů a vyrozumí o tom kupujícího elektronickou poštou nebo telefonicky, pokud se s kupujícím nedohodne jinak.

Reklamace včetně vady bude vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději do jednoho měsíce ode dne uplatnění reklamace, pokud se prodávající s kupujícím nedohodne jinak.

Při uplatnění reklamace je nutno předložit:
- stručný popis závady
- data dodání závadného zboží
- náklady na dopravu k nám hradí zákazník, zpět k zákazníkovi hradí prodejce.

Reklamace uplatněná v záruční době
Tento reklamační řád byl zpracován dle Občanského zákoníku a vztahuje se na zboží, jehož reklamace byla uplatněna v záruční době.

Nárok na uplatnění záruky zaniká v následujících případech:
-poškozením zboží při přepravě (tyto škody je nutno řešit s dopravcem při převzetí)
-porušením ochranných pečetí a nálepek, pokud na výrobku jsou
-neodborným zacházením,
-zboží bylo poškozeno živly
-zboží bylo poškozeno nadměrným zatěžováním nebo používáním
-DÁLE NEBUDE BRÁN ZŘETEL NA REKLAMACI V PŘÍPADĚ ŠPATNÉHO MĚŘENÍ NEBO NESPRÁVNÉHO UVEDENÍ ROZMĚRŮ

REKLAMACE SE NEVZTAHUJE NA OSTATNÍ ZBOŽÍ U KTERÉHO NENÍ UVEDENO NOVÉ A NA NOŠENÉ OBLEČENÍ - VĚTŠINOU PO MÝCH DĚTECH, v jejichž popisu je vždy pravdivě uvedno v jakém jsou stavu. Dohoda je možná pouze v případě, že něco přehlédnu, jsem také jen člověk :o)

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na
vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo
až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a
pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se
nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v
obecně v obchodních podmínkách.

Ochrana osobních údajů
Provozovatel tohoto elektronického obchodu, fyzická a odpovědná osoba Simona Laštůvková , prohlašuje, že poskytuje své služby v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Všechny získané osobní údaje zákazníků budou používány pouze pro účely obchodní ve smyslu plnění služeb zákazníkům. Nebudou poskytnuty třetím osobám a ani jinak zneužity.
Zákazník využíváním služeb tohoto elektronického obchodu uděluje souhlas ke shromaždování osobních údajů a to na dobu neurčitou.

Prodejce a opovědná osoba:
Simona Laštůvková
U Jezu 2297
43801 Žatec
tel. 732468358 (denně od 9.00 - 16.00)
IČ: 74890301
Nejsem plátce DPH

Pokud jste dočetli až sem, tak vám děkuji za váš čas a snad jsem vás příliš neotrávila :o)
Přeji příjemný den.
Sima
Podmínky byly naposledy upraveny: 12.7.2010, 15:02
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu