Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Lukáš L. (reaction) ID 567761
REACTION s.r.o.
mimibazar.cz/reaction
Bazárek na Slovensku
Oblast: SLOVENSKO
Ověřená adresa
Telefon: +421903235803
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 14.10.2015
Naposledy: 1.5.2018 21:10
Aktualizace: 17.10.2016 12:53
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
46858717
DIČ SK2023613636
HODNOCENÍ 1
VŠECHNY FOTOGRAFIE 4
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
OBCHODNÍ PODMÍNKY
1. Práva a povinnosti prodávajícího

Prodávající má povinnost vyřídit závaznou objednávku a odeslat objednané zboží na adresu uvedenou v této objednávce a to v co nejkratším možném termínu, nejpozději do 30 dnů od jejího vystavení, pokud nebude dohodnut jiný termín dodání. Prodávající si vyhrazuje právo odmítnout vyřízení závazné objednávky, pokud je doručovací adresa zjevně pochybná. O tomto odmítnutí zašle informaci na e-mailovou adresu kupujícího. Závaznou objednávkou se rozumí objednávka po uplynutí jedné hodiny od jejího přijetí prodávajícím.

Ochrana osobních údajů

1. Osobní údaje jsou zpracovávány v souladu se zákonem č. 122/2013 Sb. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů.
2. Provozovatel neposkytuje osobní údaje kupujícího třetí osobě, kromě přepravní společnosti pro doručení zboží nebo služeb, nebo státním orgánům v případě kontroly.
3. Provozovatel od kupujícího získává následující osobní údaje: titul, jméno, příjmení, adresa, adresa pro doručení, telefonní číslo, e-mailová adresa ...... (doplnit na základě žádosti o registraci e-shopu o osobní údaje, které reálné získáváte)
4. Vámi poskytnuté osobní údaje jsou zpracovávány za účelem korektního vyřízení Vaší objednávky.
5. Provozovatel je povinen zajistit osobní údaje před jejich zpřístupněním neoprávněným osobám, které mě zpracované v bezpečnostní směrnici
6. Pokud kupující souhlasil se zpracováním osobních údajů při registraci v e-shopu na marketingové účely souhlasil se zasíláním především e-mailových zpráv na kontaktní e-mailovou adresu, telefonickým kontaktováním nebo zasíláním adresní pošty na kontaktní adresu.
7. Svůj souhlas může kupující kdykoli písemně odvolat zasláním Odvolání se zpracováním osobních údajů, přičemž tyto okamžitě blokujeme nebo likvidujeme. A z naší strany Vámi poskytnuté osobní údaje již nebudeme používat pro marketingové účely.

Pokud kupující opakovaně neplní svůj závazek odebrat a zaplatit závazně objednané zboží podle bodu 2. 2., prodávající má právo pozastavit vyřizování dalších objednávek tohoto kupujícího, případně odmítnout.

Prodávající může zrušit závaznou objednávku nebo její část v případě, že se objednané zboží již nevyrábí, nedodává nebo je dlouhodobě nedostupný.

2. Práva a povinnosti kupujícího

Kupujícím je každý zákazník, FO či PO, který se zaregistruje, nebo odešle objednávku bez registrace na www.nabytek-reaction.cz a udělá závaznou objednávku.

Na základě objednávky kupujícího se uzavírá kupní smlouva. Každá objednávka musí obsahovat: v případě fyzické osoby jméno kupujícího, přesnou poštovní adresu, v případě právnické osoby její název, kontaktní osobu a fakturační adresu, IČO, DIČ, IČ DPH. Dále musí kupní smlouva obsahovat telefonní číslo, objednací kód zboží (pokud jej má zboží přidělen), počet kusů, datum vystavení objednávky a způsob úhrady. Prodávající objednávky vyřizuje v pořadí, v jakém přicházejí.

Kupující se zavazuje odebrat závazně objednané a zaslané zboží a zaplatit celkovou cenu za objednané zboží a další poplatky jako poštovné, balné, dobírka nebo jiné uvedené v závazné objednávce.

Kupující má právo na výmaz svých osobních údajů z databáze zákazníků, pokud neučinil žádnou objednávku, a to na základě emailové žádosti.


3. Storno poplatky, právo na náhradu škody

Pokud kupující odešle závaznou objednávku na výrobek / zboží a závazně ji potvrdí emailem, a už byly vynaloženy náklady u prodávajícího (závazné objednání zboží u dodavatele nebo vyexpedování zboží na dobírku, který kupující nepřevezme od dopravce podle podmínek uvedených ve způsobu dodání) bude mu vystavena faktura - storno poplatek ve výši 30% z celkové hodnoty objednaného zboží + vyučování přepravních nákladů které byly vynaloženy na zaslání a vrácení nepřevzatého zboží od dopravce. V případě prodlení s úhradou faktury o více než 10 dnů bude závazek postoupen k vymáhání soudní cestou a později i exekucí. Tímto odstavcem VOP nejsou dotčena zákonem garantované práva spotřebitele, jedná se o Právo na náhradu škody podle § 420 odst. 1 zákona č, 40/1964 Sb, občanský zákoník v SR.

S odesláním zboží budou zaslány i podklady, návod, info k údržbě. Doklady Předfaktura a Doklad k přijaté záloze budou doručeny předem. Daňový doklad s vyčíslením kupní ceny a DPH dostane kupující nejpozději do 14 dnů od přijetí zboží. Všechny ceny jsou včetně DPH.

4. Vrácení zboží - odstoupení od smlouvy

Prodávající - je oprávněn odstoupit od kupní smlouvy v případě z důvodu vyprodání zásob, nedostupnosti zboží, nebo pokud výrobce, dovozce nebo dodavatel zboží dohodnutého v kupní smlouvě přerušil výrobu nebo provedl tak závažné změny, které znemožnily realizaci splnění povinností prodávajícího vyplývajících z kupní smlouvy nebo z důvodů vyšší moci nebo pokud ani při vynaložení veškerého úsilí, které lze na něm spravedlivě požadovat není schopen dodat zboží zákazníkovi ve lhůtě stanovené těmito obchodními podmínkami. Prodejce je povinen o této skutečnosti neprodleně informovat kupujícího a vrátit mu již zaplacenou zálohu za zboží dohodnutý v kupní smlouvě ve lhůtě 15 dnů od oznámení o odstoupení od smlouvy bezhotovostním převodem na bankovní účet kupujícího určený kupujícím.

Kupující - spotřebitel je oprávněn odstoupit od kupní smlouvy ve lhůtě 15 pracovních dnů od převzetí zboží podle kapitoly 5. těchto všeobecných obchodních podmínek bez udání důvodu v souladu s ust. § 12 odst. 1 zákona č. 108/2000 Z.z. o ochraně spotřebitele při podomním prodeji a zásilkovém prodeji ve znění pozdějších předpisů (dále jen "Zákon o ochraně spotřebitele při zásilkovém prodeji"). Kupující - spotřebitel má právo v této lhůtě zboží rozbalit a odzkoušet obdobným způsobem jako je obvyklé při nákupu v klasickém "kamenném" obchodě. Odzkoušet však neznamená začít zboží používat a následně ho vrátit prodávajícímu.

a.) Odstoupení od smlouvy musí kupující učinit písemnou formou. Odstoupení od kupní smlouvy podle předchozího bodu těchto všeobecných obchodních podmínek musí obsahovat identifikaci kupujícího, číslo a datum objednávky, přesnou specifikaci zboží, způsob, jakým má prodávající vrátit již přijatá plnění zejména číslo účtu a / nebo poštovní adresu. Zároveň s odstoupením od kupní smlouvy je povinen doručit prodávajícímu zboží spolu s příslušenstvím včetně dokumentace, návodu, záručního listu, dokladu o zaplacení a pod. av originálním obalu ve formě pojištěné zásilky.

b.) V případě, že kupující odstoupí od smlouvy a doručí prodávajícímu zboží, které není použit, nachází se v originálně zapečetěném původním obalu a není poškozený nebo neúplný, vrátí prodávající kupujícímu již zaplacenou kupní cenu za zboží uvedenou v závazném akceptování objednávky nebo je část ve lhůtě 15 dnů od doručení odstoupení od kupní smlouvy a doručení zboží prodávajícímu bezhotovostním převodem na účet kupujícího určený kupujícím.

V případě, že kupující odstoupí od smlouvy a doručí prodávajícímu zboží, které je poškozený nebo neúplný (např. Rozbité stínidla, chybějící spojovací materiál apod.), Vrátí prodávající kupujícímu již zaplacenou kupní cenu za zboží uvedenou v závazném akceptování objednávky nebo její část sníženou o hodnotu opravy na uvedení zboží do původního stavu ve lhůtě 15 dnů od doručení odstoupení od kupní smlouvy a doručení zboží prodávajícímu bezhotovostním převodem na účet kupujícího určený kupujícím.

c.) Prodávající vrátí při platném odstoupení od smlouvy kupujícímu kupní cenu za zboží bez ceny za náklady, které kupující vynaložil v souvislosti s objednáním zboží. Tím se rozumí poštovné kurýrem nebo logistickou společností. Náklady na dopravu a dodání zboží nejsou předmětem "bezdůvodného odstoupení od smlouvy do 15 dní).

d.) Kupující nemůže odstoupit od smlouvy v případě zboží zhotoveného podle zvláštních požadavků spotřebitele nebo zboží určeného speciálně pro jednoho spotřebitele nebo zboží, který vzhledem k jeho vlastnosti nelze vrátit.

Podmínky doručení

Prodávající považuje objednávku za závaznou tehdy, kdy kupující zašle svou objednávku elektronickou formou na adresu prodávajícího. Na základě objednávky bude kupujícímu vystavena zálohová faktura (pokud se předem dohodnuto jinak) ve celkové výši ceny zboží a po jejím uhrazení začíná běžet dodací lhůta, která je znázorněna v každém popisu zboží (pokud není dohodnuta telefonicky nebo emailem jinak). Zálohovou platbu považuje prodávající za uhrazenou až tehdy, když mu bude připsána na jeho bankovní účet. Doručení zboží kupujícímu bude oznámeno telefonicky, nebo prostřednictvím e-mailu


5. Způsoby platby

Před převzetím zboží - předem bankovním převodem

Cenu objednávky můžete uhradit předem bankovním převodem ze svého bankovního účtu nebo přímým vkladem na náš bankovní účet vedený v České spořitelně č.u.4056797379 / 0800 Jako variabilní symbol platby uvádějte vždy variabilní symbol, který Vám byl přidělen v předúčtu. Pokud nedojde k platbě do 10 pracovních dnů, má prodávající právo, po předchozím upozornění kupujícího odstoupit od kupní smlouvy. V případě, že prodávající akceptuje bankou potvrzený příkaz k úhradě, odpovídá kupující za to, že příkaz byl vystaven s termínem splatnosti ihned a na účtu je dostatek finančních prostředků k okamžitému uskutečnění platby. Platba na dobírku není možná, pouze při doplatku k již zaplacené záloze.

Doručení v rámci ČR:

1.) Dodání kurýrem f.TOPTRANS bez vynášky zboží

Od 0,5 kg - 10 kg = 150 KČ

Od 11 kg - 40,0 kg = 250 KČ

Od 41,0 kg - 80,0 kg = 390 KČ

Od 81,0 kg - 500,0 kg = 550 KČ



Odběr a dodání zboží v rámci ČR:

Zboží je doručeno kupujícímu prostřednictvím kurýrní-přepravní společnosti Toptrans. Po dohodě kupujícího s prodávajícím lze způsob doručení pozměnit.

Zboží je při dopravě bezpečně zabaleno v kartonovém obalu. Při přebírání zboží je kupující povinen zkontrolovat fyzickou neporušenost a kompletnost zásilky a tyto potvrdit na přepravním listu. Reklamaci mechanicky poškozeného zboží je zákazník povinen uplatnit ihned při převzetí zboží. Rovněž je nutné ihned reklamovat neúplnost zboží. Na pozdější reklamace tohoto typu nebude brán zřetel. Při převzetí balíku od přepravce se doporučuje ihned zkontrolovat, zda vnější obal balíku není poškozen. Pokud byl balík, nebo jeho obsah poškozen, je třeba s dopravcem sepsat zápis za účelem náhrady škody za poškozené zboží. Jakékoliv pozdější reklamace na množství a fyzické porušení zboží nebudou akceptovány. Přepravní náklady nejsou zahrnuty v ceně zboží.

6. Záruka a reklamace

Viz Reklamační řád na stránce www.nabytek-reaction.cz


7. Závěrečná ustanovení a další ustanovení

Kupující prohlašuje, že se před vyplněním objednávky seznámil s těmito všeobecnými obchodními podmínkami a reklamačním řádem a že s nimi souhlasí. Bez ohledu na ostatní ustanovení smlouvy, neodpovídá prodávající kupujícímu za ušlý zisk, ztrátu příležitosti nebo žádné jiné nepřímé nebo následné ztráty v důsledku nedbalosti, porušení smlouvy nebo vzniklé jiným způsobem. Práva kupujícího vůči prodávajícímu vyplývající ze zákona o ochraně spotřebitele č. 634/1992 Sb. ve znění pozdějších zákonných úprav zůstávají těmito podmínkami nedotčeny. Právní vztahy a podmínky jsou neupravené, jakož i případné spory vzniklé z neplnění těchto podmínek se řídí příslušnými ustanoveními Obchodního nebo Občanského zákoníku SR. Prodávající a kupující se dohodli, že plně uznávají elektronickou formu komunikace, zejména prostřednictvím elektronické pošty a internetové sítě jako platnou a závaznou pro obě smluvní strany.


Všechny texty produktů, videa produktů a upravené obrázky na této stránce www.nabytek-reaction.cz jsou chráněny Copyright ©. Tyto maloobchodní podmínky nabývají platnosti dne 16.2.2010.
Podmínky byly naposledy upraveny: 18.10.2015, 13:12
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu