Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Marek Ť. (markuson) ID 5641
Marek Ťoupalík
mimibazar.cz/markuson
Oblast: Hradec Králové
Telefon: 608807817
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 29.9.2005
Naposledy: 24.2.2021 10:31
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
28798805
DIČ CZ 28798805
HODNOCENÍ 91
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Kontaktní údaje:
SMART TOYS s.r.o.
Hněvčeves 32, 50315
tel: 608807817 (Po-Pá 8-18hod.)
email: info@iqhracky.cz

Obchodní podmínky

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.iqhracky.cz a www.mimibazar.cz/markuson. Provozovatelem internetového obchodu je firma Smart Toys s.r.o., IČ: 28798805, se sídlem Hněvčeves 32, 50315. Tyto obchodní podmínky vymezují a upřesňují práva a povinnosti mezi prodávajícím a kupujícím. Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Je-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami občanským zákoníkem (č. 40/1964 Sb.) a zákonem o ochraně spotřebitele (č. 634/1992 Sb.). Je-li smluvní stranou nikoli spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami obchodním zákoníkem, (č. 513/1991 Sb.), vše ve znění pozdějších právních předpisů.

Objednávka a uzavření kupní smlouvy
1) Veškeré podané objednávky jsou závazné.
2) Podmínkou platnosti elektronické objednávky je vyplnění veškerých formulářem požadovaných údajů a náležitostí.
3) Místem dodání zboží je adresa uvedená kupujícím v objednávce - dodací adresa.
4) Vlas­tnické právo ke zboží přechází na kupujícího, pod podmínkou zaplacení kupní ceny, jeho převzetím.
5) Vyplně­ním registračního formuláře, či závazné objednávky, kupující dává prodávajícímu souhlas k shromažďování a archivování osobních údajů o kupujícím a o jeho nákupech.

Způsob platby
Nabízíme úhradu předem převodem na náš účet, dobírkou nebo hotově při osobním převzetí.

Druh a cena dopravy
Doručujeme výhradně spediční službou INTIME (www.intime.cz) - dodání 2. den po odeslání.
Cena dopravy při platbě předem na účet je 100,- Kč
Příplatek za dobírku činí 20,-Kč (tedy celkem 120,- Kč)
Při osobním převzetí neúčtujeme žádné manipulační poplatky.
Spediční firma INTIME vás informuje o dodání zásilky SMSkou v den rozvozu. Nabízí až 3 pokusy o doručení pokud jste nebyli zastiženi a možnost dohodnout indiviuální termín pro doručení.
Obyčejnou poštou nezasíláme!

Skladové zásoby a doba dodání
Zboží máme z velké části skladem a ve výjimečných případech doobjednáváme dle poptávky. Expedujeme běžně do 2 (max. do 5ti) pracovních dnů podle aktuální dostupnosti objednaného zboží. Pokud je objednané zboží nedostupné nebo by jeho dodání trvalo déle než jeden týden, upozorníme na to e-mailem nebo zavoláme.

Ceny
Ceny jsou vždy uvedeny včetně DPH za jeden kus, pokud není uvedeno jinak. Cena je předmětem změny bez předchozího upozornění. Pokud kupující odeslal objednávku a ve stejném momentu došlo ke změně ceny, kupující bude neprodleně informován a objednávka bude dle dohody upravena nebo zrušena.

Stornování objednávky
Jako kupující máte právo stornovat objednávku kdykoliv před expedicí zboží a to bez jakéhokoliv postihu nebo storno poplatku. Storno je nutné nahlásit buď telefonicky na čísle 608807817 nebo emailem na info@iqhracky.cz.

Odstoupení od smlouvy ze strany kupujícího
V souladu s § 53, odst. 7 Občanského zákoníku má kupující, který je spotřebitelem právo odstoupit od smlouvy do 14 dní od převzetí zboží. Toto právo neslouží jako způsob řešení reklamace zboží. Rozhodnete-li se pro odstoupení v této lhůtě, prosíme Vás o dodržení níže uvedených podmínek.

1) nejpozději 14. den po převzetí zboží musí být prodávajícímu doručen projev vůle o odstoupení od kupní smlouvy. Nejlépe tedy odešlete email (info@iqhracky.cz) s textem: „Chci jednostranně odstoupit od kupní smlouvy ze dne DD.MM.RRRR č. (číslo objednávky) a požaduji vrácení uhrazené částky za zboží. Uveďte číslo účtu, na který budete chtít částku vrátit a datum. Zboží odešlete nebo doručte na adresu naší provozovny nejpozději do 5ti dnů od zaslání projevu vůle o odstoupení od kupní smlouvy. Zboží, doručené po této lhůtě již nemůže být přijato s nárokem na odstoupení od kupní smlouvy. Zboží, které budete vracet by mělo být v původním obalu, nesmí jevit známky užívání, mělo by být nepoškozené, kompletní a s kopií dokladu o koupi.
V žádném případě neposílejte zboží zpět na dobírku, záslika nebute přijata!

2) při splnění podmínek bodu 1) pro vrácení zboží vám peníze zašleme převodem na váš účet a to nejpozději do 10 pracovních dnů po fyzickém obdržení a kontrole zboží, nejpozději však do 30 dnů od obdržení projevu vůle o odstoupení od kupní smlouvy. Prodejce má právo na ponížení vrácené částky pouze s ohledem na skutečně vynaložené náklady spojené s vrácením zboží.
Byla-li snížena hodnota zboží (došlo k částečnému spotřebování či opotřebování zboží, zboží není kompletní nebo bylo poškozeno – tedy došlo k bezdůvodnému obohacení), je kupující povinen chybějící hodnotu nahradit v penězích – v praxi se tak děje formou započtení na prodávajícím vracenou kupní cenu, která je tudíž kupujícímu vyplacena ve snížené hodnotě.
Kupující nemůže, podle odstavce 8 § 53 Občanského zákoníku odstoupit od kupní smlouvy na dodávku audio a video nahrávek a počítačových programů, porušil-li spotřebitel jejich originální obal.

Práva a povinnosti kupujícího
Kupující je povinen uvést správnou a úplnou poštovní adresu, na kterou má být objednané zboží odesláno. Kupující je povinen odebrat objednané zboží a zaplatit celkovou cenu. S celkovou cenou je zákazník srozuměn při vyplňování objednávky ještě před jejím závazným potvrzením.

Ochrana osobních dat
Provozovatel internetového obchodu se zavazuje, že neposkytne osobní údaje kupujících v jakékoli podobě třetí straně. Osobní data budou dle zákona zabezpečena a použita jen při komunikaci mezi prodávajícím a kupujícím.
Osobní údaje jsou využity výhradně za účelem realizace objednávek a slouží také pro provedení nezbytných účetních operací, vyhotovení daňového dokladu nebo identifikaci platby, učiněnou bankovním převodem. Provozovatel internetového obchodu si vyhrazuje právo zasílat na klientův e-mail obchodní sdělení o průběhu vyřízení objednávky a občasné obchodní nabídky v podobě novinek, akcí a slev. Kupující může zrušit registraci (odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů) písemnou formou na e-mail: info@iqhracky.cz.

Záruční lhůta na použité zboží
Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.

Práva vyplývající ze záruky na nové zboží
Na námi nabízené zboží poskytujeme záruku 24 měsíců, pokud není uvedeno jinak.
1) jde-li o vadu odstranitelnou - právo na bezplatné, řádné a včasné odstranění vady, právo na výměnu vadného zboží nebo vadné součásti, není-li to vzhledem k povaze vady neúměrné, a není-li takový postup možný, právo na přiměřenou slevu z kupní ceny nebo odstoupit od kupní smlouvy - jde-li o vadu neodstranitelnou bránící řádnému užívání zboží - právo na výměnu vadného zboží nebo odstoupit od kupní smlouvy
2)jde-li o vady odstranitelné vyskytující se ve větším počtu nebo opakovaně a bránící řádnému užívání zboží - právo na výměnu vadného zboží nebo odstoupit od kupní smlouvy
3) jde-li o jiné vady neodstranitelné a nepožaduje-li výměnu věci - právo na přiměřenou slevu z kupní ceny nebo odstoupit od kupní smlouvy.

V případě že vadnou věc chcete reklamovat, tak doporučujeme nejprve napsat email na info@iqhracky.cz popisující závadu produktu, datum zakoupení a číslo kupního dokladu a pokud z naší strany nevyřešíme závadu "na dálku" (radou o správném užívání, vysvětlením správného použití, apod.), tak lze výrobek zaslat na adresu naší provozovny: Smart Toys s.r.o., Hněvčeves 32, 50315. Reklamovaný výrobek musí být kompletní včetně návodu, v ideálním případě včetně originální krabice (není podmínkou). Dále je podmínkou přijetí reklamace, aby byl přiložen podrobný popis závady a kopie kupního dokladu na daný výrobek.

Reklamaci řeší prodávající v součinnosti s výrobcem zboží. O reklamaci prodávající rozhodne ihned, ve složitých případech do 3 pracovních dnů. Do této lhůty se nezapočítává doba přiměřená podle druhu výrobku či služby potřebná k odbornému posouzení vady. Reklamace včetně vady bude vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30ti kalendářních dnů ode dne uplatnění reklamace, pokud se prodávající s kupujícím nedohodne jinak.

Záruka se nevztahuje na:
- vady zboží, na něž byla poskytnuta sleva z prodejní ceny
- vady způsobené opotřebením, atmosférickými nebo chemickými vlivy
- vady způsobené při dopravě dopravním prostředkem zákazníka
- vady způsobené nesprávným skladováním, nesprávně provedenou montáží, opravou a nesprávným používáním zboží

Po uplynutí 24 měsíční záruční doby zaniká odpovědnost prodávajícího za vady zboží, které nebyly v této lhůtě u prodávajícího zákazníkem uplatněny. V případě provedené záruční opravy se záruka na zboží prodlužuje o dobu, po kterou v důsledku jejího provádění nemohl zákazník zboží řádně užívat.

V případě jakýchkoli dotazů k našim obchodním podmínkám nás kontaktujte na emailu info@iqhracky.cz
Podmínky byly naposledy upraveny: 23.3.2011, 21:43
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu